Jump to content

White_butter_fly

Members
  • Δημοσιεύσεις

    759
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by White_butter_fly

  1. Η εφαρμογή ThreadSMS σου επιτρέπει να βλέπεις smilies στα Εισερχόμενα μηνύματα, αντικαθιστά την default εφαρμογή μηνυμάτων και τα βλέπεις σαν συνομιλίες με εισερχόμενα/εξερχόμενα ανά επαφή σε μορφή συνομιλίας τύπου iPhone. http://ehandysoft.com/img/192.gif Το "κακό" είναι ότι δεν υπάρχει κάπου "δωρεάν" :rolleyes:, πρέπει να την αγοράσεις. :worry:
  2. Κάνει πραγματικά φοβερή δουλειά το RAMblow σε ό,τι αφορά τη RAM. :happy: Στο Ν97 μου τρέχουν συνεχώς στο background: FreeiSms, emoze, Best Taskman και με ρυθμισμένο το RAMblow να κάνει Memory Boost κάθε 1 ώρα, έχω 30 ΜΒ ελεύθερα εδώ και 3 μέρες συνεχόμενα (το κινητό δεν έχει κλείσει). Πραγματικά σε "σώζει" από restart λόγω χαμηλής RAM. Κανονικά, απαγορεύεται να μιλήσουμε για *****ed εφαρμογές εδώ, αλλά θα επισημάνω το παρακάτω και ας κρίνουν οι mod αν πρέπει να σβηστεί ή όχι: Η trial έκδοση διαρκεί 15 μέρες και είναι fully-functional. Όταν παρέλθει αυτό το διάστημα και πάψει να λειτουργεί, με μια επανεγκατάσταση, λειτουργεί κανονικά και για τις επόμενες 15 μέρες, κ.ο.κ. ;) Ωστόσο, για κάτι τόσο χρήσιμο, καλό θα ήταν να στηρίζουμε τους developers. Τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε πάντοτε και που δίνουν στο κινητό μας τόσα πολλά, αν έχουμε τη δυνατότητα, καλό είναι να τις αγοράζουμε (χωρίς εισαγωγικά " " :lol:)
  3. Γέμισε ένα τάπερ με ρύζι, βγάλε τη μπαταρία από το τηλέφωνο, βύθισέ το εκεί μέσα και άφησέ το 2-3 μέρες. (Μη γελάτε, έχω σώσει κινητό έτσι!!! :lol:)
  4. Πάντως, γνώμη μου είναι, ότι δε χρειάζεται να πας σε format για τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η οποία είναι απλά ένα widget για το site του Ovi Store. Μπορείς να έχεις πρόσβαση και από τον browser σου και να κατεβάζεις κανονικά τις εφαρμογές από το κινητό σου. ;)
  5. Από κάποια έκδοση της εφαρμογής και μετά, νομίζω από την 1.2, έχει μια επιλογή Select Key. Το πατάς, σέρνεις μια φορά το slider προς τα κάτω και πατάς OK! Εγώ έχω την 1.45 και το Script Shell 1.45 και το Power Module Pack 1.45. Κυρίως γιατί τρέχει τη φοβερή εφαρμογή iPhonesque που μπορεί να κάνει τον browser του κινητού να "φαίνεται" σαν τον browser του iPhone, Blackberry, Firefox, Exlorer, κτλ. http://www.symbian-freeware.com/img2/mod.png Γενικά είναι σταθερή έκδοση, δοκίμασέ τη. Εγκαθίσταται και στην κάρτα μνήμης, χωρίς πρόβλημα. ;)
  6. Μετά από περιπλάνηση σε διάφορα δίκτυα, λόγω του ότι το N97 είναι ένα τηλέφωνο που γνώμη μου είναι ότι δε μπορείς να το χαρείς σε όλο του το μεγαλείο αν δεν έχεις internet οπουδήποτε και οποτεδήποτε, κατέληξα σε πρόγραμμα συμβολαίου: Cosmote MyWay 35. Πρακτικά είναι ένα τύπου "flexy" πρόγραμμα, οπότε μ' αυτά και μ' εκείνα, έχω γύρω στα 80 ΜΒ το μήνα. Τώρα, για πακέτα δεν ξέρω, το σίγουρο είναι όμως ότι αυτά της καρτοκινητής δεν αξίζουν αν κάνεις μεγάλη κίνηση σε δεδομένα.
  7. Ο φάκελός σου είναι στην τοποθεσία E:\Resource\Fonts ; :confused: Πρέπει να φτιάξεις 2 φακέλους στην κάρτα μνήμης σου. Τον φάκελο Resource και μέσα του τον φάκελο Fonts και μέσα σε αυτόν τα 4 αρχεία με ονόματα: S60SNR.ΤΤF, S60SSB.TTF, S60TSB.TTF, S60ZDIGI.TTF.
  8. Εδώ είμαι! :happy: :lol: Δε χρειάζεται να έχεις hackαρισμένη συσκεύη (βέβαια, όπως για κάε εφαρμογή, πρέπει να την υπογράψεις για να εγκατασταθεί) και υπάρχει το PowerBoot που είναι δωρεάν (αλλά δε δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσει μια εφαρμογή στο παρασκήνιο) και το ExeMaster το οποίο είναι η πιο πλήρης εφαρμογή γι αυτή τη χρήση. Σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσει όποια εφαρμογή θέλεις κατά την εκκίνηση, ακόμα και minimised. ;) Προτείνω το MyKeylock, που είναι επίσης δωρεάν και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα με το κουμπί της nokia, καθώς, αν το επιλέξεις, το απενεργοποιεί εντελώς ως μέσο κλειδώματος. Εγώ, για παράδειγμα, το έχω απενεργοποιήσει και το έχω κάνει assign στο LanguageSwitcher κι έτσι όταν κατεβάζω το διακοπτάκι, αλλάζει η γλώσσα γραφής. Επίσης, οι ήχοι "συναγερμού" αλλάζουν εύκολα ή ακόμα και απενεργοποιούνται! ;)
  9. H Cosmote δε δίνει internet στα καρτοκινητά, παρά μόνο μέσω WAP. Και ο WLM -και γενικά οι ΙΜ εφαρμογές- δεν παίζουμε μέσω WAP. :(
  10. ΕΛΕΟΣ η Vodafone! :wacko: Μάλλον επειδή είναι ένα φθηνό touchscreen τηλέφωνο που δεν του λείπει τίποτα, ανταγωνίζεται τα δικά τους Vodafone μοντέλα και πάνε να το βγάλουν άχρηστο! :mad:
  11. Δε φταίει κανένας χρήστης που δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη απάντηση για το πόσο διαρκεί η μπαταρία του N97 mini. Είναι απλό και ξεκάθαρο: εξαρτάται από τόσους πολλούς παράγοντες, που για κάθε έναν είναι πολύ διαφορετικό. Εξαρτάται από το σήμα στην περιοχή που βρίσκεται κανείς, από το ποιες εφαρμογές έχει εγκαταστήσει, τη ρύθμιση της φωτεινότητας, το πόσο μένει ανοιχτός ο φωτισμός της οθόνης, το ποιες εφαρμογές χρησιμοποιεί ο καθένας (πώς και πόσο συχνά και με τι ρυθμίσεις). Είναι απλά αδύνατον να υπάρξει ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό. Καλό θα είναι, λοιπόν, να κρίνει κανείς από τις γενικότερες εκτιμήσεις και -κυρίως- από τη δική του συσκεύη.
  12. Καταρχάς... Σε ποιο forum τα διάβασες αυτά;;; :p:lol: Τα πράγματα έχουν ως εξής: το firmware του N97, μέχρι και την έκδοση 12, ήταν hackable με την απλή εγκατάσταση της εφαρμογής HelloOX. Από την 20 και έπειτα το HelloOX δε μπορεί πλέον να hackάρει τη συσκεύη. ΟΜΩΣ! αν βρίσκεται κανείς σε προηγούμενη της 20 έκδοση και έχει το HelloOX, τότε μετά το update η συσκεύη παραμένει hackαρισμένη, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Απλά αν μετά την αναβάθμιση γίνει hard format, τότε δε μπορεί να επανεγκατασταθεί το HelloOX. Σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει το HelloOX -και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή for that matter- τη διαδικασία του update. Πρόσφατα, ανακαλύφθηκε νέος τρόπος hackαρίσματος, μέσω flashing της συσκεύης με cooked ROM. Άρα, αν είσαι στην 11 και δε θέλεις να μπλέξεις με flashing, κάνε hard format, εγκατέστησε το HelloOX και μετά προχώρησε σε update. ;)
  13. Σημείο πρόσβασης πρέπει να επιλέξεις το web vodafone. 30 MB αρκούν για χρήση... 30 MB! :p Εξαρτάται τι θες να κάνεις πάντα.
  14. Για το πρώτο έχει αναφερθεί ότι είναι πρόβλημα ουσιαστικά χαμηλής RAM. Ίσως αν βάλεις τους ήχους που θες να αντιστοιχίσεις στις Επαφές σου στην μνήμη C να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Επίσης, στο N97 μου τουλάχιστον, παρατήρησα το εξής περίεργο: όταν αντιστοιχώ ήχο σε μια επαφή και μετά τον σβήνω, επιλέγοντας δηλαδή και πάλι τον προεπιλεγμένο, ακούγεται πάντα ο ήχος της Nokia. Αν σβήσω και ξαναδημιουργήσω την επαφή, όλα καλά! :confused: Όσο για τα μηνύματα, πιθανότατα έχεις αποθηκευμένους αριθμούς στη SIM και έτσι το τηλέφωνο το βρίσκει σε 2 σημεία και γι αυτό δε μπορεί να εμφανίσει όνομα. Και γνωρίζοντας τις ιδιοτροπίες των Symbian πλέον, μπορώ να πω ότι ακόμα και αυτό μπορεί να έχει σχέση με τον default ήχο της Nokia που ακούς για κάποιες επαφές σου. Οπότε ξεκίνησε σβήνοντας όλους τους αριθμούς από τον κατάλογο της SIM. ;)
  15. Ω ναι... Αυτό είναι το κλασσικό λειτουργικό των μαϊμούδων... :shifty:
  16. Πώς τα εντόπισες αυτά τα "ίχνη"; Πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με τα ID tags των mp3 και τη unicode κωδικοποίηση, γι αυτό παρατηρείται μόνο σε tracks με ελληνικά στα στοιχεία τους. Αν όμως δεν καταλαμβάνουν χώρο και δε φαίνονται πουθενά, δε βλέπω το πρόβλημα. ;)
  17. Τα handsfree του iPhone λειτουργούν, αλλά μόνο ως ακουστικά. Δηλαδή, δε μπορείς να διαχειριστείς μια κλήση μέσω αυτών. Και αν δεχτείς μια κλήση και την απαντήσεις από τη συσκεύη σου, θα ακούς το συνομιλητή σου από τα ακουστικά, αλλά θα πρέπει να μιλάς στο μικρόφωνο της συσκεύης για να σε ακούει κι εκείνος. Με λίγα λόγια, τα κουμπάκια δε θα δουλέψουν. ;)
  18. Καλά ντε, σε πιστεύω, δε θα κάτσω να ψάξω. :p Απλά νομίζω ότι το stylus καταρρίπτει το όλο concept της capacitative οθόνης και μου έκανε εντύπωση γιατί ούτε το HD2 ούτε το iPhone έρχονται με stylus στη συσκευασία.
  19. Πώς λειτουργεί με πένα αφού έχει capacitative οθόνη;; :confused::confused:
  20. Το GPS της συσκεύης σου πιθανότατα είναι ΟΚ. Δεν υπάρχει λόγος να "βασανίζεσαι" έχοντας κλειστό το A-GPS. Η Nokia σου έδωσε αυτή τη δυνατότητα για κάποιο λόγο. Όταν είναι απενεργοποιημένο, την πρώτη φορά που θα ψάξει σήμα θα αργεί πολύ. Τελεία και παύλα. Και ξαναλέω ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι το δικό του κινητό, χωρίς A-GPS, χωρίς GPS :p, βρίσκει σήμα από 200 δορυφόρους σε 1 milisecond :p :p αλλά η αλήθεια είναι ότι με ενεργοποιημένο το A-GPS λογικά μέσα σε 1 λεπτό το πολύ θα έχεις σήμα. Όταν έχεις πολλές ώρες να το ανοίξεις, αργεί γιατί κάνει cold-start, γι αυτό αν το ανοίξεις μέσα σε σύντομο διάστημα βρίσκει σε 10 δευτερόλεπτα σήμα. Κάνε τη ζωή σου πιο απλή: κατέβα από την ταράτσα, ενεργοποίησε το A-GPS και την επόμενη φορά που θα χρειαστείς πλοήγηση, όλα θα πάνε καλά. ;)
  21. Γενικό association δε μπορεί να γίνει, καθώς η Nokia έχει ορίσει τα δικά της προγράμματα ως προεπιλεγμένα και δεν υπάρχει προς το παρόν κάποιος τρόπος να αλλάξουν. Αλλά για να συσχετιστούν αρχεία με συγκεκριμένες εφαρμογές όταν χρησιμοποιούμε τον Y-Browser, γίνεται ως εξής: Ανοίγουμε τον Y-Browser, πατάμε Επιλογές>Ρυθμίσεις>Συσχετίσεις Αρχείων>Της εφαρμογής. ;)
  22. Πριν αγοράσεις νέα ακουστικά, δοκίμασε πρώτα με όσα σου βρίσκονται. Αν δεις μεγάλη διαφορά, τότε, ναι, είναι θέμα ακουστικών. Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένη από την αναπαραγωγή μουσικής, αλλά χρησιμοποιώ τα ακουστικά του iPod μου! ;)
  23. Νέα Γραμματοσειρά Highway Sans Pro http://img717.imageshack.us/img717/2261/highway.th.jpg ;)
  24. Πήγαινε στο Nokia Maps, Ρυθμίσεις>Διαδίκτυο>Προορισμός δικτύου και επέλεξε την ομάδα που έχει μέσα το σημείο πρόσβασης για internet! Μετά κλείσε την εφαρμογή, κάνε restart το τηλέφωνό σου και δοκίμασέ το σε ανοιχτό χώρο (όχι μπαλκόνι) σε ανοιχτό δρόμο (και όχι σε κάποιο στενό). ;)
×
×
  • Create New...