Jump to content

Navar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    714
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Navar

  1. Ερώτηση γιατί έχω ήδη σκάσει: Που πάω για να ταξινομήσω τις επαφές μου όπως θέλω ( επωνυμο, ονομα/ ονομα επωνυμο ). Δεν το βρίσκω πουθενά?
  2. Παιδιά καλησπέρα. Από σήμερα είμαι κάτοχος S10. To S7 edge που είχα έπεσε έσπασε μια ακρούλα της οθόνης και τα υπόλοιπα άπλα ιστορία. Ρωτάω λοιπόν: Εγώ μέσω Google περνάω κανονικά όλα όσα είχα στο τηλέφωνο και όλα οκ. Σωστά???? Το σπασμένο το έδωσα σε ένα φίλο να βάλει τζαμάκι από όπου θέλει (μούφα, κινεζιά) ποσώς με ενδιαφέρει. Και φτάνουμε στο δια ταύτα. Όταν κάνει hard reset αν το φτιάξει επηρεάζεται και το δικό μου τηλέφωνο ή όχι. Και αν ναι τι πρέπει να κάνω? Thanks εκ των προτέρων.
  3. Μπορεί να είναι ανοιχτοί οι ουρανοί. Ποιος ξέρει? Καλή τύχη σε όλους.
  4. Καλή χρονιά... Υγεία και πολλά χαμόγελα.
  5. Καλή επιτυχία σε όλους (λίγη παραπάνω σε μένα):lol::lol:
  6. Καλές γιορτές σε όλους. Ότι καλύτερο για το 2018!!!!!!!
  7. https://samsung-firmware.org/model/SM-A520F/ Γιωργο κοιτα εδω
  8. Παιδια καλημερα. Το πηρα και εγω και ενταξει μια χαρα τηλεφωνακι ειναι. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω ηχο κλησης. Εχω βαλει καρτα μνημης εκει ειναι ολα τα τραγουδια αλλα δεν το εχω καταφερει μεχρι στιγμης. Μια βοηθεια step by step αν ειναι εφικτο γιατι λογω ηλικιας δεν τα παιρνω και ευκολα. Thanks.
  9. Καλή τύχη σε όλους και καλό μήνα!!!!!!
  10. Καλή επιτυχία σε όλους και Καλό Πάσχα!!!!!
  11. Τέλειο δώρο. Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!
  12. Και εγώ τέλος του μήνα θα πάω σε Samsung A5 2017. Κουράστηκα νισάφι πια.
  13. Και πρίν και μετά και νυν και αεί φίλε μου. Πάντα το πρόβλημα με τους ήχους το είχα σε αυτό το τηλέφωνο.
  14. Ακόμα ενα update χτές. Θα δείξει αν και μάλλον δεν πια............ Δεν την παλεύω αλλο με τα mail.Δεν ακούγεται ο ήχος όποτε έρχονται. Τα έχω΄κάνει όλα. Ας με βοήθήσει κάποιος step by step παρακαλώ αν είνει δυνατόν και με εικόνες παρόλο που έχω φάει το net. THANKS
  15. Είναι ήδη δικό μου :lol: Καλή Τύχη σε όλους.
  16. Μα 830 εχω ο καημενος και με τα τοσα προβληματα του ειπα μηπως ηταν ενα και αυτο.Sorry:(
  17. Καλημερα. Και ναι παλι προβλημα. Παω να κανω μια κοινοποιηση απο το instagram σε φιλο στο messenger μια εικονα και δεν την ανεβαζει.Εχω καποιους φιλους στο messenger που εχουν @ απο κατω απο το ονομα. Δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα εγω προσπαθησα να στειλω και σε ατομο χωρις @ παλι ΔΕΝΝΝΝ. Μια μικρη βοηθηουλα????? Ε????
  18. DONE. Ολα τελεια. Ακουγονται επιτελους.THANKS
  19. Αν η αλληλογραφια του outlook ειναι το hotmail που εχω συνδεσει το τηλ. δηλ. εκει πανε οι επαφες και το one drive ΣΧΕΔΟΝ ολα τσεκαρισμενα εκτος απο το τεταρτο. Σωστα τα εχω κανει????
  20. Και εγω ολες ειδοποιησεις και ενεργειες τις εχω ενεργοποιημενες και μαλιστα με αλλους ηxους για την καθεμια (mail,sms). Μπορεις να μου πεις step by step πως το εχεις κανει? Ισως να φταιω εγω τελικα.
  21. Τα ιδια και σε μενα φιλε. Ακριβως τα ιδια βηματα εκανα.Και hard reset και ξανα μανα απο την αρχη ολα και οντως εχει πιο πολλες επιλογες αυτη που σβηνει αλλα τι να κανεις. Με τους ηχους των mail τι γινεται? Σαν ηλιθιος κοιταω καθε λιγο και λιγακι. Κατι τετοια ειναι που με κανουν να κοιταω σε IOS μερια.Τελως παντων
×
×
  • Create New...