Jump to content

galinios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    732
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About galinios

  • Ημ. Γέννησης 28/04/1979

galinios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. το μονο καλο της νοκια ηταν η σειρα 8 που λανσαρε που οντως ηταν κατι διαφορετικο αλλα και ποιοτικο.Απο εκει και περα επι σειρα ετων μαδουσε τον κοσμα με κινητα και σερβις οχι απλα κατωτερης ποιοτητας,αλλα τραγικης. Με τον ερχομο του iphone ειδε ο κοσμος το φως το αληθινο,οσο αφορα για το τι γινεται οταν ενας κατασκευαστης εκτιμα τα λεφτα του αγοραστη και του προσφερει λειτουργικο απο το μελλον αλλα και ποιοτικη κατασκευη. Ακομα θυμαμαι τις εναλλασομενες προσοψεις,κινητα που ετριζαν με το κουδουνισμα,μεσαιωνικες αναλυσεις οθονης,μεσαιωνικες φωτεινοτητες οθονης,για να δεις ενα βιντεο ηθελες 300 κονβερτορες και φυσικα τον θρυλικο opera browser.(χωρις λογια).Α και να μην το ξεχασω ,,απο το πρωτο κινητο της θρυλικες αναμονες μπαταριας.(λες και εκτελουσαμε τις εφαρμογες του σημερα τοτε!!) Οτι δινεις παιρνεις οπως λεει και η ατακα και καιρος να παρει και η νοκια οτι εδινε τοσα χρονια στους καταναλωτες της,που στις πλατες αυτων κερδοσκοπουσε με το να προσφερει ολοιδιες λυσεις ενω τα χρονια περναγαν απλα με διαφορετικη μαρκετιστικη εξυπναδα. καποια στιγμη ομως ερχεται καποιος διαφορετικος και τοτε......
  2. καλο μεσημερι και παλι, μπορει να απενεργοποιηθει με καποιο τροπο, το να δονειται το τηλεφωνο καθε φορα που συντασσουμε μηνυμα, η μαιλ, η γενικα οταν γραφουμε κατι? εχω απενεργοποιησει οτιδηποτε εχει να κανει με δονηση αλλα αυτο φαινεται να μην το επηρρεαζει..
  3. thanks..! θα τα δοκιμασω να δω ποιο τρεχει καλυτερα..!
  4. καλησπερα στη παρεα, υπαρχει καποιο καλο προγραμμα blacklist για τηλεφωνα?
  5. καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω, παιχνιδια και εφαρμογες για το το Ν-97 που θα βρω? ευχαριστω εκ των προτερων!
  6. galinios

    Synology NAS

    Καλημερα παιδια αγορασα ενα NAS SYNOLOGY 1511 μαζι ενα ACCESS POINT.Θελω να το συνδεσω μεταξυ τους ετσι ωστε να μπαινει και να κατεβαζει τορρεντς μονο του χωρις την παρουσια υπολογιστη.Ξερω οτι πρεπει να παιξω με IP αλλα θα ηθελα καποια βοηθεια με την μορφη παραδειγματων....για να ξερω περιπου τι πρεπει να βαλω σε PC,ROUTER,NAS ευχαριστω προκαταβολικα.:)
  7. καλησπερα, σημερα αγορασα σαν 2ο τηλεφωνο το spiro kαι θα ηθελα να ρωτησω το εξης, οταν το βαζω να φορτισει ενω ειναι κλειστο, δε μου βγαζει την ενδειξη με τη μπαταρια να γεμιζει σιγα σιγα αλλα αντι γιαυτο εμφανιζει το λογοτυπο της sony ericsson. ετσι γινεται σε αυτο το τηλεφωνο? και πως θα καταλαβω οτι εχει γεμισει η μπαταρια? γιατι σε κατι παλια κ800 και κ810 που ειχα εβγαζαν το εικονιδιο με τη μπαταρια.. :blink: :worry: ευχαριστω για την βοηθεια.
  8. καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. κατα ποσο ανθεκτικο ειναι το τηλεφωνο Ν97 και Ν97 μινι σε κακουχιες, πτωσεις, κλπ? η ειναι εντελως ευαισθητο και ευθραυστο?? ευχαριστω για την χρησιμη πληροφορια!
  9. καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. κατα ποσο ανθεκτικο ειναι το τηλεφωνο σε κακουχιες, πτωσεις, κλπ? η ειναι εντελως ευαισθητο και ευθραυστο?? ευχαριστω για την χρησιμη πληροφορια!
  10. καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης: οταν παταω το πλαινο πληκτρο της φωτογραφικης μηχανης αντι να ξεκινησει η μηχανη ανοιγει ο walkman player.. εψαξα να βρω πως μπορω να αλλαξω την αντιστοιχια αλλα τιποτα.. μηπως γνωριζει κανεις πως αλλαζει αυτο? επισης δε βρισκω θεματα και screensavers απο τη μαμα ericsson αποθηκευμενα.. ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις..
  11. οντως... ας οψεται που την εχω αδειασει την prepaid μου... :lol:
  12. Καλησπερα, εδω και λιγες μερες εχω και εγω το κινητο και μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος και μαλιστα επειδη εχω και το χ-10 μινι αν εξαιρεσω την πολυ καλη εικονα της οθονης του μινι το 2,1 εναντι του 1,6 android μου φαινεται πιο user friendly. Ενα απο τα θετικα επισης ειναι το bluetooth που επιτρεπει την ανταλλαγη αρχειων χωρις καποιο επιπλεον προγραμμα. Νομιζω σε καποια αλλα οπως και στο χ10 μινι ειναι μονο για εξαρτηματ ηχου και χρειαζεται το bluetooth file transfer. Τωρα για τους φιλους που θελουν να το προστατεψουν καθως ειδα ψαχνετε θηκη και ζελατινα, εγω πηρα απο καταστημα κοσμοτε μια θηκη δερματινη μαρκας celly με μαγνητικο κουμπωμα και το κινητο χωρις υπερβολη χωραει γαντι μεσα. Και για ζελατινα αγορασα απο πλαισιο αυτη για το htc touch hd και με λιγο ψαλιδισμα την ταιριαξα.. Αυτα τα λιγα ελπιζω να φανουν χρησιμα!
  13. @ ecb 116 thanks για την απαντηση και την βοηθεια! πολυ χρησιμα! :)
  14. γεια σας και καλο απογευμα, καλοριζικο σε ολους το τηλεφωνο και καλη υπομονη..! θα ηθελα να ρωτησω και εγω μερικα πραγματα για το μινι.. μαζικη διαγραφη μηνυματων γινεται και πως? προσβαση στις επαφες σιμ πως εχουμε? οι λειτουργιες wifi κλπ μπορουν να βγουν με συντομευση στην επιφανεια εργασιας? προσβαση στην καρτα μνημης για τα τραγουδια και τις φωτο που περναμε πως εχουμε? μεχρι στιγμης δεν εχω βρει ακρη με αυτα.. ευχαριστω
×
×
  • Create New...