skrountz Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Παίδες βρήκα αυτό http://www.phonearena.com/news/Motorola-sends-out-a-message-to-make-sure-the-first-generation-Motorola-Moto-G-is-ready-for-Lollipop_id66018 Σε μένα δεν έχει γίνει κάποιο update σε αυτή την υπηρεσία τώρα τελευταία, πέρα από αυτό που έγινε περίπου 2 μήνες πριν. Πάντως μου φαίνεται πως έχει καθυστερήσει αρκετά η αναβάθμιση αν σκεφτούμε πως τα soak test τρέχουν πάνω απο 2 μήνες στην Ινδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Κάποια Γερμανικά έχουν πάρει σε soak test 5.0.2 Δεν παρακολουθώ πολύ τα thread στο xda γιατί γίνεται ένας χαμός εκεί πέρα, πρίν κατι μέρες έτσι πήρε το μάτι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Πολύ αργεί πάντως η lollypop και αλλά μας είχε υποσχεθεί η motorola... :mad: Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Πολύ αργεί πάντως η lollypop και αλλά μας είχε υποσχεθεί η motorola... :mad: Αν είναι να έρθει χωρίς bugs ας αργήσει. Έτσι κι αλλιώς το κινητό είναι από τα πλέον απροβλημάτιστα με την 4.4.4. Η μεγαλύτερη αλλαγή που θα φέρει όπως έκρινα διαβάζοντας και το thread από το "αδερφάκι" Moto G 2014 είναι στην εμφάνιση παρά στη λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Αν είναι να έρθει χωρίς bugs ας αργήσει. Έτσι κι αλλιώς το κινητό είναι από τα πλέον απροβλημάτιστα με την 4.4.4. Η μεγαλύτερη αλλαγή που θα φέρει όπως έκρινα διαβάζοντας και το thread από το "αδερφάκι" Moto G 2014 είναι στην εμφάνιση παρά στη λειτουργία. Κοσμά αυτό είναι το ζητούμενο. Στη λειτουργία δεν έχει να αλλάξει και τίποτα. Καινούργιο Interface. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Κοσμά αυτό είναι το ζητούμενο. Στη λειτουργία δεν έχει να αλλάξει και τίποτα. Καινούργιο Interface. Πως δεν εχει να αλλαξει τιποτα! Πολλοι λενε οτι εχει γινει πιο αργο και υπαρχουν αρκετα λαγκς!! Μακαρι να μην ειναι ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Πως δεν εχει να αλλαξει τιποτα! Πολλοι λενε οτι εχει γινει πιο αργο και υπαρχουν αρκετα λαγκς!! Μακαρι να μην ειναι ετσι Αυτό λέμε, ότι τι παραπάνω να αλλάξει στο κινητό το 5.0, αφού ήδη λειτουργεί απροβλημάτιστα;; Οπότε τόσος ντόρος γίνεται κυρίως για το UI που θα αλλάξει και το "γ@μώτο"του update ας πούμε. Οπότε μην αγχώνεστε, όταν είναι να έρθει θα έρθει και ο καθένας θα κρίνει αν του χρειάζεται για να τη βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martyras Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Εντάξει το lollipop σαν λειτουργικό εκτός από το design έχει κάποιες σημαντικές αλλαγές όπως η υποστήριξη για accessibility plugins τρίτων (όπως είναι με τα πληκτρολόγια) έτσι ώστε πχ ένας password manager να περνάει κατευθείαν τους κωδικούς σε εφαρμογές, υποστήριξη opengl 3.1 και output ήχου 7.1, υποστήριξη usb headsets, speakers, audio cards και άλλα. Βέβαια πιο πολύ σε tablet αξίζουν αυτές οι αλλαγές και βέβαια θα χρειάζεται και το ανάλογο chipset. Όλα τα άλλα που αναφέρει η google για performance του default πια art και βελτιωμένο management της μπαταρίας θα φανούν στην πορεία. Edited February 17, 2015 by martyras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Εντάξει το lollipop σαν λειτουργικό εκτός από το design έχει κάποιες σημαντικές αλλαγές όπως η υποστήριξη για accessibility plugins τρίτων (όπως είναι με τα πληκτρολόγια) έτσι ώστε πχ ένας password manager να περνάει κατευθείαν τους κωδικούς σε εφαρμογές, υποστήριξη opengl 3.1 και output ήχου 7.1, υποστήριξη usb headsets, speakers, audio cards και άλλα. Βέβαια πιο πολύ σε tablet αξίζουν αυτές οι αλλαγές και βέβαια θα χρειάζεται και το ανάλογο chipset. Όλα τα άλλα που αναφέρει η google για performance του default πια art και βελτιωμένο management της μπαταρίας θα φανούν στην πορεία. Δεν διαφωνω αλλα αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θα εκτιμησουν "σκληροπυρηνικοι" users! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Δεν διαφωνω αλλα αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θα εκτιμησουν "σκληροπυρηνικοι" users! +1 !!! γι αυτο το περιμενω πως και πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 http://www.gsmarena.com/original_moto_g_to_receive_lollipop_in_the_coming_weeks-news-11226.php Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 http://www.gsmarena.com/original_moto_g_to_receive_lollipop_in_the_coming_weeks-news-11226.php Απο το δεκεμβρη εχει γινει αυτο το update!! Αντε να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 [ATTACH]57232[/ATTACH] Ετοιμαστείτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ποια έκδοση έχεις? Μέσω Google play ήρθε η ειδοποίηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ποια έκδοση έχεις? Μέσω Google play ήρθε η ειδοποίηση? Το moto g 1 gen το κανονικό όχι το 4g ουτε το dual sim. :-P Απλά άνοιξα το ίντερνετ και μου βγαλε ειδοποιηση πανω στν γραμμη ειδοποιησεων.. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Έκδοση συστήματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 το περασα και γω σημερα. απροβληματιστο ως τωρα αν και δεν το εχω ψαξει παρα πολυ. αναλυτικοτερη αποψη σε κανα 2-3 μερες να δω και θεματα μπαταριας κτλ ωραιο Interface παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 το περασα και γω σημερα. απροβληματιστο ως τωρα αν και δεν το εχω ψαξει παρα πολυ. αναλυτικοτερη αποψη σε κανα 2-3 μερες να δω και θεματα μπαταριας κτλ ωραιο Interface παντως! Σου ήρθε το Lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Σου ήρθε το Lollipop; ναι! το απογευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 ναι! το απογευμα Έχεις το πρώτης γενιάς έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 ναι σημερα εκανα refresh την ανανεωση συστηματος και μου το εβγαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 ναι σημερα εκανα refresh την ανανεωση συστηματος και μου το εβγαλε Ποιο μοντέλο έχεις; Retail EU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλημέρα. Έχω πρόβλημα με το θέμα των δεδομένων. Ενώ τα έχω απενεργοποιησει συνεχίζει να με χρεώνει η Cosmote δύο μέρες σερί από ένα ευρώ! Υπάρχει κάποια έξτρα επιλογή που πρέπει να κλείσω; Δεν μπορώ να κατάλαβω τι γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 [ATTACH]57232[/ATTACH] Ετοιμαστείτε! Πλακα σπας??? :cool::cool: Εγω αγορασμενο απο αμαζον τιποτα ακομα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Έχω πρόβλημα με το θέμα των δεδομένων. Ενώ τα έχω απενεργοποιησει συνεχίζει να με χρεώνει η Cosmote δύο μέρες σερί από ένα ευρώ! Υπάρχει κάποια έξτρα επιλογή που πρέπει να κλείσω; Δεν μπορώ να κατάλαβω τι γίνεται... Γεια σου φιλε στειλε μηνυμα END DAY στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Έκδοση συστήματος? Ορίστε φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts