Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια υπαρχει τροπος το ovi maps να μπει στην εσωτερικη μεγαλη μνημη του κινητου.....?:)

Καλησπέρα σας φίλατοι, μια ερώτηση.

Υπάρχει predictive T9 στην συσκευή ή κλασσικό Τ9?

Όταν λες predictive νομίζω όταν έχεις Τ9 ενεργοποιημένο και γράφεις με το full qwerty ... Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά νομίζω λέμε το ίδιο ..

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Όταν λες predictive νομίζω όταν έχεις Τ9 ενεργοποιημένο και γράφεις με το full qwerty ... Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά νομίζω λέμε το ίδιο ..

Το predictive είναι αυτό που λέει και η λέξη, σκέψου το κάτι σαν το swype. Δηλαδή γράφεις με το QWERTY πληκτρολόγιο (το hardware) και αυτό "προβλέπει" (τρόπον τινά) την λέξη που θες να γράψεις, μπορεί κατά λάθος να την έγραψες λάθος ή να μην χρειαστεί να την ολοκληρώσεις αλλά αυτό την έχει γράψει, το έχω στο Ε63 μου και είναι πολύ βολικό. Έχει κάτι ανάλογο η συσκευή αυτή?

Το predictive είναι αυτό που λέει και η λέξη, σκέψου το κάτι σαν το swype. Δηλαδή γράφεις με το QWERTY πληκτρολόγιο (το hardware) και αυτό "προβλέπει" (τρόπον τινά) την λέξη που θες να γράψεις, μπορεί κατά λάθος να την έγραψες λάθος ή να μην χρειαστεί να την ολοκληρώσεις αλλά αυτό την έχει γράψει, το έχω στο Ε63 μου και είναι πολύ βολικό. Έχει κάτι ανάλογο η συσκευή αυτή?

Έχει, ενεργοποίηση πρόβλεψης, αλλά τώρα που το χρησιμοποιώ δεν μου φαίνεται ότι θα ικανοποιήσει κανέναν ... Κάθε άλλο μάλιστα ....

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει βγει καποια αναβαθμιση για το n97 ετσι ωστε να ανεβει σε ταχυτητα ο επεξεργαστης αλλα και σε mb η ram.Eυχατιστω. Edited by BILLY_89

Αυτό το update δεν θα γίνει ποτέ :)

434 MHz και 128 Mb ....

Παιδιά βοήθειααα!Πήγα να επαναφέρω το η97 στο εργοστασιακό φλασάρισμα και μου έμεινε στα χέρια.Δεν ανοίγει είναι νεκρό!Ας βοηθήσει οποιος μπορεί όσο ποιο αναλυτικά γίνετε γιατί είμαι ψιλοασχετος.Και δεν έχω αλλη σισκευη να κάνω την δουλειά μου.Ευχαριστώ πολύ!

Με το phoenix έγινε!

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μπορείς να το επαναφέρεις ξανά με το phoenix ακολουθώντας τις οδηγίες από τον οδηγό Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ ->To κινητό μου έσβησε και δεν ανοίγει, τι κάνω;

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπέρα σας κύριοι, επανέρχομαι με μια ερώτηση. Μιας και αγοράστηκε αλλά ακόμα δεν το έχω στα χέρια μου να μου λύσετε μια απορία μου. Πέραν του hardware qwerty πληκτρολογίου, υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής κείμενο με αλφαριθμητικό software πληκτρολόγιο (on-screen), όπως γίνεται σε 5800 κτλ?

Το κινητό προορίζεται για δώρο προς το έτερον ήμισυ και θα της πέσει κάπως βαρύ αν υπάρχει μόνο hardware qwerty...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια σας απάντηση και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί πάλι η εν λόγω ερώτηση!

Μιας και αγοράστηκε αλλά ακόμα δεν το έχω στα χέρια μου να μου λύσετε μια απορία μου. Πέραν του hardware qwerty πληκτρολογίου, υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής κείμενο με αλφαριθμητικό software πληκτρολόγιο (on-screen), όπως γίνεται σε 5800 κτλ?

Ναι υπάρχει ... Αλλά δεν υπάρχει ψηφιακό QWERTY ...

Ναι υπάρχει ... Αλλά δεν υπάρχει ψηφιακό QWERTY ...

Από τη στιγμή που έχει το hardware qwerty δεν με απασχολεί, με ενδιέφερε να έχει on-screen αλφαριθμητικό, που απ' ότι μου είπες έχει, επομένως είναι μια win-win situation!

ποια updates φιλεα, εχει να βγλαει αναβαθμηση απο περυσι για ακομα μια φορα εκανα βλακεια που πηρα νοκια....

Και που ακριβώς είναι το πρόβλημα ????

Δηλαδή για σένα μετράνε μόνο τα updates ????

Και που ακριβώς είναι το πρόβλημα ????

Δηλαδή για σένα μετράνε μόνο τα updates ????

άμα χάνει το wifi κάθε τρεις και λίγο ναι...

άμα χάνει το wifi κάθε τρεις και λίγο ναι...

Αν χάνει το WiFi δεν σου φταίει το κινητό ....

Να πας πιο κοντά στο router ...

Ή όπως είπε και κάποιος μικρός θεός, "να μην το κρατάς από εκεί" :O

καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. κατα ποσο ανθεκτικο ειναι το τηλεφωνο Ν97 και Ν97 μινι σε κακουχιες, πτωσεις, κλπ? η ειναι εντελως ευαισθητο και ευθραυστο??

ευχαριστω για την χρησιμη πληροφορια!

http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. κατα ποσο ανθεκτικο ειναι το τηλεφωνο Ν97 και Ν97 μινι σε κακουχιες, πτωσεις, κλπ? η ειναι εντελως ευαισθητο και ευθραυστο??

ευχαριστω για την χρησιμη πληροφορια!

Το κανονικό είναι αρκετά ανθεκτικό ... Παρόμοιο με το 3GS θα λεγα ...

Αν χάνει το WiFi δεν σου φταίει το κινητό ....

Να πας πιο κοντά στο router ...

Ή όπως είπε και κάποιος μικρός θεός, "να μην το κρατάς από εκεί" :O

Μπαα...μαλλον δε καταλαβες οτι λογω αυτου του κινητου η nokia εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια....εχασε ενα σημαντικο μερος του αγοραστικου της κοινου....τωρα με την microsoft απλα απολαυστε το τελος της....

Μπαα...μαλλον δε καταλαβες οτι λογω αυτου του κινητου η nokia εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια....εχασε ενα σημαντικο μερος του αγοραστικου της κοινου....τωρα με την microsoft απλα απολαυστε το τελος της....

Τέτοια ικανοποίηση ????? Μπράβο :)

Εγώ πάλι το κινητό αυτό δεν το αποχωρίζομαι και το έχω λατρέψει άσχετα από τα αρνηρικά του ....

Τώρα εσύ κράξε και αυτοικανοποιήσου όσο θες, εγώ δεν το αποχωρίζομαι :p

Παιδια εχω κατι sms αποθηκευμενα στην μνημη C του κινητου και για να μην μου καταναλωνουν μνημη θελω να τα μεταφερω στην E.Δεν θελω να τα διαγραψω απλα να τα μετακινησω στην μνημη Ε.Υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτη η μετακινηση?

Δεν γραφει κατι τετιο φιλε μου.Το εψαξα αλλα δεν εχει τετια επιλογη.Η μονη σχετικη επιλογη ειναι να αποθηκευονται στην μνημη Ε αλλα δεν εχει επιλογη μετακινησης η αντιγραφης

Παιδια εχω κατι sms αποθηκευμενα στην μνημη C του κινητου και για να μην μου καταναλωνουν μνημη θελω να τα μεταφερω στην E.Δεν θελω να τα διαγραψω απλα να τα μετακινησω στην μνημη Ε.Υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτη η μετακινηση?

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή ... Ας με διορθώσει όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω αλλά τέτοια επιλογή μου χε βγάλει κάποια στιγμή μετά από μορφοποίηση κάρτας μνήμης νομίζω όταν την επέλεξα για τα μηνύματα νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος ...

Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή για να μετακινήσεις τα μηνύματα σου από την μνήμη της συσκευής στην εξωτερική μνήμη ή στην μνήμη των 32GB.

@stauros1988

Δοκίμασε να επιλέξεις μέσα από τα μηνύματα να αποθηκεύονται στην μνήμη των 32GB και λογικά θα σε ρωτήσει αν θες ν' αντιγράψεις τα μηνύματα σου. Αν δεν σε ρωτήσει τότε σημαίνει ότι ο φάκελος mail2 (εκεί αποθηκεύονται τα sms/mms) έχει ήδη δημιουργηθεί στην μνήμη των 32GB. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να διαγράψεις τον φάκελο mail2 από την διαδρομή Ε:\Private\1000484b\ (όπου Ε είναι η μνήμη των 32GB) και μετά να ξαναδοκιμάσεις ν' αλλάξεις την επιλογή για το που αποθηκεύονται τα sms/mms.

Να ξέρεις όμως ότι διαγράφοντας τον φάκελο Mail2 από την μνήμη των 32GB τότε αυτομάτως θα χάσεις και όσα μηνύματα είναι αποθηκευμένα στην μνήμη των 32 GB.

Edited by stendor

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4