Jump to content

agkarag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About agkarag

  • Ημ. Γέννησης 08/12/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

agkarag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. agkarag

    Redmi 4A

    Καλησπέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς αν σε global hardware version η κινέζικη developer rom δουλεύει με Β20 LTE;
  2. Σε ποιά έκδοση Omnirom αναφέρεσαι tollisth; KK με Boeffla; Ή Lolli; Αν δε σου κάνει κόπο γράψε μας τις εντυπώσεις σου
  3. γράφεις ##002# και πατάς κλήση (αν θυμάμαι καλά..)
  4. Καλησπέρα σε όλους :) Είμαι νέος στο thread, αγόρασα πρόσφατα ένα μτχ SΙΙΙ για το δεύτερο αριθμό μου & θα ήθελα συμβουλές για να αγοράσω ένα τζαμάκι σας παρακαλώ - δεν έχω ιδέα περί του θέματος.. Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι στην αγορά όπως οι παλιές καλές μεμβράνες Ultra Optics της Spigen; Δηλαδή να μη γεμίζει δαχτυλιές και αποτυπώματα με το παραμικρό & με επιστρώσεις που κοβουν τις αντανακλάσεις; Αυτό που μου είπαν, ότι τα φτηνά τζαμάκια θολώνουν λίγο την οθόνη ισχύει;
  5. Καλημέρα σε όλους Υπάρχει τρόπος σε f2g μέσω δικτύου να ορίσω την διάρκεια ισχύος των sms στη μία ώρα; Στο παλιό μου android η εφαρμογή των μηνυμάτων είχε αυτή την επιλογή, αλλά η stock (και 2-3 άλλες που δοκίμασα) σε Kit Kat όχι "Μέσω δικτύου" εννοώ από cs ή με κάποιο πρόθεμα, όπως εκείνο για την αναφορά παράδοσης (μου διαφεύγει τώρα)
  6. Πήγα το απόγευμα να κάνω ανανέωση 5€ με σκοπό να ενεργοποιήσω 2 πακέτα των 2€. Ενώ πάντα βάζω εγώ τα πακέτα από το app, σήμερα λέω, άντε, ας τα ενεργοποιήσω επιτόπου.... Δεν χρεώθηκα ούτε 0,30€ ούτε άλλο ποσό έξτρα! Πήρα 120' για σταθερά! Με ευχαρίστησαν μέσω sms για την προτίμηση στο κατάστημα αμέσως! Μέχρι πριν 10 λεπτά τα πακέτα δεν είχαν ενεργοποιηθεί. Οπότε πάλι τη δουλειά την έκανα μέσω internet.. :lol:
  7. agkarag

    Google Nexus S

    Επίσης, αν έχεις όρεξη αγόρασε ένα σετ κατσαβιδάκια ωρολογοποιού, δες κάποιο βίντεο με οδηγίες στο YouTube (αυτή τη στιγμή δε μπορώ να σου στείλω link με ένα που είχα συμβουλευτεί, αργότερα αν θες σε πμ) ανοιξε το κινητό και με ένα τσιμπιδάκι ξανατοποθέτησε στη θέση τους το πλαστικό εξωτερικό κουμπί που κάνει την επαφή με τον εσωτερικό διακόπτη. Είναι 6 βίδες μόνο και αν το ανοίξεις θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ. Επίσης δες τη λειτουργία του εσωτερικού κουμπιού, αν είναι ομαλή και φυσηξε το 2-3 φορές μήπως έχει μαζέψει σκόνη. Έτσι επανέφερα σε λιγότερο από 10 λεπτά "κολλημένο" volume down που έκανε το κινητό να ξεκινά πάντα σε safe mode.
  8. agkarag

    Moto G

    Που το διάβασες αυτό; Θα είναι πολύ περίεργο, αφου το moto g είναι από τα λίγα τηλέφωνα που ήδη έχουν 5.1 (GPE)
  9. Ναι φυσικά, ήταν θέμα firmware. Και αφού είσαι Θεσσαλονικιός ίσως το θυμάσαι κι εσύ, υπήρχε ένα μαγαζάκι στη Σβώλου (νομίζω) που σου έβαζε το stock της SE. Ατέλειωτες ώρες φτιάχνοντας ringtones και θέματα!
  10. Κάποιο firewall ή μέσω xposed framework (επειδή αναφέρεις το greenify υποθέτω πως ίσως έχεις)
  11. Έβαλα το πρώτο magic, το θέμα είναι μέχρι τον επόμενο μήνα να πείσω κόσμο να βάλει f2g γιατί δε θα έχω να δηλώσω δεύτερο...:O
  12. agkarag

    Moto G

    Κάποια Γερμανικά έχουν πάρει σε soak test 5.0.2 Δεν παρακολουθώ πολύ τα thread στο xda γιατί γίνεται ένας χαμός εκεί πέρα, πρίν κατι μέρες έτσι πήρε το μάτι μου
  13. Πίσω όλοι συμφορουμίτες, δικό μου είναι! :lol:
  14. agkarag

    Moto G

    Ίδια περιπτωση, χωρίς μεμβράνη και μου έγινε γρατσουνιά στην οθόνη. Θέλει να προσπαθήσεις λίγο να τη δεις βέβαια, αλλά έγινε.. Από τότε ψάχνω καλή μεμβράνη, δοκίμασα 3 μάρκες από μαγαζιά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όλες τα ίδια χάλια που περιέγραψα πριν. Για τέτοιου τύπου μεμβράνες δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 1€ (και πολύ είναι)
  15. agkarag

    Moto G

    Έχω πάει σε πάρα πολλά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, αλλά σε κανένα δεν έχω βρεί αξιοπρεπή μεμβράνη. Εννοώ να κόβει αντανακλάσεις (ματ) και να μη γεμίζει δακτυλιές με το παραμικρό. Όλοι έχουν τις κλασικές πλαστικούρες (που δεν αντεχουν και στην τριβή πάρα πολύ) Ψάχνω και εγώ κάτι καλύτερο γιατί έχω τις Spigen Ultra Crear στο δεύτερο κινητό και η διαφορά είναι τεράστια..
×
×
  • Create New...