Jump to content

lazarinho46

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lazarinho46

  1. Καλησπέρα σε όλη την ομαδα! Έπειτα απο 4 χρόνια συμβίωσης με το Oneplus 1 (2014-2018), και ένα πέρασμα από PocophoneF1 (πολύ αξιόλογη συσκευή αλλά δε νομιζω να ξαναπάρω xiaomi. Αυτό το miui δε μπόρεσα να το συνηθίσω καθόλου), ετοιμάζομαι να κάνω δυναμική επάνοδο με το 7pro 8/256 blue.:cool: 2 ερωτησεις (αν μου επιτρέπεται): - Συμφέρει να προσθέσω μαζί και θήκη από τα επίσημα accessories ή να πάρω κάποια πιο φθηνή από το ebay ξερωγω? - Συμφέρει να χρεωθώ με τις ασφάλειες on-guard 12 μηνές που με προτρέπει το επίσημο site? Εννοώ, όσοι το έχετε αγοράσει, προσθέσατε κάποια από τις 3, κι αν ναι ποια?
  2. Καλή επιτυχία σε όλους!! Καλορίζικο σ αυτόν που θα το κερδισει!!
  3. Ευχαριστούμε για τις Δωράρες σας!! όπως πάντα εντυπωσιακοί!!! μακάρι να το κερδίσει αυτός που το έχει ανάγκη περισσότερο...!!
  4. Αν ειναι ετσι, τοτε ισως τους πω να ακυρωσουν την παραγγελια και να παραγγειλω ακριβως το ιδιο προιον, αλλα απο Warehouse UK-3 (στα 159€). Ισως να με συμφερει πιο πολυ... Το UK εχει τελωνειο?? Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!!! :thanks:
  5. Καλημερα στην παρεα, Είχα παραγγείλει στις 18/10 ένα Vernee κινητό από Gearbest, και είχα προσθέσει expedited shipping (DHL) 6€, και insurance 3,40€. Τους έστειλα μήνυμα χθες γιατί δεν έχει γίνει ακόμα shipped, και μου απάντησαν το εξής: Dear Lazaros, Thank you for your recent order with gearbest. We apologize that we haven't shipped your order out yet. Please note: We can ship your order out via DHL, but due to the item's status with Customs,the custom fee would be significantly high for you in your country,could you please tell us whether you can accept it? In order to resolve this issue, we would like to offer you the following options: Option 1: DHL shipping (3-7 business days) Taxes are charged by your local Customs Office and country regulations that is beyond our control. For more information about tax http://www.gearbest.com/about/faq.html Option 2: Flat rate shipping(10-25 business days) If there is any price difference, we will either ask you to pay it or we will refund the balance if any. Please contact me as soon as possible and let me know if this is acceptable, so that we can process the order for you. Once again we apologize for any inconvenience may have caused. Thanks for your patience and support. Best regards Support Center Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ Τι με συμβουλεύετε να κάνω? Πόσο μπορεί να έρθει το τελωνείο σε κινητό αξίας 128€ + exp.shipping 6€ + insurance 3,40€ = 137,40€ ??
  6. Το 3/3Τ ίσως όχι, αλλά από το Oneplus One?? :p Προσωπικά το περιμένω πως και πως στην "μικρή" έκδοση (μιας και έχω nas drive 5TB στο σπίτι, οπότε και δε με ενδιαφέρει η 128GB)
  7. Καλησπερα στην παρεα, μια γρηγορη ερωτηση (ας μου απαντησει οποιος γνωριζει). Βρισκω το redmi note 3 pro απο gearbest στα 123,16€ σε flash sale (http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308843.html) , και το θεωρω εξαιρετικη ευκαιρεια να το "κτυπησω". Ξερετε αν κανει το συγκεκριμενο μοντελο για ελλαδα? Γιατι δεν γραφει καπου EU η CN (για να καταλαβω μονος μου αν κανει). Ευχαριστω προκαταβολικα, Λαζαρος
  8. Μα ειχα προφορτισει σε € (όπως πάντα), και η oneplus επισης χρεώνει σε €. Δε καταλαβαίνω τον λόγο να κάνει μετατροπή € σε λίρες και να πληρώνει σε λίρες. Σε προθύστερες συναλλαγές μου δε μου έχει ξανασυμβεί. Τέσπα το πάθημα - μάθημα....
  9. ΄Ελαβα σημερα το απαντητικο τους: ¨Σας ακυρωνουμε την παραγγελια σας, μετα απο αιτημα που κανατε στην Τραπεζα σας, και θα σας επιστραφει το ποσο. Αν επιθυμειτε μπορειτε να τοποθετησετε νεα παραγγελια και με ευχαριστηση θα σας εξυπηρετησουμε" :X:mad: ....Ειχα φορτισει την revolut (συνδεδεμενη με paypal) 450€. Μπηκα στο site της oneplus να παραγγειλω ενα op3. Προχωραω στο checkout για 398€, και αναμενω να τα τραβηξει η paypal απο την καρτα. 2 ωρες μετα μου στελνει η revolut οτι οκ, πληρωθηκαν στην *dashenginte 414,77€ (372,09 GBP). Ωπα λεω, και στελνω στην revolut οτι εχετε κανει λαθος και πρεπει να μου τραβηξετε 398€, οσα δλδ αναφερει το τιμολογιο της oneplus (επιστροφη:16,77€). Με μεγαλη ανταλλαγη mail τελικα, για να μην τα πολυλογω: αυτοι μπλοκαρανε μαλλον ολη την πληρωμη για περαιτερω διερευνηση και η oneplus μου ακυρωσε την παραγγελια. (κατι μου λεει οτι ευθυνεται η paypal με τις "ισοτιμιες" -την οποια επισης ενημερωσα, και ακομα δε μου εχουν απαντησει-). Τωρα αναμενω να τσεκαρω αν στην revolut θα μου επιστραφουν 398€ η 414,77€ που μου τραβηχτηκαν αρχικα. Sorry αν κουρασα με το σεντονι, αλλα αν εχω κανει λαθος καπου η αν σας συνεβη κι εσας παρομοιο περιστατικο με την REVOLUt, παρακαλω διαφωτιστε με.....
  10. Σημερα το μεσημερι μου συνεβη το εξης κουφο με την oneplus. Μου αλλαξε την παραγγελια σε HOLDED. :confused: Τσεκαρα πρωτα revolut και paypal μηπως συνεβη κατι με το clearance της πληρωμης αλλα τιποτα. Ολα οκ. Τους στελνω mail να μου εξηγησουν τι σημαινει αυτο το HOLDED, και μου απανταει μια Rosalyn: "This is the note in your invoice: Buyer claims that the received merchandise is unsatisfactory, defective, or damaged". Sorry, what? (λεω) Μα εγω δεν εχω παραλαβει ακομα την παραγγελια που σας εβαλα στις 27 Οκτωβρη. ...και μου απανταει η ιδια: "This casw needs to be investigate. No worries, You will be updated within 24-48 hours. I will forward this to our payments team. Thank you" Τι γινεται ρε παιδια? Με εχει αγχωσει αυτο αρκετα για την προοδο της παραγγελιας μου. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο παρομοιο περιστατικο?
  11. Οκ. Thanks!! Δε θα το προσθέσω τότε... Ολοκλήρωσα την παραγγελία μου και μου γράφει: "Your order will be delivered before November 15". :cool:
  12. εγω σε άλλο tab αυτή τη στιγμή έχω ήδη προχωρήσει σε in cart ενός graphite oneplus3, έχω βάλει billing and shipping address κι έχω κολλήσει στο σημείο που μου λέει κάτω κάτω για on-guard protection 12 ή 24. και "ψάχνομαι" να καταλάβω αν είναι σημαντικό να το προσθέσω ή όχι. (δε μου ανέφερε πουθενα out of stock)
  13. Καλησπέρα! Της γυναίκας μου της κλέψανε προχθες το oneplus2, και βάζω παραγγελία να της πάρω το oneplus3 (προς αντικατάσταση). Με ρωτάει στο επίσημο site να προσθέσω -αν επιθυμώ- onguard 12 ή onguard 24 protection. Τι ακριβώς περιλαμβάνει? Χωρίς αυτό δεν έχω εγγύηση? (εσείς το είχατε προσθέσει όταν παραγγείλατε?). need help...
  14. Καλησπέρα! Τελικά πήρα την απόφαση (κάλλιο αργά παρά ποτέ...) και λέω να προχωρήσω στην παραγγελία του 1plus3 (αναβάθμιση από 1plus1). Η απορία μου είναι: αν το παραγγείλω τώρα (εννοώ στο επόμενο μισάωρο), ξέρει κανείς αν θα το χω μέχρι την Παρασκευή? (ρωτάω επειδή Παρασκευή βράδυ φεύγω για διακοπές μέχρι 29 Αυγούστου). Ευχαριστώ όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει... (edit: ξέχασα να αναφέρω ότι ενδιαφέρομαι για το λευκό χρώμα)
  15. ...δε γνωρίζει κανείς..??:(
  16. Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω κάποιο καλό android tv box (μέχρι 50€ max). Ο κυριότερος λόγος όμως που το θέλω είναι για να "διαβάζει" όλα τα περιεχόμενα (movies,videos,photos) του wd my cloud που έχω και που η τηλεόρασή μου δεν τα βλέπει απευθείας... Γνωρίζετε αυτή την λεπτομέρεια? -το χει δοκιμάσει κανεις?- Συνδέονται wireless με το my cloud ή θα ψωνίσω τσάμπα? Επίσης θα υποστηρίζουν .srt files (οσον αφορά τα movies-series που έχω κατεβασμένα στο my cloud)? Ευχαριστώ για τις όποιες συμβουλές - απαντήσεις!!
  17. Ευχαριστούμε την Citishop!! :thanks: Καλορίζικο σε όποιον τυχερό γίνει δικό του!!
  18. Μια ερωτησούλα γρήγορη (αν ξέρει κανείς): Πως μπορώ συνδέοντας το note με το λαπτοπ με usb, να χρησιμοποιώ το κινητό σαν modem και να σερφάρω από το λαπτοπ χρησιμοποιώντας τα δεδομένα κινητής..?? (τι ενέργειες ακολουθώ, γιατί δεν το καταφέρνω.. :( ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.
  19. μωρέ η τσέπη φτάνει και δεν φτάνει.. κι αν είναι να κάνω το βήμα για το 4 θα πρέπει μετά να μετακυλήσω την αλλαγή ελαστικών της μηχανής που είχα προγραμματισμένη για τώρα μετά το Πάσχα, αλλά από την άλλη αν σου παίζουν τα νεύρα με κάτι τέτοιες χασούρες σου την βαράει και λες: "το χασα..? καλά να πάθω, αλλά για να μη στεναχωριέμαι θα πάω για το καλύτερο". :confused:
  20. Μπαα, δεν αλλάζω την Sammy φίλε μου αν και πολύ αξιόλογο το Ζ (δε λέω). Η αλήθεια είναι ότι κλείνω προς το 4G/LTE so far... Απλά διαβάζω αυτή τη στιγμή όλα τα θέματα που έχουν ανοιχτεί στην ενότητα για το S4, μήπως πεισθώ από τα γραφόμενα των παιδιών εκεί και κάνω το next big step... :what:
  21. Το ίδιο περίπου έπαθα κι εγώ (ή το έχασα ή μου το "βούτηξαν") στην Ανάσταση το Μεγάλο Σάββατο και σε καταλαβαίνω απολύτως φίλε μου.. :( :( Εγώ επειδή ήμουν σε χωριό άργησα να κάνω τα βήματα που έκανες εσύ, και δε μου έδωσε ποτέ στίγμα μέχρι σήμερα... Το αμέσως επόμενο απ το locate my phone, ήταν να εκτελέσω το lock my screen (ή κάπως έτσι), και το τελευταίο που θα κάνω θα είναι wipe my data και αντίο... :cry: Ήδη έχω μπει στη διαδικασία σκέψης να πάω αύριο-μεθαύριο για καινούριο Samsung, αλλά σκέφτομαι: 1) να πάω για το ίδιο (16GB) που είχα? 2) αξίζει να πάω για το 4G/LTE ?? 3) ή από τα νεύρα μου και μόνο (παρόλο που δε το σκεφτόμουν καν στην αρχή) να πάω για το S4, έτσι για να μετριάσω την πίκρα μου??
  22. Στη συσκευή εννοείς φίλε μου? Ναι, ο εντοπισμός σφαλμάτων USB είναι ξετικαρισμένος... Η έκδοση του kies στο pc μου είναι ή 2.5.0.12094_28 ... (είναι η τελευταία??) :wacko: δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει...
  23. Αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει... Προσπαθώ να συνδέσω το κινητό με το pc με usb, και μόλις ανοίγει το kies μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: "Η συσκευή δεν υποστηρίζεται από το kies 2.0. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή υποστηρίζεται και δοκιμάστε ξανά." ...και ερωτώ (σαν newφης), πως τσεκάρω ότι η συσκευή υποστηρίζεται από το kies..?? :O και γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα?? (ps. το κιν. είναι 4.0.4 branded by cosmote, ακόμα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  24. Μόλις πέρασα την αναβάθμιση που "απελευθέρωσε" σήμερα η COSMOTE, αλλά στις πληροφορίες συσκευής συνεχίζει να μου γράφει έκδοση: 4.0.4 . . . :worry: Έκανα κάτι λάθος? Η αναβάθμιση της COSMOTE δεν αφορά στο JB?? I ll go nuts.. :wacko::wacko: (ps. αριθμό κατασκευής μου βγάζει: IMM76D.I9300XXBLH3
  25. Καλησπέρα, Έχει δοκιμάσει κανένας, ηλιακό φορτιστή (solar charger αν το λέω καλά) για το Siii του? Κοίταξα μια ματιά στο bay μήπως "χτυπήσω" κάποιο (..μου χρειάστηκε "μερικώς" στο φουσκωτό το καλοκαίρι..), αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικός όσον αφορά την αξιοπιστία τους για τη καλή λειτουργία της μπαταρίας του κινητού... :confused: :O Επίσης, τι διαφορά -αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει- θα έχει αν αγοράσω charger 1400mAh ή 5000mAh ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας.. ;)
×
×
  • Create New...