Jump to content

pan_styl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pan_styl

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pan_styl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. πως γινεται η εγκατασταση τους? μετα την rom κανω reboot? και τοτε τα περναω? η μολις εγκαταστασθει η ρομ δεν κανω reboot και τα περναω και τοτε κανω το πρωτο reboot?
  2. Καλημέρα!! εχω σπασμένη οθόνη εδώ και αρκετό καιρό, παρόλα αυτά σχεδόν λειτουργούσε. Απο σήμερα όμως το πρωί δυστυχως έπεσε ξανα και καταστραφηκε εντελώς η οθόνη. μήπως κάποιος απο εσας δίνει το δικό του?? Περιμένω απάντηση σας...
  3. χιλια συγνωμη στους διαχειριστες του σαϊτ!!! νεος εδω και δεν εχω ακομη εξοικιωθει!! ευχαριστω για την παραθεση σας με αφορμη την πληροφορηση μου!
  4. αυτο που ελεγες για να περασω δυο αλλουσ χαρτεσ ακομη μεσα? η ειναι ηδη ενσωματωμενοι? και κατι σημαντικο? ελπιζω να μην χρεωνομαι οταν χρησιμοποιω αυτο τον χαρτη!!! και πρεπει μηπωσ να εχω παντα ανοιχτο το μπλουτουθ? και το γουαι φαι? οτιδηποτε αλλεσ συμβουλεσ εχεισ για την χρησιμοποιηση του προγραμματος ευπροσδεκτες!!!! χιλια ευχαριστω!!! οχι δεν δειχνει χαρτη πανω ψηλα μου γραφει αναζητηση δορυφορων απο κατω μια μαυρη οθονη με ενα αυτοκινητακι που πανω του γραφει γκαρμιν γιουροπ τι φταιει? μηπωσ αυτο το σημα (μια γραμμη ηταν βεβαια) δεν ηταν τελικα οτι βρηκε δορυφορο? και κατι αλλο στην πρωτη σελιδα του φορουμ εδω καπου γραφει για κατι ΡΟΙ και για GPX Concerter. αυτα πρεπει να τα περασω? επισης πωσ δινω στον χαρτη καποια διαδρομη να με οδηγησει? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  5. ενταξει αυτο που ειπες και τωρα τι κανω? βρηκε σημα οχι απο μονο του πηγα ρυθμισεισ κτλ και το εντοπησε (βεβαια απο τις 5 γραμμεσ εμενα κοκκινησε μονο η μια)
  6. προβλημα!!!! εχω καρτα μνημης 8 γιγα και μολις φτανει στον φακελο πριβατε μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος ελευθερος χωρος στην καρτα και δεν το αντιγραφει μου δινει μονο την δυνατοτητα παραλειψης του φακελου!! ξερεισ κατι για αυτο?
  7. πριν παρω βαθια η μαλλον πολλες βαθιες ανασες εχω μια τελευταια ερωτηση απο που 8α κατεβασω αυτον τον χαρτη AutoDrive και οσο για αυτον τον Anavasis πρεπει να τον βαλω και αυτον μεσα να εχω δηλαδη δυο χαρτες ενσωματωμενους?
  8. Χώρα Σαμου συγκεκριμενα!!! ενταξει διαβασα την πρωτη σελιδα αλλα μου φαινονται βουνο οι διαδικασιες! (ειμαι εντελως ασχετος πρωτη φορα κατοχος ΣΥΜΠΙΑΝ κινητου) δηλαδη μεσα στο γκαρμιν μαπ θα πρεπει να βαλω αυτον τον autodrive hellas?? και πως γινεται αυτο? χιλια συγνωμη για τις πολλεσ ερωτησεις..
  9. καλησπερα!! ευτυχισμενος κατοχος σονυ ερικσον ΣΑΤΙΟ και αν ειναι δυνατον θα μπορουσατε να μου δωσετε καποιεσ οδηγιες για να περασω και εγω χαρτη στο κινητο μου? πρωτη φορα κατοχοσ ΣΥΜΠΙΑΝ κινητου και εντελως ασχετος.. ευχαριστω εκ των προτερων!! (κατοικος Σαμου δουλευει εδω καποιος χαρτησ?)
  10. καλημερα σε ολους! νεος σε αυτο το Forum και ψαχνω καποιες απαντησεις διοτι ειμαι και εγω κατοχος ενος LG GT 505. εχω εγκαταστησει το wetravel συμφωνα με τις οδηγιες του arxitas αλλα στην οθονη εμφανιζεται ενα καφε πλαισιο μονο με ενα πρασινο βελος, και δεν εχω δυνατοτητα πλοηγησης! ΜΗΠΩΣ κανω κατι λαθος? αν ναι σας παρακαλω βοηθηστε με!! και κατι τελευταιο πως μπορω να ειμαι στον πλοηγο και να μην χρεωνομαι? προσπαθω να δημιουργησω προφιλ (στην παω συνδεσιμοτητα/ java/προφιλ/προσθηκη προφιλ αλλα στο προφιλ internet μου βγαζει μονο επιλογες της WIND ) και οχι πχ WIFI. τι μπορω να κανω???
×
×
  • Create New...