PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 υπαρχει τροπος να βλεπω βιντεο απο youtube???? Opera mini 5 Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristofer Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Οπως είπα παραπάνω δεν εχει δουλεφτεί καθόλου. Να ευχαριστήσω τον Άρη για το κινητό. Όντως είναι σε άψογη κατάσταση και η συναλλαγή μας ήταν πολύ καλή. Ευχαριστώ Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Σήμερα αναβάθμισα ένα Omnia 2 ενός φίλου (άσχετου με roms κλπ)..Εγώ να δεις πόσο σχετικός είμαι :X :wacko: Μήπως μπορείς να περιγράψεις τη διαδικασία εν συντομία?? Εκείνο το Kies τί στο καλό είναι (μη βαράτε ρε παιδιά τους newbies) :O Εκτός από το PC Studio που έχω εγκατεστημένο δεν έχω βάλει κάποιο άλλο πρόγραμμα στον Η/Υ (Windows XP έχω). Η έκδοση του λειτουργικού πρέπει να είναι η WM v6.5 αλλά κάπου είχα διαβάσει (δε θυμάμαι όμως που) ότι μπορούμε να αλλάξουμε και το λειτουργικό του κινητού σε Android!! Ισχύει κάτι τέτοιο, το έχει δοκιμάσει κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Εγώ να δεις πόσο σχετικός είμαι :X :wacko: Μήπως μπορείς να περιγράψεις τη διαδικασία εν συντομία?? Εκείνο το Kies τί στο καλό είναι (μη βαράτε ρε παιδιά τους newbies) :O Εκτός από το PC Studio που έχω εγκατεστημένο δεν έχω βάλει κάποιο άλλο πρόγραμμα στον Η/Υ (Windows XP έχω). Η έκδοση του λειτουργικού πρέπει να είναι η WM v6.5 αλλά κάπου είχα διαβάσει (δε θυμάμαι όμως που) ότι μπορούμε να αλλάξουμε και το λειτουργικό του κινητού σε Android!! Ισχύει κάτι τέτοιο, το έχει δοκιμάσει κανείς?? μονο για 2.1 και με δικη σου ευθυνη .περνα μια βολτα απο το xda και δες εκει που γραφει android development Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Opera mini 5 μου πεταει ενα τρελο ερρορ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Πως μπορω να επιλεξω να συνδεεται στο ιντερνετ μονο με το wifi και οχι με το wap?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Δες εδώ κι εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Πως μπορω να επιλεξω να συνδεεται στο ιντερνετ μονο με το wifi και οχι με το wap?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Nitrous παλιότερα που σέρφαρα με τον Οpera Μini v5.0 ενώ ήταν γρηγορότερος από τον ΙΕ που έχει ήδη εγκατεστημένο αλλά και την άλλη έκδοση του Opera ενίοτε κόλλαγε και πάγωνε :rolleyes: το κινητό. Όχι πάντα να μην τα παραλέω.... Πλέον δε σερφάρω γιατί έβαλα mobile Internet κι όπου χρειαστεί plug & surf :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) Πως την εγκαοιστω τωρα ???:O:O:O:O με το kies δεν βρηκα τροπο...και με το να το κανω copy paste δεν ... Edited April 14, 2011 by andreas1022 Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glykas24 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Παιδιά καλησπέρα . Ήθελα να ρωτήσω αν σκοπεύουν να βγάλουν ομνια 3? και γενικά τι χαρακατηριστικά θα εχει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Παιδιά καλησπέρα . Ήθελα να ρωτήσω αν σκοπεύουν να βγάλουν ομνια 3? και γενικά τι χαρακατηριστικά θα εχει???? Yπαρχει το Οmnia 7 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 (edited) Πως την εγκαοιστω τωρα ???:O:O:O:O με το kies δεν βρηκα τροπο...και με το να το κανω copy paste δεν ... Κάτσε γιατί δεν κατάλαβα (είμαι και λίγο ψόφιος λόγω εργασίας). Τι ακριβώς θες να εγκαταστήσεις?? :rolleyes: Ενημερωτικά το ΚΙΕS θα το βρείτε εδώ κλικάρετε στο αντίστοιχο μενού αριστερά της σελίδας. Yπαρχει το Οmnia 7 Πάρτε μάτι εδώ Edited April 15, 2011 by MrSeanKon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 το e-technoshop που το δίνουν 600€, ενώ υπάρχει από 284, ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) Ξέρω κι εγώ....:wacko: Μπορεί να ψωνίζουν εκεί εφοπλιστές LOL....:lol: Αλλά ας επανέλθω στο θέμα μας ξανά. Τελικώς η φάση να μεταβώ σε Android μου φάνηκε πονοκέφαλος :confused: κι έτσι παρέμεινα στον Bill Gates για να μην αρπάξω AIDS! :p Από ότι φαίνεται το κινητό επανήλθε στα σύγκαλά του (φτου φτου σκόρδα μην το ματιάσω). Την αναβάθμιση την έκανα με το KIES (δείτε το προήγουμενο σχολιό μου). Αυτό όμως που με κάνει να απορώ είναι γιατί παρουσίαζε όλο και συχνότερα προβλήματα τους τελευταίους μήνες, ενώ όταν το είχα πρωτοαγοράσει δούλευε ΟΚ. Είχα κάνει πολλές φορές επανεγκατάσταση των Windows μέσω Settings --> Clear memory. Μήπως αυτή η διαδικασία δεν τα καθαρίζει όλα κι αφήνει σκουπίδια, συνεπώς συν τω χρόνω μαζεύτηκαν πολλά και να γιατί κόλλαγε ολοένα και συχνότερα??? Mπας κι έπρεπε να κάνω ένα hard reset βρε παιδιά??? Τέσπα ΔΕΝ το ξαναπειράζω με τίποτα!!! Διαδικασία hard reset Edited April 16, 2011 by MrSeanKon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Πως την εγκαοιστω τωρα ??? με το kies δεν βρηκα τροπο...και με το να το κανω copy paste δεν ... Βάζεις το .cab στο κινητό και το κάνεις εγκατάσταση από εκεί Ξέρω κι εγώ....:wacko: Μπορεί να ψωνίζουν εκεί εφοπλιστές LOL....:lol: Αλλά ας επανέλθω στο θέμα μας ξανά. Τελικώς η φάση να μεταβώ σε Android μου φάνηκε πονοκέφαλος :confused: κι έτσι παρέμεινα στον Bill Gates για να μην αρπάξω AIDS! :p Από ότι φαίνεται το κινητό επανήλθε στα σύγκαλά του (φτου φτου σκόρδα μην το ματιάσω). Την αναβάθμιση την έκανα με το KIES (δείτε το προήγουμενο σχολιό μου). Αυτό όμως που με κάνει να απορώ είναι γιατί παρουσίαζε όλο και συχνότερα προβλήματα τους τελευταίους μήνες, ενώ όταν το είχα πρωτοαγοράσει δούλευε ΟΚ. Είχα κάνει πολλές φορές επανεγκατάσταση των Windows μέσω Settings --> Clear memory. Μήπως αυτή η διαδικασία δεν τα καθαρίζει όλα κι αφήνει σκουπίδια, συνεπώς συν τω χρόνω μαζεύτηκαν πολλά και να γιατί κόλλαγε ολοένα και συχνότερα??? Mπας κι έπρεπε να κάνω ένα hard reset βρε παιδιά??? Τέσπα ΔΕΝ το ξαναπειράζω με τίποτα!!! Διαδικασία hard reset Clear memory=hard reset;) Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Καλησπέρα! Ψάχνοντας γενικά για το Omnia II έπεσα σε μια σελίδα του byTheWay που είχε διάφορα προγραμματάκια .. Ένα από αυτά είναι και το iTouch. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Όντως βελτιώνει τόσο πολύ την απόδοση της αφής? Και μια χάρη θα ήθελα! Επειδή δεν έχω λογαριασμό στο bytheway, θα ήταν εύκολο από κάποιον που έχει, να το κατεβάσει και να το επισυνάψει εδώ?? Μη γραφτώ μόνο για αυτό, "γυφτιά" ... Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) καλησπερα στο φορουμ, το κινητακι το εχω καιρο αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε με το gps του τωρα που ξεκιναω να το ψαξω βλεπω δυσκολιες,βρηκα καποια destinator αλλα δεν ξερω που παω να κανω την ρυθμιση για το port κλπ ετσι ωστε να κλειδωσω δορυφορους απο οτι εχω ακουσει...?εχω πειραξει και στου συστηματος μεσα απο εκει που λεει gps τις επιλογες???εχω κανει κατι λαθος??τι πρεπει να ειναι εκει μεσα?? Edited May 10, 2011 by kflabouris Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 καλησπερα στο φορουμ, το κινητακι το εχω καιρο αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε με το gps του τωρα που ξεκιναω να το ψαξω βλεπω δυσκολιες,βρηκα καποια destinator αλλα δεν ξερω που παω να κανω την ρυθμιση για το port κλπ ετσι ωστε να κλειδωσω δορυφορους απο οτι εχω ακουσει...? Για GPS γενικότερα στα windows mobile συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 για πιο συγκεκριμενα για το κινητο που θα κανω αυτες τις ρυθμισεις και αν εκει που εχω πειραξει ειναι λαθος μπορει να βοηθησει καποιος?η εστω σε ποια σελιδα να κοιταξω που ξεκιναει η κουβεντα για τις ρυθμισεις και που τις ρυθμιζουμε για να μπορεσω να διαβασω διοτι ειναι και 336 σελιδες εδω Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 για πιο συγκεκριμενα για το κινητο που θα κανω αυτες τις ρυθμισεις και αν εκει που εχω πειραξει ειναι λαθος μπορει να βοηθησει καποιος?η εστω σε ποια σελιδα να κοιταξω που ξεκιναει η κουβεντα για τις ρυθμισεις και που τις ρυθμιζουμε για να μπορεσω να διαβασω διοτι ειναι και 336 σελιδες εδω Παιδια καλημερα τι να κανω για να αυξηθει η φωτεινοτητα στο omnia2 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Παιδια καλημερα τι να κανω για να αυξηθει η φωτεινοτητα στο omnia2 ευχαριστω νομιζω οτι δεν γινεται κατι αλλο περαν των ρυθμισεων τηλεφωνου..εκτος κα ιανα καποιος ξερει κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Παιδια καλημερα τι να κανω για να αυξηθει η φωτεινοτητα στο omnia2 ευχαριστω Δυστυχώς όντως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πάνω σε αυτό πέρα των ρυθμίσεων που σου παρέχονται από το μενού της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Δυστυχώς όντως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πάνω σε αυτό πέρα των ρυθμίσεων που σου παρέχονται από το μενού της συσκευής. Καλημερα κανενα προγραμα που να βοειθιση εστω και λιγο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Ψάχνοντας λίγο μέσω Google δεν είδα να κυκλοφοράει κάτι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts