Jump to content

spi8as

Members
  • Δημοσιεύσεις

    182
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spi8as

  • Ημ. Γέννησης 10/07/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

spi8as's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Εχω ενα προβληματακι με το app store...μεχρι χθες οταν ανοιγα την εφαρμογη app store απο το iphone και κατεβαζα η free η με πληρωμη μου ζηταγε τον password και επειτα κατεβαινε...μπηκε ενα φιλαρακι μου με το δικο του λογαριασμο στο iphone μου και οταν πηγα να ξαναμπω εγω δεν μου ζηταγε password για να κατεβασω, δηλαδη σαν να ειναι καταχωρημενο και δεν θελω να ειναι ετσι, διοτι αμα το παρει καποιος στα χερια του θα κατεβαζει ελευθερα....ξερεις κανεις πως αλλαζει αυτο?
  2. spi8as

    iPhone 4

    Εχω ενα προβληματακι με το app store...μεχρι χθες οταν ανοιγα την εφαρμογη app store απο το iphone και κατεβαζα η free η με πληρωμη μου ζηταγε τον password και επειτα κατεβαινε...μπηκε ενα φιλαρακι μου με το δικο του λογαριασμο στο iphone μου και οταν πηγα να ξαναμπω εγω δεν μου ζηταγε password για να κατεβασω, δηλαδη σαν να ειναι καταχωρημενο και δεν θελω να ειναι ετσι, διοτι αμα το παρει καποιος στα χερια του θα κατεβαζει ελευθερα....ξερεις κανεις πως αλλαζει αυτο?
  3. spi8as

    iPhone 4

    Παιδια μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει στο App Store εφαρμογη calculator στα ελληνικα ομως, να μετατρεπει απο ιντσες σε εκατοστα, χιλιομετρα σε μιλια και ουτω καθεξης...? Στα ελληνικα, γιατι στα αγγλικα δεν με βολευει :p
  4. spi8as

    iPhone 4

    zaharakis δηλαδη το ios 5 δεν εχει καμια σχεση με τις εκδοσεις...4.χ.χ ? Και 6 Ιουνιου που λεει δεν εννοει για νεα εκδοση που να διορθωνει ελαττωματα?
  5. spi8as

    iPhone 4

    zaharakis αντι να μου δωσεις λιγο κουραγιο οτι θα βγει ...εσυ μου λες αλλα :p Ειμαι νεος χρηστης iphone 4 32Gb και εκανα αναβαθμιση για καλυτερα και εφαγα ξενερωμα ασχημο... Προς το τελος λεει για το ios 5 http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history
  6. spi8as

    iPhone 4

    Περιμενω πως και πως μπας και φτιαξουν το ασθενες wi fi...και αργησαν κιολας, καθε 20-25 μερες εβγαζαν ios
  7. spi8as

    iPhone 4

    6 Ιουνιου ios 5 ...αντε να δουμε τι μας επιφυλασσει...
  8. spi8as

    iPhone 4

    Καλημερα...μπαβο ρε man δωσε κανενα κουραγιο γιατι εχω ξενερωσει, το πηρα την τεταρτη και δεν το χαιρομαι οσο του αξιζει :(
  9. spi8as

    iPhone 4

    Εγω ανεφερα οτι εχω προβλημα με το wifi...ασθενες σημα και το διασταυρωσα με ενα φιλο που εχει iphone 4 με ποιο παλιο απο το 4.3.3 που εχω εγω.
  10. spi8as

    iPhone 4

    Μαλιστα, θα περιμενω...αν και ξενερωσα αλλα τεσπα...να εισαι καλα man.
  11. spi8as

    iPhone 4

    Μπορω να το γυρισω σε 4.3.2 ? Ειμαι καινουριος με το iphone και δεν ξερω...
  12. spi8as

    iPhone 4

    Καλησπερα, πηρα την τεταρτη το iphone 4 (συσκευη) και οταν το συνδεσα στο itunes μου ειχε την εκδοση 4.3.3 και το εκανα update. Τωρα το προβλημα μου ειναι με το wi-fi του, πριν ειχα το nokia n97 και δεν ειχα προβλημα για το συγκεκριμενο θεμα. Βαζω το iphone στο ιδιο σημειο που εβαζα το n97 και με τα βιας βρισκει σημα και εκει που πιανει 1 γραμη στις 3 παω να ανοιξω ιστοσελιδα μου λεει οτι δεν ειστε συνδεδεμενοι στο ιντερνετ...τοσο τραγικο ειναι το wi-fi του iphone?
  13. Λαθος κωδικος λεει... Edit... Τον θυμηθηκα :)
×
×
  • Create New...