gianpithio Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Δε μπορεσα να βγαλω ακρη ακομη..... Μπορει να μου πει καποιος πως θα μπορεσω να αντικαταστησω το αρχειο .arc στο φακελο backup της sd μιας και μου λεει οτι εχει προστασια αντιγραφης? Μπορείς να πας επάνω στο αρχείο που θέλεις με τον x-plore και να του αλλάξεις τα δικαιώματα π.χ. μπορεί να χρειαστει να βγάλεις το Τικ από την επιλογή read only. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Μπορείς να πας επάνω στο αρχείο που θέλεις με τον x-plore και να του αλλάξεις τα δικαιώματα π.χ. μπορεί να χρειαστει να βγάλεις το Τικ από την επιλογή read only. Και το x-plore που το βρίσκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 @aris1976 Κατέβασε το από το http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 @aris1976 Κατέβασε το από το http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Πρέπει να το πληρώσω για να έχω αυτη τη δυνατότητα? Αλλιως δε μου εμφανίζει το φακελλο backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Πρέπει να το πληρώσω για να έχω αυτη τη δυνατότητα? Αλλιως δε μου εμφανίζει το φακελλο backup. Καλημέρα. Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις, είναι πλήρως λειτουργικό και χωρίς αγορά. Για να εμφανίσεις τον φάκελο Backup θα πρέπει να επιλέξεις να φαίνονται τα κρυφά αρχεία. Πήγαινε στα Options και επέλεξε το από εκεί. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Καλημέρα. Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις, είναι πλήρως λειτουργικό και χωρίς αγορά. Για να εμφανίσεις τον φάκελο Backup θα πρέπει να επιλέξεις να φαίνονται τα κρυφά αρχεία. Πήγαινε στα Options και επέλεξε το από εκεί. Ευχαριστώ αλλα μάλλον το παλιο backup file είναι κατεστρεμενο και δε μπορει να το κάνει restore..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Εκανα τυχαία αναζήτηση για αναβάθμιση και μου έβγαλε διαθέσιμη έκδοση 071 (18Mb)!!! Εχει δοκιμάσει κανείς??? (Παίρνω backup και δοκιμάζω...!!!) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 (edited) Εμενα δεν μου βγαζει αναβαθμιση. Τι μοντελο εχεις, ελληνικο; Υ.Γ. εγω ψαχνω με το OVI οχι OTA Edited June 29, 2011 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Κι εγω τώρα την κατεβάζω (19mb). Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Τη βγάζει και στο NaviFirm οπότε είναι ΟΚ. Για δώστε λεπτομέρειες όσοι τη δοκιμάσετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Πιθανές αλλαγές είναι αυτές που αναφέρονται στο http://conversations.nokia.com/2011/06/29/updates-to-symbian-3-2-and-5-0/?sf1719562=1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Καμία οφθαλμοφανή αλλαγή. Εκτός απο τα emoticons. Εχει γίνει αναβάθμιση σε χαρτες και browser αλλά δεν μπορώ να διακρίνω κάποια διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Και εμενα ελληνικο μεσω OTA και περιμενω να δω. Παντως δεν μας ξεχναει η εταιρια ποτε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Και εμενα ελληνικο μεσω OTA και περιμενω να δω. Παντως δεν μας ξεχναει η εταιρια ποτε Αν μας ξεχάσει θα την ξεχάσουμε!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Δεν μου βγαζει τελικα. Μου δειχνει μονο την 54.003 την οποια τωρα την περασα. Και μεσω υπολογιστη τα ιδια. Μονο στο Ε72 γιναν ολα καλα. Θα περιμενω. Ειναι ελληνικο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Μέχρι στιγμής και στους servers της Nokia η 54.003 είναι διαθέσιμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Εμενα δεν μου βγαζει αναβαθμιση. Τι μοντελο εχεις, ελληνικο; Οχι, Ευρωπαικό είναι Μικρο-αλλαγές στο Browser παρατήρησα και σε κάποια εικονιδιάκια στα Μενου Στους Χάρτες, δεν είδα κάποια αλλαγή (3.04), θα το συνδέσω με OVI να δω αν υπάρχει αναβάθμιση... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Να ρωτήσω κι εγω κατι που το βλέπω εδω και ενα χρόνο αλλα δεν μπορώ να κανω κατι γι'αυτό. Εχω ενεργοποιημένο το Gmail στο τηλέφωνο το οποίο δουλεύει μια χαρά με τα εισερχόμενα mail. Τα εξερχόμενα όμως δεν τα ανοίγει με τίποτα. Δεν τα εμφανίζει καν. Εχω κάνει τις ρυθμίσεις μου δίνει η google για τα symbian. Εχει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Δεν ξέρω αν είναι bug αλλά στο ραδιόφωνο όταν βάζω το καλώδιο ακούγεται πάντα απο το ηχείο του κινητού και δεν μπορώ να το βάλω να ακούγεται μέσω του ακουστικού. Κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα με την νέα αναβάθμιση ή μόνο σε μένα συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokakias Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 μεγάλο fail η αναβάθμιση του browser! 1-κατά την εισαγωγή url έχει ελληνικά! 2. Όταν πατάς πίσω, το ιστορικό εμφανίζει στιγμιότυπο μόνο από το πάνω αριστερά μέρος της προηγούμενης σελίδας κ όχι ολοκληρη όπως παλαιά! Η έκθεση μου φάνηκε ελαφρώς γρηγορότερη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Δεν ξέρω αν είναι bug αλλά στο ραδιόφωνο όταν βάζω το καλώδιο ακούγεται πάντα απο το ηχείο του κινητού και δεν μπορώ να το βάλω να ακούγεται μέσω του ακουστικού. Κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα με την νέα αναβάθμιση ή μόνο σε μένα συμβαίνει? Έχεις εγκαταστήσει το VoxTrack ή κάποιο άλλο πρόγγραμα εγγραφής συνομιλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Έχεις εγκαταστήσει το VoxTrack ή κάποιο άλλο πρόγγραμα εγγραφής συνομιλίας; εχεις απολυτο δικιο εχω το voxtrack τι γινεται λοιπον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Για αρχή δοκίμασε uninstall - install, αν το κάνει και πάλι θα πει πως είναι ασύμβατη η εφαρμογή και θα πρέπει να βρεις κάποια άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Για αρχή δοκίμασε uninstall - install, αν το κάνει και πάλι θα πει πως είναι ασύμβατη η εφαρμογή και θα πρέπει να βρεις κάποια άλλη. Θα το ψάξω πρώτα μέσω της Psilog και μετά θα δω τι θα γίνει. Έτσι και αλλοιώς το voxtrack δουλεύει οπότε ας ακούγεται μονο μέσω του ηχείου (πολύ παράξενο όμως ε? - Έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα και το ξέρεις?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Θα το ψάξω πρώτα μέσω της Psilog και μετά θα δω τι θα γίνει. Έτσι και αλλοιώς το voxtrack δουλεύει οπότε ας ακούγεται μονο μέσω του ηχείου (πολύ παράξενο όμως ε? - Έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα και το ξέρεις?) Όχι, έχει αναφερθεί σε φόρουμ του εξωτερικού ως ασυμβατότητα του συγκεκριμένου προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts