Jump to content

stilianos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stilianos

  1. υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε το κινητό να δουλέψει σαν web camera στα windows?
  2. KONSTANTIN_KARAB, απλά να σε ενημερώσω ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά στιβαρό κινητό, που καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή πόσο ποιοτικό είναι στο θέμα της κατασκευής.
  3. Υπάρχουν πιθανότητες να ενεργοποιηθεί η λειτουργία του ραδίου από την ίδια την Google;
  4. Το nexus έχει ραδιοφωνηκό δέκτη;
  5. φίλε verve77, μπορείς να μου πεις συγκεκριμένα σε ποια custom rom αναφέρεσαι και σε ποιο application( από το market φαντάζομαι);
  6. Παιδιά άνοιξα ένα θέμα στους διαξιφισμούς για να με βοηθήσετε ποιο κινητό να επιλέξω μεταξύ του Nexus και του Desire, take a look: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3142758#post3142758 ΥΓ: τελικά το ηχείο του Nexus είναι καλό ή της πλάκας;
  7. Παιδιά άνοιξα ένα θέμα στους διαξιφισμούς για να με βοηθήσετε ποιο κινητό να επιλέξω μεταξύ του Nexus και του Desire, take a look: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3142758#post3142758
  8. Επειδή είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του κινητού, θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να ενεργοποιήσουμε το ράδιο στο κινητό;
  9. manolis, μπορείς να το διευκρινήσεις λίγο αυτό; Επειδή το iPhone πρώτης γενιάς είχε απλά ένα τρισάθλιο ηχείο, ενώ το ηχείο του iPhone 3GS ήταν ικανοποιητικό.
  10. Μπορεί κάποιος που έχει ήδη το κινητό να μας πει πόσο δυνατό είναι το ηχείο, επειδή σε ξένα blogs αναφέρουν πως δεν είναι ιδιαίτερα καλό.
  11. Ας μην ξεχνάμε όμως και το Car Kit τoυ/ης ΤomΤοm το οποίο έχει ενσωματομένο δείχτη GPS και έχει πλήρη συμβατότητα με το iPod.
  12. Στο twitter του έγραψε πως ίσως η εφαρμογή να είναι διαθέσιμη πριν τον Δεκέμβριο, αλλά χλωμό το βλέπω!
  13. Αν θες lcd πάρε μία Sony στο μέγεθος που θες, σε περίπτωση που θες plasa καλά θα ήταν να αγόραζες μια Panassonic. Μόνο μακριά από την Samsung όσο αφορά τις τηλεοράσεις.
  14. Δεν πρέπει να είστε τόσο προακατελημένοι με το jailbreak, είναι μια διαδικασία που σας δίνει την δυνατότητα να έχετε το 100% των δυνατοτήτων της συσκευής. Τώρα όσο αφορά τα ερωτήματα σου αφού κάνεις jailbreak θα είναι πολύ εύκολο να φορτώσεις δωρεάν διάφορες εφαρμογές gps. Για να απαλαχτείς από το jailbreak θα πρέπει να κάνεις restore αλλά δυστυχώς θα χάσεις και τις εφαρμογές που θα έχεις περάσει μέχρι τότε, αναφέρομαι στις σπασμένες εφαρμογές που για να περαστούν είναι απαραίτητη η διαδικασία του jailbreak. Τις εφαρμογές που κατέβασες ή αγόρασες από το AppStore μπορείς να τις περάσεις με ένα απλό συχρονισμό. ΥΓ:Αν κολλήσει θα κάνεις Restore. Ελπίζω να βοήθησα.
  15. Φίλε θα πρέπει να σου πει τη μητρική έχει το xbox. Τα δύο τελευταία μοντέλα, falcon και jasper, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα όπως τα προηγούμενα μοντέλα. Όσο αφορά αν είναι flagged θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο την Microsoft Hellas για να σε ενημερώσει. Αν το drive του xbox είναι φλασαρισμένο και η κονσολά έχει μπει live τις τελευταίες 2 εβδομάδες τότε κατά 99% είναι flagged ή banned. Για games καλό θα ήταν να περιμένεις το νέο firmware του c4eva, το ixtreme lt. Περρισότερες πληροφορίες για το firmware ψάξε στο google. Αυτά από εμένα, για τυχόν απορίες απλά ρώτησε ξανά.
×
×
  • Create New...