Jump to content

kapsouris2005

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kapsouris2005

  1. Format έκανα και στην συσκευή και στην κάρτα μνήμης! το δοκιμασα χωρις την καρτα μνημης αλλά μια απο τα ίδια!
  2. δεν κράτησα back up!απλά από τη στιγμή που έκανα αναβάθμιση δεν τσουλάει το κινητό...
  3. Παίδες καλησπερα!έχω την v5 έχω κάνει και hard format και όλα τα συναφή αλλά το κινητό σέρνεται π.χ κολάει όταν πάω να μπω στο ιντερνετ δεν μπαίνει καθόλου απλά μένει στη σύνδεση..τα έχω δοκιμάσει όλα!καμία ιδέα αλλά μάλλον είμαι για καινούργιο!!σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά!!
  4. το δοκιμαζω και βλεπουμε!!να ειστε καλα!!
  5. ναι διπλα εχω τον router και το μονο που κανει ειναι να ψαχνει!
  6. Παίδες καλησπερα και πάλι!έβαλα την v5 έκανα και hard format αλλά το WiFi συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα!Κάνει αναζήτηση και δεν βρίσκει τίποτα!καμία ιδέα? Χιλια ευχαριστώ και πάλι για την υπερπολύτιμη βοήθεια σασ!!!
  7. Παίδες Καλησπέρα!!Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σασ!!Έκανα εχτές αναβάθμιση μέσω κινητού και έβαλα την v4.Ολα ήταν μια χαρά αλλά μόλις πήγαινε να βρει WLAN δεν γίνονταν τίποτα!!έκανα ένα soft reset αλλά τίποτα!μήπως θέλει hard reset? Χίλια ευχαριστω!!!
  8. eho kai ego to idio provlima! vrikes kamia akri? steille an thes email kapsouris2005@yahoo.gr cu!
  9. Παιδιά γειά χαρά. Ψάχνω απεγνωσμένα το AvConverter 1.0 και καμία άλλη έκδοση δε με πειράζει γιατί πήρα ένα mp3 player και παίζει μόνο avi αρχεία αλλά δοκίμασα με μερικά άλλα να κάνω μετατροπή και συνέχεια λέει format error. Αν ξέρετε κάτι πείτε μου. Με αυτό νομίζω ότι μπορεί να γιίνει δουλειά! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά...
×
×
  • Create New...