Jump to content

aDo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    183
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aDo

  1. Να είσαστε καλά,ευχαριστώ
  2. Ελα που δεν βρίσκω τίποτα απο τα 2 στο google play,nova βρίσκω αλλά όχι beta
  3. Με την official 4.4 πως μπορω να κάνω διάφανα την μπάρα και τα 3 πλήκτρα;
  4. δεν θα δει ποτε Usb stick otg το n4 μαλλον ε? δεν υπαρχει τροπος,ετσι δεν ειναι?
  5. Θέλω ακουστικά και καλώδιο για την τηλεόραση Ποια προτείνετε;
  6. Χαιρετω την παρεα,θελω να παρω το nexus4 και σκεφτομαι να το παρω απο εδω τους εχω στειλει email και μου ειπαν πως στην συσκευασια μεσα εχει φορτιστη,καλωδιο και handsfree στερεοφωνικα ετσι ειναι σε ολους?ενας φιλος μου που το πηρε απο το ιδιο καταστημα ειχε μεσα μονο φορτηστη και μαλιστα οχι για ελληνικη μπριζα και το καλωδιο,ακουστικα οχι.εχει κανεις καμια ιδεα τι γινετε,σε εσας ειχε μεσα handsfree? επισης λεει ελληνικης αντιπροσωπειας,ποια η διαφορα και πως την καταλαβαινω?
  7. ας ανεβασει καποιος το αρχειο για live ταπετσαριες (εχω την viber 5 και στο titanium δεν εχω backup)
  8. με εξοδο rca ενοεις? μηπως κατι τετοιο?
  9. Να ρωτησω κι εγω,εσεις που εχετε αλλαξει Kernel εχετε ποιο δυνατο σημα στο wifi κι αν ναι,ποιος ειναι ο καλυτερος? εχω τον stock .587
  10. αυτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4625711#post4625711 _______________________________________ παντως οταν πηγα να βαλω την viber5 τρεις φορες το ξαναεστησα απ'την αρχη γιατι επεφτα κι εγω σε μαυρη οθονη,μεχρι που διαλεξα τον 3 launcher δουλευουν τα παντα,αφου δεν εκανε δουλεια η sony εκανε ο jerrytan93,μπραβο! οσοι εχετε ξεκλειδομενο bootloader,βλεπετε καποια διαφορα? το σκεφτομαι...
  11. Νομιζω χρειαζεσαι κατι τετοιο,τωρα για noRoot δεν ξερω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο
  12. ειχα το ιδιο προβλημα,προσπαθησα να μπω απο cwm και να κανω format την καρτα,εγινε και δουλεψε __________________________________________________________ Μετα απο πολλες rom κατελιξα να εχω stock ics και σβησημο εφρμογων,ξεκιναω με 195 ram και παιζει μεχρι 140 2 μερες μπαταρια (περιπου) και μετα απο περασμα AOSP Style... δεν εχει να ζηλεψει και τιποτα απο αλλες ics custom rom (περιπου) μας βαζεις παλι σε πειρασμους...:cool:
  13. με sus δοκιμασες? _____________________________________________________________ με την Zellycream ποιο kernel προτινετε?
  14. Launcer δεν ειναι αυτο που θα σε βοηθησει αλλα καποιος dialer αν ψαξεις στο playStore (π.χ. EXDialer) να φανταστω πως εχεις την ics 4.0.4 ? για τα μηνυματα δοκιμασε το hanndset sms παλι απο το playStore αν παλι δεν μεινεις ικανοποιημενος κρατα ενα backup οτι χρειαζεσαι και κανε επαναφορα εργοστ.δεδομ. που ειναι στις ρυθμισεις/δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας και επαναφορα
  15. πολλοι που δεν εκαναν αναβαθμηση με επαναφορα,ειπαν οτι η συσκευη ειχε μεγαλο lag και εστρωνε αφου το ξανακαναν,με επαναφορα αυτη τη φορα τι ενοεις να το ελεγχει?αν συμπεριφερετε περιεργα και δεν μπορεις να το διορθωσεις,κρατας backup οτι χρειαζεσαι,και κανεις μια επαναφορα περνας και ενα sus και εισαι καινουριος ;)
  16. με αλλο φορτιστη δοκιμασες? I.C.S 4.0.4
  17. Επανεκινιση το εκανες και συνεχιζει και το κανει? Αν ναι δοκιμασε να κρατισεις backup απο την καρτα μνημης οτι θες,κανε την καρτα ενα format και ξανα περασε τα μεσα ___________________________ Οσοι εχετε ξεκλιδωσει bootloader και ανεβασατε συχνοτητα,ειδατε διαφορα στην ανταποκριση?
  18. το κανει και σε μενα με hd 2.3 ________________________________________ πως γινεται να χρονισω τον επεξεργαστη σε περισοτερα hz? οσοι το κανατε ειδατε διαφορα?
  19. http://www.sendspace.com/file/n4x7rn ειναι ο launcher απο την ultimate με καποιον root explorer πηγαινε το αρχειο που κατεβασες,απο την καρτα μνημης,σε εναν φακελο οπουδηποτε μεσα στην συσκευη, π.χ. καπου χυμα στο system,(αλλαζουμε απο R/W σε R/O) μετα κρατα πατημενο επανω του και αλλαξε του permissions το Owner να ειναι read και write τσεκαρισμενο το group μονο read και το Others μονο read μετα το κανεις αποκοπη και επικοληση στη διαδρομη system/app,σε ρωταει για αντικατασταση,λες ναι,επανεκκινηση και εισαι ok Υ.Γ. (δεν το εχω δοκιμασει αλλα ειναι ο τροπος που αλλαζουν τα αρχεια συστηματος)
  20. το sus ειναι ποιο δυνατο,δοκιμασε το αν ολα ειναι καλα και αλλου λειτουργουνε οπως λες και δεν δουλεψει μετα απο το sus το πας για service,2 χρονια εγγυηση εχουν οι συσκευες
  21. ποια εκδοση λογισμικου εχει η συσκευη σου? με αλλο καλωδιο το εχεις δοκιμασει? σε αλλη τηλεοραση το εχεις δοκιμασει? κι αν ναι σε ολα,παρε ενα backup οτι σου χρειαζετε και κανε επαναφορα με sus
  22. στον φακελο που εχεις την ταινια,να εχεις το αρχειο υποτιτλων .srt με ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ονομα με αυτο της ταινιας στην 4.0.4 δεν εχουν flash player σταματησε να χρεισιμοποιητε μετα απο την εγκατασταση του αρχειου .apk που σου δωσε ο φιλος duc δεν υπαρχει προβλημα (κανε κι ενα restart την συσκευη σου)
  23. να η εφαρμογη http://www.sendspace.com/file/wvfrp6
×
×
  • Create New...