Jump to content

Fusser

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Fusser's Achievements

  1. Fusser

    Poco F3

    Εσείς που έχετε εγκαταστήσει MIUI 13 με security patch Νοεμβρίου, σας δουλεύει κανονικά το USB tethering;
  2. Fusser

    Poco F3

    LineageOS. Google Pay και τράπεζες μπορώ να σου πω πως να τα κάνεις να δουλεύουν κανονικά. Αν pocket mode εννοείς να ξυπνάει αυτόματα με το που το βγάζεις από την τσέπη σου, δε νομίζω να το έχει ούτε αυτή. Ίσως θα έπρεπε να δεις το crDroid για αυτό, που από όσο ξέρω έχει πάρα πολλές παραμετροποιήσεις.
  3. Fusser

    Poco F3

    Εάν δεν το έχεις χρησιμοποιήσει με άλλη ROM δε μπορείς να έχεις μέτρο σύγκρισης. Το έχω καθημερινά για μεγάλα διαστήματα με βεντούζα στο παρμπρίζ, δεδομένα και GPS ανοιχτά. Προφανώς και θα ζεσταθεί με τον ήλιο να κοπανάει, αλλά δεν έχω δει ποτέ κολλήματα, ούτε έχει χάσει το σήμα του το GPS. Επίσης στον ήλιο δεν έχω θέμα να διαβάσω, γιατί δε ρίχνει τη φωτεινότητα όπως το MIUI. Μπαταρία βγάζει άνετα μία ημέρα και μιάμισι όταν δε δουλεύω δεδομένα και GPS (δεν παίζω παιχνίδια). Για το μικρό διάστημα που είχα MIUI επίσης άνοιγε στην τσέπη μου ή πατιόταν διάφορα κουμπιά όταν μιλούσα στο τηλέφωνο. Τώρα ποτέ. Ξαναλέω, το MIUI είναι αισχρό και ευθύνεται για τα προβλήματα που αναφέρετε στις προηγούμενες σελίδες. Το λέω έχοντας κάνει σύγκριση. ΥΓ. Το κινητό έχει όντως άλλα θέματα, σε κάποιους έβγαζε πρασινίλες στην οθόνη πχ. Επίσης, είναι απολύτως δεκτό και κατανοητό κάποιος να τα βλέπει σαν πακέτο. Δεν έχουν όλοι το χρόνο/διάθεση/γνώσεις για να ασχολούνται με λογισμικά τηλεφώνου. Απλώς αυτό που λέω είναι ότι κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το hardware δεν έχει κάποιο θέμα και είναι προβλήματα λογισμικού.
  4. Fusser

    Poco F3

    Το κινητό είναι μια χαρά και δεν έχει κανένα απολύτως hardware πρόβλημα υπερθέρμανσης ή μπαταρίας. Το MIUI από την άλλη είναι με διαφορά ότι χειρότερο υπάρχει σε λειτουργικό και ευθύνεται για όλα τα προβλήματα. Δυστυχώς χαντακώνει τη συσκευή.
  5. Fusser

    Poco F3

    Η βαριά και η ελαφριά χρήση είναι δύσκολο να συγκριθούν μεταξύ διαφορετικών χρηστών. Όσον αφορά τη μπαταρία, αν το τηλέφωνο είναι μόνιμα στα δεδομένα σε περιοχή με χαμηλό σήμα, είναι λογικό να έχει αυξημένη κατανάλωση.
  6. Fusser

    Poco F3

    Το nfc ναι, για το google pay είναι πιο πολύπλοκο. Καταρχάς δεν είναι αναγκαίο να βάλεις Gapps. Επίσης το LineageOS επισήμως δεν ενδιαφέρεται να περάσει το SafetyNet διότι δεν τους ενδιαφέρει οτιδήποτε Google. Αν όμως φλασάρεις τα Gapps υπάρχει τρόπος (ακόμη και αν έχεις root) να περάσεις το check και να χρησιμοποιήσεις πληρωμές κανονικά. Προσωπικά δε δουλεύω το Google pay, αλλά χρησιμοποιώ τα wallets των τραπεζών κανονικά. Μπορείς όμως να το χρησιμοποιήσεις χωρίς θέμα.
  7. Fusser

    Poco F3

    Όλα κανονικά δουλεύουν, ακόμη και το VoLTE και Wifi calling με Vodafone. Έχει και πιο πρόσφατο security patch (Αυγούστου). Όμως είναι καθαρό Android, που σημαίνει ότι δεν έχει τα extra του MIUI (πχ. διπλές εφαρμογές). Για μένα αυτό είναι θετικό, προτιμώ κάτι απλό και να προσθέτω εγώ ότι θέλω, αλλά χρειάζεται ψάξιμο για να δεις αν σε βολεύει.
  8. Fusser

    Poco F3

    Στο δικό μου με LineageOS και όχι MIUI δεν το κάνει. Σε MIUI δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.
  9. Fusser

    Poco F3

    Με αφορμή το Android 13 που μόλις βγήκε, αυτή θα είναι η τελευταία έκδοση που θα πάρει η συσκευή, σωστά;
  10. Fusser

    Poco F3

    Γνωρίζετε αν το 8/256 το έφερνε η Infoquest ή είναι μόνο παραεισαγωγή;
  11. Καλησπέρα, έχω μια απορία που δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται δικό της θέμα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς χρησιμοποιεί Android χωρίς οτιδήποτε Google επάνω και κατά πόσο είναι ρεαλιστικό κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι οι περισσότερες εφαρμογές θα δουλεύουν, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αρκετές δε βασίζονται στα play services. Γενικά θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται, γιατί αν ναι θα ήθελα να το δοκιμάσω για να δω αν υπάρχει όφελος σε μπαταρία και ισχύ.
  12. Fusser

    Moto G5s

    Έχει πάρει κανείς σας το Oreo; Θυμάμαι στο G1 έπαιρνα τα updates πιο γρήγορα από τα Nexus της εποχής, τώρα έχει βγει το 9 και το Lenovorola είναι ακόμη στο 7.1.1...
  13. Fusser

    Moto G

    Προσωπικά χρησιμοποιώ την LineageOS. Είναι η συνέχεια του ανενεργού πλέον CyanogenMod. Έκδοση Android 7.1.1. Εδώ θα βρεις οδηγίες: https://forum.xda-developers.com/moto-g/orig-development/rom-official-lineageos-falcon-nightly-t3545573 Αν δεν έχεις ξανακάνει κάτι παρόμοιο, θέλει πολύ διάβασμα πριν για να μην κάνεις κάποιο λάθος.
  14. Fusser

    Moto G

    Την 7.0 την έχει δοκιμάσει κανείς; EDIT: Την δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά: http://i.imgur.com/7EzIxAr.png
×
×
  • Create New...