GOG Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Εφόσον είσαι ήδη στη 3.1.2, αυτό θα πρότεινα να δοκιμάσεις. Restore στη 3.1.2, blackra1n και επαναφορά απ' το backup στη πρώτη σύνδεση με iTunes. Προσωπικά, αυτό θα δοκίμαζα. Αν δημιουργηθεί πρόβλημα, ξανά restore, blackra1n, setup as a new phone και επαναφορά επαφών, ημερολογίου, εφαρμογών, μουσικής κλπ με συγχρονισμό. thanks. το κανω και θα γραψω εντυπωσεις απο τη βιοψια! Πατησα restore,αρχισε να κατεβαζει ενα software update και αφου τελειωσε,μου εβγαλε ενα μηνημα error που λεει ''there was a problem downloading the software for the iphone.the network connection timed out. make sure your network settings are correct and your network connection is active,or try again later'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Κάτι συμβαίνει με την σύνδεση σου η με την δική τους... Για δοκίμασε πάλι... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GOG Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Κάτι συμβαίνει με την σύνδεση σου η με την δική τους... Για δοκίμασε πάλι... Δοκιμασα 5 φορες.και καθε φορα πρεπει να περιμενω να κατεβει το αρχειο κανενα 10λεπτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Πατησα restore,αρχισε να κατεβαζει ενα software update και αφου τελειωσε,μου εβγαλε ενα μηνημα error που λεει ''there was a problem downloading the software for the iphone.the network connection timed out. make sure your network settings are correct and your network connection is active,or try again later'' Όλα του γάμου δύσκολα... λοιπόν, για να μη παιδεύεσαι άσκοπα με τους servers, κατέβασε τη 3.1.2 από εδώ: iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw. Στη συνέχεια, στο iTunes πάτησε, SHIFT+restore αν είσαι σε mac ή CTRL+restore αν είσαι σε Windows και από το παράθυρο που θα ανοίξει, δώσε του το αρχείο που μόλις έκανες download και είναι αποθηκευμένο τοπικά στον υπολογιστή σου. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GOG Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Λοιπον,το εκανα,ολα καλα...(αν και δεν πετυχε με την πρωτη,γιατι μολις πατησα να επαναφερει το backup μου ξαναζητησε restore και αντε παλι απο την αρχη..μετα εκανα ''set as new phone''..) Τωρα εχω την εξης απορια...κατεβασα απο το cydia ενα προγραμμα (το sms helper συγκεκριμενα) και μολις το εγκατεστησε μου ζητησε reboot της συσκευης...αν πατησω reboot δε θα παει σε recovery και θα ξαναχρειαστει restore και jailbrake απο την αρχη?τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 .....Τωρα εχω την εξης απορια...κατεβασα απο το cydia ενα προγραμμα (το sms helper συγκεκριμενα) και μολις το εγκατεστησε μου ζητησε reboot της συσκευης...αν πατησω reboot δε θα παει σε recovery και θα ξαναχρειαστει restore και jailbrake απο την αρχη?τι να κανω? Δεν θα χρειαστεί restore πάλι. Απλά, συνέδεσέ το pc, στο τρέξε ξανά το blackra1n και θα συνέλθει από μόνο του... :) Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GOG Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Δεν θα χρειαστεί restore πάλι. Απλά, συνέδεσέ το pc, στο τρέξε ξανά το blackra1n και θα συνέλθει από μόνο του... :) Ευχαριστω βρε pazo! ξερεις μηπως που μπορω να βρω ενα καλο navigation app?στο cydia εχει μονο καποια αγνωστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Παιδιά αντιμετωπίζω εδώ και καιρό αυτό το πρόβλημα αλλα δεν βρήκα μονος μου την λύση έτσι ηπα να το αναφέρω και εδώ... Έχω το iPhone 3g στην 3.0 unlocked και jailbreak και λειτουργεί στο δίκτυο της vodafone Κύπρου. Έχω ρυθμίσει κανονικά το Cellular Data Network με όλα τα απαραίτητα στοιχεια αλλα δεν μπορώ να ενωθώ στο internet μέσο 3g η gprs. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Καλησπέρα, Για εμάς με την καινούργια bootroom, πως μπορούμε να κάνουμε "μόνιμο" jailbreak; Iphone 3gs 3.1.2 Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Δε γίνεται. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Απλά έχεις αγοράσει 3GS το οποίο έχει την καινούργια bootrom και θα σου συμβαίνει αυτό μέχρι να βρεθεί λύση για μόνιμο jailbrake στα 3GS με την καινούργια bootrom. Μέχρι τότε απλά θα προσέχεις να μην κλείνεις το κινητό όταν δεν είσαι κοντά σε υπολογιστή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Ούτε με κάποιον άλλον τρόπο γίνεται jb ε;(εκτός blackra1n) Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Ούτε με κάποιον άλλον τρόπο γίνεται jb ε;(εκτός blackra1n) Όχι αυτή τη στιγμή, είναι η μοναδική λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 πηρα το i phone προχτες και ειναι εκδοση 3.1.2 οποτε οπως διαβαζω ο μονος τροπος αυτη τη στιγμη ειναι το blackra1n για να κανω jailbreak. Εγω βασικα το θελω ναι μεν για διαφορες εφαρμογες αλλα βασικα για να περασω καποιο προγραμμα gps. Kαι ερωτω κανω αυτη τη διαδικασια.μετα γινεται να του βγαλλω το jailbreak και αν ναι χανονται οι εφαρμογες που εχω? επισης οτι και να γινει αν κολλησει ι κατι τετοιο σωζεται με το restore απο το i tunes? συγνωμη γι τις ερωτησεις αλλα ωσ νεος χρηστης i phone ειναι και λιγο ακριβο....ε φοβαμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilianos Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Δεν πρέπει να είστε τόσο προακατελημένοι με το jailbreak, είναι μια διαδικασία που σας δίνει την δυνατότητα να έχετε το 100% των δυνατοτήτων της συσκευής. Τώρα όσο αφορά τα ερωτήματα σου αφού κάνεις jailbreak θα είναι πολύ εύκολο να φορτώσεις δωρεάν διάφορες εφαρμογές gps. Για να απαλαχτείς από το jailbreak θα πρέπει να κάνεις restore αλλά δυστυχώς θα χάσεις και τις εφαρμογές που θα έχεις περάσει μέχρι τότε, αναφέρομαι στις σπασμένες εφαρμογές που για να περαστούν είναι απαραίτητη η διαδικασία του jailbreak. Τις εφαρμογές που κατέβασες ή αγόρασες από το AppStore μπορείς να τις περάσεις με ένα απλό συχρονισμό. ΥΓ:Αν κολλήσει θα κάνεις Restore. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Απλά διάβασε και τα πιο πάνω posts για το jailbreak στις καινούργιες συσκευές, για να μην νομίζεις ότι " χάλασες" το κινητό ;) Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 XAXA οσο εσεισ μου απαντασουσατε εγω εκανα το jailbreak και ολα οκ. εκανα και μια επανεκινιση για να δω αν εχω απο τα καινουρια που κολλανε και βεβαιωθηκα......εχω το καινουριο....τωρα κανω restore.. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις...δεν πειραζει ετσι θα το μαθω....τοσα χρονια εκανα τετοιες δουλειες με το symbian ,τωρα θα μαθω κι εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 XAXA οσο εσεισ μου απαντασουσατε εγω εκανα το jailbreak και ολα οκ. εκανα και μια επανεκινιση για να δω αν εχω απο τα καινουρια που κολλανε και βεβαιωθηκα......εχω το καινουριο....τωρα κανω restore.. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις...δεν πειραζει ετσι θα το μαθω....τοσα χρονια εκανα τετοιες δουλειες με το symbian ,τωρα θα μαθω κι εδω. Να και ένας που διαβάζει για να μάθει!!!!:D Σωστός!! Υπάρχουν και πολύ που το πιάτο το θέλουν μπροστά τους και έτοιμο....:p Kαι εδώ μπορείς να μάθεις πως βλέπεις αν έχει κάποιος το νέο bootrom.:) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Αλλη μια ερωτηση κατεβασα το wunder radio απο το ipmart και οπως ειναι το αρχειο το εσυρα στο aplications.Eκανα συχρονισμο και μου βγαζει error. Kανω κατι λαθος εγω?η απλα το αρχειο δεν κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 ψαξε μηπως τν βρεις στο appstore..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Αλλη μια ερωτηση κατεβασα το wunder radio απο το ipmart και οπως ειναι το αρχειο το εσυρα στο aplications.Eκανα συχρονισμο και μου βγαζει error. Kανω κατι λαθος εγω?η απλα το αρχειο δεν κανει? Ξέχνα το ipmart (Τι μου θύμησες τώρα, εποχή Νokia) να σαι καλά... Εδώ παίζετε αλλιώς το παιχνίδι!!:p Κάνε μία έρευνα... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 βεβαιωθηκα......εχω το καινουριο....τωρα κανω restore.. ...δεν πειραζει ετσι θα το μαθω.... Του ειπαμε μπραβο που διαβαζει αλλα δεν τον βοηθησαμε :happy: δεν χρειαζεται restore καθε φορα απλα ξανατρεχεις το blackra1n και το επαναφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Καλημέρα Μία ερώτηση. Έχω εδώ και κανα χρόνο το Iphone 2G. Έχω επάνω την 2.2.1 (αν θυμάμαι καλά) και έχω κάνει κανονικά Jailbreak & unlock με το winpawn. Επειδή όμως αρκετές εφαρμογές πλέον θέλουν την 3.Χ firmware έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Η διαδικασία για εμένα που είμαι ήδη jailbroken & unlocked ποια είναι??? Θα χάσω όσες εφαρμογές έχω ήδη περασμένες (δλδ πρέπει να τις ξαναεγκαταστήσω)???? Με τα sms που έχω αποθηκευμένα τι γίνεται??? Το 3.Χ firmware νομίζω έχει ενγενή πλέον υποστήριξη ελληνικών και 160 χαρακτήρων στα sms. Εγώ που τα έχω αυτά με patches από Cydia, θα έχω conflict αν κάνω full restore το κινητό μετά την 3.Χ??? Βοηθήστε τον παππού γιατί πάει καιρός που ασχολήθηκα με το άθλημα για το iphone :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Υπαρχει καποιος οδηγος καπου να διαβασω για να δω πως απο την στιγμη που εχω κανει το κινητο μου jailbreak εγκαθιστω εφαρμογες απο τα διαφορα site. Kαι πως ακριβως χειριζομαι το cydia και τετοια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Υπαρχει καποιος οδηγος καπου να διαβασω για να δω πως απο την στιγμη που εχω κανει το κινητο μου jailbreak εγκαθιστω εφαρμογες απο τα διαφορα site. Kαι πως ακριβως χειριζομαι το cydia και τετοια? Σχετικά με το πως λειτουργεί το cydia μπορείς να δεις τον αναλυτικό οδηγό εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2559965#post2559965 Τώρα όσον αφορά το πως θα περάσεις "σπασμένες" εφαρμογές στο κινητό σου δεν υπάρχει κάποιος οδηγός στο myphone.gr καθώς κάτι τέτοιο παραβιάζει τους όρους Χρήσης και Πρόσβασης. Πάντως εάν κάνεις ένα γρήγορο ψάξιμο στο google θα βρεις αμέσως την λύση. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts