gerstavros2 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Μου βγαζει ενα ανεξηγητο μηνυμα "application package not found" και δεν εγκαθισταται . :( Κατέβασέ το από δω. Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Κατέβασέ το από δω. Νope , του ζηταω να το ανοιξει με τον application manager και δεν ανοιγει ποτε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Και πάνω που ήμουνα έτοιμος να αποκτήσω ένα 5800... αλλά μάλλον καλύτερα να περιμένω!!! Μόλις διάβασα όλα τα ποστ και οφείλω να μπράβο για την πολύ καλή ενημέρωση. Περιμένω νεότερα... Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 εχω δυο σελιδες ανοιχτες παιζει και μουσικη και κανω και ποστ . μπαλα παει το πραμα ! ποστ με ουσια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza_cupra_20vt Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 χαιρετω ολη την παρεα... πραγματικα εμεινα εντυπωσιασμενος απο το φορουμ.. κ απο ολη την ενημερωση για το Ν900.. εγω θελω να ρωτησω το εξης..εχω wind.κ θα εχω επιδοτηση τελος οκτωβριου αρχες νοεμβριου..θα το φερει η wind το κινητο; μην αναγκαστω να το παρω απο το εξωτερικο μιας κ εχω την επιδοτηση.. καλα ειναι καταπληκτικο κινητο πραγματικα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 χαιρετω ολη την παρεα... πραγματικα εμεινα εντυπωσιασμενος απο το φορουμ.. κ απο ολη την ενημερωση για το Ν900.. εγω θελω να ρωτησω το εξης..εχω wind.κ θα εχω επιδοτηση τελος οκτωβριου αρχες νοεμβριου..θα το φερει η wind το κινητο; μην αναγκαστω να το παρω απο το εξωτερικο μιας κ εχω την επιδοτηση.. καλα ειναι καταπληκτικο κινητο πραγματικα.. Κι εγω ενδιαφερομαι να το παρω με συνδεση αλλα δεν υπαρχει ακομα επισημη ενημερωση απο την alpha copy αν θα ερθει ελλαδα. Μολις υπαρξει κατι νεοτερο και επισημο σιγουρα θα το μαθεις απο εδω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 χαιρετω ολη την παρεα... πραγματικα εμεινα εντυπωσιασμενος απο το φορουμ.. κ απο ολη την ενημερωση για το Ν900.. εγω θελω να ρωτησω το εξης..εχω wind.κ θα εχω επιδοτηση τελος οκτωβριου αρχες νοεμβριου..θα το φερει η wind το κινητο; μην αναγκαστω να το παρω απο το εξωτερικο μιας κ εχω την επιδοτηση.. καλα ειναι καταπληκτικο κινητο πραγματικα.. η wind θα το φερει για τους αλλους 2 δεν ξερει κανεις ακομα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Σχετικά με τη μετάφραση του interface, είναι πανεύκολη, καθώς απλά μεταφράζεις αρχεία. Οποιοσδήποτε γνωρίζει αγγλικά μπορεί να το κάνει. Ρώτησα και μου παν ότι θα κυκλοφορήσει με χαμηλή διαθεσιμότητα (όπως είχε γίνει και με το Ν800 νομίζω), χωρίς ελληνικά σύμβολα στο πληκτρολόγιο (τι να τα κάνετε;), αλλά δεν ξέρουν αν θα μεταφραστεί το περιβάλλον. Μπορεις μηπως να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες. Υπαρχει ελληνικη κοινοτητα για μεταφραση και πως μπορω να συμμετεχω; Πρεπει να εχει κανεις συσκευη για να συμμετεχει; Με ενδιαφερει πολυ το ολο θεμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Video Interview With Dr. Ari Jaaksi About The Nokia N900 Favorite http://www.viddler.com/explore/symbianguru/videos/102/ Καλο βιντεακι που αφορα τα σχεδια που εχουν και διαφορες ερωτησεις σχετικα με τη συσκευη και το λειτουργικο..(διαρκεια: 30 λεπτα) Δεν δειχνει λειτουργιες του κινητου, απλα Q&A! [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamalinio Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Video Interview With Dr. Ari Jaaksi About The Nokia N900 Favorite http://www.viddler.com/explore/symbianguru/videos/102/ Καλο βιντεακι που αφορα τα σχεδια που εχουν και διαφορες ερωτησεις σχετικα με τη συσκευη και το λειτουργικο..(διαρκεια: 30 λεπτα) Δεν δειχνει λειτουργιες του κινητου, απλα Q&A! Ωραία συνέντευξη...Μπράβο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s33k3rgr Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Δυο ερωτησουλες Θα ερθει Ελλαδα το τηλεφωνο αυτο και ποτε? Επισης εχω μια συνδεση τυπου Vodafone Mobile Broadband. Θα μπορω να χρησιμοποιω αυτου του τυπου την συνδεση σε αυτη την συσκευη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ari Jaaksi VP Mamemo Devices- N900 Να σταθω στο σχολιο του λιγο πριν το τελος:το παιχνιδι μολις τωρα αρχισε! [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mechanismo Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Το πιο πιθανο ειναι οτι θα καταλειξω στο maemo!Το βρισκω αρκετα καλο και καλυπτει τις αναγκες μου!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Σχετικά με τη μετάφραση του interface, είναι πανεύκολη, καθώς απλά μεταφράζεις αρχεία. Οποιοσδήποτε γνωρίζει αγγλικά μπορεί να το κάνει Μπορεις μηπως να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες. Υπαρχει ελληνικη κοινοτητα για μεταφραση και πως μπορω να συμμετεχω; Πρεπει να εχει κανεις συσκευη για να συμμετεχει; Με ενδιαφερει πολυ το ολο θεμα. Δεν ξέρω περισσότερα για το Maemo, αλλά ξέρω ότι είναι με αρχεία μετάφρασης, όπως και στο linux. Δηλαδή μάλλον επεξεργάζεσαι ένα αρχείο (π.χ. παίρνεις ένα αντίγραφο του αγγλικού και αντικαθιστάς τα αγγλικά με ελληνικά). Ελληνική κοινότητα δεν υπάρχει προς το παρόν. H συσκευή δεν είναι απαραίτητη, μπορείς να πάρεις τα αρχεία από κάποιον άλλο Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_mark Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Παιδειά σας εχω πολυ ευχάριστα νέα !!!! απο καποιες πηγές.. το Ν900 ΕΡΧΕΤΑΙ.. Ελλάδα μέσα νοεμβρίου !! :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 με ελληνικα ερχεται?:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djargad Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Ωραία το βλέπω να γίνεται δώρο για τη γιορτή μου εκεί κοντά :Ρ Double clicking..... ...is not as simple as it seems.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Ωραία το βλέπω να γίνεται δώρο για τη γιορτή μου εκεί κοντά :Ρ χεχε,,κι εγωω! το θεμα ειναι πως θα ερθει??μονο με παραγγελια οπως λεγεται? η θα το φερει και η cosmote? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Κανεις δεν ξερει. Οπως ειπε καποιος μην ακουτε τι λενε σε καθε νοκια shop. Εγω παντως πιστευω πως θα ερθει κανονικα στην Ελλαδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisKats Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Παιδειά σας εχω πολυ ευχάριστα νέα !!!! απο καποιες πηγές.. το Ν900 ΕΡΧΕΤΑΙ.. Ελλάδα μέσα νοεμβρίου !! :shifty: Εννοείται! Σιγά μην η Nokia έχανε την αγορά των Χριστουγέννων! Άραγε θα ερθει Νοέμβρη (αντί για Οκτώβρη) για να προλάβει να εξελληνοποιηθεί; Μακάρι να το δούμε πλήρως ελληνικό. Καμία ιδέα για το αν η Nokia σκοπέυει να κάνει τον browser,τις contacts και τα sms σε portrait mode? Γιατί τα third party applications δεν είναι πάντα η βέλτιστη επιλογή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 [..]Πρεπει να εχει κανεις συσκευη για να συμμετεχει;[..] Καλό είναι να έχεις ώστε να μπορείς να δοκιμάζεις άμεσα τις αλλαγές που κάνεις και να βλέπεις αν το κείμενο χωρά στο διαθέσιμο χώρο κάθε γραφικού αντικείμενου (παράθυρο, πλήκτρο κτλ) του UI ώστε να μην υπάρχουν περιπτώσεις υπερχείλισης κειμένου κτλ. Μια γρήγορη πρακτική είναι, το μεταφρασμένο κείμενο να έχει το ίδιο αριθμό χαρακτήρων με το παλιό. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αναλάβουν άλλοι τον έλεγχο του πως παρουσιάζεται κάθε μεταφρασμένο κείμενο στο UI και αν το τελευταίο το επιτρέπει με εύκολο τρόπο, να επέμβουν στις διαστάσεις κάθε γραφικού αντικειμένου (resource editing) όπου χρειάζεται. Τώρα τι μπορεί να γίνει στο Maemo συγκεκριμένα, δεν γνωρίζω. Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Μακάρι να το δούμε πλήρως ελληνικό. Καμία ιδέα για το αν η Nokia σκοπέυει να κάνει τον browser,τις contacts και τα sms σε portrait mode? Γιατί τα third party applications δεν είναι πάντα η βέλτιστη επιλογή. Το θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι πλήρως λειτουργικό. Μετά από λίγο ψάξιμο, έβγαλα το συμπέρασμα ότι η ελληνική γλώσσα μπορεί πολύ εύκολα να προστεθεί στο φυσικό πληκτρολόγιο και, μέσα από τις ρυθμίσεις, να οριστεί πρώτη και δεύτερη γλώσσα. Η εναλλαγή γίνεται με τον συνδυασμό των πληκτρων sym και space. Το αν θα δούμε μερικές εφαρμογές και σε portrait mode, δεν το νομίζω, τουλάχιστον για αρχή αλλά, όταν βγει η κατάλληλη εφαρμογή, δε νομίζω πως θα υπάρχει πρόβλημα. Το καλό εδώ είναι ότι τέτοιου είδους εργαλεία δεν βγάζουν περιττά εικονίδια αλλά προστίθενται στα μενού τις συσκευής σαν περισσότερες επιλογές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Μετά από λίγο ψάξιμο, έβγαλα το συμπέρασμα ότι η ελληνική γλώσσα μπορεί πολύ εύκολα να προστεθεί στο φυσικό πληκτρολόγιο και, μέσα από τις ρυθμίσεις, να οριστεί πρώτη και δεύτερη γλώσσα. Η εναλλαγή γίνεται με τον συνδυασμό των πληκτρων sym και space. Δηλαδή, τόσο απλά λειτουργεί το hardware πληκτρολόγιο στα ελληνικά? Γνωρίζουμε μήπως τι γίνεται και με τα ελληνικά στα sms, gsm αλφάβητο, χρεώσεις κτλ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Πολύ πιθανόν στην αρχή να υπάρχει πρόβλημα κωδικοποίησης (60 χαρακτήρες ανά μήνυμα) αλλά όλα αυτα, αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπιστούν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Παιδειά σας εχω πολυ ευχάριστα νέα !!!! απο καποιες πηγές.. το Ν900 ΕΡΧΕΤΑΙ.. Ελλάδα μέσα νοεμβρίου !! :shifty: ποιες ειναι οι πηγες δεν μπορεις να πεις ε; Ελπιζω να μην ειναι κανας υπαλληλος σε μαγαζι με κινητα γιατι τοτε σωθηκαμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts