Jump to content

ThanosZac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ThanosZac

  1. Ευχαριστώ γι'αυτά αλλα με ενδιαφέρει πολύ και το θέμα των εφαρμογών. Εαν γίνεται κλωνοποίηση της κατάστασής τους στην οποία τις έχω. ΠΧ επιδόσεις παιχνιδιών.
  2. Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος τα αρχεία όλα όπως είναι, τα πάντα να τα αντιγράψω σε pc και μετά να τα περάσω στο νέο κινητό που θα αγοράσω; (Εχω το Ζ και θα πάρω το Ζ1.) Θέλω κάτι σαν κλωνοποίηση. Να περαστούν τα προγράμματα που έχω κατεβάσει μαζί με τις επιδόσεις παιχνιδιών πχ, τα sms μου και όλα γενικά. Υπάρχει η δυνατότητα αυτή; Ευχαριστώ πολύ.
  3. Ναί θα ήταν καλύτερα να έχει 3g τουλάχιστον αλλά δεν έχει αυτό που πήρα.:O
  4. Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το νέο i Pad. Το 4 δηλαδή. Είναι όμως 16άρι. Έκανα λάθος που το πήρα σε 16άρι; Θα έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές και τον αποθηκευτικό του χώρο; Για φώτος κλπ δεν θα κάνω αποθήκευση. Λέω να εκμεταλλευτώ την δυνατότητα του i gloud μιας και έχω και έναν Macbook Pro. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  5. ThanosZac

    Sony Xperia S

    Παιδιά καλημέρα. Υπάρχει κάποια λύση για το θέμα της αυτονομίας; Δεν μου κρατάει ούτε 2 μέρες με κλασική χρήση και είναι εκνευριστικό.
  6. 3D αρχεία διαβάζει; Εαν όχι, γνωρίζετε ποιά το κάνουν;
  7. Και εγώ το 12άρι πήρα σήμερα και φοβάμαι λιγάκι για τον μικρό σκληρο!!!!!
  8. Καλημέρα. Με μηδενική δήλωση, μπορώ να έχω κάποιο επίδομα ενοικίου; Επίσης, όποιος χρειάζεται αποδείξεις λιανικής απο καθημερινές αγορές, μπορώ να του δώσω αρκετά μεγάλο ποσό. Διότι δεν μου χρειάζονται.
  9. Άνθρωπος που είναι στην αγορά, μου είπε ότι η sony προτίθεται να διακόψει το προϊόν απο την Ελληνική αγορά διότι ο Έλληνας καταναλωτής δεν πολυαγοράζει games απο net. Άλλωστε το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών είναι μικρής ηλικίας και ζητούν ότι δούν άμεσα. Το παιχνίδι στα κουτάκια τους που θα δούν στα καταστήματα.
  10. Εγώ που δίνω μεγάλη βαρύτητα στις ταινίες και λιγότερο στα παιχνίδια σε αναλογία 70-30% προτίνω φυσικά ps3 λόγω blue ray. Είναι αναλόγως και της χρήσης λοιπόν.
  11. Σε μένα ναί, προκαλεί γέλια αλλά θετικά διότι είχα 1 απλό account για on line games και ποτέ δεν τους έδωσα πιστωτική. Επομένως, το 1 μήνα δωρεάν plus το ''καλωσορίζω'' και το ''καλοδέχομαι'' στον λογαριασμό μου. :) Πάντως συμφωνώ ότι το όλο ζήτημα με την ασφάλεια στην χρήση στοιχείων που τους παρέχουμε, είναι πολύ σοβαρό. Η εταιρεία όπως διάβασα στο site της, θα λάβει ισχυρά μέτρα ασφαλείας. Ελπίζω να υλοποιηθούν και το κυριότερο, να είναι επαρκή για την ασφάλειά μας απο εδώ και πέρα.
  12. Κάνεις λάθος. Καμία δέσμευση δεν υπάρχει στους κανόνες εγγραφής περι αυτού. Τι πάει να πεί πρέπει να βοηθάω; Έχουμε όλοι τις γνώσεις; Δηλαδή όσοι γράφονται μπαίνουν για να βοηθήσουν η να βοηθηθουν; Εσύ τι λες; Άσχετα που στην πορεία θα συμβάλουν και αυτοί σε κάτι που ενδεχομένως γνωρίζουν. Και εγώ έχει τύχει να πω απόψεις σε κάποια θέματα. Δεν το έκανα ώστε να έχω οφέλη σε διαγωνισμούς για παράδειγμα. Θέλεις, το νιώθεις και το κάνεις. Αλλιώς είσαι ιδιοτελής.
  13. Εγώ απο τον Αύγουστο μέλος και δεν μπορώ καν να τις δω τις αγγελίες!!!! Και ενώ θέλω να αγοράσω αλλά και να πουλήσω διάφορα!!! Πρέπει νομίζω να φτάσω ένα όριο σε πόστ!!!!!!!!!!!!! Το να παρακολουθείς τις συζητήσεις άλλων μελών δεν είναι συμμετοχή; Ο τεράστιος φιλόσοφος Σωκράτης έλεγε ότι προτιμά να ακούει παρά να μιλάει. Και το εφάρμοσε σε όλη του την ζωή.
  14. Εγώ έχω τα oakley με ενσωματομένο σκληρό δίσκο. Αχώριστος σύντροφος στο τρέξιμο εδώ και 2 χρόνια!!!! Ο ήχος τους.... τέλειος. Για νυχτερινή χρήση όμως, δεν κανουν. http://www.geekiegadgets.com/2008/oakley-thumb-mp3-sunglasses/
  15. Ελλαχιστότατα είναι. Με έχει απογοητεύσει σε αυτό τον τομέα. Ένας λόγος που πλέον δεν το μεταχειρίζομαι εδώ και 1 μήνα+.
  16. Ναι, σκεφτόμουν και εγώ να περιμένω. Άλλωστε προβλέπεται να κατακλειστεί η αγορά. Δεν επίγομαι κιόλας. Για γκατζετάκι θα το έπαιρνα. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
  17. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να μάθω για το ΖΤΕ tab της cosmote. Βγαίνει δωρεάν με συμβόλαιο 2ετές. Δεν δύναμαι για πρόταση σαν το galaxy το οποίο είναι ακριβό για μένα. Όμως, το ΖΤΕ είναι συσκευή που πράτει τα βασικά όπως πλοήγηση, fb, farmville (πχ), books, και flash games; Εαν υπάρχει κάποιο thread εξειδικευμένο ως προς το συγκεκριμένο μηχάνημα, θα ήθελα να μου δώσετε link. Ευχαριστώ πολύ.
  18. 1 μεγάλο πρόβλημα. 490 μηνύματα sms και μου λέει για πληρότητα 98% στα μηνύματα. Μικρή χωρητικότητα μνήμης η υπάρχει ρύθμιση για αποθήκευση στην εξωτερική κάρτα μνήμης του κινητού;
  19. Παιδιά, που βρίσκω τέτοιο κινητό; Δεν θέλω μπλεξίματα με διαδίκτυο και πιστωτικές.
  20. Δεν ξέρω εαν είναι νωρίς η όχι για 3d. Όμως, για μένα είναι μονόδρομος, είναι η επόμενη μέρα στην ποιοτική και εντυπωσιακή θέαση στις κινηματογραφικές υλοποιήσεις. Εγώ θα περιμένω την βελτίωση της τεχνολογίας και θα περάσω σε αυτήν πεπεισμένος για το ορθόν της απόφασής μου.
  21. Το πήρα επιτέλους!!!!:) Τώρα το στρώνω. Είναι τόσο τέλειο που μου ξαναλλάζει την ζωή. Βαρέθηκα 4 μήνες και πλέον, να πηγαίνω στην εργασία μου με τα μετρό κλπ. Αντί για 2 ώρες που έκανα, τώρα πιά φτάνω σε 40 λεπτά στην δουλειά μου. Και αργότερα που δεν θα περιορίζομαι στην ταχύτητα, όταν θα είναι έτοιμο το μοτέρ, θα φτάνω σε 25-30 λεπτά.
  22. Με ενδιαφέρει να έχει παρόμοιο τρόπο λειτουργίας, μενού κλπ ώστε να καταφέρω να το κατανοήσω και να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω. Θα ψάξω να το βρώ λοιπόν! Σε ευχαριστώ.:)
×
×
  • Create New...