Jump to content

djtron

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

djtron's Achievements

  1. Ποιο firmware πέρασες; Το τρέχον, απλά το έκανα από Odin. Εάν εξαιρέσεις το όποιο battery drain που έχει παρατηρηθεί στις δύο τελευταίες ενημερώσεις, το κινητό δεν έχει κανένα bug πλέον. Καμία σχέση με τον χαμό που είχε κάνει η ΟΤΑ αναβάθμιση.
  2. Οκ... Μετά από το βιντεάκι με την σύγκριση, θα δηλώσω όντως Proud Owner. Πάντως για τα κόκκινα κτλ που λέει ο φίλος, στην stock camera, μόνο με τον μπροστινό φακό,βλέπω ότι το δικό μας τα δείχνει κάπως φωτεινά-ξεβαμμενα. Υ.Γ: Να ενημερώσω ότι μετά από πέρασμα του τελευταίου firmware update μέσω Odin, η συσκευή ειναι bug free (επιτέλους). Ηρέμησα χωρίς να κάνω hard reset κτλ κτλ.
  3. Ώπα...για πες για το microG. Τι έχει γίνει?
  4. https://github.com/NoName-exe/revanced-extended Διαφορετικά κατεβάζεις revanced manager και τα προτεινόμενα apks για να το πατσαρεις μόνος σου https://github.com/revanced/revanced-manager
  5. Αυτό με την αυτονομία, όντως το είδα και στο δικό μου. Επανεκκίνηση όχι, αλλά όπως είπα...ξανά τα ίδια με το call screen freeze. Όσο για το A54. Παιδιά μόνο το ότι είναι πλατυ και όχι τόσο μακρόστενο όπως το a52s (για χρήση με ένα χερι) ,με κρατάει να μην το πάρω. Κάμερα έχει καλύτερη (σενσορα δλδ), μπαταρία, δακτυλικό, δόνηση/haptic σωστή (και όχι σαν το δικό μας που μοιάζει με επιπέδου budget phone ) και επεξεργαστή καλό (μόνο η GPU είναι λίγο πιο αδύναμη). Η εμπειρία χρήσης στην καθημερινότητα είναι στα ίδια επίπεδα και ίσως καλύτερα από το δικό μας, αν έχει λιγότερα bugs. Ok... Προτιμούσα τους SD σαν chipset,αλλά μην τρελαθουμε κιόλας. Δυνατός είναι και ο 1380 και δεν είναι και ναυαρχίδα το κινητό,για να θέλω SD gen 2 κτλ. Με ενδιαφέρει μόνο να κάνω σωστά τη δουλειά μου ,lag and bug free και γενικά... απροβληματιστα. Κάτι το οποίο τώρα τελευταία δεν γίνεται με το a52s. Μόλις του έκανα πάλι flash με Odin την τελική αναβάθμιση, μπας και... Για να δούμε!!
  6. Είχε φτιάξει με την 5.1 και μόλις ήρθε η τελευταία ενημέρωση... Το εμφάνισε ξανά. Μυστήρια πράγματα πάλι, με αυτό το κινητό. Για να δούμε τι θα βγει και το A54
  7. Νοέμβριο του 22. Γιατί?
  8. Ok! Θα τα δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ! Εμένα πάντως μου επανήλθε το πρόβλημα του freezing στις κλήσεις. Το κάνει πάλι που και που. Όταν με καλούν δλδ , κάποιες φορές, παγώνει η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται το touch για να απαντήσω. Αναγκαστικά επανεκκίνηση με power και volume down. Έκανα clear cache από το recovery menu και repair apps ,αλλά τπτ! Η τελευταία ενημέρωση το ξέσκισε,το τηλέφωνο!
  9. Αντρέα, ευχαριστούμε πάαααρα πολύ για την προσφορά σου . Ειδικά οι νυχτερινές ρυθμίσεις , μου έχουν φανεί ιδιαίτερα χρήσιμες!! Μια ερώτηση μόνο. Επειδή παρατηρώ συχνά μη ικανοποιητικά αποτελέσματα από την selfie cam του κινητού (out of focus αντικείμενα ή πρόσωπα -και όχι εξαιτίας του portrait mode κτλ ή μειωμένη ποιότητα φωτογραφιών). Έχουμε κάποια λύση? Οι ρυθμίσεις σου και γενικά η gcam, βελτιώνουν και την μπροστινή κάμερα?
  10. 398mb. Κάτι έχoυν κάνει under the hood, για το crc με cosmote
  11. Αυτό εξηγώ. Η ρύθμιση δεν υπάρχει πλέον στην καρτέλα δίκτυα, connections κτλ. Μόνο στο calling app ,υπάρχει η δυνατότητα επιλογής wi-fi calling. VoLTE, έτσι κι αλλιώς δεν βρίσκω πουθενά,με αναζήτηση στις ρυθμίσεις.
  12. ...και που λέτε... Ήρθε η αναβάθμιση με το patch Απριλίου,σήμερα, για cosmote και πλέον μου έχει συνέχεια στην status/notifications bar το εικονίδιο του voLTE. Wifi calling είναι κλειστό, πάντως. Στις ρυθμίσεις επίσης όταν κάνω search για wi-fi calling ή VoLTE ,δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα. Μόνο στις επιλογές του calling app (phone) ,έχει επιλογή για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του wi-fi calling. Τι έγινε εδώ πέρα? Ξεκινήσαμε το innovation??! 🤣
  13. Ήρθε και σε μένα! Let the beta testing begin!!!! Φυγαμεεεεε!!! 😆🤣
  14. Εγκατέστησε το telegram
  15. Αντρέα σε ευχαριστούμε πολύ. Έβαλα τo second alternative,αλλά την r15 και το xml σου. Αψογα όλα! Για τα λάθη που λες, είδα ότι έχεις γράψει στο changelog του οδηγού "19/3/24" . Αν είναι κάποιο easter egg ή inside joke, σορυ 😆 Απορία: Υπάρχει κάποιο λινκ ή γενικά ποστ, που να εξηγεί τα options Leica, LDR, pro ,RES, στο πλάι του viewfinder?
×
×
  • Create New...