Jump to content

AlexanderCool

Members
  • Δημοσιεύσεις

    289
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About AlexanderCool

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

AlexanderCool's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχει ξεκινησει και το δικο μου να βγάζει αυτές τις ροζουλι γραμμές στις κατακόρυφες πλευρές της οθονης. Ειδικα σε γκρι φαίνεται πολυ! Λετε σιγα σιγα να ξεκινήσει να γινεται edge η οθονη; :lol:
  2. Καλημερα παιδιά, ήρθε και σε μένα το άσπρο/ασημί. Πολυ ωραίο κινητο και πολύ ποιοτικό. Η μπροστινή κάμερα ειναι κορυφαία, καλύτερη απο του G4 και του S7, ενώ η πίσω είναι αυτο που περιμένεις να πάρεις για τα λεφτα που δίνεις. Θα ήθελα όμως αν ξέρει κανείς να μου πει αν το κινητο πιάνει 4g+. Γιατί στο ίδιο σημείο το g4 και s6 πιάνουν ενω αυτο οχι.
  3. Ναι, με συγχωρείτε. Για το απλο μιλούσα.
  4. Παιδιά εγω παράγγειλα το silver και μεσα σε 4 μερες μου ήρθε tracking number.
  5. Πως μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου;;;; Σήμερα παρτίδα 505 έπεσε και μένα σε bootloop. :( :lol:
  6. Στον κυκλο μου υπάρχουν 6 G4 μαζι με το δικό μου. Της κοπέλας μου χάλασε ΤΡΕΙΣ φορές η πλακέτα, ζητησε πίστωση και παει για αλλο κινητό, τα υπόλοιπα δουλεύουν τέλεια!
  7. Πολυ καλα σου ήρθε εσενα τελικά. Νομιζω οτι και στην περιπτωση της κοπελας μου θα γινει πίστωση ποσου αλλα θα της πιστωσουν το ποσό αγοράς (το είχε παρει με την προσφορά των Χριστουγέννων) ή κάποιο αλλο ποσό;
  8. Οχι εντάξει δεν εχουν φτασει σε τετοιο επιπεδο, απλα θα τους κραξω τοσο πολυ που θα ζητησω πισω και τα λεφτα(ετσι για να δειξω ποσο αγανακτισμένος ειμαι) ακομη και για τις θήκες,tempered glass που πήρα για να καταλάβουν οτι δεν πρόκειται να παρω το ιδιο κινητό και ιυτε που θα με ξαναδουν γενικά. Υ.γ: μέσα σε ολα που είπαν στη σημερινη Επικοινωνία μου πεταξαν και το κορυφαίο: "ε αφου ξερετε οτι το κινητό αυτο βγαζει πρόβλημα" :lol:
  9. Μόλις επαθε bootloop ξανα της κοπελας μου το g4. ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! Αυριο φεύγει παλι για procordia, σίγουρα θα αιτηθω αντικατασταση μιας και ειναι ελληνικό, απο βονταφον, και να μου πληρώσουν ακομη και τα αξεσουάρ που αγορασα για το κινητό!
  10. Επισκευη και παραδοση σε χρονο ρεκορ η procordia. Τρίτη εφυγε απο Χιο σημερα ηρθε πίσω. Για να δουμε ποσο θα αντεξει αυτη τη φορά!
  11. Της κοπέλας μου πριν ήταν 505 ελληνικό. Είμαι σίγουρος ότι δεν εχουν αλλάξει τίποτα στις μεταγενέστερες πλάκετες και ότι ολές εχουν την ιδια πιθανοτητα να χαλάσουν!
×
×
  • Create New...