nickn Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Εχει να κανει με το επιπεδο των ειδοποιησεων. Αν πατησεις το πλαινο κουμπι της εντασης του ηχου,εχεις,εκτος απο το επιπεδο εντασης,και 3 επιλογες: "ΚΑΝΕΝΑ","ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ","ΟΛΑ". Μαλλον πατησες το πληκτρο "ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ",για αυτο βγαζει αυτο το αστερακι. Αν πατησεις το "ΟΛΑ" θα σβησει. Κι αν καταλαβεις το νοημα αυτων των λειτουργιων,και το πως ακριβως δουλευουν (δηλ,ποιες ακριβως ειδοποιησεις παιρνεις ανα περιπτωση,εξηγησε μου κι εμενα :lol: ) Edited March 27, 2015 by nickn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis66 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ευχαριστώ πολύ.Αυτό ήταν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Κι αν καταλαβεις το νοημα αυτων των λειτουργιων,και το πως ακριβως δουλευουν (δηλ,ποιες ακριβως ειδοποιησεις παιρνεις ανα περιπτωση,εξηγησε μου κι εμενα :lol: ) Είναι πάρα πολύ εύχρηστο αυτό που έκαναν με τις ειδοποιήσεις στη lollipop. Βάζοντας στο priority, μπορείς να έχεις ουσιαστικά το κινητό στο αθόρυβο, αλλά αν σε πάρει τηλέφωνο ή σου στείλει sms συγκεκριμένο άτομο από τις επαφές σου να χτυπήσει και πάλι. Για να το ρυθμίσεις πας ρυθμίσεις, ήχος και μετά interruption. Στο "κανένα" προφανώς δεν περνάει τίποτα, ούτε καν το ξυπνητήρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Σε εμένα ουτε ο φακός δουλεύει Τελικά διορθώθηκε μονο του...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Hey guys! Έχω θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα σε lollipop σαν να μην καταλαβαίνει το φωτισμό και ας πούμε είμαι σε χαμηλό φωτισμό και η οθόνη είναι στο 80% ξέρω γω! Και γενικά η αυτόματη φωτεινότητα σε lollipop μου φαίνεται τραγική! Έχει κανεις άλλος θέμα? Γνωρίζετε κανένα καλο app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Hey guys! Έχω θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα σε lollipop σαν να μην καταλαβαίνει το φωτισμό και ας πούμε είμαι σε χαμηλό φωτισμό και η οθόνη είναι στο 80% ξέρω γω! Και γενικά η αυτόματη φωτεινότητα σε lollipop μου φαίνεται τραγική! Έχει κανεις άλλος θέμα? Γνωρίζετε κανένα καλο app? Ισχύει. Σε σχέση με πριν είναι λιγότερο ευαίσθητη στον φωτισμό του περιβάλλοντος. Εξοικονόμηση μπαταρίας μεγαλύτερη αλλά πολλές φορές σε κουράζει ή δεν βλέπεις την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ισχύει. Σε σχέση με πριν είναι λιγότερο ευαίσθητη στον φωτισμό του περιβάλλοντος. Εξοικονόμηση μπαταρίας μεγαλύτερη αλλά πολλές φορές σε κουράζει ή δεν βλέπεις την οθόνη. Φιλέ kosmadel εγώ εννοώ το αντιθετο! Οτι σε σημείο που πρεπει να είναι η φωτεινότητα 30% με την αυτόματη είναι σαν να κολλάει στο 60% και σου βγάζει τα ματια και αρα καταλάβει περισσότερη μπαταρία ! Για σένα συμβαίνει το αντίθετο ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Φιλέ kosmadel εγώ εννοώ το αντιθετο! Οτι σε σημείο που πρεπει να είναι η φωτεινότητα 30% με την αυτόματη είναι σαν να κολλάει στο 60% και σου βγάζει τα ματια και αρα καταλάβει περισσότερη μπαταρία ! Για σένα συμβαίνει το αντίθετο ? :rolleyes: Εννοώ ότι δεν είναι τόσο ευαίσθητο όσο πριν στις μεταβολές του φωτισμού του περιβαλλοντος. Οποτε μπορεί να συμβαίνει και αυτό που λες. Αλλά σε μένα παρατηρώ διατηρεί χαμηλότερη φωτεινότητα σε σημεία που με κκ ηταν υψηλοτερη η φωτεινότητα της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Εννοώ ότι δεν είναι τόσο ευαίσθητο όσο πριν στις μεταβολές του φωτισμού του περιβαλλοντος. Οποτε μπορεί να συμβαίνει και αυτό που λες. Αλλά σε μένα παρατηρώ διατηρεί χαμηλότερη φωτεινότητα σε σημεία που με κκ ηταν υψηλοτερη η φωτεινότητα της οθόνης. Καταλαβα οκ! Εχεις καμια εφαρμογή στο μυαλό σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Καταλαβα οκ! Εχεις καμια εφαρμογή στο μυαλό σου? Νομιζω οτι και εφαρμογή να βάλεις δεν επηρεάσει την ευαισθησία του σενσορα. Απλα θα αλλάζεις ρυθμίσεις φωτεινότητας. Για να αλλαξει η ευαισθησία νομίζω επαφιεται στον πυρήνα kernel αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος. Αν ξέρει κάποιος φίλος καλυτερα ας απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Νομιζω οτι και εφαρμογή να βάλεις δεν επηρεάσει την ευαισθησία του σενσορα. Απλα θα αλλάζεις ρυθμίσεις φωτεινότητας. Για να αλλαξει η ευαισθησία νομίζω επαφιεται στον πυρήνα kernel αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος. Αν ξέρει κάποιος φίλος καλυτερα ας απαντήσει. Μάλλον έχεις δίκαιο ! ;) το αφήνω όπως είναι μια χαρά είναι ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norther Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 παιδια εχω την lolipop κανονικα μετα απο update αλλα εχω κατι θεματακια με το gps... χανει το σημα κατα την πλοηγηση.... πραγμα που δεν υπηρχε μρ την kit-kat.. για αυτο θελω να κανω επαναφορα και wipe cache που αναφερθηκε στο νημα.. ποιο απο τα δυο πρεπει να κανω πρωτο? επαναφορα ή wipe ? για το wipe ειδα καποιεσ ρυθμισεις στην σελιδα 395.... για την επαναφορα ειναι μεσα στις ρυθμισεις - αντιγρ. ασφ. και επαναφορα - επαναφορα εργ/κων δεδομ. ? η απο το μενου στην εκκινηση του κινητου? εαν εχει καποιος οδηγιες θα βοηθουσε πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 παιδια εχω την lolipop κανονικα μετα απο update αλλα εχω κατι θεματακια με το gps... χανει το σημα κατα την πλοηγηση.... πραγμα που δεν υπηρχε μρ την kit-kat.. για αυτο θελω να κανω επαναφορα και wipe cache που αναφερθηκε στο νημα.. ποιο απο τα δυο πρεπει να κανω πρωτο? επαναφορα ή wipe ? για το wipe ειδα καποιεσ ρυθμισεις στην σελιδα 395.... για την επαναφορα ειναι μεσα στις ρυθμισεις - αντιγρ. ασφ. και επαναφορα - επαναφορα εργ/κων δεδομ. ? η απο το μενου στην εκκινηση του κινητου? εαν εχει καποιος οδηγιες θα βοηθουσε πολυ... Πρωτα πρεπει να κανεις wipe data και.μετα wipe cache partition! How do I clear Cache Partition on my device (Lollipop)[/u] 1. With the phone powered off, press and hold the Volume Down button and the Power button at the same time until the device turns on. 2. Press the Volume Down button twice to highlight "Recovery mode" 3. Press the Power button to restart into Recovery mode. You'll see an image of an Android robot with a red exclamation mark and the words "No command." 4. While holding down the Power button, press the Volume Up button. Αυτή είναι η διαφορά από το kitkat 5. Use the volume buttons to scroll to "wipe data/factory reset" and press the Power button to select it. 6. Scroll down to "Yes - erase all user data" and press the Power button to select it. Από Recovery κάνεις επίσης Wipe cache partition και αν υπάρχει, Wipe Dalvik cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Η Μπαταρία με Lollipop είναι απογοήτευση. Έχω το μισό χρόνο από Kitkat. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Η Μπαταρία με Lollipop είναι απογοήτευση. Έχω το μισό χρόνο από Kitkat. Την εγκατεστησες απο πανω Γιωργο η καθαρα; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Την εγκατεστησες απο πανω Γιωργο η καθαρα; Από πάνω, αλλά σκέφτομαι το Hard reset. Έπεσα από τις 4 σε 1,5 μέρες. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Από πάνω, αλλά σκέφτομαι το Hard reset. Έπεσα από τις 4 σε 1,5 μέρες. Χωρίς hard reset και wipe cache partition δεν γίνεται φιλέ.μου! Είναι απαραίτητα οποτε κάνε τον κόπο και κανε τα για να στρώσει η συσκευή σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fusser Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Από ποιότητα κλήσεων πώς τα πάτε; Από τότε που έβαλα την stock 5.0.2 μου κάνουν παράπονα συνέχεια ότι δε με ακούνε καλά. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Η Μπαταρία με Lollipop είναι απογοήτευση. Έχω το μισό χρόνο από Kitkat. Ισχυει, αλλά αν κανεις τα wipes η μπαταρία, χωρίς υπερβολές, θα είναι καλύτερη...! Αν αφήσεις κιόλας το κινητό να κλείσει απο μπαταρία και το φορτίσεις κλειστό η αλλαγή στη μπαταρία θα είναι δραματική!!! ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από ποιότητα κλήσεων πώς τα πάτε; Από τότε που έβαλα την stock 5.0.2 μου κάνουν παράπονα συνέχεια ότι δε με ακούνε καλά. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία; Εμένα σε ελάχιστες περιπτωσεις μου λέει ο συνομιλητής οτι με ακούει χαμηλά. Αλλά είναι σε λιγες περιπτώσεις και για λίγο... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 με καθαρό installation, η μπαταρία είναι εξαιρετική, ενώ η 5.0.2 όνειρο. Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Είμαι ακόμα με ΚιτΚατ και μου συμβαίνει κάτι περίεργο: Όταν απαντάω τηλέφωνο μου βγάζει ένα μήνυμα ότι η εφαρμογή Contacts κράσαρε, χωρίς άλλες πληροφορίες. Το κλείνω και λειτουργούν όλα κανονικά. Νομίζω ότι ξαναβγαίνει όταν τελειώνω την κλήση. Δοκίμασα να σβήσω cache και όλα τα data της εφαρμογής contacts και έφυγε για 1-2 κλήσεις αλλά μετά το ίδιο πάλι... Το έχει πάθει κανείς; Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Εχω κιτ κατ. Ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω για να κανω καθαρη αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre13 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Εκανα αναβαθμιση χωρις reset κλπ και εχω καποια προβληματακια οποτε..τη διαδικασια την ξερω αυτο που δεν ξερω ειναι πως θα κανω backup,τι σωζεται αυτοματα και τι οχι κλπ..επαφες και μηνυματα πως τα επαναφερω?τι μπορω να επαναφερω γενικα? ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Εχω κιτ κατ. Ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω για να κανω καθαρη αναβαθμιση; δες τις προηγουμενες σελιδες φιλε το εξηγουν αναλυτικα τα παιδια..σελ 395 νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skrountz Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) Παίδες, υπάρχει κανένας τολμηρός που να έχει δοκιμάσει να πάει σε 5.1 ακολουθώντας τον οδηγό που περιγράφεται εδώ: http://forum.xda-developers.com/moto-g/general/guide-flash-android-5-1-lollipop-gpe-t3071960 Πρέπει να είναι κάτι που δουλεύει, κρίνοντας από τα σχόλια που υπάρχουν. Επειδή δεν το πολυκατέχω το θέμα. Τι μπορεί να χάσουμε μετά από αυτή την αναβάθμιση? (δεν εννοώ αρχεία και φώτο). Μόνο τις εφαρμογές της Motorola? Edited April 6, 2015 by skrountz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norther Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Εχω κιτ κατ. Ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω για να κανω καθαρη αναβαθμιση; οδηγιες εδω απο το επισημο site... 1) https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/97329/p/30,6720,9050 2) https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/93162/related/1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts