pneuma1629398144 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 θα ειναι κριμα να μην ερθει ελλαδα με πληρως ελληνικα..... αν ειναι να το φαιρουν ετσι εγω δεν θα το παρω αφου δεν γνωριζω αγγλικα.κριμα αν αληθευει. παντως στο ελληνικο σαιτ της ΝΟΚΙΑ το εχουν δεν λεει οτι δεν θα ερθει αν δεν ερχονταν δεν θα το εβγαζαν :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Πραγματικά λυπάμαι να βλέπω νέους μεγαλύτερους μου να μην γνωρίζουν αγγλικά αλλά ρε παιδιά είναι χρήσιμα, έστω και τώρα μπορείτε να μάθετε τα βασικά αν έχετε όρεξη, δεν θέλει τίποτα περισσότερο από αφοσίωση και προσπάθεια. Δεν είναι μόνο ότι μπορεί να μην νιώθετε καλά εσείς αλλά τι θα πουν και οι γύρο σας, είναι άσχημο να σε κατηγορούν για αυτόν τον λόγο επειδή δεν είχατε την δυνατότητα να μάθετε. Η γνώμη των άλλων δεν μετράει ωστόσο πάντα θα σε πειράξει αυτό που θα ακούσεις. Τα αγγλικά στην σημερινή εποχή είναι πολύ χρήσιμα και πολλά μαθήματα και πράγματα που κάνουμε χρειάζονται, π.χ. η λογιστική. Αν δεν γνωρίζεις αγγλικά πως θα κάνεις; Και άλλοι πολλοί λόγοι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά φτάνει να το πιστέψετε και πιστέψτε με θα μάθετε εύκολα ;) Πάντως αν θα έρχεται με ειδική παραγγελία κατάλαβα θα αργεί πολύ. Ευτυχώς δηλαδή που έχουμε και γνωστούς σε άλλες χώρες ;) :) edit: Σε ένα βίντεο στο youtube που δόθηκε πιο πριν λέει ότι η τιμή στην Ιταλία θα είναι 599 Ευρώ ;) ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman40_40 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 καλα οτι δεν θα ερθει στην ελλαδα που το ακουσατε?τραγικο αν οντως δεν ερθει αν και δεν το πολυπιστευω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Αυτό μου μοιάζει με προσωπική εκτίμηση υπαλλήλου και όχι με επίσημη απάντηση. Με ποιο nokia shop μίλησες και σου είπε αυτό; βουλας "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 καλα οτι δεν θα ερθει στην ελλαδα που το ακουσατε?τραγικο αν οντως δεν ερθει αν και δεν το πολυπιστευω. To ανεφερε ενα φιλος λιγο πιο πανω αφου πηρε τηλεφωνο στην αλφα κοπι. Καλα το να ξερει καποιος Αγγλικα δεν ειναι υποχρεωτικο. Σιγουρα ειναι χρησιμα αλλα καποιος μπορει να επελεξε να μην μαθει η να μαθει μια αλλη γλωσσα η για χιλιους δυο λογους να μην μπορεσε. Σιγουρα ειναι λαθος η μη υποστιριξη Ελληνικων αν και μεταξυ μας πιστευω πως δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα και υπαρξουν κανονικα Ελληνικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Πραγματικά λυπάμαι να βλέπω νέους μεγαλύτερους μου να μην γνωρίζουν αγγλικά αλλά ρε παιδιά είναι χρήσιμα, έστω και τώρα μπορείτε να μάθετε τα βασικά αν έχετε όρεξη, δεν θέλει τίποτα περισσότερο από αφοσίωση και προσπάθεια. Δεν είναι μόνο ότι μπορεί να μην νιώθετε καλά εσείς αλλά τι θα πουν και οι γύρο σας, είναι άσχημο να σε κατηγορούν για αυτόν τον λόγο επειδή δεν είχατε την δυνατότητα να μάθετε. Η γνώμη των άλλων δεν μετράει ωστόσο πάντα θα σε πειράξει αυτό που θα ακούσεις. Τα αγγλικά στην σημερινή εποχή είναι πολύ χρήσιμα και πολλά μαθήματα και πράγματα που κάνουμε χρειάζονται, π.χ. η λογιστική. Αν δεν γνωρίζεις αγγλικά πως θα κάνεις; Και άλλοι πολλοί λόγοι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά φτάνει να το πιστέψετε και πιστέψτε με θα μάθετε εύκολα ;) Πάντως αν θα έρχεται με ειδική παραγγελία κατάλαβα θα αργεί πολύ. Ευτυχώς δηλαδή που έχουμε και γνωστούς σε άλλες χώρες ;) :) edit: Σε ένα βίντεο στο youtube που δόθηκε πιο πριν λέει ότι η τιμή στην Ιταλία θα είναι 599 Ευρώ ;) εχεις δικιο χρειαζονται αλλα τι να κανω τωρα δεν μπορεσα να μαθω και πιστευω αν δεν τα παρεις καλα απο μικρος δεν τα μαθαινεις.εγω το εχασα το τρενο...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Παντως ασχετα με το μενου εμενα με ενδιαφερει να γραφω ελληνικα και αυτο ακομα κι αν δεν γινει επισημα θα το κανει η κοινοτητα. Αφηστε που δεν μας εμποδιζει τιποτα να μεταφρασουμε ολοκληρο το interface. Opensource ειναι. Και ενα βιντεακι που δειχνει το bounce να παιζει σε tv-out: Στην αρχη το θεωρουσα τελειως ηλιθιο παιχνιδι αλλα οσο το βλεπω τοσο αρχιζει να μου αρεσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Bei Vorbestellung ist eine Anlieferung voraussichtlich ab dem 12. Oktober 2009 möglich. Dies ist abhängig von der gewählten Versandart und Produkt-Verfügbarkeit απο 12 οκτωβριου στην γερμανια "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Συγνωμη για την παρεμβαση και αν βγαινω εκτος,αλλα αν αρχισουμε να λεμε οτι εγω που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν αυτο,του διπλανου μου του ειπαν το αλλο,αλλα του απεναντι του ειπαν και το ενα και το αλλο την χασαμε την μπαλα.Εφοσον ακομα δεν υπαρχει ενημερωση απο μεσα ολα τα αλλα ειναι ασκοπα. Ας μεινουμε στην ουσια και καποια στιγμη θα μαθουμε τι θα γινει με την κυκλοφορια του στην Ελλαδα. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 να και ενα ποστ απο το ν900 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Καλορίζικο και προσοχή με τα θέματα!! :p iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 να και ενα ποστ απο το ν900 :) Πως γραφεις ελληνικα; (εσυ μου φαινεται προσπαθεις να μας κομπλεξαρεις και παιζεις με τον πονο μας.:p Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ολοι εδω μεσα θα θελαμε να ποσταρουμε απο το Ν900;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Έχει Ελληνικό εικονικό πληκτρολόγιο το συγκεκριμένο Ν900 που έχει ο RIP (αν δεν κάνω λάθος). iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Έχει Ελληνικό εικονικό πληκτρολόγιο το συγκεκριμένο Ν900 που έχει ο RIP (αν δεν κάνω λάθος). Κατι ειναι κι αυτο για αρχη. Οταν βγουν και για το κανονικο πληκτρολογιο ελληνικα τοτε εγω θα ειμαι καλυμενος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 να και ενα ποστ απο το ν900 :) Όμορφα! Στο firmware της συσκευής σου υπάρχει "T9" (ή κάτι ανάλογο που να επιταχύνει την εισαγωγή κειμένου -ακόμα και μέσο QWERTY) Ελληνικό διαθέσιμο; Ευχαριστώ. Υπαρχει προβλεψη εισαγωγης , Τ9 για το εικονικο πληκτρολογιο στα ελληνικα αφου δεν μπορεις να γραψεις ελληνικα απο το hardware πληκτρολογιο . Εχει φυσικα την δυνατοτητα αυτη και στο hardware πληκτρολογιο για την Αγγλικη και μερικες ακομα γλωσσες . :) Σε ευχαριστώ πολύ. Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 ειναι πρωτοτυπο 'η κανονικης παραγωγησ? "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Σχετικά με τη μετάφραση του interface, είναι πανεύκολη, καθώς απλά μεταφράζεις αρχεία. Οποιοσδήποτε γνωρίζει αγγλικά μπορεί να το κάνει. Ρώτησα και μου παν ότι θα κυκλοφορήσει με χαμηλή διαθεσιμότητα (όπως είχε γίνει και με το Ν800 νομίζω), χωρίς ελληνικά σύμβολα στο πληκτρολόγιο (τι να τα κάνετε;), αλλά δεν ξέρουν αν θα μεταφραστεί το περιβάλλον. @R.I.P μπορείς να δοκιμάσεις αν λειτουργεί το ελληνικό πληκτρολόγιο του porfyras;; @Directx Τ9 δεν γίνεται να υπάρχει αφού το πληκτρολόγιο είναι πλήρες. Στις προηγούμενες εκδόσεις υπήρχε συμπλήρωση λέξεων που ήταν πολύ βολική, αλλά νομίζω στην 5 το καταργήσανε (οι μλκς&@#$%#^) Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Όμορφα! Στο firmware της συσκευής σου υπάρχει "T9" (ή κάτι ανάλογο που να επιταχύνει την εισαγωγή κειμένου -ακόμα και μέσο QWERTY) Ελληνικό διαθέσιμο; Ευχαριστώ. Υπαρχει προβλεψη εισαγωγης , Τ9 για το εικονικο πληκτρολογιο στα ελληνικα αφου δεν μπορεις να γραψεις ελληνικα απο το hardware πληκτρολογιο . Εχει φυσικα την δυνατοτητα αυτη και στο hardware πληκτρολογιο για την Αγγλικη και μερικες ακομα γλωσσες . :) Περι διαθεσιμοτητας παντως κανενα σχολιο περα του οτι καλο θα ηταν να μην δινετε σημασια στο τι λενε σε ενα οποιοδηποτε Nokia Shop Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 εμπροσθια καμερα διαθετει, για βιντεοκληση, για παραδεγμα? "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Και ένα hands-on βίντεο όπου φαίνεται πως λειτουργεί το pointer που εμφανίζεται στην οθόνη του browser, όπως επίσης και η επιλογή και επεξεργασία κειμένου (στο 4ο λεπτό του βίντεο). [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ePKMwVNLNoo]YouTube - [Nokia World 2009] Nokia N900[/ame] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 εμπροσθια καμερα διαθετει, για βιντεοκληση, για παραδεγμα? Ναι έχει. Αναφέρται και στα τεχνικά χαρακτηριστικά στο πρώτο ποστ. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Και μερικά βίντεο τραβηγμένα από την κάμερα του Ν900. Το δεύτερο βίντεο είναι ολίγον τρελό. Κοιτάξτε τι έκανε ο τύπος στο Ν900: http://farm3.static.flickr.com/2517/3912286066_ccc26ce8bc.jpg Nokia N900 battery life http://utestme.com/2009/09/12/nokia-n900-battery-life/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Nokia WILL ALLOW Carrier Customization Of The N900 http://www.symbian-freak.com/images/news/09/09/n900_voda_00.jpg Περισσότερα... [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 @R.I.P μπορείς να δοκιμάσεις αν λειτουργεί το ελληνικό πληκτρολόγιο του porfyras;; Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 @R.I.P μπορείς να δοκιμάσεις αν λειτουργεί το ελληνικό πληκτρολόγιο του porfyras;; Μου βγαζει ενα ανεξηγητο μηνυμα "application package not found" και δεν εγκαθισταται . :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts