Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και το δικο μου μονο αυτες τις δυο,ειναι το μαυρο, αλφα κοπυ...
[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα ρε παιδια με το θεμα του gps τι γινεται........???

υπαρχει περιπτωση να στρωσει με αναβαθμιση η θα ειναι στα ιδια χαλια......????

και στα απλα 95αρια ετσι ηταν στην αρχη αλλα μετα εστρωσε το πραγμα...

στο 97 υπαρχουν ελπιδες.....???

Nέα αναβάθμιση V 12.0.026 για N97 (RM-505) διατίθεται για τα παρακάτω product code:

Norway - black (0586706)

Norway - white (0586707)

Pannon - black (0586082)

Proximus - black (0589755)

Russia - black (0586703)

Russia - white (0586704)

Tele 2 - black (0588067)

VF NL - black (0587371)

Vodacom - black (0585732)

τελικα ρε παιδια με το θεμα του gps τι γινεται........???

υπαρχει περιπτωση να στρωσει με αναβαθμιση η θα ειναι στα ιδια χαλια......????

και στα απλα 95αρια ετσι ηταν στην αρχη αλλα μετα εστρωσε το πραγμα...

στο 97 υπαρχουν ελπιδες.....???

Με 3 λέξεις μόνο θα μπορούσα να απαντήσω: ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ;;; :p

Εν ολίγοις, οι απόψεις χωρίζονται στα δύο:

άλλοι λένε ότι είναι θέμα software και ίσως η Nokia το διορθώσει σε κάποιο update, άλλοι λένε ότι είναι θέμα hardware και γι αυτό γίνεται μια μικρή "επέμβαση" στην κεραία. Δηλαδή ακουμπάς πάνω στην κεραία ένα χάλκινο συρματάκι για να την ενισχύσεις.

Προσωπικά έχω κάνει το 2ο και το πρόβλημά μου έχει λυθεί.

Οπότε ή περιμένεις κάποιο firmware update που ίσως διορθώσει το πρόβλημα ή επεμβαίνεις στη συσκεύη σου, με το όποιο ρίσκο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

φανταζομε στις επομενες μερες θα βγει και για τα ελληνικα?

πολυ συντομα αναμενεται και για την ελλαδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπως εχουμε ξαναπει , Περιμενουμε το V20 ...απο Οκτωβριο

αν δεν κανω λαθος.

Το V 12.0.026 λογικα ειναι για local changes των δικτυων & χωρων

που αναφερονται

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπέρα όταν παίρνω τηλέφωνο και βάζο την συσκευή στο αφτί μου ενεργοποιείτε ο αισθητήρας και σβήνει η οθόνη πώς γίνετε να μην το κάνει αυτό και να είναι αναμμένη η οθόνη ?

Δεν γίνεται να τον απενεργοποιήσεις. Υπάρχει για να μην πατιούνται τα εικονικά πλήκτρα κατά λάθος. Αν δεν υπήρχε θα γκρινιάζαμε, γιατί δεν σβήνει η οθόνη και πατιούνται τα πλήκτρα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

λοιπον παιδια εγω ακομα δεν το κανα ενημερωση(λεω αφου δουλευει καλα δεν χρειαζεται) ειπα οπως τωρα να το κανω μεσω υπολογιστη.γινεται?γιατι δεν εχω ιντερνετ ασυρματο να το κανω μεσω τηλεφωνου.μηπως να περιμενω την νεα εκδοση v20 π λεγε ο φιλος πριν??ευχαριστω

Α και μια θηκη crystal case Μπορω να βρω σε κανα πλαισιο ρε παιδια?θα το προστατεψει πολυ και θα νωθω πιο ασφαλης.

λοιπον παιδια εγω ακομα δεν το κανα ενημερωση(λεω αφου δουλευει καλα δεν χρειαζεται) ειπα οπως τωρα να το κανω μεσω υπολογιστη.γινεται?γιατι δεν εχω ιντερνετ ασυρματο να το κανω μεσω τηλεφωνου.μηπως να περιμενω την νεα εκδοση v20 π λεγε ο φιλος πριν??ευχαριστω

Α και μια θηκη crystal case Μπορω να βρω σε κανα πλαισιο ρε παιδια?θα το προστατεψει πολυ και θα νωθω πιο ασφαλης.

γιατι να μην γινεται μεσω ιντερνετ? θα εγκαταστησεις το nokia software updater και θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι να μην γινεται μεσω ιντερνετ? θα εγκαταστησεις το nokia software updater και θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου

σε ευχαριστω φιλε μου.κατεβαζω τωρα το προγραμμα στα αγγλικα απο την νοκια .χρειαζεται να κανω καποιο backup?θα μου σβησει τπτ?το συνδεω το τηλεφωνο σαν Pc suite?

αυριο θα παω στην νοκια στην αγ.μελετιου εκει σταθμο αττικης το πρωι να δω για crystal θηκη για το τηλεφωνο\.πιστευω θα χει.

σε ευχαριστω φιλε μου.κατεβαζω τωρα το προγραμμα στα αγγλικα απο την νοκια .χρειαζεται να κανω καποιο backup?θα μου σβησει τπτ?το συνδεω το τηλεφωνο σαν Pc suite?

αυριο θα παω στην νοκια στην αγ.μελετιου εκει σταθμο αττικης το πρωι να δω για crystal θηκη για το τηλεφωνο\.πιστευω θα χει.

κανε ενα μπακ απ για καλο και για κακο. ποτε δεν ξερεις τι συμβαινει

[sIGPIC][/sIGPIC]

κανε ενα μπακ απ για καλο και για κακο. ποτε δεν ξερεις τι συμβαινει

ευχαριστω.τωρα ψαχνω το ελληνικο updater γιατι δεν κανω δουλεια

θα το βαλω μεσω pc suite θα κανω backup και αρχιζω ενημερωση

Η Nokia δεν κατασκευάζει crystal cases. Θα βρεις σε MediaMarkt ή Saturn ή στο e-click στο Γαλάτσι. Κοστίζει γύρω στα 8 ευρώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπως εχουμε ξαναπει , Περιμενουμε το V20 ...απο Οκτωβριο

αν δεν κανω λαθος.

Το V 12.0.026 λογικα ειναι για local changes των δικτυων & χωρων

που αναφερονται

Όχι Μιχάλη, θα διατεθεί και στην Ελλάδα για Ν97-1 (RM-505) η νέα V 12.0.026, ήδη έπρεπε να διατίθεται από 10/09/2009.

Παρακάτω το επίσημο readme:

"12.0.026 is the official PR1.2 release for new production units and for care.

PR1 user who upgrades to PR1.2 via NSU/FOTA will need to upgrade Mail for Exchange through SW updates in applications folder, and widgets through Ovi store (Facebook, Accuweather, etc.) separately

Previous 12.0.024 release is already available via NSU & FOTA, but 12.0.026 provides more compatibility for HW components to increase production capabilities. All other features and functionalities are same.

For all returned devices, 12.0.026 should be reflashed as latest PR1.2 SW."

=========================================================================================================

Repair Instruction

GPS Perfomance Improvement

2. Introduction

There are some complaints from field that GPS performance of N97 is not satisfied. There are many root causes for them. From hardware point of view, program found an improvement measure. Bigger camera cushion improves GPS performance by 2~4 dBm. This bulletin is to give instruction for this issue.

3. Identification of fault or service case

Symptom: 4213 Cellular access: No GPS connection

Symptom: 4214 Cellular access: Drops GPS connection

4. Parts or assemblies affected

Affected part:

Item code /CCT Part Number Part Description Version

I0203 02693L4 CAMERA ASSY

- 9405314 SHIELD FRAME CUSHION

5. Repair solution and procedure

Bigger camera cushion is implemented in camera assy as a running change. On the other hand, it can be ordered as individual spare part. When N97 device is returned due to above symptom, repair center should disassemble the device and check camera assy. Below are pictures for old and new camera assy.

If device has new camera cushion already, do not change any part. Follow normal repair instruction for GPS.

If device has old camera cushion, remove the cushion by tweezers or other tools. Clean the surface of camera assy by alcohol. Put new camera cushion on it.

6. Other service information or procedures

After above repair, GPS testing should be done as usual. If test fails, device should be sent to L3 for troubleshooting.

This service bulletin only applies to GPS complaint symptom.

Όχι Μιχάλη, θα διατεθεί και στην Ελλάδα για Ν97-1 (RM-505) η νέα V 12.0.026, ήδη έπρεπε να διατίθεται από 10/09/2009.

Το επίσημο readme δεν αναφέρει ότι θα έρθει στην Ελλάδα. :confused:

Επιπλέον, τι νόημα έχει αν όλοι περιμένουν την V 20 μέσα στον επόμενο μήνα.

Νομίζω πώς και το V 12.0.026 υποδηλώνει ελάχιστες και ανεπαίσθητες αλλαγές από την V 12.0.024, οπότε δε μπορώ παρά να θεωρήσω πιο λογικό αυτό που είπε ο nervous, ότι πρόκειται για μικρές διαορθώσεις σε θέματα localisation.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί κάποιος να κάνει πιο λιανά το παραπάνω για να καταλάβουμε?

Ευχαριστώ

Το επίσημο readme δεν αναφέρει ότι θα έρθει στην Ελλάδα. :confused:

Επιπλέον, τι νόημα έχει αν όλοι περιμένουν την V 20 μέσα στον επόμενο μήνα.

Νομίζω πώς και το V 12.0.026 υποδηλώνει ελάχιστες και ανεπαίσθητες αλλαγές από την V 12.0.024, οπότε δε μπορώ παρά να θεωρήσω πιο λογικό αυτό που είπε ο nervous, ότι πρόκειται για μικρές διαορθώσεις σε θέματα localisation.

Αναφέρεται στο επίσημο Service Bulletin, αλλά δυστυχώς για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να το δημοσιεύσω ολόκληρο!

Επίσης όλες οι δημοσιεύσεις μου είναι από τις επίσημες ανακοινώσεις της Nokia, δεν θέλω λοιπόν να υπάρχουν αμφιβολίες για τα post μου.

Όποιος δεν καταλαβαίνει τι λένε τα παραπάνω επίσημα Service Bullentin, ας τα μεταφράσει στα ελληνικά μέσω Google:

http://www.google.gr/language_tools?hl=el

Ευχαριστώ!

παιδια εβαλα το προγραμμα για ενημερωση αλλα δεν ξερω πως να κατεβασω τις ενημερωσεις.θα παω να ρωτησω σε καποιο νοκια shοp για να δω αν θα το αφησω(δυσκολα).αν το παω καπου π θα πιανει ασυρματο δεν μπορω να κανω ολες τις ενημερωσεις επιτοπου ρε παιδια?

παιδια εβαλα το προγραμμα για ενημερωση αλλα δεν ξερω πως να κατεβασω τις ενημερωσεις.θα παω να ρωτησω σε καποιο νοκια shοp για να δω αν θα το αφησω(δυσκολα).αν το παω καπου π θα πιανει ασυρματο δεν μπορω να κανω ολες τις ενημερωσεις επιτοπου ρε παιδια?

μπορεις και μεσω wlan

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω φιλε αλλα δεν εχω σταθερο ιντερνετ.να το παω σε κανα φιλο π εχει να το κανω?

σε ενα γνωστο η σε ενα hot spot θα κανεις την δουλεια σου

[sIGPIC][/sIGPIC]