Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω τρια πραγματα.

Πρωτον, ειναι ασφαλες το hard format? Εχω το Nokia 5800 απο το πασχα του 2009 και εχει αρχισει να γινεται λιγο bloated αν και δεν κανω βαρια χρηση. Πως γινεται το format και τι ακριβως σβηνει? Ειναι ασφαλες?

Δεν εχω hackαρισμενο κινητο, οι εφαρμογες που χρησιμοποιω ειναι ολες free (Skype, Palringo, Opera, YouTube, Gmail, QuickOffice). Υπαρχει τροπος να βρω DivX ή αλλο player δωρεαν?

Επισης χωρις hackαρισμενο κινητο, υπαρχει τροπος οταν χρησιμοποιω το contact bar στην αρχικη οθονη να εχω ειδοποιησεις απο το ημερολογιο οπως στην αρχικη οθονη με συντομευσεις? Δεν χρησιμοποιω τις ειδοποιησεις για e-mail και το ημερολογιο θα ηταν πολυ πιο χρησιμο.

Αν γινεται με hackαρισμα δεν νομιζω οτι εχω προβλημα να το κανω.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εκανα σημερα hard format και επισης φορματ στην μνημη.οντως δουλευει πολυ πιο ομαλα,καθως εγκατεστησα opera mobile 10.χρειαζομαι ομως το flash.υπαρχει καποια λυση;

Να δοκιμάσεις τον μαμά browser ή τον Skyfire.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω τρια πραγματα.

Πρωτον, ειναι ασφαλες το hard format? Εχω το Nokia 5800 απο το πασχα του 2009 και εχει αρχισει να γινεται λιγο bloated αν και δεν κανω βαρια χρηση. Πως γινεται το format και τι ακριβως σβηνει? Ειναι ασφαλες?

Ναι είναι και επιβάλλεται να κάνουμε κάποιες φορές hard format για να καθαρίζει και να λειτουργεί σωστά η συσκευή. Σβήνει τα πάντα και επαναφέρει την συσκευή στην αρχική της κατάσταση όπως ήταν όταν την αγόρασες. Διάβασε το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ -> Πως κάνω format στο κινητό και στην κάρτα μνήμης;

Δεν εχω hackαρισμενο κινητο, οι εφαρμογες που χρησιμοποιω ειναι ολες free (Skype, Palringo, Opera, YouTube, Gmail, QuickOffice). Υπαρχει τροπος να βρω DivX ή αλλο player δωρεαν?

Ρίξε μια ματιά στο θέμα με τις εφαρμογές έχει κυκλοφορήσει divx player, [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.4.

Επισης χωρις hackαρισμενο κινητο, υπαρχει τροπος οταν χρησιμοποιω το contact bar στην αρχικη οθονη να εχω ειδοποιησεις απο το ημερολογιο οπως στην αρχικη οθονη με συντομευσεις? Δεν χρησιμοποιω τις ειδοποιησεις για e-mail και το ημερολογιο θα ηταν πολυ πιο χρησιμο.Αν γινεται με hackαρισμα δεν νομιζω οτι εχω προβλημα να το κανω.

Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος. Ο μόνος τρόπος είναι ν' αλλάξεις το θέμα τις αρχικής οθόνης. Δεν έχω διαβάζει αν γίνεται μέσω του hack. Ίσως μια αναζήτηση στο Google να σου δώσει κάποια αποτελέσματα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Έκανα Hard Format στο κινητό, αλλά πως μπορώ να επιλέξω να μην μπαίνει στο ίντερνετ με το ασύρματο και μόνο..??

Πήγα Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Προεπιλεγμένη σύνδεση και έχω βάλει ερώτηση πάντα... Πάω να ρυθμίσω το e-mail και ενώ είμαι στο ασύρματο δίκτυο συνδεδεμένος αυτό κάνει σύνδεση με την βόντα...

Έκανα Hard Format στο κινητό, αλλά πως μπορώ να επιλέξω να μην μπαίνει στο ίντερνετ με το ασύρματο και μόνο..??

Πήγα Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Προεπιλεγμένη σύνδεση και έχω βάλει ερώτηση πάντα... Πάω να ρυθμίσω το e-mail και ενώ είμαι στο ασύρματο δίκτυο συνδεδεμένος αυτό κάνει σύνδεση με την βόντα...

δεν εχεις βαλει ακομη το mail σου εισαι ακομα στο να το ρυθμίσεις. ετσι.???

για δοκιμασε να το κανεις αφου βγαλεις το κινητο "εκτος συνδεσης"???

αναγκαστικά θα συνδεθει μονο με wifi.....

αν εχεις εγκαταστήσει το μαιλ τοτε μεσα στις επιλογες εχει μια ρύθμιση πως να συνδέεται κτλ.....(νομιζω αν θυμαμαι καλα ειναι ρυθμισεις-ρυθμισεις ανάκτησης mail-προεπιλεγμενο σημειο πρόσβασης...._)

ψαξτο λιγο και ξεμαρκαρε το v-life κτλ κτλ κτλ.....και βαλε την προεπιλεγμενη συνδεση που θες....

Στους Προορισμούς, στην ομάδα Διαδίκτυο έχεις βάλει ως προτεραιότητα 1 το wifi σου? Αν όχι βάλε το πρώτο και δοκίμασε ξανά.

Στους Προορισμούς, στην ομάδα Διαδίκτυο έχεις βάλει ως προτεραιότητα 1 το wifi σου? Αν όχι βάλε το πρώτο και δοκίμασε ξανά.

Ναι.. πρώτος προορισμός είναι το wi-fi μου.. αλλά και πάλι... Φαντάσου ότι πήγα και διέγραψα από τους προορισμούς μου ότι έχει σχέση με την vodafone αλλά και πάλι μπήκε...

@ freddaras: θα το δοκιμάσω και θα σου πω.. δεν το έχω ρυθμίσει ακόμα...

Ναι.. πρώτος προορισμός είναι το wi-fi μου.. αλλά και πάλι... Φαντάσου ότι πήγα και διέγραψα από τους προορισμούς μου ότι έχει σχέση με την vodafone αλλά και πάλι μπήκε...

φιλε και μενα με παιδεψε παρα πολυ προχθες ενα ν97(σε yahoo mail) ενος φιλου μου αλλα τελικα τα καταφερα στο τελος.....

Θα πας στα settings του email στα message και απο εκεί θα αλλάξεις τις ρυθμίσεις για τα incoming αλλά και για outgoing ώστε να σου συνδέεται με το wifi. Θα πρεπει να κάνεις την ίδια διαδικασία όταν θα θες να συνδεθείς με voda κτλ κτλ.

mobile προβληματισμοί...

Μήπως γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος φίλος το ακόλουθο: Έχω στον υπολογιστή μου σύνδεση adsl μέσω καλωδίου eathernet σε μη ασύρματο router. Αν τοποθετήσω σε θύρα του υπολογιστή μου, ένα από αυτά το wifi usb sticks ή bluetooth usb sticks που είδα ότι κυκλοφορούν, θα μπορώ να συνδέω το 5800 μέσα από τον υπολογιστή στο διαδίκτυο; :confused:

Μήπως γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος φίλος το ακόλουθο: Έχω στον υπολογιστή μου σύνδεση adsl μέσω καλωδίου eathernet σε μη ασύρματο router. Αν τοποθετήσω σε θύρα του υπολογιστή μου, ένα από αυτά το wifi usb sticks ή bluetooth usb sticks που είδα ότι κυκλοφορούν, θα μπορώ να συνδέω το 5800 μέσα από τον υπολογιστή στο διαδίκτυο; :confused:

Όχι, γιατί αυτά τα στικάκια είναι "δέκτες" και όχι "πομποί". Θα χρειαστείς να αγοράσεις μόνο ένα ασύρματο ρούτερ.

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

@sgp δες το παρακάτω θέμα μπορεί να βοηθήσει, δεν το έχω ψάξει περισσότερο..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160844

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παίδες καλησπερα!έχω την v5 έχω κάνει και hard format και όλα τα συναφή αλλά το κινητό σέρνεται π.χ κολάει όταν πάω να μπω στο ιντερνετ δεν μπαίνει καθόλου απλά μένει στη σύνδεση..τα έχω δοκιμάσει όλα!καμία ιδέα αλλά μάλλον είμαι για καινούργιο!!σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά!!

Παίδες καλησπερα!έχω την v5 έχω κάνει και hard format και όλα τα συναφή αλλά το κινητό σέρνεται π.χ κολάει όταν πάω να μπω στο ιντερνετ δεν μπαίνει καθόλου απλά μένει στη σύνδεση..τα έχω δοκιμάσει όλα!καμία ιδέα αλλά μάλλον είμαι για καινούργιο!!σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά!!

Μήπως μετά το hard format επανέφερες κάποιο backup με ρυθμίσεις που είχες κρατήσει πριν κάνεις format?

Format έκανες και στην συσκευή και στην κάρτα μνήμης;

Δοκίμασε να δεις πως συμπεριφέρεται χωρίς κάρτα μνήμης και χωρίς κάρτα sim.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δοκιμασε να περασεις ξανα το firmware.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Έβαλα την τελευταία έκδοση firmware (51) και στις κλήσεις, καθώς και στο ξυπνητήρι βγάζει τις δύο γραμμές (μία κόκκινη και μία πράσινη, αναλόγως της επιλογής). Δυστυχώς όταν το κινητό είναι κλειδωμένο δεν μπορώ να πατήσω καμία από τις δύο επιλογές, ούτε ξεκληδώνει με το πλαϊνό κουμπί (αυτό ειδικά συμβαίνει πάντοτε στο ξυπνητήρι).

Υπάρχει τρόπος να διορθώσω το πρόβλημα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

@axniotis

Οι μπάρες που εμφανίζονται στις κλήσεις και στο ξυπνητήρι τις "πατάς και τις σέρνεις" πως την κατεύθυνση που δείχνουν. Έχει αναφερθεί πολλές φορές το συγκεκριμένο. Κάνε μια αναζήτηση και σίγουρα θα βρεις και τις υπόλοιπες αναφορές που έχουν γίνει από άλλους χρήστες.

Δεν τις πατας τις επιλογες... Γλυστρας το δαχτυλο πανω στην αντιστοιχη επιλογη στη φορα που δειχνουν τα κουμπια... Παντως αν δεν ξεκλειδωνει με το πλαϊνο κουμπι ειναι περιεργο... Δοκιμασε αν θες ενα hard format, ισως με την αναβαθμιση κατι πηγε στραβα σε σχεση με αυτα που ειχες μεσα...

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Καλημερααα!

Παρατηρησα τωρα τελευταια στο κινητο οτι πεφτει η μπαταρια μεσα σε λιγες ωρες χωρις να κανω κατι...το ξαναφορτιζω και παλι τα ιδια...

Εβγαλα την μπαταρια μηπως και εχει κολλησει και επανηλθε...σημερα το πρωι που ξυπνησα ειχε κλεισει απο μπαταρια και το βραδυ που το ειδα δεν ηταν τερμα 2 γραμμες ποιο κατω...

Απο το πρωι φορτιζει μεχρι και τωρα,θα το βγαλω το μεσημερι για να δω το βραδυ αν θα εχει πεσει...

Εχει τυχει σε κανεναν αυτο το προβλημα?

Υ.Γ. επισης να πω οτι το κινητο το εχω απο το καλοκαιρι του 2009(ιουλιο)και το εχω κανει αναβαθμιση

Edited by morfidoxa21
"Όσες θλίψεις και να' ρθουν δεν θα τρομάξω, θα περιμένω μέχρι ο ήλιος να φανεί"

Βάλε κάποιο task manager και τσέκαρε μήπως τρέχει κανένα περίεργο process και σου τρώει την μπαταρία.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

το δοκιμασα αυτο...εχω και task manager...
"Όσες θλίψεις και να' ρθουν δεν θα τρομάξω, θα περιμένω μέχρι ο ήλιος να φανεί"

το δοκιμασα αυτο...εχω και task manager...

Θα κανω την κλασσικη ερωτηση. Οταν κανεις μπανιο το εχεις παραδιπλα?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂