adomax Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 θελω να παρω το χ6 ,γνωριζει καποιος να μου πει αν γινετε hacked με το heloox? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Όχι δεν γίνεται. Μόνο με φλασάρισμα με τροποποιημένο firmware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Παιδια πως μπορω να δω αν εχω εγκατεστημενο το adobe reader? κανεις γνωστης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 κανεις γνωστης? Συνήθως το Adobe Reader αν είναι εγκατεστημένο στο εμφανίζει στις εφαρμογές του κινητού στον φάκελο "Γραφείο" Οπότε τσέκαρε εκεί.Αν πάλι θέλεις να σιγουρευτείς διαφορετικά,πέρασε ένα αρχείο pdf στο κινητό σου και προσπάθησε να το ανοίξεις.Άν έχεις το Adobe Reader θα στο ανοίξει κανονικά που σημαίνει ότι υπάρχει στο κινητό σου Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnen Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Φίλε είσαι σίγουρος;Διότι το Adobe Reader είναι ήδη προεγκατεστοιμένο με το λογισμικό του κινητού.Έκανες την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού; Και εγώ αυτό ξέρω ότι είναι εγκατεστημένο, δεν μου κάνει ενημέρωση, όταν πάω ενημέρωση λογισμικού μου βγάζει ότι όλες οι εφαρνογές είναι ενημερωμένες? Η τελευταία αναβάθμιση λογισμικού ποια είναι? Βρήκα το Adobe Reader LE 2.5 αλλά θέλει serial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Συνδέω το κινητό σε κατάσταση pc suite και μου λέει το pc suite '' Σύνδεση σε μη συμβατή κατάσταση λειτουργίας''. Το κάνει σε όλες τις θύρες του λάπτοπ. Ποιο είναι το πρόβλημα;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 (edited) ]KAI εγω δεν μπορω να ανοιξω αρχειο pdf. μου λεει οτι το adobe reader δεν ειναι εγκατεστημενο ενω υπαρχει στο γραφειο το quickoffice. πρεπει να το αγορασω? ήμπορω διαφορετικα? ευχαριστω Υ.Γ. πως μπορω να σβησω το προηγουμενο μυνημα μου? (812) αν δεν μπορω εγω παρακαλω καποιον απο τους υπευθυνους να το κανει.μην γεμισουμε με σχεδον παρομοια μυνηματα Edited July 1, 2010 by athl1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Παιδιά προτίνω να κάνετε ενα back up,έπειτα εγκατάσταση ξανά της τελευταίας έκδοσης λογισμικού του Χ6 και στην συνέχεια hard format στην μνήμη C και μορφοποιήση της μνήμης Ε: και της κάρτας μνήμης αν διαθέτετε.Ίσως έτσι φτιάξει το πρόβλημα Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Παιδιά προτίνω να κάνετε ενα back up,έπειτα εγκατάσταση ξανά της τελευταίας έκδοσης λογισμικού του Χ6 και στην συνέχεια hard format στην μνήμη C και μορφοποιήση της μνήμης Ε: και της κάρτας μνήμης:confused: αν διαθέτετε.Ίσως έτσι φτιάξει το πρόβλημα Απ΄αυτό δεν έχει το Χ6....(μόνο μαζική μνήμη θα εννοείς);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ventura07 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 παιδια αρχεια απ το pc μονο μεσω του ovi suite μπορω να κανω??? γιατι δεν με βολευει καθολου αν ειναι ετσι! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 παιδια αρχεια απ το pc μονο μεσω του ovi suite μπορω να κανω??? Όταν λες αρχεία μόνο από το pc τι εννοείς? backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ventura07 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Όταν λες αρχεία μόνο από το pc τι εννοείς? backup? οχι δηλαδη εχω ενα φακελο με τραγουδια στο pc μου και θελω να τον στειλω στο κινητο! μονο μεσω του ovi store γινεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Μπορείς να μεταφέρεις τους φακέλους και μέσω μεταφοράς δεδομένων,και στην συνέχεια να κάνεις ανανέωση μουσικής βιβλιοθήκης για να εμφανιστούν τα τραγούδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ventura07 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Συνδέω το κινητό σε κατάσταση pc suite και μου λέει το pc suite '' Σύνδεση σε μη συμβατή κατάσταση λειτουργίας''. Το κάνει σε όλες τις θύρες του λάπτοπ. Ποιο είναι το πρόβλημα;:wacko: εχω και γω το ιδιο προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtron Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Καλημέρα παιδιά! Από το Χ6 μου το μόνο παράπονο που έχω είναι το ο λιτοτατος task manager.Θα ήθελα κατι πιο πλήρες. Πρόσφατα, παρατήρησα ένα σημαδάκι στο πάνω μέρος της οθόνης. Νόμιζα οτι ηταν απλά λεκές, αλλα... τελικα ένας κόκος εχει σφηνωσει κατω απο την επιφανεια της οθονης (δεν ειναι πιξελ) και δεν λεει να φυγει. Μεχρι και με πιστολακι το φυσηξα αλλα τιποτα. Πώς στο καλό μπηκε εκει μεσα??!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Για task manager ψάξε το Best TaskMan όπως επίσης κάνε και μια αναζήτηση στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.4 έχουν προταθεί αρκετοί. Για ότι άλλο έχει σχέση με εφαρμογές το ρωτάς στο παραπάνω θέμα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Απ΄αυτό δεν έχει το Χ6....(μόνο μαζική μνήμη θα εννοείς);) Ναί σωστά.Αφαιρέθηκα και έγραψα και για κάρα μνήμης γιατί το έγραφα και για το Ν97 κάποτε και από συνήθεια έκανα λάθος :) Καλημέρα παιδιά! Από το Χ6 μου το μόνο παράπονο που έχω είναι το ο λιτοτατος task manager.Θα ήθελα κατι πιο πλήρες. Πρόσφατα, παρατήρησα ένα σημαδάκι στο πάνω μέρος της οθόνης. Νόμιζα οτι ηταν απλά λεκές, αλλα... τελικα ένας κόκος εχει σφηνωσει κατω απο την επιφανεια της οθονης (δεν ειναι πιξελ) και δεν λεει να φυγει. Μεχρι και με πιστολακι το φυσηξα αλλα τιποτα. Πώς στο καλό μπηκε εκει μεσα??!! Σίγουρα δεν είναι καμένο pixel;Εγώ όταν το αγόρασα είχε καμένο pixel και το έδωσα για αντικατάσταση με καινούργιο.Βεβαιώσου ότι δεν είναι καμένο pixel και αν είναι σκόνη π.χ πήγαινέτο σε ενα Nokia Care να στο καθαρίσουν Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 293 ευρω στον καταλογο της wind με δωρο φορτιστη αυτοκινητου και βαση στηριξης για το παρμπριζ..ευχαριστη εκπληξη απο την εταιρεια του ανεμου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Ωραίο κινητό φαίνεται και από ότι βλέπω λανσαρίστηκε και η έκδοση με 8GB.Πόσο θα έχει άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Καλησπερα! Εκλεισα ενα μηνα που εχω κανει την παραγγελια και ακομη περιμενω...περιμενω...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 εχω και γω το ιδιο προβλημα! Μάλλον είμαστε οι μοναδικοί που το έχουμε. Εγω έχω κι άλλο πρόβλημα, ενώ υποτίθεται ότι διαβάζει ΜΡ4, όταν του πετάω βιντεάκι από το youtube σε μορφή ΜΡ4 δεν τα διαβάζει!! Στα περισσότερα βγάζει σφάλμα ή παίζει μόνο ο ήχος! Γιατί τα κάνει αυτά τα σπαστικά ρε παιδιά;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokyriakop_123 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Η έκδοση της Wind έχει 8 GB! Κι εγώ μόλις το είδα παραξενεύτηκα, γιατί δεν περίμενα να πέσει τόσο η τιμή της έκδοσης των 16 GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Ώστε έτσι λοιπόν! Για δώστε λίνκ γιατί πολύ μπέρδεμα έχει η ιστοσελίδα της wind και δεν το βρίσκω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Ώστε έτσι λοιπόν! Για δώστε λίνκ γιατί πολύ μπέρδεμα έχει η ιστοσελίδα της wind και δεν το βρίσκω!!! η σελίδα της wind δεν έχει κινητά και τιμές απ' όσο έχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Ώστε έτσι λοιπόν! Για δώστε λίνκ γιατί πολύ μπέρδεμα έχει η ιστοσελίδα της wind και δεν το βρίσκω!!! Ειναι εκει που λεει καταστηματα. Δες εδω http://wind.com.gr/%CE%92%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%8D/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%9C%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts