Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.:)

Μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό που υπάρχει στο FAQ:Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής

(αλλαγή product code)

Η τελευταία έκδοση λογισμικού που είναι διαθέσιμη αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia N97

Καλησπέρα φιλε impreza_sti έκανα ότι έγραφε ο οδηγός αλλα μου γραφή update startup failed οταν κανω update.

Mέσα δεν έχει ελληνικά έχει μονο English-Nederlands-Francais-Deutsch-και άλλη μια ακαταλαβίστικα :).

Μπήκα στον οδηγό που μου υπέδειξες και κάνω τα πάντα βήμα βήμα με Product Code το 0576375 και μετά πάω να κάνω update και μου δείχνει το firmware που έχει το κινητό αυτή την στιγμή και το νέο update που έχουν ως εξής:

Current:22.0.110.01.01

Update:22.0.110.09.01

Το Product Code που είχε ηταν 0570817.

Όταν πατήσω να κάνει το update μετά από λίγο μου γραφή (update startup failed).

Eδώ είναι και κάποια αλλα στοιχεια του N97 Black.

Έκδοση λογισμικού

V22.0.110

software version

date

11-06-2010

custom version

22.0.110.C01.01

custom version date

11-06-2010

language set

1

model

N97

type

RM-505

latest update

not update

Sorry για το μεγάλo post.

Mήπως μπορείς να βοηθήσεις σε παρακαλώ?

Edited by antoniss2k

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους!!

Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με την μνήμη του τηλεφώνου μου και ήθελα την βοήθειά σας.

Εδώ και μια βδομάδα μου εμφανίζει: Phone Memory 912KB ελεύθερα από 73,0ΜΒ σε αντίθεση με την Mass Memory που εμφανίζει: 29GB ελεύθερα από 29,8GB.

Το πρόβλημά μου τώρα είναι ότι όταν μπαίνω στην Διαχείριση αρχείων να δω τι είναι αυτό που μου τρώει τόσο πολύ από την Phone Memory, δε βρίσκω κανένα μεγάλο αρχείο να σβήσω... (σημ. Videos, Photos, Messages, κλπ -τα έχω όλα στην Mass Memory).

Τι κάνουμε σ αυτήν την περίπτωση ρε παίδες? Πως απελευθερώνω χώρο στην Phone Memory?

(Το συνέδεσα και στο Pc Suite μπας και "ανακαλύψω" τίποτα, αλλά δε βρήκα ούτε την τύφλα μου)

Θα εγκαταστήσεις το x-plore και αρχικά θα πατήσεις menu - tools - messaging και θα πάρεις όλ ατα αρχεία και θα τα μεταφέρεις στην κάρτα ή στην μαζική μνήμη.

Μετά θα πας menu - tools - configuration και θα επιλέξεις τα 4 πρώτα τετραγωνάκια. Μετά χειροκίνητα θα ψάξεις όλους τους φακέλους του C και θα διαγράψεις ή θα μεταφέρεις στη μαζική μνήμη ότι αρχείο κρίνεις ότι δεν πρέπει να είναι στο C.

Καλησπέρα φιλε impreza_sti έκανα ότι έγραφε ο οδηγός αλλα μου γραφή update startup failed οταν κανω update.

Mέσα δεν έχει ελληνικά έχει μονο English-Nederlands-Francais-Deutsch-και άλλη μια ακαταλαβίστικα :).

Μπήκα στον οδηγό που μου υπέδειξες και κάνω τα πάντα βήμα βήμα με Product Code το 0576375 και μετά πάω να κάνω update και μου δείχνει το firmware που έχει το κινητό αυτή την στιγμή και το νέο update που έχουν ως εξής:

Current:22.0.110.01.01

Update:22.0.110.09.01

Το Product Code που είχε ηταν 0570817.

Όταν πατήσω να κάνει το update μετά από λίγο μου γραφή (update startup failed).

Eδώ είναι και κάποια αλλα στοιχεια του N97 Black.

Έκδοση λογισμικού

V22.0.110

software version

date

11-06-2010

custom version

22.0.110.C01.01

custom version date

11-06-2010

language set

1

model

N97

type

RM-505

latest update

not update

Sorry για το μεγάλo post.

Mήπως μπορείς να βοηθήσεις σε παρακαλώ?

Μου το εχει κανει και εμενα. Αν σου βγαζει" update startup failed" no software updates is currently available for your device, τοτε ασε το software updater. Kατεβασε το ovi suite και κανε την αναβαθμιση μεσω του ovi προγραμματος.

- Μετά από 1,5 χρόνο, έστειλα με κούριερ το δικό μου Ν-97 για επισκευή στην Νοκια care στην Κατερίνη - Πιερίας. Μου επιδιόρθωσαν - άλλαξαν την κεραία του GPS, την φωτογραφική μηχανή, την κεραία σήματος και πριν μου το επιστρέψουν μου τηλεφώνησαν για να με ενημερώσουν σχετικά με το τηλέφωνό μου και εκτός των άλλων με ευχαρίστησαν που τους έδωσα την ευκαιρία να με εξυπηρετήσουν.

-Δαπάνη για μένα μηδενική, όλα μέσα στην εγγύηση.-

Αποτέλεσμα του σέρβις ????

-Το τηλέφωνο έχει πολύ καλύτερο σήμα.-

-Το gps του κλειδώνει πλέον σε 20 - 45 δεύτερα.-

-Η φωτογραφική του είναι καινούργια και βγάζει φώτο μέρα νύχτα πολύ καλές και το καπάκι της δεν γρατζουνάει πλέον τον φακό. -

Για όλους τους παραπάνω λόγους τους ευχαριστώ και δημόσια.-

Καλησπερα παιδια.εχω εδω και 2 χρονια το ν95 8gb αλλα μου εσπασε η οθονη και θελω να παρω κατι φθηνο αλλα να εχει gps.ειδα ενος φιλου το Χ6 και εντυπωσιαστηκα απο το ποσο γρηγορα κλειδωνε τον δορυφορο σε σχεση με το παλιο ν95 που ειχα.το n97 πως τα παει στο θεμα αυτο?ειναι γρηγορο οποως το χ6 η θα ειναι οπως το ν95 που ειχα???

Καλησπερα παιδια.εχω εδω και 2 χρονια το ν95 8gb αλλα μου εσπασε η οθονη και θελω να παρω κατι φθηνο αλλα να εχει gps.ειδα ενος φιλου το Χ6 και εντυπωσιαστηκα απο το ποσο γρηγορα κλειδωνε τον δορυφορο σε σχεση με το παλιο ν95 που ειχα.το n97 πως τα παει στο θεμα αυτο?ειναι γρηγορο οποως το χ6 η θα ειναι οπως το ν95 που ειχα???

Συγκεκριμενα το n97 mini που εχει ενας φιλος κλειδωνει ποιο γρηγωρα δορυφορους απο το x6 που εχω.Αλλα αν εχεις ενεργοποιημενο το a-gps δεν εχεις σε κανενα προβλημα κλειδωνει κατευθειαν.Σε χρεωνει 4κβ στο internet τα οποια η χρεωση τους ειναι μηδαμινη.Μην παρεις το Ν97 προτειμησε το Ν97 ΜΙΝΙ.

παίδες, έχω ενα φίλο με nokia n97 και θέλει να το ξεκλειδώσει. Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη συσκευή του, το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει περασμένη την τελευταία firmware version :

Έκδοση λογισμικού

V22.0.110

software version

date

11-06-2010

custom version

22.0.110.C01.01

custom version date

11-06-2010

language set

1

model

N97

type

RM-505

θα μπορούσατε να με κατευθύνετε πού να ψάξω να διαβάσω για noob friendly οδηγό;

Όταν λες ότι θέλει να το ξεκλειδώσει τι ακριβώς εννοείς;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Φιλε μου δεν διαψευδεις εμενα προσωπικα, αλλα τις πρακτικες που διεπουν τις αγορες μας και τη συμπεριφορα των πωλητων/καταστηματων/εταιρειων κτλ. :)

Οπως σου εγραψαν και αλλοι πιο πανω αυτα τα πραγματα ισως να γινονταν μονο στην Αμερικη.

Εφοσον ομως συνεβησαν σε εσενα, καλως συνεβησαν και αν το Saturn υποστηριζει με αυτη την πολιτικη τις πωλησεις του τοτε σαν καταναλωτες εχουμε καθε λογο να το προτιμησουμε.

Ειμαι σιγουρος πως αντιλαμβανεσαι πως τα παραπανω που σου εγραψα, αποτελουν μικρο και αντιπροσωπευτικο μονο μερος των προβληματων που αντιμετωπιζει ενας αγοραστης που επιστρεφει ενα προιον.

Τελος επειδη προσφατα αντιμετωπισα παρομοια περιστατικα, σε ενημερωνω πως η νομοθεσια προβλεπει καποιες συνθηκες που πρεπει να τηρουνται (καποιες σου ανεφερα παραπανω) για να πραγματοποιηθει η επιστροφη/ανταλλαγη. Συνθηκες που φαινεται για καλη σου τυχη (ξαναλεω) το συγκεκριμμενο καταστημα να μη δινει σημασια. Τωρα αυτη τη συσκευη ως τι θα την πουλησει? Ως καινουργια ? Εσυ θα την επαιρνες η θα ηθελες στην καινουργια σου συσκευη να βγαλεις εσυ τις ζελατινες ? Και αν ειχες αλλαξει την μπαταρια με την δικη μου 1 ετους ? Και αν ειχες μιλησει παραπανω απο το οριο που προβλεπεται (δεν θυμαμαι το ακριβες νουμερο τωρα) ? Και αν σου ειχε πεσει μεσα σε ενα ποτηρι νερο η στην θαλασσα? Και αν, και αν, υπαρχουν παρα πολλα λοιπον θεματα που πρεπει να ελεγχθουν και οχι απλα να προσκομμισεις την συσκευη με την συσκευασια της.

Δηλαδη αν πας να παρεις μια τηλεοραση 32'', την τοποθετησεις στο χωρο σου και μετα απο μια εβδομαδα την ξαναπακεταρεις και πεις ξερετε ειναι μικρη/μεγαλη για το χωρο μου, τα χρωματα ειναι/δεν ειναι οσο ζωντανα τα ηθελα, κτλ, θα σου την αλλαξουν απροβληματιστα ??? Ενα πλυντηριο, ενα ψυγειο που λειτουργησαν ?

Αν εξακολουθεις να εχεις επαφη με το καταστημα σε παρακαλω ρωτησε τα και γραψε σχετικα για να ξερουμε.

Οφειλω επισης να πω οτι σε Γερμανο,Οτε, Vodafone και Wind που ρωτησα σχετικα με το δικο σου θεμα, .......ακομη γελανε κοροιδευτικα με τις ερωτησεις που εκανα !

Όλα αυτά τα "εάν" που μου έγραψες, πρώτα και κύρια θα έχουν απασχολήσει τους υπευθυνους της εταιρίας. Και έκριναν πως η πολιτική τους θα είναι αυτή. Να δέχονται επιστροφές. Θέματα όπως της ζελατίνας είναι αστείο διότι και σε service να πας 1 κινητό, σου βάζουν ζελατίνα σαν εργοστασιακή. Και φυσικά δεν το έχουν σε τίποτα να επιστρέψουν την συσκευή στην "μαμά" εταιρία απ'το να την ξαναβάλουν προς πώληση. Μιλάμε για μεγάλα καταστήματα που καμιά εταιρία σόνυ, νόκια κλπ δεν μπορεί να αρνηθεί επιστροφή προϊόντος. Άρα το διλημα για το εαν θα δεχόμουν μια τέτοια συσκευή να αγοράσω, δεν τίθεται. Ασφαλώς και δεν θα την αγόραζα. Όπως και εσύ φαντάζομαι.

Όσο για τα περι πλυντηρίου, ψυγείου, tv κλπ, ο υπεύθυνος στις επιστροφές μου το ανέφερε ρητά και κατηγορηματικά πως ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να αγοράσεις, έχεις δικαίωμα επιστροφης για 14 ολόκληρες ημέρες.

________ :) ________

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω άμα το nokia n97 συγχρονίζει με windows και πώς γίνετε βήμα βήμα γιατί θελω να τις περάσω σε ένα iphone 4

Ναι, συγχρονίζει με υπολογιστή με Ms Windows, αλλά τι ακριβώς θέλεις να συγχρονίσεις δεν λες...

Όπως και να έχει, πιστεύω πως εννοείς επαφές και ημερολόγιο. Τα μηνύματα, ξέχασέ τα.

Μέσω του Ovi Suite (ή PC Suite) θα συγχρονίσεις το ημερολόγιο και τις επαφές σου στο Ms Office Outlook (ή άλλο πρόγραμμα PIM) και έπειτα μέσω του iTunes θα τα περάσεις στο iPhone.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ναι, συγχρονίζει με υπολογιστή με Ms Windows, αλλά τι ακριβώς θέλεις να συγχρονίσεις δεν λες...

Όπως και να έχει, πιστεύω πως εννοείς επαφές και ημερολόγιο. Τα μηνύματα, ξέχασέ τα.

Μέσω του Ovi Suite (ή PC Suite) θα συγχρονίσεις το ημερολόγιο και τις επαφές σου στο Ms Office Outlook (ή άλλο πρόγραμμα PIM) και έπειτα μέσω του iTunes θα τα περάσεις στο iPhone.

Και εγω το ιδιο πραγμα ηθελα να κανω...αλλα δεν ηξερα πως. Θα δοκιμασω λοιπον με το Outlook. Ξερεις ομως αν μεταφερονται και ολα τα πεδια που βρισκονται σε μια επαφη? Γιατι εχω περιπου 700 επαφες πολλες εκ των οποιων εχουν 2-3 τηλεφωνα email κτλ

Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!!

Το Outlook παρέχει τρία διαφορετικά πεδία για e-mail, καθώς και δεκαεννέα διαφορετικά πεδία για τηλεφωνικούς αριθμούς.

Επίσης έχει τρία διαφορετικά πεδία διεύθυνσης, εργασίας, οικίας και άλλο.

ΥΓ: Αυτά σε Outlook 2007 και 2010. Για τις παλιότερες εκδόσεις αν και δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά, δεν θυμάμαι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το Outlook παρέχει τρία διαφορετικά πεδία για e-mail, καθώς και δεκαεννέα διαφορετικά πεδία για τηλεφωνικούς αριθμούς.

Επίσης έχει τρία διαφορετικά πεδία διεύθυνσης, εργασίας, οικίας και άλλο.

ΥΓ: Αυτά σε Outlook 2007 και 2010. Για τις παλιότερες εκδόσεις αν και δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά, δεν θυμάμαι.

Μηπως υπαρχει καποιος οδηγος με αναλυτικα βηματα να κανει την ζωη μας πιο ευκολη?

EDIT

Δεν ξερω τελικα αν υπαρχει κατι...παντως ο πιο ευκολος τροπος για να γινει ειναι μεσω Gmail. Μολις το εκανα , οποιος χρειαστει βοηθεια με ρωταει

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by Itchrist86
Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!!

σημερα ειδα επιτελους πως ειναι ενα νοκια ν97 διορθωμένο(με αλλαγη καμερας κτλ) και με περασμενο το τελευταιο update...(το 22 αν θυμαμαι καλα).....

πραγματικα μιλαμε για ΑΛΛΟ κινητο πλεον.....(το ειχε ενα φιλαρακι με το παλιο καπακι και μετα απο αιωνες καταφερε στην νοκια να του το αλλαξουν...)...

το κινητο πεταει λεμε...πιανει δορυφορο σε δευτερόλεπτα και δεν χανει το στιγμα του ουτε για πλακα...επισης οι photos δεν βγαινουν πια θολες....με το φλας αλλα κανονικες..

τελος γενικα το κινητο με το τελευταιο update εχει μεγαλη βελτιωση...πολυ πιο γρηγορο γενικα για τα δεδομενα του πεταει...αργησαν αλλα τα καταφεραν στο τελος....:)

• 2 weeks later...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΧΩ ΤΟ Ν97 Κ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΟΝΗΣΗ!! ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ??ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓς??Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ??Κ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ???

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by stendor

εβαλες κανενα theme η προγγραμα προσφατα? πηγαινε στο προφιλ που εχεις και ξεδιαλεξε και ξαναδιαλεξε την δονηση.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΧΩ ΤΟ Ν97 Κ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΟΝΗΣΗ!! ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ??ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓς??Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ??Κ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ???

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

ποσο καιρο εχεις την συσκευη? η εγγυηση ειναι διαρκειας 2 ετων

[sIGPIC][/sIGPIC]

@dimitris_agrinio πρίν το πας για επισκευή δοκίμασε να κάνεις hard format μπορεί να στρώσει!!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr