Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύς κόσμος έχει αυτό το πρόβλημα.

Δυστυχώς σε αρκετά παιχνίδια δεν είναι δυνατόν να αφαιρεθεί το εικονικό αυτό keyboard.Αλλά και αν μπορούσε, επειδή το game έχει φτιαχτεί για συγκεκριμένες διαστάσεις, ενδέχεται να έβλεπες πάλι κενό γύρω γύρω.

μα οι διαστασεις του παιχνιδιου απ'οτι λεει ειναι για ολη την οθονη... οποτε ειναι ενα αλυτο προβλημα??:O

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις έπεσε στα χέρια μου το κινητό...

Κάθε φορά που προσπαθώ να μπώ στο Ίντερνετ από κάποια εφαρμογή μου βγάζει ένα παράθυρο να διαλέξω την σύνδεση που θα χρησιμοποιήσω για να συνδεθώ. Πως μπορώ να το κάνω να επιλέγει το WiFi χωρίς να με ρωτάι κάθε φορά?

οταν εχεις ενεργοποιημενη την περιστροφη οθονης, η αρχικη οθονη δεν περιστρεφεται?

οχι... Μονο οι οθονες απο τα μενου και μετα περιστρεφονται...

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

οχι... Μονο οι οθονες απο τα μενου και μετα περιστρεφονται...

ανακουφιση. νομιζα οτι ηταν χαλασμενο το κινητο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδω και δυο μερες οταν παω για πλοηγηση πριν μπει στους χαρτες μου βγαζει "Bluetooth απεργοποιημενο.Ενεργοποιηση?"Πιο πριν δεν το εκανε.Βεβαια παταω οχι και κανει κανονικα πλοηγηση.Πως βγαινει?Εχω πατησει εγω κατι κατα λαθος?
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Σε ποιο πρόγραμμα στο κάνει?

Μήπως κατά λάθος έχεις ενεργοποιήσει να ψάχνει για εξωτερικό GPS?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σε ποιο πρόγραμμα στο κάνει?

Μήπως κατά λάθος έχεις ενεργοποιήσει να ψάχνει για εξωτερικό GPS?

Οταν παταω χαρτες

εχεις ενεργοποιησει μαλλον το bluetooth gps
Και πως φευγει αυτο?Τι πρεπει να κανω?

Και πως φευγει αυτο?Τι πρεπει να κανω?

Πήγαινε Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Γενικές > Εντοπισμός θέσης > Μέθοδοι εντοπισμού θέσης και απενεργοποίησε την επιλογή Bluetooth GPS

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Πήγαινε Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Γενικές > Εντοπισμός θέσης > Μέθοδοι εντοπισμού θέσης και απενεργοποίησε την επιλογή Bluetooth GPS
Εχω 5800ΧΜ και ειναι διαφορετικο το μενου.OK το βρηκα Edited by Navar

Εχω το 5800 με το τελευταιο λογισμικο V40.0.005, μετα την τελευταια αναβαθμιση παρουσιασε προβλημα με την 'αναζητηση', δηλαδη παω μενου-διαδυκτιο-αναζητηση και εδω γινετε το παραξενο, αντι να μεινει στην επομενη σελιδα με τις επιλογες αναζητησηςς ξαναγυρναει μονο του στον φακελο διαδυκτιο.οποιος ξερει κατι ας βοηθησει, ευχαριστω προκαταβολικα..............:cry:

Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

Θέλω να απεγκαταστησω μια εφαρμογη αλλα οταν παταω "Εγκατ. εφαρμ." στην Διαχειριση εφαρμογων η οθονη μαυριζει για 3 δευτερολεπτα και με γυρναει πισω στο μενου. Σαν να κρασαρει οταν παει να ξεκινησει μου φαινεται.

Εχω εκδοση 40, σπασμενη με rompatcher.

Please help

Δοκίμασε να την κάνεις απεγκατάσταση από το εικονίδιο της μέσα στο μενού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Παιδιά είστε ευχαριστημένοι από το κινητό; Αξίζει να το αγοράσω (το navigation edition); Θα προτιμούσατε κάποιο άλλο στα χρήματά του;

Ευχαριστώ

γεια σας παιδια και παλι μετα απο καιρο που ηταν για σερβις το κινητο τελικα φτιαχτικε και ολα καλα αλλα εχω ακομα αλυτες αποριες:

1)το Nokia maps ζηταει αδεια και συνδεση

2)το bluetooth αρνητε πεισματικα να δουλεψει και εχω δοκιμασει φορματ και ολα αλλα τιποτα

3)η μπαταρια διαρκει ελαχιστα μετα την τελευταια αναβαθμιση

4)παλι μετα την τελευταια αναβαθμιση το ραδιοφωνο ειναι νεκρο

γεια σας παιδια και παλι μετα απο καιρο που ηταν για σερβις το κινητο τελικα φτιαχτικε και ολα καλα αλλα εχω ακομα αλυτες αποριες:

1)το Nokia maps ζηταει αδεια και συνδεση

2)το bluetooth αρνητε πεισματικα να δουλεψει και εχω δοκιμασει φορματ και ολα αλλα τιποτα

3)η μπαταρια διαρκει ελαχιστα μετα την τελευταια αναβαθμιση

4)παλι μετα την τελευταια αναβαθμιση το ραδιοφωνο ειναι νεκρο

1)Για το Nokia maps πήγαινε από την σελίδα της ΝΟΚΙΑ και κατέβασε την τελευταία έκδοση που είναι δωρεάν για το 5800.Για τη σύνδεση, την απενεργοποιείς μέσα από τις ρυθμίσεις.

2)Το bluetooth τι πρόβλημα σου βγάζει ακριβώς?Δεν βρίσκει άλλες συσκευές?

3)Όταν ελάχιστα πόσο και με τι χρήση?

3)Το ραδιόφωνο δε δουλεύει καθόλου?Αν ναι, αυτό δείχνει πρόβλημα του δέκτη εφόσον δεν διορθώθηκε ούτε μετά από format και αναβάθμιση.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά είστε ευχαριστημένοι από το κινητό; Αξίζει να το αγοράσω (το navigation edition); Θα προτιμούσατε κάποιο άλλο στα χρήματά του;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα,

Καταρχήν ποιός ο λόγος να αγοράσεις το navigation edition αφού τώρα πια η Nokia έδωσε δωρεάν πλοήγηση σε όλες τις συσκευές.. Οπότε δεν έχει νόημα..

Τέλος χωρίς να έχω ψάξει τι κυκλοφορεί τελευταία πιστεύω ότι στα χρήματα του είναι ότι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει...

Edited by zafevolution
τυπογραφικό λάθος..

1)Για το Nokia maps πήγαινε από την σελίδα της ΝΟΚΙΑ και κατέβασε την τελευταία έκδοση που είναι δωρεάν για το 5800.Για τη σύνδεση, την απενεργοποιείς μέσα από τις ρυθμίσεις.

2)Το bluetooth τι πρόβλημα σου βγάζει ακριβώς?Δεν βρίσκει άλλες συσκευές?

3)Όταν ελάχιστα πόσο και με τι χρήση?

3)Το ραδιόφωνο δε δουλεύει καθόλου?Αν ναι, αυτό δείχνει πρόβλημα του δέκτη εφόσον δεν διορθώθηκε ούτε μετά από format και αναβάθμιση.

1)ευχαριστω πολυ ελπιζω να δουλεψει

2)οταν παω να το ενεργοποιησω μου λεει αδυναμια εκτελεσης ενεργειας bluetooth

3)το ραδιοφωνο μετα την αναβαθμιση το παθε αυτο ξαφνικα μπαινω και κολλαει και δεν βγαζει ουτε καν τον αριθμο της συχνοτητας για να αλλαξω σταθμο κλπ

καλησπερα.σημερα το πρωι προσπαθησα να εγκαταστησω στο κινητο μου το τελευταιο λογισμικο μεσω του ovi suite.κατα την διαρκεια που μετεφερε το νεο λογισμικο στο κινητο ο υπολογιστης μου εβγαλε μηνυμα οτι το κινητο αποσυνδεθηκε χωρις να εχω αποσυνδεσει το usb απο τον υπολογιστη και μου προτεινε να βγαλω το καλωδιο γιατι η μεταφορα λογισμικου ειχε διακοπει.αποσυνδεσα λοιπον το καλωδιο και το ξανασυνδεσα ωστε να μεταφεθει το λογισμικο στο τηλεφωνο ωστοσο παλι μου εκανε τα ιδια με πριν.ετσι μετα απο πολλες προσπαθειες δεν μπορεσα να ολοκληρωσω την διαδικασια.απο εκεινη τη στιγμη οταν παω να ανοιξω το κινητο μου βγαζει μαυρη οθονη και δονειται συνεχως μεχρι να του βγαλω την μπαταρια.στο γερμανο μου ειπαν οτι το κινητο εχει βαρυ κολλημα και πρεπει να το στειλουν αθηνα γιατι στην πατρα που μενω δεν εχει nokia και θα μεινω περιπου 1 μηνα χωρις κινητο.μπορω να κανω κατι μονος μου ωστε να ξεκολλησει η πρεπει αναγκαστικα να ξεμεινω απο κινητο?οποιος μπορει ας βοηθησει.
Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

Δοκιμασε να το ανοιξεις κανοντας hard format:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651205#post2651205

Εαν δεν ανοιξει θα πρεπει να το πας για επισκευη..

Edited by gianpithio
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δοκιμασε να το ανοιξεις κανοντας hard format:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651205#post2651205

Εαν δεν ανοιξει θα πρεπει να το πας για επισκευη..

το εκανα αλλα δεν ανοιγει με τιποτα.παντως ευχαριστω για την βοηθεια

δοκιμασε να περασεις τα αρχεια απο το navifirm μεσω jaf...

μπορεις να μου εξηγησεις πως να το κανω γιατι δεν εχω ιδεα απο navifirm?

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.
Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.