songless_bird Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Το deinstall ειναι για τον kernel. Το hen απο τον app manager. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Έβαλα τον power-kernel αλλά πάλι τα ίδια.Για να βγάλω και να ξαναβάλω το h-e-n πρέπει να το κάνω από το deinstall ή από τον app-manager; επανεγκατεστησε παλι το hen και κανε και μια επανεκ. ξανα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 επανεγκατεστησε παλι το hen και κανε και μια επανεκ. ξανα.. Πάλι τα ίδια μου λέει.Εάν ξέρει κάποιος τι άλλο μπορεί να φταίει ας μου στήλει ένα pm ή ας μου πεί κάποιος με pm τα βήματα να βγάλω ότι χρειάζεται και να τα ξαναβάλω...:worry: Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Πάλι τα ίδια μου λέει.Εάν ξέρει κάποιος τι άλλο μπορεί να φταίει ας μου στήλει ένα pm ή ας μου πεί κάποιος με pm τα βήματα να βγάλω ότι χρειάζεται και να τα ξαναβάλω...:worry: εγω παντως δυο φορες το εβαλα να το δοκιμασω και μου εκανε φοβερα κολληματσ το κινητο.με ενεργη συνδεση δτο νετ το εβγαλα απο το deinstall αμεσως.δε χρειαστηκε νσ κανω τιποτα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Έχω εγκαταστήσει, πληρώνοντας, το "word to go", όμως τις περισσότερες φορές που προσπαθώ να ανοίξω ένα αρχείο μου εμφανίζεται η ειδοποίηση "unknown error" και το αρχείο δεν ανοίγει. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Έχω εγκαταστήσει, πληρώνοντας, το "word to go", όμως τις περισσότερες φορές που προσπαθώ να ανοίξω ένα αρχείο μου εμφανίζεται η ειδοποίηση "unknown error" και το αρχείο δεν ανοίγει. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Αν εννοείς από τον file manager το χω παρατηρήσει κι εγώ. Για να ανοίξουν σωστά τα αρχεία τα ανοίγεις μέσα από το πρόγραμμα. Αν δεν εννοείς αυτό τότε κάτι παίζεται με την κωδικοποίηση/τύπο των εγγράφων που έχεις άρα καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά για το ποια ακριβώς υποστηρίζονται. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Αν εννοείς από τον file manager το χω παρατηρήσει κι εγώ. Για να ανοίξουν σωστά τα αρχεία τα ανοίγεις μέσα από το πρόγραμμα. Αν δεν εννοείς αυτό τότε κάτι παίζεται με την κωδικοποίηση/τύπο των εγγράφων που έχεις άρα καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά για το ποια ακριβώς υποστηρίζονται. Έχεις δίκιο. Έτσι ανοίγουν τα αρχεία. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Απο την ημερα που το εκανα Reflash παρατηρουσα αποτομη καταναλωση της μπαταριας. Αρχισα να ψαχνω μια μια τις εφαρμογες και κατεληξα σε μειωση της καταναλωσης βγαζοντας δυο. Και οι δυο αφορουσαν την μπαταρια. Η μια ηταν το battery eye και η αλλη το applet που δειχνει το ποσοστο της μπαταριας. Εχω και ενα daemon "advanced power manager" που μαλλον θα φαει ποδι και αυτο. Το αποκορυφωμα ηταν προχτες που οταν εβγαλα το κινητο απο το φορτιστη στις 11 το πρωι, χωρις να εχω ανοικτο το wifi , σε Flight mode και χωρις να κανω τιποτα στις 7 το απογευμα η μπαταρια ηταν στο 5%. Απο χτες που τα εβγαλα το κινητο αντεξε με 5 ωρες wifi απο το πρωι εως τις 2 το βραδυ και η μπαταρια δεν ειχε πεσει κατω απο το 30%. Μαλλον αυτα τα προγραμματα μεγαλυτερο κακο κανουν απο καλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Έχω εγκαταστήσει, πληρώνοντας, το "word to go", όμως τις περισσότερες φορές που προσπαθώ να ανοίξω ένα αρχείο μου εμφανίζεται η ειδοποίηση "unknown error" και το αρχείο δεν ανοίγει. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Για αρχεία κειμένου πολύ καλό είναι το abiworldα. Θα το βρείτε στα extra-devel και είναι και open source δλδ δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 TiEmu 2 http://img228.imageshack.us/img228/3091/333qm.jpg Παρόλο ότι υπάρχει η γνωστή εφαρμογή AlmostTI Graphing Calc Emulator, η εφαρμογή ΤiEmu2 δίνει τη δυνατότητα να τρέξουμε τη καλύτερη ΤΙ υπολογιστική, τη ΤI-89t και Voyage™ 200. Σχετικός οδηγός εγκατάστασης!!! Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Στο Ν900 μου εξαφανίστηκε η ένδειξη στάθμης μπαταρίας από τη γραμμή εργασιών μετά από μια πλήρη εκφόρτιση και φόρτιση της μπαταρίας. Υπάρχει τρόπος να την επαναφέρω. Ευχαριστώ Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Φαντάζομαι θα έχεις κάνει restart στο κινητό σου δλδ να το κλείσεις και να το ανοίξεις μετά. Γιατί και σε μένα μια φορά που το είχε πάθει το έλυσα με restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Λογικα αν κανεις μια επανεκινηση θα εμφανιστει παλι. Sorry δεν ειχα κανει refresh και δεν ειδα το post του chech2fire Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Λογικα αν κανεις μια επανεκινηση θα εμφανιστει παλι. Δυστυχώς με επανεκκίνηση δεν επανέρχεται. Παρέλειψα ν' αναφέρω ότι έκανα πλήρη επαναφορά ρυθμίσεων πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα. Στη συνέχεια πρόσθεσα και δυο εφαρμογές σχετικές με την ένδειξη από το maemo.org και τις απεγκατέστησα. Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Μηπως το προβλημα ειναι στο θεμα που χρησιμοποιεις; Τι εφαρμογη σχετικη με την ενδειξη της μπαταριας ειχες πριν και τι εβαλες τωρα ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Μηπως το προβλημα ειναι στο θεμα που χρησιμοποιεις; Τι εφαρμογη σχετικη με την ενδειξη της μπαταριας ειχες πριν και τι εβαλες τωρα ; battery-eye και BatteryGraph. Τώρα καμιά Θέμα το κλασσικό της Nokia Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) battery-eye και BatteryGraph. Τώρα καμιά Θέμα το κλασσικό της Nokia Μηπως εχεις και κανενα αλλο applet που δειχνει το ποσοστο της μπαταριας στη status bar; Κατι οπως το advanced battery monitor Edited April 1, 2011 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Μηπως εχεις και κανενα αλλο applet που δειχνει το ποσοστο της μπαταριας στη status bar; Κατι οπως το advanced battery monitor Όχι δεν υπάρχει τίποτε άλλο σχετικό. Επειδή είμαι εντελώς νέος με το Ν900, μήπως υπάρχει τρόπος να "καθαριστούν" ενδεχόμενα "κατάλοιπα" εφαρμογών, αν και οι απεγκαταστάσεις έβγαλαν κανονική αναφορά. Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Εγκατεστησε το rootsh για αν εχεις δικαωματα root. Ανοιξε το τερματικο και δωσε root apt-get clean Ισως βοηθησει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) Εγκατεστησε το rootsh για αν εχεις δικαωματα root. Ανοιξε το τερματικο και δωσε root apt-get clean Ισως βοηθησει... Δυστυχώς δεν έγινε τίποτε. Μήπως μετά την εγκατάσταση πρέπει να κάνω κάτι πριν ανοίξω το τερματικό; Edit: Τελικά είχα εγκαταστήσει και το "Advanced Power" και η απεγκατάστασή του έλυσε το πρόβλημα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Edited April 1, 2011 by nikomas50 Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Η εφαρμογή Qt hotfixes ξέρει κανείς τί είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 http://static.maemo.org/static/e/e6fc8d9051b611e095fc4b2d5fa0e618e618_phonestream_iconPhonestream http://i52.tinypic.com/2wqcsg9.png Η συγκεκριμένη εφαρμογή μας επιτρέπει να μεταδώσουμε ασύρματα μέσω wifi βίντεο (είτε από την μπροστινή είτε από την πίσω κάμερα) ή ήχο σε pc που βρίσκεται εντός του δικτύου μας. Πλέον μπορούμε να κάνουμε αρκετές ρυθμίσεις, ακόμη και να χρησιμοποιήσουμε το Ν900 ως webcam ή μικρόφωνο του υπολογιστή μας. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εδώ. Βρίσκεται στα extra-devel και είναι σε "παγωμένη" κατάσταση από τον developer της για 10 εβδομάδες λόγω απουσίας του. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Γεια σας παιδια.. ασχετη ερωτηση με το θεμα αλλα ξερει κανεις πως να κανω την λελετζα για τον στρατο να δουλεψει στο ν900?? Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Αν εννοείς το λελέμετρο βάζεις nitdroid και το εγκαθιστάς. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 οχι δεν λεω αυτο.. ειναι μια εφαρμογη με το leleja.jar και ειναι απ´οσο ξερω σε java.. Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts