Jump to content

martyras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

martyras's Achievements

  1. Λοιπόν, έχοντας την V13.0.9.0.SKDEUXM περασμένη, έκανα factory reset και συνεχίζει να έχει πρόβλημα με το orientation. Ο σενσορας είναι εντάξει γιατί δουλεύει μια χαρά στις εφαρμογές οπότε είναι θέμα software της Xiaomi. Εν αναμονή για διόρθωση... @Chrisk6 Ναι έχεις δίκιο δουλεύει με lock landscape εφόσον δεν φύγεις από την εφαρμογή που είσαι. Αν βγεις στο home ή ανοίξεις άλλη εφαρμογή που εμφανίζεται μόνο σε portrait (πχ instagram), πάει το ξεχνάει τελείως το orientation και θέλει πάλι κούνημα. Γενικά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα με την V13.0.9.0 εκτός του ότι κάνα 2 φορές έχει σταματήσει να φορτίζει στο ~70% και βγάζοντας το καλώδιο και ξαναβαζοντας το συνεχίζει κανονικά. Ο φορτιστής που χρησιμοποιώ μαζί με το καλώδιο του είναι καινούριος Xiaomi 33W USB C και όχι ο 120W που έρχεται με το κινητό.
  2. Καλησπέρα. Κάποιος που να έχει εγκαταστήσει τη V13.0.9.0 global να μου πει αν μπορεί. Έχοντας ενεργοποιημένο το auto-rotate, όταν είναι σε οριζόντια θέση (landscape) σε μια εφαρμογή (πχ browser ή maps) και κλειδώσει (lock) και ξεκλειδώσει το κινητό χωρίς να το μετακινήσει, παραμένει οριζόντια ή γυρίζει σε κάθετη θέση (portrait); Εμένα γυρίζει πάντα σε κάθετη θέση μετά από ξεκλείδωμα και θέλει tilt για να επανέλθει. Δουλεύω το κινητό αρκετά σε stand οριζόντια στο γραφείο ή στο αυτοκίνητο και αυτό μου έχει σπάσει τα νεύρα, αν δεν το κάνει σε άλλον τότε να του κάνω ένα reset διαφορετικά, τι να κάνω, θα περιμένω μέχρι να το διορθώσει η Xiaomi γιατί στη V12.5 δεν το έκανε.
  3. Εγώ πήρα αυτή επειδή ήθελα μία case τύπου stand, έχει και μαγνήτη για αυτόματο wake/sleep. http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/thikes/Tucano-Thikh-gia-Samsung-Galaxy-tab-S-8-4-Black-TAB-RSS8.htm
  4. martyras

    Moto G

    Ο Google Launcher εκτός απο διαφορετική εμφάνιση και το google now, προσφέρει κάτι παραπάνω από τον stock lollipop?
  5. martyras

    Moto G

    Νομίζω η google είχε αναφέρει ότι θα καταργήσει στο lollipop την υποστήριξη επαφών σε φορμά vcards (vcf) και θα το αντικαταστήσει με το csv (όπως εξάγει πχ το outlook).
  6. martyras

    Moto G

    Γιατί δεν τα κάνεις κατευθείαν import στο gmail από υπολογιστή;
  7. martyras

    Moto G

    Όπως λέει ο kosmas είναι, αλλά και σε custom android, βιντεοκλήσεις μέσω παρόχου έχω δει τώρα τελευταία μόνο στα samsung (πχ Sony και LG σίγουρα δεν έχουν).
  8. martyras

    Moto G

    Κρυπτογραφεί τα δεδομένα ώστε σε περίπτωση που δεν μπορείς να κάνεις remote wipe να μην μπορεί κάποιος με υπολογιστή να έχει πρόσβαση σε αυτά.
  9. martyras

    Moto G

    Καλά εκεί στη google δεν σκέφτονται; Με κλειδωμένο το κινητό και με κωδικό αφήνει ακόμα να πατήσεις το power button και να κλείσεις το κινητό χωρίς να ζητήσει ξεκλείδωμα. Επείσης τα quick settings στη μπάρα αφήνουν να κλείσεις τα data/να ενεργοποιήσεις τη πτήση χωρίς επίσης ξεκλείδωμα. Ενεργοποιήστε παιδιά το encryption στα settings γιατί άμα χτύπα ξύλο το χάσατε το κιν ποιός ξέρει τα δεδομένα σας που θα πάνε.
  10. martyras

    Moto G

    Εχει γίνει μπέρδεμα γιατί στο moto g 2nd gen αναβαθμίστηκε ο launcher με white app drawer + τα animations/status bars transparency είναι διαφορετικά ανάμεσα στα 2 παρότι ίδιο λειτουργικό.
  11. martyras

    Moto G

    Το είχα συναντήσει σε φίλο με Lg Kitkat. Το έλυσα σβήνοντας όλες τις επαφές από sim και κινητό και τις κράτησα μόνο στο gmail να τις συγχρονίζει.
  12. martyras

    Moto G

    Εντάξει το lollipop σαν λειτουργικό εκτός από το design έχει κάποιες σημαντικές αλλαγές όπως η υποστήριξη για accessibility plugins τρίτων (όπως είναι με τα πληκτρολόγια) έτσι ώστε πχ ένας password manager να περνάει κατευθείαν τους κωδικούς σε εφαρμογές, υποστήριξη opengl 3.1 και output ήχου 7.1, υποστήριξη usb headsets, speakers, audio cards και άλλα. Βέβαια πιο πολύ σε tablet αξίζουν αυτές οι αλλαγές και βέβαια θα χρειάζεται και το ανάλογο chipset. Όλα τα άλλα που αναφέρει η google για performance του default πια art και βελτιωμένο management της μπαταρίας θα φανούν στην πορεία.
  13. Καλή αρχή. Μου άρεσε η εφαρμογή σου, μερικές προτάσεις: 1) Πολύ σωστά υπάρχει η ρύθμιση μεγέθους γραμματοσειράς, μόνο ένα θεματάκι, χαλάει η ευθυγράμμιση στις αργίες. 2) Στην αναζήτηση εορτής να γίνεται επίσης εμφάνιση και των επαφών. 3) Βελτίωση της ταχύτητας αναζήτησης. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα στρώσει. Και please όχι διαφημίσεις, τουλάχιστον αν είναι απαραίτητο να υπάρχει δυνατότητα απόκρυψής τους.
  14. Ναι εγω εχω δει σε φιλου 1 καμμενο κοντα στο κεντρο της οθονης από τοτε που το αγορασε αλλα δεν τον ενοχλουσε.
  15. Για τα L7 II & L9 II εχω ακούσει, για το L5 II τίποτα. Τι να πω μακάρι.
×
×
  • Create New...