Jump to content

NotEver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NotEver

  1. Αντιλαμβάνομαι αυτό που περιγράφεις και σ' ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες για να σχεδιάσεις το σκιτσάκι. :thanks: Αναρωτιέμαι όμως μην τυχόν και η ποιότητα επικοινωνίας υποβαθμιστεί τραγικά λόγω της μακράς διαδρομής του 2ου ζεύγους από το router προς το κουτί κι από κει μέσω του bypass στο άλλο σπίτι. Θα μπορούσε ο διαχωρισμός αυτός να γίνει με κάποιο τρόπο στο ίδιο το κουτί;
  2. είναι στη hol υπάρχει χρέωση για το δεύτερο αριθμό κι είναι και voip, δηλαδή εξαρτάται από τη ΔΕΗ... είναι "σαν" μονοκατοικία και ναι έχει 4 καλώδια... Πώς γίνεται; Thanx anyway!
  3. Να κάνω κι εγώ μιαν ερώτηση αφού δε βρίσκω κάτι σχετικό; Σε δύο σπίτια (πάνω κάτω όροφος) με ξεχωριστούς αριθμούς ΟΤΕ PSTN αλλά μ' έναν κάτοχο γραμμών πώς μπορώ να έχω τηλεφωνία με φορητότητα από εναλλακτικό που δίνει 2 αριθμούς (π.χ. ΟΝ business 2+1) αλλά με μία σύνδεση; Δηλαδή με μία σύνδεση να έχω τη μια γραμμή από φορητότητα στον έναν όροφο και την άλλη γραμμή από φορητότητα + internet στον άλλον όροφο. Το internet δεν πολυενδιαφέρει τον έναν όροφο... Γίνεται με επέμβαση στο εξωτερικό κουτί της διπλοκατοικίας ή θα πρέπει αναγκαστικά να τραβήξω εξωτερικό καλώδιο από το router αλλά με σχεδόν βέβαιη υποβάθμιση της ποιότητας επικοινωνίας για την απομακρυσμένη γραμμή;
  4. Καλησπέρα - καλημέρα σε όλους - όλες! Πρέπει να διέγραψα "κάτι" μέσω της διαχείρησης μνήμης του τηλεφώνου και πλέον δεν υπάρχουν ούτε οι εικόνες ούτε οι ήχοι στη μνήμη της συσκευής. Με επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ούτε με αναβάθμιση (αφού έχει την τελευταία έκδοση) δε λύνεται το πρόβλημα. Τί μπορώ να κάνω για να τους επαναφέρω; Ευχαριστώ!
  5. Αυτό δε γίνεται με το MyPhoneExplorer (κατά τ' άλλα άψογο), δυστύχως. Βλέπω τα μηνύματα, μπορώ να τα επεξαργαστώ αλλά δεν μπορώ να τα αλλάξω φάκελο, δεν μπορώ να τα μεταφέρω από τα "αποθηκευμένα" στα "εισερχόμενα". :( So? edit: το βρήκα!!! thanx!
  6. Καλησπέρα! Ερώτηση: Με ποιο τρόπο (αν υπάρχει) μπορώ να μεταφέρω τα αποθηκευμένα στη sim εισερχόμενα μηνύματα στη μνήμη του W710i;
  7. Καλησπέρα! Ερώτηση: Με ποιο τρόπο (αν υπάρχει) μπορώ να μεταφέρω τα αποθηκευμένα στη sim εισερχόμενα μηνύματα στη μνήμη του W710i;
  8. Εγώ, πάλι, αντιμετώπισα ένα άλλο πρόβλημα που συνέπεσε με τη μετονονομασία της εταιρίας αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση με αυτό ή αν είναι τυχαίο. Σε καρτοκινητό που διατηρώ στο πρόγραμμα NON STOP 500 μετά από μια περιπλάνηση στο ΤΙΜ PLUS (TIM IMAGINE το ανέφερε η κάρτα sim) & αφού εξάντλησα τις μονάδες, ο χρόνος άρχισε να μετρά αντιστροφά & ξαφνικά ακούω πως το υπόλοιπο διαθέσιμου χρόνου αντιστοιχεί σε -11€ (& πλέον σε περίπου -14€), χωρίς να είμαι καν σίγουρος αν έχω χρησιμοποιήσει όλο αυτό το ποσό!!! Πώς έγινε αυτό, δεν καταλαβαίνω... ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ;;; Τώρα πια δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε εξερχόμενη χρεώσιμη επικοινωνία αλλά γιατί δε συνέβη αυτό ακριβώς μόλις τέλειωσα τις μονάδες; Εννοείται, βέβαια, πως δεν πρόκειται να ανανεώσω.
  9. Καταλαβαίνετε βέβαια πως δεν είχα καμία πρόθεση να δυσκολέψω τη ζωή κανενός. Τη διαδικασία αυτή πριν τη δημοσιεύσω εδώ τη δοκίμασα μερικές φορές στον υπολογιστή μου. Μου έβγαλε έναν κωδικό τον οποίο ποτέ δε σημείωσα κάπου & παρά ταύτα δεν είχα κανένα πρόβλημα να επανεκκινήσω τον υπολογιστή μου, χωρίς μάλιστα να μου ζητάει οποιοδήποτε κωδικό. Τη θεώρησα ασφαλή & αρκετά κατατοπιστική για το φίλο που ρώτησε. Η αναστάτωση που δημιουργήθηκε στον άλλο φίλο έχει σίγουρα σχέση με τη διαδικασία που ανέφερα; Αν ναι, :oops:
  10. Πάτα Έναρξη Πήγαινε Εκτέλεση Γράψε "cmd" χωρίς τα εισαγωγικά Θα ανοίξει ένα παράθυρο τύπου DOS: C:\> Γράψε "net user administrator /random" Διάβασε... :cool:
  11. Φίλοι, ψάχνω δίγραμμο ασύρματο. Μπορείτε να βοηθήσετε;
  12. Αυτοί οι πίνακες είναι... "διαφημιστικοί" ή υπαρκτοί; υγ. το τραγούδι είναι διασκευή, δεν ακούγεται η εκτέλεση της Natalie (1η εκτέλεση ήταν μάλλον από The Almanac Singers & είναι γραμμένο από τη Florence Reece, το 1931).
  13. Help: εδώ & κάνα μήνα η μπαταρία (εντελώς ξαφνικά) δε λέει να κρατήσει περισσότερο από 12 με 15 ώρες, με χρήση παρόμοια με πριν. Αγόρασα καινούρια (γνήσια NOKIA) αλλά πάλι τα ίδια. Δεν "τρέχει" καμία κρυφή εφαρμογή απ' όσο μπορώ να καταλάβω. Τί μπορεί να φταίει; Thanx in advance!
  14. Καλησπέρα σε όλους! Μια απορία & μια δεύτερη: 1) Τί μπορεί να συνέβη & εντελώς ξαφνικά δεν έχω δόνηση στο 6600 μου; Ακούγεται ο... ήχος της δόνησης αλλά δεν υπάρχει καμία... κίνηση της συσκευής... 2) Με το... "aviaten" τί παίζει; Δε θα ξανανέβει; Thanx!
  15. Thanx φίλε, αυτό έκανα κι όλα ok!
  16. Γεια χαρά! Μου έπεσε καφές στο T68i & από τότε δεν μπορώ να αλλάξω το προφίλ που παραμένει κολλημένο στην επιλογή "handsfree" με αποτέλεσμα να μην ακούω τίποτα από το ακουστικό του τηλεφώνου. (Δεν είχα ποτέ handsfree.) Ακούγομαι καλά & γενικά η υπόλοιπη λειτουργία της συσκευής διατηρείται. :happy: Η omnitech (είναι εντός εγγύησης) μου το επέστρεψε ως "ανεπισκεύαστο" λόγω υγρασίας στην πλακέτα λέγοντας πως το κινητό τελικά θα σωπάσει εντελώς μ' έναν αργό & βασανιστικό θάνατο... ("όσο κρατήσει...") :cry: Τί μπορώ να κάνω για να το σώσω; Είναι 4 μηνών τηλέφωνο & ακόμα έχω αρκετές δόσεις του στην πιστωτική μου. Παρακαλώ κινητολόγους & λοιπές ειδικότητες να με βοηθήσουν. :( ΥΓ. Απ' όταν το πήρα από την omnitech η συσκευή δεν ανάβει αλλά θέλω να πιστεύω πως οφείλεται σε εκφόρτιση της μπαταρίας. Θα έχω το φορτιστή της αύριο... :worry:
  17. Thanx nervous, αλλά δεν παίζει... :( Μπορεί να τύχει να μου καταβάσει κάποιο στην αρχή αλλά μετά... πάπαλα! :mad: Μόνο σε μένα συμβαίνει δλδ; :wacko:
  18. Γεια χαρά! Εδώ & καιρό, όταν κατεβάζω εφαρμογές από το aiva τις κατεβάζει ως html. Ουσιαστικά πρόκειται για... την πρώτη σελίδα του aiva (!!!). Τί γίνεται; Τί κάνω λάθος; Thanx!
  19. Thanx φίλε! Βρήκα & αυτό. Μάλλον βιάστηκα να ποστάρω... :o
  20. Φίλε Petran αν μπορείς εξήγησε το πώς γίνεται αυτό, με ποιες ρυθμίσεις. Thanx!
  21. Σ' εμένα αυτό συμβαίνει με το eProfiles. Έβαλα το key ως username για να μην το ψάχνω κάθε φορά που μου ζητά register!
  22. Εγώ δεν το έχω ξεχάσει αλλά μάλλον αυτό... Το εγκαθιστώ, το ανοίγω και με τη μία με ενημερώνει πως η εφαρμογή έκλεισε... :( Τι φταίει; :worry:
×
×
  • Create New...