Jump to content

mamalinio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mamalinio

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mamalinio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχει περίπτωση να κάνω recover τις φωτογραφίες μου μετά από hard reset ?
  2. Η επόμενη συσκευή που θα πάρω θα είναι οτιδήποτε εκτός από Samsung. Έχω Samsung τα τελευταία 3,5 χρόνια (GS2) και παρόλο που η συγκεκριμένη συσκευή ήταν πάρα πολύ καλή, δεν πρόκειται να τους δώσω λεφτά ΠΟΤΕ ξανά... Σαν εταιρία απαράδεκτη!!!After sales support απλά μηδέν. Τα firmware που δίνει για τις συσκευές απλά για πέταμα.Μετά από τόσα χρόνια κάκιστης εμπειρίας ποτέ ξανά!!!
  3. Ευχαριστώ πολύ τον gvala που μου έστειλε τη rom.Να είσαι καλά φίλε μου!
  4. Υπάρχει κάποιος που έχει φυλάξει σε κάποια γωνιά του σκληρού του το παρακάτω?? XWKI4 2.3.4 Ελληνικό Firmware (sales code EUR) Ξέρω είναι αρχαίο αλλά το χρειάζομαι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ. και κάποιο άλλο Gingerbread 2.3.x να βρούμε αν δε βρεθεί το παραπάνω θα βοηθήσει...
  5. Ν900 με διαφορά από τα υπόλοιπα.Με λειτουργικό βασισμένο σε Debian και με δυνατότητες (ειδικά το multitasking) που τα σύγχρονα πολυδιαφημισμένα λειτουργικά είναι πάρα πολύ μακρυά από το να τις αποκτήσουν ακόμα και σήμερα.Ένα τεχνολογικό στολίδι που κουβαλάω καθημερινά μαζί μου αν και έχω Android συσκευή(GS2) ως βασική. Και επειδή διαβάζω και τα υπόλοιπα σχόλια...Το poll είναι για το καλύτερο κινητό...όχι για το κινητό με τις καλύτερες πωλήσεις και το πιο επιθετικό Marketing στην ιστορία...Το ότι κάποια συσκευή πούλησε πολύ δεν την κάνει αυτόματα και την καλύτερη... Το παραπάνω το αναφέρω με αγάπη πάντα...Δε θέλω να παρεξηγηθεί κανείς.
  6. Δία σταμάτα να μπίπ και κάνε το Θαύμα σου!!! :X
×
×
  • Create New...