Jump to content

Sigou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Sigou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Sigou's Achievements

  1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μία ερώτηση. Εμένα για κάποιο λόγο δε μου δουλεύει το Volte και ας έχω Cosmote.Μηπως βλέπετε κάτι λάθος εδώ?
  2. Cosmote: GSM/WCDMA/LTE(prl)
  3. Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα στο pixel 6a με τις κλήσεις.Οποτε παίρνω τηλέφωνο κάποιον πάει το σήμα στο μηδέν και δε με ακούει και ακούω καθόλου.Έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα? ( Έχω κάνει την τελευταία ενημέρωση του Δεκεμβρίου, και του sim manager)
  4. Παιδια μια ερωτηση θελω να παραγγειλω το κινητο για τον θειο μου επειδη ειναι τουμπανο και δεχεται dual siμ οπως θελει.Καταρχας να τ παραγγειλω απο vickmall με official dev global για να εχει ελληνικα..Και επισης οι σιμ ειναι active?Δηλαδη δουλευουν ταυτοχρονα και οι 2?Γιατι αυτο θελει..Καποιος που ξερει να μου απαντησει.
  5. Παιδια σε οσους εχει γινει λαθος και είναι GB τσεκάρετε μία στα ελτα το tracking number ,εμενα εφτασε στα ελτα το αντικειμενο μου.
  6. Παιδια σε οσους εχει γινει λαθος και είναι GB τσεκάρετε μία στα ελτα το tracking number ,εμενα εφτασε στα ελτα το αντικειμενο μου. :)
  7. Και εσυ φίλε το ίδιο? Τρίτος δηλαδή?Ti ειναι αυτοι ρε ****το ποσο ζωα πια. Του χρόνου βλέπω να μας ερχεται!2016
  8. φίλος εμένα πρώτη φορα μου συμβαίνει αυτό ΄πάντως.και εγω τις 14 σα και σενα παραγγειλα και εγινε ακριβως η ιδια *******..
  9. φίλε και μένα ακριβώς το ίδιο!! πως γίνεται ο ταχυδρόμοςσ να μπερδεψε 2 πακετα και πανω? θα μας τρελανουν ρε φιλε? αν ειναι ο ιδιος να τον απολυσουν δηλαδη! τελευται φορα παραγγέλνω εγώ απο sing post.
  10. εφτασε στο hearhrow της αμερικης τώρα φαντάζομαι περιμενω μεχρι να το παρουν ειδηση..
  11. ρώτησα το vickmall και μου είπαν ότι θα κάνε λαθος ο ταχυδρόμος και αρκεί να δει στο πακέτο το GR αυτός είδε GB..Και μου λένε να μην ανησυχώ θα ρθει ελλάδα.τώρα δε ξέρω. ;p
  12. παιδια περιμένω ενα δεμα απο sign post και στο tracking μου βγαζει despatched at overseas country codE GB (uk δηλαδη) oxi GR!!Και λέει κάτι για royal mail σε παρένθεση.επίσης στο ελτα μου βγαζει οτι δεν υπάρχει αυτος ο αριθμος. μπορει καποιος να μου πει γιατι συμβαινει αυτο? RF365830314SG
×
×
  • Create New...