Jump to content

raftoput

Members
  • Δημοσιεύσεις

    523
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About raftoput

  • Ημ. Γέννησης 14/09/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

raftoput's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Έχουν γίνει 2-3 hard resets κατά τη διάρκεια της "ζωής" του με καμία αλλαγή δυστυχώς. Ήταν κάτι που το έκανε από την πρώτη στιγμή. Soft reset του κάνω κάθε 2-3 μέρες, χωρίς αλλαγή επίσης. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση!
  2. Καλησπέρα σας. Ευτυχής κάτοχος 950 κι εγώ, από τον Απρίλιο/Μάιο του 2017. Από την αρχή, τόσο σε φόρτιση (όχι πάντα) όσο και σε βαριά χρήση, το κινητό ζεματάει. Δεν έχω προβλήματα με επανεκκινήσεις ή οτιδήποτε άλλο. Το μόνο πρόβλημα είναι η διάρκεια της μπαταρίας κατά τη χρήση (μπορεί να χρειαστεί και δεύτερη φόρτιση κατά τη διάρκεια μιας μέρας) καθώς και το ζήτημα της θερμοκρασίας, το οποίο για να πω την μαύρη μου αλήθεια δεν γνωρίζω αν είναι θέμα μπαταρίας ή επεξεργαστή. Γνωρίζει κάποιος αν θα γλυτώσω κάτι με αλλαγή μπαταρίας κι αν ναι εν τέλει από που; Είδα ότι πλέον από Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι.
  3. Χρόνια πολλά και καλή επιτυχία σε όλες /ους
  4. Εν τέλει του πέρασα την πρώτη με Nova Launcher, του έβαλα και το moden v101 με τον x-plore και ο Θεός βοηθός. Φορτώνοντάς της τα προγράμματα πάλι είδα ότι αφήνει 800Mb ελεύθερα με μη δυνατότητα μετακίνησης στην SD με το Link2SD, μήπως να ορίσω να αποθηκεύονται όλα στην SD; Μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τις εφαρμογές της εσωτερικής μνήμης, θα πρέπει να τα περάσω από την αρχή όλα;
  5. Καλησπέρα σας. Η εγκατεστημένη ROM είναι η S125_130529. Αν και, αν δεν απατώμαι, του είχα περάσει άλλο modem, είχε το κλασσικό πρόβλημα μη συνεργασίας 3G/bluetooth. Το πρόβλημα εξαφανίστηκε όταν από Cosmote μεταβήκαμε σε Vodafone. Να σημειώσω επίσης ότι του έχω κάνει ενοποίηση εσωτερικής μνήμης (4GB). Προ μηνός έχασε το root για λόγο που δεν κατάλαβα (το κινητό το χειρίζεται το έτερον ήμισυ) και από τότε ξεκίνησαν τα κολλήματα. Μπορεί και 3 επανεκκινήσεις ημερησίως. Έβγαλε μήνυμα για το binary του SuperUser, δοκίμασα να επαναφέρω ανεπιτυχώς το root με Framaroot. Προ ημερών το επανέφερα με iRoot. Θεωρούσα ότι το πρόβλημα ήταν ότι έχασε το root αλλά εν τέλει, απ' ότι μου λέει τα ίδια συμβαίνουν. Επομένως θα πάω σε άλλη ROM. Διάβασα το θέμα (για να προλάβω όποιον πει ότι βαριέμαι). Επειδή θέλει όμως κάτι συγκεκριμμένο θα ρωτήσω κι ότι γίνει. Της αρέσει η διαρρύθμιση των κλασσικών ROM, μου αρέσει η ενοποίηση εσωτερικής μνήμης στα 4GB για να μην χρειαστεί πάλι παρέμβαση δική μου. Υπάρχει κάποια που να έχει και τα δύο; Απ' ότι έχω δει προτείνετε ανεπιφύλακτα αυτή, που ναι μεν έχει την ενοποιημένη μνήμη αλλά υποψιάζομαι ότι δεν θα της αρέσει γιατί δεν έχει την κλασσική διαρρύθμιση. Έχω δει και αυτή αλλά δεν έχω ιδέα για τι και πώς (κλασσική διαρρύθμιση-ενοποιημένη μνήμη κτλ). Αν στην πρώτη ή την δεύτερη βάλω Nova Launcher (που τον χρησιμοποιώ κατά κόρον στα κινητά και τις ταμπλέτες μας) θα έχω πάλι την κλασσική διαρρύθμιση ή όχι; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια ενασχόληση/απάντηση.
×
×
  • Create New...