Jump to content

[Maemο 5] Εφαρμογές / Εργαλεία (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ είναι το thread στο talk.maemo.org.

Σ' ευχαριστώ πολύ για το link, θα το διαβάσω μπας και έχει βγάλει κανείς καμία άκρη.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον μολις επαιξα με το air*****-ng και καταφερα να ξεκλειδωσω το WEP κλειδι απο το δικο μου router!:)

Η διαδικασια ειναι λιγο πονοκεφαλος στην αρχη αλλα αν το καταλαβεις γινεται παιχνιδακι..

Αφου βρηκα πως δουλευει, πηρε περιπου 7 λεπτα να βρει το κλειδι..(στην ουσια να στειλει αρκετα IVs μιας και το κλειδι μετα το ανοιγει σε δευτερολεπτα..)

Αυτα για WEP κρυπρογραφηση..

Τωρα το εχω εδω και 5 λεπτα περιπου να ξεκλειδωσει WPA αλλα ουτε την αρχη δεν εχει κανει ακομα οποτε θα το παρατησω...ισως να ειναι πιθανο αλλα σιγουρα οχι πρακτικο...καπου διαβασα οτι ακομα και σε pc με Linux θελει αρκετες ωρες..;)

Αυτα λοιπον..Αποψη μου δεν αξιζει κατι παραπανω απο ενα απο showoff γιατι εκτος του οτι πλεον υπαρχουν ελαχιστα routers με wep κρυπτογραφηση, η WPA ειναι πρακτικα ανουσια..Εγω θα το αφησω στο κινητο απλα και μονο για δοκιμη στο δρομο αν και οποτε τυχει..Αλλωστε εχω πακετο δεδομενων και δε με νοιαζει να κλεψω Internet..

Μήπως την πρώτη φορά κατέβαζες κάτι (π.χ. από torrent) και έκανε κινήσεις το ρουτερ σου? Για να μαζέψεις γρήγορα τα απαραίτητα IVs (Initialization Vectors) πρέπει να βάλεις την κάρτα σου σε λειτουργία injection για να αναγκάσει το ρούτερ να κάνει κινήσεις..

https://sites.google.com/site/alexystems/vulnerabilidades-web/n900-injection-packets

Αυτά από εμένα, όταν θα έχω χρόνο να το ψάξω περισσότερο (μάλλον θα αργήσω) θα ενημερώσω :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μήπως την πρώτη φορά κατέβαζες κάτι (π.χ. από torrent) και έκανε κινήσεις το ρουτερ σου? Για να μαζέψεις γρήγορα τα απαραίτητα IVs (Initialization Vectors) πρέπει να βάλεις την κάρτα σου σε λειτουργία injection για να αναγκάσει το ρούτερ να κάνει κινήσεις..

https://sites.google.com/site/alexystems/vulnerabilidades-web/n900-injection-packets

Αυτά από εμένα, όταν θα έχω χρόνο να το ψάξω περισσότερο (μάλλον θα αργήσω) θα ενημερώσω :)

Οχι καμια κινηση απο τη μερια του router! Απλα βαζεις αλλους drivers για το module του WiFi ωστε να μπαινει σε "monitor" mode και μετα να μπορει να κανει Injection..

Κανεις την δουλεια σου και ξαναφορτωνεις τον μαμα driver! πολυ απλο και...πολυ αχρηστο!:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Για να μπορέσει να κάνει injection χρειάζεται ο driver που μπορείς να κατεβάσεις αφού κάνεις μια δωρεά στον developer: http://david.gnedt.eu/blog/wl1251/

Με λίγο ψάξιμο μπορείς να το βρεις και ελεύθερο.

παιδια κανενα αλλο προγραμματακι σαν το personal dataplan monitor με περισσοτερες δυνατοτητες στις ρυθμισεις υπαρχει;

δεν ειμαι τοσο εμπειρος για να κανω κατι τετοιο κ φοβαμαι η αληθεια ειναι.

Γεια σας παιδια.Γιατι τελικα θα το παρω μεταχειρισμενο το κινητο γιατι ποτε δνε ξερεις τι γινεται μπορειτε να μου πειτε πως θα καταλαβω αν το κινητο δεν ειναι το original και ειναι καποιο ψευτικο.?ειναι σε καποιο σημειο διαφορετικο εκτος το βαρος του η το πως ειναι το μενου του?Ευχαριστω.

Γεια σας παιδια.Γιατι τελικα θα το παρω μεταχειρισμενο το κινητο γιατι ποτε δνε ξερεις τι γινεται μπορειτε να μου πειτε πως θα καταλαβω αν το κινητο δεν ειναι το original και ειναι καποιο ψευτικο.?ειναι σε καποιο σημειο διαφορετικο εκτος το βαρος του η το πως ειναι το μενου του?Ευχαριστω.

Πολύ το ψιρίζεις το θέμα και δεν θα σου βγει σε καλό:rolleyes:. Υπάρχουν τόσα βιντεάκια στο internet για το μενού του και γενικά για το πως είναι η συσκευή. Το να σου περιγράψει κάποιος τη συσκευή εδώ είναι ανούσιο κατά τη γνώμη μου, όταν έλεγαν οι κινέζοι μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις κάτι ήξεραν.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Δικιο εχεις.Ευχαριστω παντος.

Δεν σου το είπα με κακό τρόπο. Πάρτο στα χέρια σου και θα δεις ότι θα καταλάβεις ότι έκανες σωστή επιλογή;).

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Κοιταω καποια nokia n900 μεταχειρισμενα για να αγορασω και βλεπω οτι εχουν δυο sim.Κοιταω ομως και video στο youtube ελληνικο unboxing και εχει μια καρτα sim.Τι γινεται με αυτο το θεμα?Ευχαριστω.

Κοιταω καποια nokia n900 μεταχειρισμενα για να αγορασω και βλεπω οτι εχουν δυο sim.Κοιταω ομως και video στο youtube ελληνικο unboxing και εχει μια καρτα sim.Τι γινεται με αυτο το θεμα?Ευχαριστω.

Αν και νομίζω ότι είμαστε εκτός θέματος θα σου απαντήσω.

ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!

Πρόκειται για κινέζικο/αντιγραφή, όχι για το πραγματικό τηλέφωνο. Δεν έχει Maemo κτλ.

Παιδιά στις κλήσεις με skype γιατί δεν βάζει στους αριθμούς το 0030 αυτόματα και πρέπει να κάνεις μόνος σου όλη την διαδικασία με edit τον αριθμό?

Παιδιά βοηθείστε γιατί θα τρελαθώ.Όταν κάνω unistall την εφαρμογή 'personal ip address' μου βγάζει την επιλογή μέσα στα widget για να την βάλω στην επιφάνεια και όταν πατάω δεν μου εμφανίζει τίποτα,αν και λογικό αφού την έχω κάνει unistall.Τώρα αν την κάνω install δεν μου την εμφανίζει μέσα στα widget.Τι να κάνω για να μπορέσω να την βάλω τελικά;Έχω κάνει και επανεκκίνιση και δεν γίνετε τίποτα.

edit:Τελικά το έφτιαξα.

Edited by _dimdim_

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

παιδια το κινητακι παρολο που πηρα το n8 δεν το αφηνω σε ησυχία....

ερωτας μιλαμε...:lol::lol:

θυμίστε μου λιγο γιατι εχω αρκετο καιρο να μπω εδω...το usb on the go..δουλευει κανονικα αν το βαλω η ειναι ακομη σε beta version.....?(ετσι το θυμαμαι τελευταια φορα...)

εχω τον ανταπτορα απο το n8 οποτε ειμαι ετοιμος για πειράματα....:lol:

γνωριζει κανεις τις ρυθμισεις για το fmms της wind?(υποθετω οτι θα φτιαξω τα settings και θα παιξει...???@#$!) please καποιος που ξερει κατι για το θεμα.

παιδια το κινητακι παρολο που πηρα το n8 δεν το αφηνω σε ησυχία....

ερωτας μιλαμε...:lol::lol:

θυμίστε μου λιγο γιατι εχω αρκετο καιρο να μπω εδω...το usb on the go..δουλευει κανονικα αν το βαλω η ειναι ακομη σε beta version.....?(ετσι το θυμαμαι τελευταια φορα...)

εχω τον ανταπτορα απο το n8 οποτε ειμαι ετοιμος για πειράματα....:lol:

To usb OTG ΑΝ εισαι τυχερος θα παιξει..ειτε μερικως ειτε κανονικα..μην εχεις γενικα πολλες επλιδες.

Ο ανταπτορας απο το Ν8 δεν κανει! ειναι αλλου τυπου USB.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Tο usb otg δουλεύει σχεδόν 100%. Το mount δεν δουλεύει μέσα από την εφαρμογή σωστά εκτός και αν γίνει χειροκίνητα μέσω τερματικού.

Επετρεψε μου να διαφωνησω..Τοσο στο δικο μου οσο και σε φιλου, ενω λειτουργουσε κανονικα, μετα απο φλασαρισμα εδειχνε να μην μπορουσε να δωσει αρκετο ρευμα σε εξωτερικους σκληρους και usb sticks για να ξεκινησουν.

Σε ερωτηση μου στο maemo.org μου ειπαν αυτο ακριβως που γραφω παραπανω..οτι ειμαι τυχερος που λειτουργησε εξαρχης..

Στο δικο μου συγκεκριμενα μονο ενα ασυρματο ποντικι μπορεσε και διαβασε 2-3 φορες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Έδινε ρεύμα σε εξωτερικούς σκληρούς χωρίς εξωτερική τροφοδοσία; Που το δοκίμασες και δεν δούλεψε;

Ναι με 2 εξωτερικους ο ένας χωρις και ο άλλος με εξωτερική τροφοδοσία. Ακόμα και το USB stick δε δούλεψε..παρόμοια και του φίλου μου..

Απλά δε μπορώ να καταλβω πως με τις ίδιες ρυθμίσεις κλπ πριν φλασαρω δούλευε ενώ τώρα όχι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Είναι όντως περίεργο. Το log απ το hen τι λέει όταν συνδέεις συσκευή πάνω; Μπορείς να το δώσεις στο ανάλογο thread για να το δούνε.

γνωριζει κανεις τις ρυθμισεις για το fmms της wind?(υποθετω οτι θα φτιαξω τα settings και θα παιξει...???@#$!) please καποιος που ξερει κατι για το θεμα.

Δες εδώ. Λογικά θα βοηθήσει.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Είναι όντως περίεργο. Το log απ το hen τι λέει όταν συνδέεις συσκευή πάνω; Μπορείς να το δώσεις στο ανάλογο thread για να το δούνε.

Το ειχα στειλει φιλε μου αλλα δυστηχως καμια βοηθεια..;)

Ισως το δοκιμασω ξανα με τον καιρο αλλα προς το παρων δεν βαζω παλι Kernel Power γιατι ειδα πολυ διαφορα στην καταναλωση της μπαταριας ακομα και μετα απο πολυ πειραματισμο με τις ρυθμισεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

• The title was changed to [Maemο 5] Εφαρμογές / Εργαλεία (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)