Jump to content

geokyriakop_123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geokyriakop_123

  1. Αντε μπας και δούμε άσπρη μέρα!! Καλή επιτυχία σε όλους!!
  2. ευχαριστώ πολύ. Και κάτι ακόμα... Μπορώ αν θέλω να ξαναβάλω το κανονικό λογισμικό;;
  3. Γεια σας, Θα ήθελα να βάλω στο ray μου το Cyanogenmod 10, αλλά δεν ξέρω πώς. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ή να μου στείλει έναν οδηγό;;; Έχω το ice cream sandwich στο κινητό μου. Ευχαριστώ πολύ!
  4. Γεια σας παιδιά... Μόλις εγκατέστησα την νέα έκδοση του λογισμικού για το Χ6 (v40.0.002) και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Μόλις περνάω τραγούδια από τον υπολογιστή στο κινητό, πατάω ανανέωση βιβλιοθήκης στη μουσική, αλλά δεν μου βρίσκει τα τραγούδια που έχω βάλει, αν και αυτά είναι στη μνήμη του τηλεφώνου. Μήπως να ξανακάνω εγκατάσταση του λογισμικού??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Καλημέρα σε όλους. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ή πως λέγεται το τραγούδι από το Dancing With The Stars που ακούγεται όταν παίζει το σήμα Dancing With The Stars πριν χορέψει το κάθε ζευγάρι??? Εννοώ το τραγούδι από το 0.00 ως το 0.04: http://www.youtube.com/watch?v=ILVdfcBAqhw&feature=player_embedded Αν το ξέρει κανείς ας μου απαντήσει. Το ψάχνω πολύ καιρό!!!
  6. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ή πως λέγεται το τραγούδι από το Dancing With The Stars που ακούγεται όταν παίζει το σήμα Dancing With The Stars πριν χορέψει το κάθε ζευγάρι??? Εννοώ το τραγούδι από το 0.00 ως το 0.04: http://www.youtube.com/watch?v=ILVdfcBAqhw Είναι ολόκληρο τραγούδι γιατί κάποιες φορές παίζει και όταν μιλάει η Μακρυπούλια!! Αν το ξέρει κανείς ας μου απαντήσει. Το ψάχνω πολύ καιρό!!! :)
  7. Εγώ χρησιμοποιώ το Maze Lock! Υπάρχει δωρεάν στο Ovi Store. Για να το ξεκλειδώσεις χρησιμοποιείς το κόκκινο κουμπί για τον τερματισμό μιας κλήσης. Εμένα με έχει βολέψει.
  8. Στο προσπέκτους η έκδοση των 8 GB είναι! Δες στις τελευταίες σελίδες όπου έχει συνοπτικά όλα τα τηλέφωνα! Στο Χ6 γράφει εσωτερική μνήμη 8 GB!
  9. Η έκδοση της Wind έχει 8 GB! Κι εγώ μόλις το είδα παραξενεύτηκα, γιατί δεν περίμενα να πέσει τόσο η τιμή της έκδοσης των 16 GB.
  10. Γεια σας παιδια!!! Εχω σκοπο να παρω το X6 απο το πλαισιο γιατι δινει bluetooth ακουστικα. Μηπως ξερετε εαν μπορω να το αγορασω απο πλαισιο με επιδοτηση cosmote, ή ειναι αναγκη να το αγορασω απο cosmote ή Γερμανο;;;
  11. γεια σας παιδια!!! σκεφτομαι να παρω το Χ6 16GB. μηπως ξερει κανεις τι ειδους ακουστικα εχει στον ΓΕΡΜΑΝΟ;;;;; γιατι δεν θελω να με πιασουν κοροϊδο!:lol: ευχαριστω πολυ!!!
  12. Ένα συμβόλαιο στο cosmote 120 με 27 ευρώ πάγιο το μήνα πόση επιδότηση θα έχει περίπου;;;;;;;;;;
×
×
  • Create New...