alex_mar Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Καλησπερα σε ολη την παρεα Εχω εδω και 2 βδομαδες το gt505 και εχω το εξης προβλημα: Εδω και 3 μερες οταν μου ερχετε μυνημα η αναπαντητη και ναι μεν μου γραφει ενα μυνημα εληφθει αλλα οταν το ξεκλειδωνω για να το διαβασω δεν μου βγαζει κατευθυαν να πατησω προβολη οπως εκανε παλια και πρεπει να μπαινω απο το μενου για να το δω. Εκανα και επαναφορα ρυθμησεων αλλα τιποτα. Καμια ιδεα καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros1984 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 kalimera pedia apo ti vlepo sto forum ginete poli kali doulia ego exo 2 meres pou agoras to lg gt505 k mou fenete fovero kinito , katevasa we travel to perasa sto kinito to egkatestisa alla mou vgazi (no map data ) meta dokisa na katevaso to (garmir) k mou elege pos de mporo na to katevaso mipos mpori kapios na me voithisi giati de mporo na ta katevaso;;sas eyxaristo poli tha perimeno kapia apantisi sas kalimera!:D το κινητό δεν κάνει για gps. μην παιδεύεσαι άδικα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros1984 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 ΕΡΩΤΗΣΗ Το e-mail συνδέεται μέσω wi-fi αν ναι, πως? Αν όχι τί πρέπει να γίνει? συνδέεται. βάζεις το username και το password σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NotEver Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Καλησπέρα - καλημέρα σε όλους - όλες! Πρέπει να διέγραψα "κάτι" μέσω της διαχείρησης μνήμης του τηλεφώνου και πλέον δεν υπάρχουν ούτε οι εικόνες ούτε οι ήχοι στη μνήμη της συσκευής. Με επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ούτε με αναβάθμιση (αφού έχει την τελευταία έκδοση) δε λύνεται το πρόβλημα. Τί μπορώ να κάνω για να τους επαναφέρω; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas3 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Παιδια, εδώ και κάποιες μέρες δεν μπορώ να δω βιντεάκια απ΄το youtube. Έβαλα τον opera αλλά τίποτα!Μου λέει ότι κάνει σύνδεση ή ότι δεν είναι δυνατή και μου λέει έξοδοσ!!!Τι να κάνω;;;;qqqq...thnxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrishnz Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Καλησπέρα σας μόλις αγόρασα κι εγώ το lg gt505 και στη προσπάθεια μου να βάλω το we travel σύμφωνα με τις οδηγίες σελ.61, όταν πάταω για εγκατάσταση του we travel.jad κάνει λήψη, συνδέεται με wi-fi και στη συνέχεια γράφει "αποτυχία ελέγχου ταυτότητας". Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το τι χρειάζεται να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros1984 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 @chrishnz: το κινητό δεν κάνει για gps. οπότε μην προσπαθείς να του βάλεις κάποιο πρόγραμμα. @rigas3: έχει να κάνει με το ρούτερ. δε παίζει βίντεο σε όλα τα ρουτερ, δοκίμασε σε άλλο ρουτερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbaleki Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Καλησπέρα. Στο πάνω μέρος της οθόνης βρίσκονται οι αριθμοί 1, 2 και 3 (προφανώς είναι συντομεύσεις για γρήγορη εύρεση επαφών). Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως μπορώ να τους αφαιρέσω από την οθόνη? Όσο κι αν έψαξα, δεν τα κατάφερα. Και μένα με παίδεψε αλλά λύνεται πολύ απλά: Σέρνεις το δάκτυλό σου από την μια ως την άλλη άκρη της οθόνης. Αυτό που θέλω να αναφέρω εγώ ως κάτοχος του GT500 (2,5 μήνες) είναι πως το κινητό αυτό είναι το πιο προβληματικό κινητό που είχα ποτέ. Πολύ πιο πάνω είχα γράψει για το πρόβλημα της οθόνης αφής που είχα (αλλού πατούσα και αλλού καταλάβαινε το κινητό-και δεν είναι πρόβλημα βαθμονόμησης). Το έστειλα για σέρβις (Γερμανός) άλλαξαν όλο το συστημα αφής και όλα καλά... για 2 μέρες. Τώρα έχει βγάλει ένα πολύ ενοχλητικό σημάδι στο μέσο της οθόνης και όταν πατάω οπουδήποτε αυτό γίνεται έντονο και βγάζει χρώματα. Άντε πάλι σερβις... Σημειοτέον πως δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω, δεν το κακομεταχειρίζομαι και έχω πάρει και θήκη. Ισως να είμαι απλά άτυχος αφού δεν έχω δει κάποιον αλλο στο φόρουμ αυτό με ανάλογα προβλήματα. Επίσης αν και το κινητό έχει πόλυ ωραίες λειτουργίες και είναι εύχρηστο μπορείς να βρεις καλύτερα κινητά στο είδος αυτό ( οθόνη αφής ) στα ίδια ή και με λιγότερα λεφτά απλά χωρίς το -άχρηστο κατ'εμέ- Wi-fi. Προσωπικό συμπέρασμα : Το GT500 δεν αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rl20vt Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 @chrishnz: το κινητό δεν κάνει για gps. οπότε μην προσπαθείς να του βάλεις κάποιο πρόγραμμα. @rigas3: έχει να κάνει με το ρούτερ. δε παίζει βίντεο σε όλα τα ρουτερ, δοκίμασε σε άλλο ρουτερ. Μιας κ μολις χ8ες αγορασα το συγκεκριμενο κινητο ειχα σκοπο να το ψαξω να του περασω καποιο προγραμμα για gps. Oσοι το εχετε ψαξει δεν εχετε βρει ακρη? στο μαμα μπορεις ν απενεργοποιησεις το Α-gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_mar Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Καλησπερα σε ολη την παρεα Εχω εδω και 2 βδομαδες το gt505 και εχω το εξης προβλημα: Εδω και 3 μερες οταν μου ερχετε μυνημα η αναπαντητη και ναι μεν μου γραφει ενα μυνημα εληφθει αλλα οταν το ξεκλειδωνω για να το διαβασω δεν μου βγαζει κατευθυαν να πατησω προβολη οπως εκανε παλια και πρεπει να μπαινω απο το μενου για να το δω. Εκανα και επαναφορα ρυθμησεων αλλα τιποτα. Καμια ιδεα καποιος? Προσπαθησα να κανω αναβαθμιση αλλα επιδει εχει περασμενη την τελευταια εκδοση δεν με αφηνει:angry: εχει κανενας αλλος καμια ιδεα? βαριεμε να τρεχω αμπελοκηπους που ειναι το σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigalpigal Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Προσπαθησα να κανω αναβαθμιση αλλα επιδει εχει περασμενη την τελευταια εκδοση δεν με αφηνει:angry: εχει κανενας αλλος καμια ιδεα? βαριεμε να τρεχω αμπελοκηπους που ειναι το σερβις Έχει LG service στους Αμπελόκηπους ??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vs6 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 υπαρχει καμια εφαρμογη για να βλεπουμε τους υποτιτλους απο ξεχωριστο αρχειο ενσωματωμενους στην ταινια πχ; και φυσικα να εχουμε παλι δυνατοτητα φουλ σκριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsas Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 εχω το lg gt505,πολλες φορες δεν κανει συνδεση μεσω το ρουτερ κανει οποτε του καπνισει,επισης δεν αναπαραγει τα βιντεο του youtube.να το για σερβις? Παράθεση Τιποτα δεν εχει αλλαξει και τιποτα δεν ειναι το ιδιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 (edited) υπαρχει καμια εφαρμογη για να βλεπουμε τους υποτιτλους απο ξεχωριστο αρχειο ενσωματωμενους στην ταινια πχ; και φυσικα να εχουμε παλι δυνατοτητα φουλ σκριν Πήγαινε εδώ και η δουλειά σου θα γίνει μια χαρά... (δοκιμασμένα) !! Υ.Γ.: Μόλις τώρα πρόσεξα ότι έχει αλλάξει το avatar του 505 και έχει φύγει η εικόνα με το χάρτη του wisepilot... Υπήρχαν πολλά παράπονα ότι δεν κάνει και πολλά πολλά σαν gps (ας όψεται η έλλειψη "τρεξίματος" σε java των διαφόρων προγραμμάτων χαρτογράφησης...) και έγινε η αλλαγή ? Πάντως, νομίζω ότι είναι πιο ωραία η εικόνα αυτή... Edited March 15, 2010 by SpySif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shiver Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το MGMaps... Ο φάκελος που έχω δημιουργήσει στο κινητό για να βάλω τους χάρτες όπως φαίνετε στον windows explorer είναι π.χ. G:/MGMapsCache/ και εκεί μέσα είναι οι φάκελοι που έχει δημιουργήσει ο map maker, δηλαδή GoogleMap_1, GoogleMap_2 κτλ. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι "map path" πρέπει να δηλώσω μέσα στην εφαρμογή. Πρέπει να βάλω "Card/MGMapsCache/" ή κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_mar Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Έχει LG service στους Αμπελόκηπους ??????? Ναι ετσι μου ειπαν που πηρα τηλεφωνο και αν δεν κανω λαθος ειναι κοντα στο president Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George323 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Καλημέρα, Είμαι και εγώ κάτοχος του GT505 και γενικότερα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά από χτες και εμένα μου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα που γράφεις. Αλλού πατάω στην οθόνη αφής και αλλού καταλαβαίνει. Επίσης χτες και για κανένα μισάωρο δεν λειτουργούσε καθόλου η οθόνη αφής. Θα το πάω και εγώ το απόγευμα στο πλαίσιο (από εκεί το πήρα) να δω τι θα μου πουν. Και εγώ πάντως το πρόσεχα, είχα βάλει προστατευτικό οθόνης και δεν το έχω ρίξει ποτέ. Ελπίζω να λυθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimys_salonika Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Καλημέρα, Είμαι και εγώ κάτοχος του GT505 και γενικότερα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά από χτες και εμένα μου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα που γράφεις. Αλλού πατάω στην οθόνη αφής και αλλού καταλαβαίνει. Επίσης χτες και για κανένα μισάωρο δεν λειτουργούσε καθόλου η οθόνη αφής. Θα το πάω και εγώ το απόγευμα στο πλαίσιο (από εκεί το πήρα) να δω τι θα μου πουν. Και εγώ πάντως το πρόσεχα, είχα βάλει προστατευτικό οθόνης και δεν το έχω ρίξει ποτέ. Ελπίζω να λυθεί... η λυση στο προβλημα σ ειναι οτι μαλλον δεν εχεις κανει καλη βαθμονόμηση πληκτρολογίου...πανε Ρυθμίσεις --> Ρυθμίσεις αφής --> Βαθμονόμηση πληκτρολογίου και ακολούθα τις οδηγίες....ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George323 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 ευχαριστώ για την απάντηση jimy! πριν κολλήσει τελείως πέρασε μία περίοδο κολλήματος και ξεκολλήματος, τότε έκανα συχνά βαθμονόμηση προσέχοντας πολύ. Από χτες πλέον δεν μπορώ να κάνω βαθμονόμηση διότι δεν μπορώ να πάω στις ρυθμίσεις αφής (όταν πατάω πάνω στο εικονίδιο ρυθμίσεις αφής επιλέγεται η συνδεσιμότητα που είναι ένα εικονίδιο ακριβώς δίπλα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolisbirbas Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Όταν ενεργοποιείς το Wi-Fi λέει Αυτόματη Σύνδεση, μετά αποτυχία και αναζήτηση για διαθέσιμα δίκτυα; παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ συγνωμη αν κανω καποιο λαθος εχω και εγω το ιδιο προβλημα... μπορει καποιος να με βοηθησει... εχω δοκιμασει τα παντα απο τις ρυθμισεις και συνεχεια μου βγαζει αποτυχια τι να κανω??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolisbirbas Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Όταν ενεργοποιείς το Wi-Fi λέει Αυτόματη Σύνδεση, μετά αποτυχία και αναζήτηση για διαθέσιμα δίκτυα; εχω δοκιμασει τα παντα... μπορει καποιος να με βοηθησει? εχω και εγω το ιδιο προβλημα... βρηκατε καποια λυση? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolisbirbas Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Έβγαλα το firewall από wi-fi στο σπίτι μου αλλά τίποτα. Πριν από λίγο μετά από πάρα πολλές προσπάθειες συνδέθηκε (χωρίς μάλιστα να αργήσει). Στη συνέχεια ξεσυνδέθηκα για να δοκιμάσω πάλι να συνδεθώ αλλά τίποτα, το ίδιο δηλαδή πρόβλημα, κάνει "Σύνδεση" πάρα πολύ ώρα και στο τέλος αποτυχία. Επίσης το ασύρματο router το έχω ακριβώς δίπλα μου (σε απόσταση μισού μέτρου). Έχω απογοητευτεί...!!! Υπάρχει περίπτωση να λυθεί αυτό με καμιά αναβάθμιση λογισμικού ή λεώ βλακείες? βρηκατε καποια λυση.. και εγω εχω το ιδιο προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrishnz Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Έχω το lg gt505 και προσπαθώ να περάσω φοτογραφίες από το pc τραβηγμένες με μια sony ψηφιακή και δεν τις αναγνωρίζει.Μήπως ξέρει κανείς γιατί ή τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbaleki Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 η λυση στο προβλημα σ ειναι οτι μαλλον δεν εχεις κανει καλη βαθμονόμηση πληκτρολογίου...πανε Ρυθμίσεις --> Ρυθμίσεις αφής --> Βαθμονόμηση πληκτρολογίου και ακολούθα τις οδηγίες....ελπίζω να βοήθησα Αν ο φίλος έχει το ίδιο προβλημα με μένα - που έστι φαίνεται - δυστυχώς η βαθμονόμηση δεν κάνει τίποτα (αν καταφέρεις να μπεις στο μενού και να την επιλέξεις). Καλημέρα, Είμαι και εγώ κάτοχος του GT505 και γενικότερα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά από χτες και εμένα μου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα που γράφεις. Αλλού πατάω στην οθόνη αφής και αλλού καταλαβαίνει. Επίσης χτες και για κανένα μισάωρο δεν λειτουργούσε καθόλου η οθόνη αφής. Θα το πάω και εγώ το απόγευμα στο πλαίσιο (από εκεί το πήρα) να δω τι θα μου πουν. Και εγώ πάντως το πρόσεχα, είχα βάλει προστατευτικό οθόνης και δεν το έχω ρίξει ποτέ. Ελπίζω να λυθεί... Η λύση είναι το service, όπως είπα πιο πρίν εμένα μου άλλαξαν όλη την οθόνη αφής. Ελπίζω να σε εξυπηρετήσουν στο πλαίσιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzaras Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) προσπαθω να κανω εγκατασταση το we travel jad και οταν το κανω εγκατασταση μου λεει "αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας" τι γινεται κανω οτι λενε οι οδηγειες σου. μηπως δεν εχω το σωστο we travel?μπορει καποιος να μου στειλει το link για να το κατεβασω ? Edited March 17, 2010 by Spidey Xρησιμοποίησε την "Τροποποίηση" όταν θες να προσθέσεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts