deathnick Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 O αρχικός χάρτης έχει καλύτερα τα ονόματα των οδών. Κάποια είναι στα Ελληνικά και τα υπόλοιπα είναι σε κατανοητά greeklish. Όμως λείπουν πολλές ονομασίες οδών ενώ και αρκετά τετράγωνα τα δείχνει άδεια στο χάρτη (ακόμα και μέσα στην Αθήνα που το δοκιμάζω. Του Garmin είναι πιο καλός χάρτης, αλλά τα ονόματα είναι σε σχετικά δυσνόητα greeklish. Πχ βάζει συχνά μετά από το g και το d ένα h σε ονόματα που δεν χρειάζεται. Επίσης είναι και λίγο πιο αργός. Εγώ θα σου έλεγα να τους δοκιμάσεις και τους δύο και να διαλέξεις αυτόν που σου αρέσει εσένα και να αφήσεις μόνο αυτόν. Το πρόγραμμα εγκαθίσταται και απεγκαθίσταται γρήγορα. Java είναι. Εύκολες οι δοκιμές λοιπόν. Οκ,ευχαριστω φιλε,θα το δοκιμασω σε λιγο,κριμα που ειμαι εκτος αθηνας λογο δουλειας(και δεν βλεπω να γυρναω πριν τον φεβρουαριο),απλα απο οτι ειδα ο χαρτης που εχει το wetravel απο την αρχη μου φανηκε λιγο απλος,ελειπαν αρκετα πραγματα.Τελος παντων αργα η γρηγορα κατι καλυτερο θα βγαλουν.Σε ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου. Παράθεση Let there be METAL!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maranx Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Συνηθισμένος από τη χρήση Palm, δοκίμασα κάποιους doc readers. O Mobipocket μπαίνει κανονικά αλλά δεν έχει ανανεωμένη άδεια. Αυτό σημαίνει πως σου βγάζει 100 παράθυρα για να επιβεβαιώσεις ότι θα έχει access μέχρι να σου ανοίξει. Αφού το κάνεις όμως δουλεύει μια χαρά. Μάλιστα έβαλα και βιβλίο μεγέθους 9,5 MB (53.000 σελίδες στο κινητό... :lol: ) και γυρίζεις τις σελίδες του ταχύτατα. Ακόμα είναι σε φάση alpha, οπότε και μπορεί κάποια στιγμή η εταιρία να βγάλει την τελική του μορφή που να είναι signed... ...εκτός κι αν κανένα καλό παιδί τον σπάσει... Η σελίδα που τον βρίσκετε είναι αυτή. Αν πάντως ξέρετε κάποιον που να μπορεί να το κάνει, ίσως είναι καλύτερο να ασχοληθεί με το ReadManiac. Είναι πρόγραμμα open source με πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες καθώς ανοίγει και αρχεία .pdb (isilo). Αυτά θεωρητικά, καθώς δεν μπόρεσα να το εγκαταστήσω. Ο installer σου φτιάχνει αρχείο .jad και χωρίς πιστοποιητικό δεν το εγκαθιστά καν... Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ EDIT: Τελικά εγκατέστησα το ReadManiac στη lite έκδοση (που ανοίγει μόνο txt και htm) και φαίνεται σαν πρόγραμμα ότι όντως αξίζει. Το θέμα είναι να βρούμε τρόπο να βάλουμε και τη full έκδοση που ανοίγει και τα άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbaleki Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Θα ηθελα να ακούσω απόψεις για την ποιότητα του ήχου από ακουστικά. Ακους ευχάριστα τη μουσική σου ή λόγω των μέτριων-ίσως κακών ακουστικών είναι μάπα? Επίσης αν φταίνε τα ακουστικά υπάρχουν καλά ακουστικά για αυτό το κινητο? Σημειώνω πως δεν θελω να αγοράσω πάλι κινητό της σειράς W της SE μόνο και μόνο για τον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos01 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Να ρωτήσω και εγώ παιδιά.. Στο wetravel όταν βλέπω την λίστα π.χ. πόλεων επειδή βγάζει μόνο καμιά 10ριά ως πάω πιο κάτω...? Εθχαριστώ. Παύλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Να ρωτήσω και εγώ παιδιά.. Στο wetravel όταν βλέπω την λίστα π.χ. πόλεων επειδή βγάζει μόνο καμιά 10ριά ως πάω πιο κάτω...? Εθχαριστώ. Παύλος Δεν λες πάλι καλά που σου βγάζει πόλεις; Εμένα δεν βρίσκει τίποτα... Δοκίμασε να κάνεις αντίθετη κίνηση, δηλαδή αντί να σκρολάρεις προς τα κάτω, δοκίμασε να σπρώξεις το μενού προς τα πάνω... Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 paidia exo epidotisi apo tin cosmote 100 euro....poso parapano tha mou stoixisei gia na paro to LG GT505......????????????????? Μην περιμένεις ακριβώς την τιμή του κινητού μείον το ποσό της επιδότησης, συνήθως είναι λίγο παραπάνω... Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 paidia exo epidotisi apo tin cosmote 100 euro....poso parapano tha mou stoixisei gia na paro to LG GT505......????????????????? να ξερεις οτι αμα παρεις τπ κινητο απο την κoσμoτε με επιδοτηση,θα ερθει "κλειδωμενο" :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbaleki Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 να ξερεις οτι αμα παρεις τπ κινητο απο την κoσμoτε με επιδοτηση,θα ερθει "κλειδωμενο" :cool: Δηλαδή? Ρωτησα κάτι ανάλογο πριν από μερικές σελίδες αλλά δεν πήρα απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Δηλαδή? Ρωτησα κάτι ανάλογο πριν από μερικές σελίδες αλλά δεν πήρα απάντηση. Θα δουλεύει μόνο με Cosmote... Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Θα δουλεύει μόνο με Cosmote... καμια σχεη αυτο που λες. αντιθετως δουλευει μια χαρα με ολα τα δικτυα απλα εχει μενου τροποποιημενο και καποιες χ@ζες συντομευσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 καμια σχεη αυτο που λες. αντιθετως δουλευει μια χαρα με ολα τα δικτυα απλα εχει μενου τροποποιημενο και καποιες χ@ζες συντομευσεις. Καλό αυτό, ειδικά εάν είναι δοκιμασμένο. Κάποιες από τις συσκευές που είχα από επιδότηση δεν δούλευαν σε όλα τα δίκτυα. Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maranx Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Μην περιμένεις ακριβώς την τιμή του κινητού μείον το ποσό της επιδότησης, συνήθως είναι λίγο παραπάνω... Στη Vodafone πάντως ήταν ακριβώς όσο έλεγε μείον την επιδότηση. Και είχα και επιπλέον -20ευρώ γιατί το πήρα από το eshop. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Στη Vodafone πάντως ήταν ακριβώς όσο έλεγε μείον την επιδότηση. Και είχα και επιπλέον -20ευρώ γιατί το πήρα από το eshop. ;) ωραίος! jet ! :) Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Να σας δωσω και μια εφαρμογη που εβαλα και λειτουργει αψογα. J2ME VNC Είναι ενα beta προγραμμα client με το οποίο εχουμε προσβαση στην επιφανεια εργασιας του Η/Υ μας στο σπιτι η στο γραφειο. TightVNC Είναι ενα freeware προγραμμα server που εγκαθίσταται στον Η/Υ που θελουμε να χειριζομαστε απο το κινητο. Ενεργοποιουμε τον server στον Η/Υ,ανοιγουμε μια πορτα (set port) στο Firewall η/και στο Router και ρυθμιζουμε αναλογως τις απαιτησεις μας πχ κωδικος προσβασης, συμπιεση εικονων,ερωτηση αποδοχης επισκεπτη κλπ κλπ. Εκτελουμε το J2MEVNC.JAD αρχειο στο κινητο,αποδεχομαστε την εγκατασταση, δηλωνουμε διευθυνση IP και Port και παταμε συνδεση. Εχουμε ολη την επιφανεια εργασιας του υπολογιστη μας στην οθονη του κινητου και μπορουμε να το χειριστουμε απο αποσταση σαν να ειμαστε μπροστα απο τον υπολογιστη!!! αυτο που λες μπορεις να εξειγησεις πως γινετα?ι_ μεσω του παροχου? ή του wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 μεγαλη ανακριβεια αυτο που εγραψε παραπανω ένας φίλος ότι αν πάρει επιδότηση απο cosmote, το κινητο θα είναι κλειδωμένο! μπαρούφα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 μεγαλη ανακριβεια αυτο που εγραψε παραπανω ένας φίλος ότι αν πάρει επιδότηση απο cosmote, το κινητο θα είναι κλειδωμένο! μπαρούφα! και πως το αποδικνυεις αυτο που λες?? εγω πηγα να παρω επιδοτηση cosmote απο γερμανο και το κινητο ειχε μενου cosmote. τι αλλο πρεπει να εχει?? μονο απο πλαισιο μπορεις να βρεις unbranded συσκευη. σε παλιοτερες σελιδες και αλλος φιλος του φορουμ εχει αναφερει το ιδιο περιστατικο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabsml Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 ξερει κανενας πως ξεκλειδονει η πως σβηνει το google maps που εχει ενσωματωμενο το κινητο? μου εδωσε ενας φιλος το google maps με ολους τους χαρτες μεσα και το κινητο δεν αφηνει να το περασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butterfly037 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Γεια σας εδω και μια εβδομαδα εχω κι εγω το lg gt505 και θελω να το συνδεσω στο laptop μου το οποιο δεν εχει bluetooth και με το καλωδιο usb δεν συνδεεται δλδ στο παραθυρο που εμφανιζεται παταω την επιλογη μαζικη αποθ. και το τηλ δεν ανταποκρινεται.μηπως δεν κανς κατι σωστα; ευχαριστω:) ΥΓ:το φορουμ τα σπαει!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouri Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Γεια σας εδω και μια εβδομαδα εχω κι εγω το lg gt505 και θελω να το συνδεσω στο laptop μου το οποιο δεν εχει bluetooth και με το καλωδιο usb δεν συνδεεται δλδ στο παραθυρο που εμφανιζεται παταω την επιλογη μαζικη αποθ. και το τηλ δεν ανταποκρινεται.μηπως δεν κανς κατι σωστα; ευχαριστω:) ΥΓ:το φορουμ τα σπαει!!!!!!!!!!!! Μεσα στην συσκευασία υπάρχει ένα cd με το LG PC Suite II...κάνε setup και όποτε συνδέεις το κινητό στο usb επέλεξε PC Suite και οχι μαζική αποθήκευση Εμένα μαζική αποθήκευση δεν έχει δουλέψει ποτέ παράξενο δεν ξέρω τι γίνετε όμως Παράθεση Mac Book Pro 13.3 2017 Ipad 2017 32 gb Xiaomi Mi Max 2 64gb --- 7.1.1 Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 ρε παιδια αυτο ειναι εκτος οριον.παιζω το motogp2009 και μετα απο 2 αγωνες μου λεει μνημη ανεπαρκης και σταματαει ενω εχω καρτα μνημνης 4 γιγα. τι πρεπει να κανω? Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Δεν είναι μήνυμα για την μνήμη του τηλεφώνου, δηλαδή την μνήμη που χρησιμοποιείται για αποθήκευση αλλά για την μνήμη RAM ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Δεν είναι μήνυμα για την μνήμη του τηλεφώνου, δηλαδή την μνήμη που χρησιμοποιείται για αποθήκευση αλλά για την μνήμη RAM ;) και τι λυσει υπαρχει? Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 και τι λυσει υπαρχει? δεν υπαρχει! αλλες εφαρμογες εχεις ανοιχτες,π.χ. μινι οπερα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_styl Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 καλημερα σε ολους! νεος σε αυτο το Forum και ψαχνω καποιες απαντησεις διοτι ειμαι και εγω κατοχος ενος LG GT 505. εχω εγκαταστησει το wetravel συμφωνα με τις οδηγιες του arxitas αλλα στην οθονη εμφανιζεται ενα καφε πλαισιο μονο με ενα πρασινο βελος, και δεν εχω δυνατοτητα πλοηγησης! ΜΗΠΩΣ κανω κατι λαθος? αν ναι σας παρακαλω βοηθηστε με!! και κατι τελευταιο πως μπορω να ειμαι στον πλοηγο και να μην χρεωνομαι? προσπαθω να δημιουργησω προφιλ (στην παω συνδεσιμοτητα/ java/προφιλ/προσθηκη προφιλ αλλα στο προφιλ internet μου βγαζει μονο επιλογες της WIND ) και οχι πχ WIFI. τι μπορω να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabsml Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 βρηκα κατι σε μια σελιδα που λεει unlock gia to gt500 gt505 αλα δεν το δοκιμασα http://www.techgsmnet.com/unlock-mobile/archive/index.php/t-25.html στο τελος περιπου της σελιδας το γραφει search για gt500 h 505 και εδο εχει το manual για το setool μπορει οι guru στο myphone.gr (arxitas...κτλπ) να τα καταφερουνε και να μας πουνε πως γινετε :) http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive/index.php/t-571719.html http://rapidshare.com/files/133267098/SEtool2Help.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts