Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γινετε το traveler να κανει ενημερωση απο ασυρματο δικτυο και οχι απο web vodafone?αν ναι τι ρυθμισεις θελει?

:(:(:(????????

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς να ανεβάσεις ένα screen shot αν δεν σου κάνει κόπο...;

Βεβαια!

Αναβάθμιση μέσω FOTA (VOdafone) έκανα...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

παιδιά επιτέλους έφτιαξε το bug με το κεφάλαιο στα μηνύματα. Είμαι ευτυχισμένος! Ωστόσο δεν πρέπει να ισχύει ότι τις αναπάντητες στην οθονη αναμονής τις δείχνει μαζί με τους αριθμούς...

Προς rs280ps: Σίγουρα στις ρυθμίσεις>σύνδεση>προορισμοί είναι πρώτο το wlan σου και μετά το cosmote internet; Βάλε εκεί πρώτο το wlan σου και θα επιλέξει εκείνο για να κάνεις fota

Edited by tomtom44

.........Ωστόσο δεν πρέπει να ισχύει ότι τις αναπάντητες στην οθονη αναμονής τις δείχνει μαζί με τους αριθμούς...

Νομίζω οτι η φωτό πιο πάνω είναι ξεκάθαρη...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Προς rs280ps: Σίγουρα στις ρυθμίσεις>σύνδεση>προορισμοί είναι πρώτο το wlan σου και μετά το cosmote internet; Βάλε εκεί πρώτο το wlan σου και θα επιλέξει εκείνο για να κάνεις fota

φιλε μου ετσι ακριβως το εχω.κ σαν προεπιλεγμενο σημειο προσβασης.αλλα παλι το cosmote internet ξεκιναει και δουλευει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω οτι η φωτό πιο πάνω είναι ξεκάθαρη...

Όντως είναι ξεκάθαρη η εικόνα αλλά μήπως πρέπει να γίνει και κάποια ρύθμιση για να συμβεί αυτό! Στο δικό μου δεν έχει αλλάξει τίποτα!!!

Μολις εκανα αναβαθμιση απο το.κινητο μονο κ με wlan. Εγιναν ολα πολυ γρηγορα, και δεν χαθηκε τιποτα. τηλ, μηνυματα, εφαρμογες, ολα οπως ηταν. Εχει βεβαια την καινουργια εκδοση περασμενη. το τσεκαρα ξανα.

Αυτο που βλεπω αμεσως ειναι οτι εγινε πιο γρηγορο απο οτι την προηγουμενη εκδοση. Η επεξεργασια ετικετας δουλευει παλι! Κατι αλλο δεν βλεπω γιατι οπως ειπα, μολις πριν λιγο την περασα.

Κωστας - Κατερινη

Επίσης μια ακόμη παρατήρηση στην 051:

(σε μένα, με το αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογιου ενεργοποιημένο)

Αν ξεκινήσω να γράψω πχ ενα ΜΗΝΥΜΑ και περιμένω (τον χρονο αυτόματου κλειδώματος πχ 10 δευτ), το πληκτρολόγιο ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ (δεν γινόταν πριν)..!

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση μέσω wlan και για πρώτη φορά το κινητό μου πέταξε μήνυμα ότι η μνήμη τηλεφώνου γέμισε. Έσβησα temp και chase και ελευθέρωσα 17ΜΒ αλλά έχω την εντύπωση ότι πριν είχα και πάλι περισσότερη ελεύθερη

Πόση ελεύθερη μνήμη τηλεφώνου έχετε?

45MB σε χρήση

17ΜΒ Ελεύθερη μνήμη

17ΜΒ Εφαρμογές SIS

28MB Άλλα αρχεία --> αυτό είναι που με νοιαζει περισσότερο τα άλλα αρχεία σας πόση μνήμη καταλαμβάνουν?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Ρε παιδιά στο τηλ. μου βγάζει το εξής μήνυμα:

"Μνήμη πλήρης. Διαγράψτε ή μετακινήστε μερικά δεδομένα από μνήμη τηλεφώνου C:"

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ή νομίζω ότι δεν έχω αρχεία στο C. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει και να μου πει από που να σβήσω ή τι να κάνω για να ελευθερώσω χώρο;

Ευχαριστώ.

Ρε παιδιά στο τηλ. μου βγάζει το εξής μήνυμα:

"Μνήμη πλήρης. Διαγράψτε ή μετακινήστε μερικά δεδομένα από μνήμη τηλεφώνου C:"

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ή νομίζω ότι δεν έχω αρχεία στο C. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει και να μου πει από που να σβήσω ή τι να κάνω για να ελευθερώσω χώρο;

Ευχαριστώ.

Δες αν εχεις μηνυματα με βιντεο τραγουδια φωτο και τα αποθηκευεις στην μνημη τηλεφωνου.

Μπες στον φακελλο εφαρμογες και σβησε καποιες εφαρμογες που δεν χρησιμοποιεις.

Ορισμενες που ειναι μερος του firmware απλα δεν τις διαγραφει.

Πρωτα ομως δες μηνυματα και στην εκθεση αν ειναι κατι στην μνημη τηλεφωνου.

Το καταλαβαινεις αν δεν εχει το καθε αρχειο διπλα το πολυ μικρο εικονιδιο της καρτας μνημης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δες αν εχεις μηνυματα με βιντεο τραγουδια φωτο και τα αποθηκευεις στην μνημη τηλεφωνου.

Μπες στον φακελλο εφαρμογες και σβησε καποιες εφαρμογες που δεν χρησιμοποιεις.

Ορισμενες που ειναι μερος του firmware απλα δεν τις διαγραφει.

Πρωτα ομως δες μηνυματα και στην εκθεση αν ειναι κατι στην μνημη τηλεφωνου.

Το καταλαβαινεις αν δεν εχει το καθε αρχειο διπλα το πολυ μικρο εικονιδιο της καρτας μνημης.

Επίσης, από το Ιστός>ρυθμίσεις>σβήσιμο δεδομένων εμπιστευτ. διέγραψε την προσωρινή μνήμη και το ιστορικό!

Σε περίπτωση που έχεις χακάρει και τη συσκευή σου ανάτρεξε μερικές σελίδες πίσω (ή ρώτα ξανά) γιατί έχει υποθεί τρόπος με τον οποίο κάνεις ένα cleanup στη μνήμη του κινητού!

Τέλος, μετά από κάθε αναβάθμιση συνήθως, η ελεύθερη μνήμη μεγαλώνει, αφού διαγράφονται κάποια ανούσια στοιχεία οπότε προθπάθησε να ξαναπεράσεις την τελευταία.

Αν και με αυτά δεν λυθεί το πρόβλημα και με όλα τα παραπάνω κάνεις το εξής απλό: hard format. Αυτό έκανα εγώ στο τέλος, όταν όλα τα παραπάνω δεν κατάφερναν να μου απελευθερώσουν ούτε 5mb. Ωστόσο, βάζοντας μετά το hard format το backup που είχα κάνει αμέσως πριν, διαπίστωσα ότι ενώ το κινητό επανήλθε στην προηγούμενη κατάστασή του, η μνήμη του είχε μεγαλώσει κατά 15 mb περίπου!

Ειναι ιδεα μου η πλεον με τη νεο λογισμικο οταν φορτιζει δε λειτουργει η δονηση ενω πριν λειτουργουσε κανονικα;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Ειναι ιδεα μου η πλεον με τη νεο λογισμικο οταν φορτιζει δε λειτουργει η δονηση ενω πριν λειτουργουσε κανονικα;

Σε όλα τα τελευταία Nokia (αλλά και σε άλλους κατασκευαστές) δεν δονάνε όταν φορτίζουν. Ο λόγος είναι αφ' ενός επειδή δε χρειάζεται (όταν φορτίζει δεν το έχεις στην τσέπη προφανώς), και αφ' ετέρου για να μην χοροπηδάει και κάνει θόρυβο ή πέσει από το τραπέζι ή τη βάση που το έχεις βάλει.

It's not a bug, it's a feature.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις tomtom44 και spireto. Τα έκανα όλα και το αποτέλεσμα είναι 7,2 ΜΒ ελεύθερη μνήμη. Είναι καλά ή να κάνω κάτι άλλο;

Ευχαριστώ :worry:

Ένα "παράξενο" που είδα με την καινούργια έκδοση είναι ότι ενώ χρησιμοποιούσα ένα άλλο θέμα (το us_orange 3rd by Il Busted από το http://www.symbianthemes.us/nokia_e52/) τώρα έχω πρόβλημα με την καταχώρηση της σύσκεψης. Τα γράμματα που γράφεις έχουν τό ίδιο χρώμα με το background. Δεν συνέβαινε αυτό με την προηγούμενη έκδοση. Το έχει και κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Edited by alex61

Να ρωτήσω κάτι. Έχει το τηλέφωνο μια δυνατότητα να έχει 2 γλώσσες γραφής? Και πως γινεται αυτό?

Ένα "παράξενο" που είδα με την καινούργια έκδοση είναι ότι ενώ χρησιμοποιούσα ένα άλλο θέμα (το us_orange 3rd by Il Busted από το http://www.symbianthemes.us/nokia_e52/) τώρα έχω πρόβλημα με την καταχώρηση της σύσκεψης. Τα γράμματα που γράφεις έχουν τό ίδιο χρώμα με το background. Δεν συνέβαινε αυτό με την προηγούμενη έκδοση. Το έχει και κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα?

Μάλλον φτιάξανε ένα bug που υπήρχε με τα θέματα, κατά το οποίο ενώ το E52 ανήκει στα Ε-series, αν του έβαζες ένα θέμα που να είναι φτιαγμένο για αυτά είχε ασυμβατότητες. Πιθανολογώ ότι πλέον παίρνει θέματα που είναι για E-series.

Επίσης, να αναφέρω ότι η αναβάθμιση είναι πλέον διαθέσιμη και μέσω Update Manager.

Μάλλον φτιάξανε ένα bug που υπήρχε με τα θέματα, κατά το οποίο ενώ το E52 ανήκει στα Ε-series, αν του έβαζες ένα θέμα που να είναι φτιαγμένο για αυτά ???????? είχε ασυμβατότητες ??????. Πιθανολογώ ότι πλέον παίρνει θέματα που είναι για E-series.

Sorry αλλά δεν το κατάλαβα! (Στο site στα θέματα του Ε52 είμαι)

Και εμένα μου έχει γυρίσει ένα θέμα που του έχω περάσει 2 φορές στο κλασικό που είχε απο μόνο του

Και εμένα μου έχει γυρίσει ένα θέμα που του έχω περάσει 2 φορές στο κλασικό που είχε απο μόνο του

Κι εμενα το εκανε αυτο, λιγο πριν "πεθανει".

Τωρα το εχει η ΝΟΚΙΑ εδω και 29 ημερες. Το εχουν στειλει στο εξωτερικο λεει.:wacko::blink::mad:

Τωρα το εχει η ΝΟΚΙΑ εδω και 29 ημερες. Το εχουν στειλει στο εξωτερικο λεει.:wacko::blink::mad:

Αν σε παρηγορεί αυτό, να σου πω πως κι εγώ το έχω στείλει σε Nokia care απο τη Δευτέρα και σήμερα μου είπαν πως θα το στείλουν στα κεντρικά. Θα κάνει 15 με 20 εργάσιμες μου είπαν. Το αγόρασα πριν 20 μέρες περίπου και κάθε μέρα έκλεινε μόνο του ή έκανε restart. Κουράγιο μας!....

Αλήθεια? Λέτε να είναι το κύκνιο άσμα του? Πάντως από το δικό μου δεν έχω κανένα παράπονο! Ίσα ίσα που αυτό θα έπρεπε να έχει από μένα με τόσα που έχει τραβήξει!