Jump to content

Quicksilver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    232
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Quicksilver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πως? αφου δεν εχει καν ελληνικο πληκτρολογιο ... :wacko: τουλαχιστον αυτο στη MediaMarkt.
  2. Στην οθονη εχει το google search. Αυτο δεν αφαιρειται πρεπει να το χεις ντε κ καλα εκει φατσα καρτα.
  3. Ακριβως μια απο τα ιδια... Μηπως φιλε μπορεις να μου πεις για τα sms κ τους 160 χαρακτηρες? (ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥ!) ...κ το widget?
  4. Ευχαριστω πολυ! Ειναι εφικτο να εχεις αγγλικο μενου κ ελληνικο πληκτρολογιο με 160 χαρακτηρες στα Sms? η πεφτει στους 60? Στην JB αφαιρειται το widget της αναζητησης απο την κεντρικη οθονη?
  5. Καλημερα σας, ειδα χτες στη MediaMarkt το τηλ, πρωτη φορα μπορεσα να το πιασω στα χερια μου κ να το δουλεψω. Εχω μια ερωτηση: Δεν μπορεσα πουθενα να βγαλω ελληνικο πληκτρολογιο. Εκανα κατι λαθος? Τι και αν αλλαξα το μενου τι κ αν εψαχνα μανιωδως να αλλαξω μονο το πληκτρολογιο, τιποτα. Ζαλιστηκα καπου, εκνευριστηκα, η κοπελα εκει, με υφος κονιορδου στην αρχη μου ειπε οτι "φυσικα κ εχει" αλλα οταν της ειπα "αλλαξε το μου" αρχισε κ ιδρωνε. Μου ξεφευγει κατι η απλα κ μονο δεν εχει? Υπαρχει περιπτωση το Mediamarkt να κανει παραεισαγωγη? Ηταν ωραιο διοτι οταν ειπα στην κοπελα το εξης απλο : "Δηλαδη αν το αγορασω κ παω σπιτι πιθανον να μην εχει ελληνικα?" η κοπελα απλα μου χαμογελασε κ εφυγε!!!!:wacko: Θελω παρα πολυ να το παρω, αλλα ηθελα να βεβαιωθω οτι μπορω να γραψω ελληνικα κ 160 χαρακτηρες. (ξερω οτι πιθανον με αγγλικο μενου, το ελληνικο πληκτρολογιο στα sms χρεωνει 60 χαρακτηρες) Στην JellyBean υπαρχει ο ιδιος περιορισμος?
  6. O ΗΤC ειναι ολοιδιος με το Samsung οσον αφορα το output. Φωρτιζει κανονικα, το δοκιμασα, αλλα δεν ημουν κ τοσο ηρεμος διοτι θεωρω οτι ειναι καλο οι φορτιστες να ειναι "της μαμας", γιατι διαφορα ακους απο δω κ απο κει ... μπορει να ειναι ραδιο αρβυλα αλλα γιατι να το ρισκαρεις?
  7. Εισαι σιγουρος γι αυτο που λες? Οι επαφες μου ειναι ολες στη μνημη του τηλεφωνου ... κ οχι στο account του google μου.... μεγαλη χαζομαρα οπως κ να χει. :mad: Κ αυτο που λες για τα updates δεν ισχυει φιλε μου. Ελαβα το πρωτο OTA σημερα κ ειμαι σιγουρος οτι το firmware το κατεβασε διχως συγκαταθεση. To μονο που μπορεις να διαλεξεις ειναι αν θα κανεις τις αλλαγες ΤΩΡΑ η ΑΡΓΟΤΕΡΑ. Κ σου λεω οτι το ειχε κατεβασει διοτι το μονο που χρειαστηκε ηταν να κανει ενα απλο restart κ να περιμενω 1 λεπτο να ενημερωθουν τα αρχεια του συστηματος. Δεν εχω ΤΟΣΟ γρηγορη συνδεση εδω που ειμαι για να γινει αυτη η διαδικασια σε 1 λεπτο, στο λεω σουπερ υπευθυνα. Και ετσι να ειναι οπως λες παλι ειναι απογητευτικο δεν σου δινει δυνατοτητα να μην το κανεις. το μονο που σου λεει ειναι "ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑ".
  8. Απορια : Οι φωτογραφιες στους καλουντες που εχω βαλει εγω εχουν πλατος 720p. γενικα εχω δοκιμασει κ μικροτερες κ μεγαλυτερες. Γιατι υφιστανται τετοια αλλοιωση οταν παταμε να καλεσουμε??? Αντιθετα στην λιστα των επαφων ειναι χαρμα οφθαλμων. Κανω κατι λαθος? Ειναι πολυ ασχημο να τις βλεπεις ετσι ...:confused: Επισης ειναι δυνατον να σβησουμε τα OTA updates? Πειτε με στριμενο αλλα δεν θελω να μου κανει updates εκτος κ αν το επιλεξω εγω! edit : πηρα την εξυπηρετηση ...πρωτη φορα που καταφευγω σε κατι τετοιο, αλλα το googlarisma δεν ευγαλε πουθενα.... ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ. Μου ειπαν να δοκιμασω να βαλω φωτογραφια απο την καμερα του κινητου κ να τους ξανακαλεσω αν συνεχισει να συμβαινει αυτο ...Καλα κρασααα. Για την δε αναβαθμιση, δεν υπαρχει τροπος να την σβησεις ... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩ . Μου δινεται η αισθηση οτι δινω ενα σκασμο λεφτα κ η κυριοτητα του τηλεφωνου παραμενει στη SAMSUNG. Κριμα ... κριμα κριμα. Και ερωτω : τι γινεται αν εχεις κανει root??
  9. Καλημερα κ παλι... Οντως ειναι ωραιο τηλ, κ χαιρομαι που επιρρεαστηκα απο εσας κ το πηρα. Τελικα το αλμα απο το Desire ηταν μεγαλο. :) Θελω να ρωτησω : γνωριζει κανεις αν κ εφοσον κανουμε root ποιες απο τις προεγκατστημενες εφαρμογες ειναι safe να απεγκαταστησουμε χωρις να χαλασουμε την ισσοροπια του τηλεφωνου?
  10. .... πωωωωωωωωωω μιλαμε για μεγαλη μ@λ@Κ!4 ... συγνωμη φιλε κ ευχαριστω παρα πολυ αλλα το τηλ ΜΟΛΙΣ το πηρα, κ απο συνηθεια με το desire ολα τα εκανα με το ES η το ASTRO... Σε ευχαριστω κ συμπαθατε με :)
  11. Καλημερα σε ολους, μολις το πηρα κ εγω. Δευτερη συσκευη Android μετα το κουρασμενο Desire.... επειδη βλεπω αναφερθηκε λιγο πιο πανω... πως μπορω να πλοηγηθω στην ΕΞΤΡΑ καρτα sd... ΜΠΟΡΩ???? η ειμαι αναγκασμενος ντε κ καλα να βλεπω την εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου? Δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα αυτη!!!! Με το ES file explrer δεν μπορεσα... Αν εχω κ καποιο APK πως το εγκαθηστω?
  12. Παιδια καλησπερα, μπορει καποιος κατοχος του NEXUS να μου πει : Μπορεις να εχεις ΑΓΓΛΙΚΟ μενου κ να γραφεις SMS στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ με 160 χαρακτηρες?
  13. Δεν καταλαβαινω την επιθεση σου. Δεν θελεις, μην ασχολεισαι μαζι μου. Ουτε αγενης ημουν ουτε ερειστικος, ουτε αυθαδιασα. Ειμαι παλαιοτερο μελος απο σενα και ξερω καλα τι γραφεται ανοιχτα κ τι οχι. Εσυ προφανως οχι. :) Για να μην μπω και στη διαφορα ηλικιας που εχουμε... ακυρο να κανεις flame σε αυτο τον χορο.
  14. Παιδια θα μπορουσε καποιος με rooted Desire HD απο εδω εσας να με βοηθησει ? ας μου στειλει PM
  15. Πολυ ομορφη φιλε, αν θελετε δειτε και εδω , εχει εξαιρετικης ποιοτητας προιοντα εχω ψωνισει κι εγω αρκετες φορες.
×
×
  • Create New...