Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε μπορεσα να βγαλω ακρη ακομη.....

Μπορει να μου πει καποιος πως θα μπορεσω να αντικαταστησω το αρχειο .arc στο φακελο backup της sd μιας και μου λεει οτι εχει προστασια αντιγραφης?

Μπορείς να πας επάνω στο αρχείο που θέλεις με τον x-plore και να του αλλάξεις τα δικαιώματα π.χ. μπορεί να χρειαστει να βγάλεις το Τικ από την επιλογή read only.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς να πας επάνω στο αρχείο που θέλεις με τον x-plore και να του αλλάξεις τα δικαιώματα π.χ. μπορεί να χρειαστει να βγάλεις το Τικ από την επιλογή read only.

Και το x-plore που το βρίσκω?

@aris1976

Κατέβασε το από το http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore

Πρέπει να το πληρώσω για να έχω αυτη τη δυνατότητα? Αλλιως δε μου εμφανίζει το φακελλο backup.

Πρέπει να το πληρώσω για να έχω αυτη τη δυνατότητα? Αλλιως δε μου εμφανίζει το φακελλο backup.

Καλημέρα.

Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις, είναι πλήρως λειτουργικό και χωρίς αγορά. Για να εμφανίσεις τον φάκελο Backup θα πρέπει να επιλέξεις να φαίνονται τα κρυφά αρχεία. Πήγαινε στα Options και επέλεξε το από εκεί.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλημέρα.

Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις, είναι πλήρως λειτουργικό και χωρίς αγορά. Για να εμφανίσεις τον φάκελο Backup θα πρέπει να επιλέξεις να φαίνονται τα κρυφά αρχεία. Πήγαινε στα Options και επέλεξε το από εκεί.

Ευχαριστώ αλλα μάλλον το παλιο backup file είναι κατεστρεμενο και δε μπορει να το κάνει restore.....

Εκανα τυχαία αναζήτηση για αναβάθμιση και μου έβγαλε διαθέσιμη έκδοση 071 (18Mb)!!!

Εχει δοκιμάσει κανείς???

(Παίρνω backup και δοκιμάζω...!!!)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Εμενα δεν μου βγαζει αναβαθμιση.

Τι μοντελο εχεις, ελληνικο;

Υ.Γ. εγω ψαχνω με το OVI οχι OTA

Edited by stamatis3133
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Πιθανές αλλαγές είναι αυτές που αναφέρονται στο http://conversations.nokia.com/2011/06/29/updates-to-symbian-3-2-and-5-0/?sf1719562=1

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καμία οφθαλμοφανή αλλαγή. Εκτός απο τα emoticons. Εχει γίνει αναβάθμιση σε χαρτες και browser αλλά δεν μπορώ να διακρίνω κάποια διαφορά.

Και εμενα ελληνικο μεσω OTA και περιμενω να δω.

Παντως δεν μας ξεχναει η εταιρια ποτε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εμενα ελληνικο μεσω OTA και περιμενω να δω.

Παντως δεν μας ξεχναει η εταιρια ποτε

Αν μας ξεχάσει θα την ξεχάσουμε!;)

Δεν μου βγαζει τελικα.

Μου δειχνει μονο την 54.003 την οποια τωρα την περασα.

Και μεσω υπολογιστη τα ιδια.

Μονο στο Ε72 γιναν ολα καλα.

Θα περιμενω.

Ειναι ελληνικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέχρι στιγμής και στους servers της Nokia η 54.003 είναι διαθέσιμη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Εμενα δεν μου βγαζει αναβαθμιση.

Τι μοντελο εχεις, ελληνικο;

Οχι, Ευρωπαικό είναι

Μικρο-αλλαγές στο Browser παρατήρησα και σε κάποια εικονιδιάκια στα Μενου

Στους Χάρτες, δεν είδα κάποια αλλαγή (3.04), θα το συνδέσω με OVI να δω αν υπάρχει αναβάθμιση...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Να ρωτήσω κι εγω κατι που το βλέπω εδω και ενα χρόνο αλλα δεν μπορώ να κανω κατι γι'αυτό. Εχω ενεργοποιημένο το Gmail στο τηλέφωνο το οποίο δουλεύει μια χαρά με τα εισερχόμενα mail. Τα εξερχόμενα όμως δεν τα ανοίγει με τίποτα. Δεν τα εμφανίζει καν. Εχω κάνει τις ρυθμίσεις μου δίνει η google για τα symbian. Εχει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα;

Δεν ξέρω αν είναι bug αλλά στο ραδιόφωνο όταν βάζω το καλώδιο ακούγεται πάντα απο το ηχείο του κινητού και δεν μπορώ να το βάλω να ακούγεται μέσω του ακουστικού. Κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα με την νέα αναβάθμιση ή μόνο σε μένα συμβαίνει?

μεγάλο fail η αναβάθμιση του browser! 1-κατά την εισαγωγή url έχει ελληνικά! 2. Όταν πατάς πίσω, το ιστορικό εμφανίζει στιγμιότυπο μόνο από το πάνω αριστερά μέρος της προηγούμενης σελίδας κ όχι ολοκληρη όπως παλαιά!

Η έκθεση μου φάνηκε ελαφρώς γρηγορότερη!

Δεν ξέρω αν είναι bug αλλά στο ραδιόφωνο όταν βάζω το καλώδιο ακούγεται πάντα απο το ηχείο του κινητού και δεν μπορώ να το βάλω να ακούγεται μέσω του ακουστικού. Κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα με την νέα αναβάθμιση ή μόνο σε μένα συμβαίνει?

Έχεις εγκαταστήσει το VoxTrack ή κάποιο άλλο πρόγγραμα εγγραφής συνομιλίας;

Έχεις εγκαταστήσει το VoxTrack ή κάποιο άλλο πρόγγραμα εγγραφής συνομιλίας;

εχεις απολυτο δικιο εχω το voxtrack τι γινεται λοιπον?

Για αρχή δοκίμασε uninstall - install, αν το κάνει και πάλι θα πει πως είναι ασύμβατη η εφαρμογή και θα πρέπει να βρεις κάποια άλλη.

Για αρχή δοκίμασε uninstall - install, αν το κάνει και πάλι θα πει πως είναι ασύμβατη η εφαρμογή και θα πρέπει να βρεις κάποια άλλη.

Θα το ψάξω πρώτα μέσω της Psilog και μετά θα δω τι θα γίνει. Έτσι και αλλοιώς το voxtrack δουλεύει οπότε ας ακούγεται μονο μέσω του ηχείου (πολύ παράξενο όμως ε? - Έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα και το ξέρεις?)

Θα το ψάξω πρώτα μέσω της Psilog και μετά θα δω τι θα γίνει. Έτσι και αλλοιώς το voxtrack δουλεύει οπότε ας ακούγεται μονο μέσω του ηχείου (πολύ παράξενο όμως ε? - Έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα και το ξέρεις?)

Όχι, έχει αναφερθεί σε φόρουμ του εξωτερικού ως ασυμβατότητα του συγκεκριμένου προγράμματος.