Jump to content

sgp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sgp

  • Ημ. Γέννησης 25/04/1962

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

sgp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μήπως γνωρίζει κάποιος, αν με τα ovi maps μπορούμε να βρούμε διασταύρωση οδών και αν ναι, πως;
  2. Καλά, δεν το πιστεύω. Διόρθωσαν το τελικό ς :)))
  3. Εγώ γιά να βρώ μία διεύθυνση, δίνω οδό, κενό, αριθμό, κενό, πόλη ή περιοχή (το Αθήνα ας πούμε είναι πολύ γενικό και πιθανόν να σου κατεβάσει όλους τους δρόμους με το ίδιο όνομα). Συνήθως δουλεύει έτσι.
  4. Μήπως γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος φίλος το ακόλουθο: Έχω στον υπολογιστή μου σύνδεση adsl μέσω καλωδίου eathernet σε μη ασύρματο router. Αν τοποθετήσω σε θύρα του υπολογιστή μου, ένα από αυτά το wifi usb sticks ή bluetooth usb sticks που είδα ότι κυκλοφορούν, θα μπορώ να συνδέω το 5800 μέσα από τον υπολογιστή στο διαδίκτυο; :confused:
  5. Καλοί οι νέοι χάρτες, αλλά εκείνο το σ τελικό που βγάζει μάτι, είναι τόσο δύσκολο να το διορθώσουν πιά;
  6. Όταν επιλέξεις την οδήγηση, βγάζει κάτω αριστερά μία πυξίδα. Με επιλογή ή αποεπιλογή της πυξίδας, το βελάκι του αυτοκινήτου τοποθετείται είτε παράλληλα με τον δρόμο είτε κινούμενο αλλάζοντας κατεύθυνση σε σχέση με τον σταθερό βορρά.
  7. Ρυθμίστηκε από ότι είδα και η αποτύπωση της κίνησης του αυτοκινήτου σε σχέση με τον βορρά. Μπορούμε να επιλέξουμε πλέον βορρά σταθερό στον χάρτη ή την διεύθυνση του αυτοκινήτου σταθερη στον χάρτη κατά την κίνηση, όπως στους πρώτους χάρτες.
  8. Φίλε μου εγώ όποτε αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα με την σύνδεση της tellas που έχω στο σπίτι, αναβοσβήνω το router και η σύνδεση αποκαθίσταται.
  9. Ευχαριστώ γιά την απάντηση zafevolution. Επειδή είχα και διάφορα άλλα μικροπροβλήματα έκανα hard format. Ίσως ήταν καιρός μετά από ένα χρόνο λειτουργίας του τηλεφώνου. Κάποιες από τις αυτόματες συνδέσεις μάλλον γίνονταν γιατί είχα φορτωμένο το accuweather το οποίο από ότι έμαθα κάνει αυτόματες ενημερώσεις. Θέλω να σημειώσω, γιά όποιον πιθανόν ενδιαφέρεται, ότι τα παιδιά στο Nokia store στην Κατεχάκη (όπου προσφέρθηκαν να κάνουν το hard format), είναι εξαιρετικά και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.
  10. Παιδιά, μήπως ξέρει κανείς, τι είναι αυτό που μου βγάζει ξαφνικά όταν πάω να ξεκινήσω τους χάρτες;
  11. Φίλοι μου, είναι δυνατόν να ενεργοποιείται από μόνη της η σύνδεση διαδικτύου; Ανακάλυψα σύνδεση την οποία δεν έχω κάνει εγώ και αυτό είναι σίγουρο γιατί εκείνη την ώρα κοιμόμουν :worry: Έκανα τον έλεγχο επειδή είχα κάτι μεγαλύτερες χρεώσεις από ότι συνήθως και ανακάλυψα ότι ακόμα και όταν ζητούσα ασύρματα σύνδεση με το router του σπιτιού μου, τελικά με συνέδεε στο wind internet με χρέωση:cry:
  12. Το αντιμετωπίζω και εγώ μερικές φορές αυτό (έχω σύνδεση κινητού wind), από τότε που έβαλα σύνδεση tellas στο σπίτι μου και άλλαξα το router. Πριν με την ontelecoms δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης. Υποψιάζομαι ότι κάτι παίζει με το router και με τις συχνότητες εκπομπής του. Δεν πρέπει να φτέει το κινητό γιατί ενώ δεν συνδέεται στο router βγάζοντας το μήνυμα δεν βρέθηκαν δίκτυα, την ίδια στιγμή συνδέεται κανονικά με σύνδεση wind gprs.
  13. Περιοδικά, μου είχε παρουσιασθεί το πρόβλημα να μην ακούγεται η ομιλία του καλούντος κατά την πρώτη κλίση ενώ στη δεύτερη οκ. Έχω την εντύπωση ότι με την τελευταία αναβάθμιση αυτό διορθώθηκε. :)
  14. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Στο σπίτι μου είχα σύνδεση στην Ontelecoms με το ανάλογο ασύρματο router χωρίς κάποιο πρόβλημα πλην της ταχύτητας πρόσβασης στο διαδίκτυο. Άλλαξα την σύνδεση σε Tellas και βεβαίως άλλαξα και το router με το ανάλογο ασύρματο της Tellas. Τώρα ενώ την μία στιγμή το κινητό είναι συνδεδεμένο ασύρματα, σε μία σταθερή απόσταση, με επάρκεια 65% την επομένη στιγμή πέφτει το ποσοστό στο 45% (τα νούμερα είναι ενδεικτικά) και κάποια στιγμή αποσυνδέεται γιατί δεν βρίσκει δίκτυο. Γνωρίζει κανείς αν χρηάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση το router γιά να διορθωθεί αυτό το φαινόμενο. Στην Tellas που ρώτησα τηλεφωνικά (χωρίς να γίνω πολύ πιεστικός πρέπει να παραδεκτώ) δεν γνώριζαν ούτε τις ρυθμίσεις γιά ασύρματη σύνδεση με κινητό.
  15. Γιά καλύτερη τακτοποίηση των φωτογραφιών δημιούργησα εικονικά directory. Όμως δεν βρίσκω τον τρόπο να αλλάξω την εικόνα του directory, έτσι ώστε να διακρίνω το ένα από το άλλο. Μήπως γνωρίζει κανείς αν και πως γίνεται;
×
×
  • Create New...