trackera Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 (edited) Και στα δύο ναι.το μοντέλο είναι το w009+++ για την ακρίβεια. Το βρήκα και σε κάποιο site http://www.papayaone.com/w009-wifi-phone-quad-band-dual-cards-tv-java-touch-screen-p-6091.html Edited July 4, 2010 by trackera Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 γειά σας. Ενδιαφέρομαι για ένα κινητό που να παίρνει 2 sim κάρτες μέσα (dual sim). Δεν θέλω να έχει TV ή wifi παρα μόνον να είναι dual sim , να έχει φυσικά ελληνική υποστήριξη και να είναι ποιοτικό κατασκευαστικά. Έχει κανείς κάτι να προτείνει;πάρε ένα από τα Samsung που κυκλοφορούν.Είσαι σε εντελώς λάθος forum Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Καλησπέρα, Πριν μερικές μέρες παρέλαβα το wg5, το κινέζικο...satio. Σήμερα το πρωί αποφάσισα να περάσω τον κατάλογο των τηλεφώνων απο το w910i. Ξέρει κάποιος απο εσάς κάποιο "pc suite" ώστε να περάσω τα τηλέφωνα μεσω υπολογιστή; Να πω εδώ οτι έχω περάσει τον τηλ κατάλογο στο "myphoneExplorer". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Καλησπέρα σας παιδιά έχω ψηθεί να πάρω το star x10. Ποιά η γνώμη σας? Αυτή την στιγμή έχω ένα g705 το οποίο μάλλον θα το δώσω στην αδερφή μου. Έτσι λέω να πάρω το star x10. Τι λέτε θα μείνω ικανοποιημένος σε σχέση με το g705? Το κινητό το βρήκα εδώ http://www.chinabuye.com/gps-x10-3-7-quad-band-tv-wifi-phone-with-java-gps-and-2gb-tf-card-for-free-black . Όσοι το έχετε αγοράσει από που το πήρατε? και τί λέτε να το πάρω;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Είχα το Star X10 χωρίς gps.Ωραίο κινητό,γενικά ξεφεύγει από αυτό το συνεχόμενο iphone στυλ σε εμφάνιση και εικονίδια αλλά είναι σχετικά μεγάλο σε μέγεθος.Σε σχέση με αυτό το κινητό που έχεις δεν ξέρω αν θα σε καλύψει,αυτό έχει να κάνει με τις ανάγκες σου. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 από που το πήρες εσύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Έχω συγκεκριμένο προμηθευτή από τον οποίο παίρνω όλα τα κινητά.Αν δεν γνωρίζεις κάποιον καλά δεν σου προτείνω αυτή τη διαδικασία.Πάρε το από εδώ http://www.e-mobilo.com/x10.html (αυτό είναι χωρίς gps) που είναι σίγουρο site Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 να σε ρωτήσω, επειδή βλέπω ότι εσύ ασχολήσε με αυτά τα κινητά ποιο πιστεύεις ότι είναι το καλύτερο που έχεις πάρει? Διάβασα πως πήρες και ένα κλώνο του iphone 4 αν θυμάμαι καλά. Αυτό πως σου φάνηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Το F073 (κλώνος του iphone 4) μου φάνηκε πολύ χοντρό και μεγάλο με κακής ποιότητας πλαστικά.Γενικά καλά χαρακτηριστικά από λειτουργίες πάντως και γρήγορο gps(το έχει ο αδερφός μου τώρα το κινητό).Δυστηχώς αλλά ένα χρόνο μετά αν πρέπει να προτείνω κάποιο κινέζικο,θα πρότεινα το k599 Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 αχχ είμαι σε δίλημα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα! Μου αρέσει πολύ το x10 αλλά ακούω πολύ καλά λόγια το k599. να σε ρωτήσω το e-mobilo.com έχει καμία σχέση με Ελλάδα? Στο payment έχει και ελληνική γλώσσα και στα βίντεο στα κινητά με tv δείχνει ελληνικά κανάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Μίλα με τον manager του site,είναι έλληνας Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 αχα οκ. Πώς να επικοινωνήσω? μέσω του mail που έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πάρω ένα τηλεφωνάκι με tv και dual sim. Ποιο προτείνεται? Και αν μπορείται κάποιο λινκ από κάποιον έμπορο? Ευχαριχτω΄... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Πλέον έχουν βγει και με 3 sim. Lol :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Με 3 κάρτες και wifi δεν νομίζω να υπάρχει κανένα. Με 3 κάρτες υπάρχουν εδώ και 1,5 χρόνο αλλά είναι άθλιας ποιότητας τα περισσότερα και σε αυτά είναι ενεργές οι 2 κάρτες πάντα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boza76 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Παιδιά καλησπέρα Μια γνώμη μεταξύ k599 και zoho w7000d. Ποιο λέτε να πάρω; Υπάρχουν κάποιες αισθητές διαφορές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Πιστευω μιας και περασαν και τα δυο κινητα απο τα χερια μου οτι το w7000d ειναι πιο καλη συσκευη.Το πιο καλη το λεω οχι για τις εφαρμογες μιας και εχουν ιδια-παρομοια πλακετα.Μου αρεσε κατα πολυ περισσοτερο η οθονη αφης του, εχει αρκετά πιο μικρό μέγεθος απο το Κ599 και πρέπει να έχει καλύτερο σήμα στην αναλογική τηλεόραση. Το μειωνέκτημα του W7000D είναι ότι για να φορτίσεις την μπαταρία του κινητού ή για να το συνδέσεις στο pc πρέπει να αφαιρέσεις το πίσω καπάκι. Αν πιάνουν τα χέρια σου και θέλεις να κάνεις κάποιου είδους πατέντα καλώς.Εγώ το είχα αφήσει όπως ήταν. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Το μειωνέκτημα του W7000D είναι ότι για να φορτίσεις την μπαταρία του κινητού ή για να το συνδέσεις στο pc πρέπει να αφαιρέσεις το πίσω καπάκι. Μα πως το κάνανε αυτό; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Μα πως το κάνανε αυτό; :wacko: Μακαρι να ηξερα..μεγαλη μ@λ@κι@ εχουν κανει.Αν το κινητο δεν ειχε αυτο το ελλατωμα με αριστα το 10 θα το εβαζα 9.Εμενα προσωπικα μου αρεσε γενικα σαν συσκευη παρα πολυ. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boza76 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Ευχαριστώ για τη βοήθεια... Από μπαταρία πως τα πάει; Με μέση χρήση κρατάει 2-3 μέρες; Βλέπω ότι είναι παρόμοιο και το zoho g500. Μήπως αυτό δεν έχει το ίδιο θέμα με τη φόρτηση; Γνωρίζει κάποιος; Edited August 4, 2010 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Ευχαριστώ για τη βοήθεια... Από μπαταρία πως τα πάει; Με μέση χρήση κρατάει 2-3 μέρες; Περίπου 2-3 μέρες θα κρατάει η μπαταρία.Ανάλογα την χρήση βέβαια. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boza76 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Μια χαρά είναι. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας... Ευχαριστώ... Λέω να το πάρω από e-mobilo. Είναι οκ σαν site φαντάζομαι. Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο θέμα...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 youtube με την εφαρμογη bolt μπορεις να δεις μια χαρα.εγω με το Κ599 εβλεπα,αλλα η αναλυση δεν ηταν οτι και το καλυτερο. εγω εχω το X-10 εδω και μια βδομαδα,εχω δοκιμασει mini opera 5.0 και 4.1 bolt και τον Lite και τον bitstream ton μανησιο browser και δεν μπορω με τιποτα να δω video απο το youtube εχω κατεβασει και την εφαρμογη youtube αλλα τιποτα καμια ιδεα? (με wifi μπαινω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 @aDo ποιο μοντέλο ακριβώς έχεις? Δώσε κάποιο link. Φαντάζομαι δεν εννοείς το κανονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 @aDo ποιο μοντέλο ακριβώς έχεις? Δώσε κάποιο link. Φαντάζομαι δεν εννοείς το κανονικό. :lol: οχι δεν ειναι το κανονικο,ειναι το κινεζικο αυτο εδω χωρις gps http://solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts