Jump to content

TopMasterMind

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TopMasterMind

  1. Παιδια ψαχνω συσκευη στις 5,5" με 2gb ram, εχω δει το xiaomi redmi note με τις 2 sim και αυτο με τη μια και το 4g, καθως και το lenovo k910, το zoppo p998. Στο k910 με σταματαει το γεγονος οτι δεν παιρνει καρτα μνημης, ενω για το zoppo δεν διαβασα και τα καλυτερα. Ενω μεταξυ των δυο xiaomi δεν ξερω πιο ειναι το καλυτερο αφου στοιχιζουν τα ιδια. Με ενδιαφερει το 4g, αλλα προτιμω να ειναι δυνατο και σε επεξεργαστη περισσοτερο απο οτι το να εχει 4G, και εχω την εντυπωση οτι αυτο με τε τον 8πυρηνο MTK ειναι πιο δυνατο απο αυτο με τον snapdragon 400 που βγηκε τωρα. Αν μπορειτε να με βοηθησετε η να προτεινεται καποιο αλλο απο 5,3-5,7 ιντσες. Στις 5 ιντσες ειναι πολλα αλλα θελω λιγο μεγαλυτερο οθονη.
  2. Μολις το εκανα σε lenovo a820, στην αρχη το φοβηθηκα γιατι διαβασα διαφορα για lenovo, αλλα δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. Το βημα 6 το παρελειψα και εκανα το 7β. Το εχω κανει και σε cubot gt99 εδω και καιρο, αλλα εκει το ειχαν δοκιμασει αρκετοι με επιτυχια.
  3. Εχω τη συσκευη και εχει θεματακια με το GPS, αργει να κλειδωσει, ενω συχνα μου αλλαζει και τον ηχο κλησης μονο του ενω ο ηχος των sms παραμενει αυτος που εχω βαλει. Σκεφτομαι να αλλαξω rom καθως εχω αυτη με την οποια μου το εστειλαν απο geekbuying. Εχει κανεις να προτεινει καποια καλη δοκιμασμενη χωρις προβληματα σε κλησεις, bluetooth κλπ που να διορθωνει τα πραγματα με το gps. Να βαλω την rom του myphone η υπαρχει κατι καινουριο?
  4. Δεν το εμφανιζει γιατι ειναι disabled δηλαδη απενεργοποιημενη η εφαρμογη. Πρεπει πρωτα να την ενεργοιποιησεις και μετα θα παιρνουν ολα δικαιωματα root κανονικα, ετσι θα σε αφησει και να το απεγκαταστησεις. Επειδη ειναι εφαρμογη συστηματος οταν την απεγκαταστησεις και εγκαταστησεις το νεο superSU μετετρεψε το σε εφαρμογη συστηματος ωστε σε πιθανο hard reset να παραμενει.
  5. Η μπορεις πολυ απλα μεσω του link2sd να πας στην εφαρμογη του launcher να πατησεις επιλογες και να επιλεξεις μετατροπη σε εφαρμογη συστηματος.
  6. Το κινητο ειναι πολυ καλο φιλε μου, αλλα με πολλες εφαρμογες μαζι λογικο ειναι να ζοριζεται με 512 ραμ. Το s750 ειναι νεωτερο μοντελο με 4πυρηνο επεξεργαστη και 1gb ραμ, αρα θα ειναι ποιο ανετο. Δες ομως και αυτο http://www.pandawill.com/haier-w910-smart-phone-android-40-msm8260a-dual-core-15ghz-45-inch-720p-ips-retina-screen-ip54-p65878.html το οποιο ειναι επισης ανθεκτικο σε σκονη και νερο με πιστοποιηση ip54 και εχει 1gb ram, μεγαλυτερη οθονη, πολυ καλυτερη αναλυση και φλας στην καμερα, αλλα παιρνει μια sim. Βεβαια δεν ειναι lenovo που δινει μια παραπανω αξιοπιστια σαν ονομα, αλλα τα χαρακτηριστικα του ειναι δυνατα, ωστοσο δεν το εχω δοκιμασει πρεπει να σου πω. Αν καποιος το εχει δει απο κοντα ας πει μια πιο εμπεριστατωμενη γνωμη.
  7. Δυστυχως δεν ξερω να σε βοηθησω φιλε μου, εγω δεν περασα κατι και δουλευει κομπλε, αν αυτο ειναι το μονο που αλλαξες ισως να ευθυνεται για το προβλημα, αλλα ρωτα και τα παιδια που το ελυσαν. Ισως ξερουν να σου πουν κατι.
  8. Σε προηγουμενο ποστ σου εγραφες οτι ηταν ολα καλα με τη συσκευη που παρελαβες, πως εγινε και δεν σου αναγνωριζει IMEI, δεν σε αφηνει να κανεις κλησεις? Περιεργο και το οτι σου αλλαξε απο 4.0.4 σε 4.0.3, μηπως αλλαξες ρομ? Για την εφαρμογη που ζητας στειλε μηνυμα σε καποιο απο τα παιδια που ειχαν το προβλημα να σου πει ποια ειναι.
  9. Κατω απο τις υποδοχες για sim εχει μια λευκη κουκιδα, αυτη μηπως ειναι μετρητης υγρασιας? Εχει αλλαξει χρωμα η ειναι λευκη οπως ηταν πριν? Απο την αντιπροσωπια στην Ελλαδα δεν βλεπω να βγαζεις ακρη παντως. Αν βρεις καποιον που πηρε ιδιο και ειστε κοντα θα ηταν ενδιαφερον να δοκιμασεις τη μπαταρια του και να δεις αν απο εκει προερχεται το προβλημα.
  10. Το παρηγγειλα και εγω χθες απο http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-A820-4-5inch--MTK6589-Quad-Core-Smartphone-IPS-QHD-Screen-1GB-RAM-4GB-ROM--8-0MP-Camera-with-3G-GPS-Russian-Black-315234.html στα 150$ βγαινει, αμα βαλεις και κωδικο KVVJZVJT σου κοβει αλλα 3$, αυτος ο κωδικος ειναι για ολα τα android, γενικα κωδικους δειτε εδω http://www.geekbuying.com/Promotion/Festival_CouponZone. Βεβαια εγω πληρωσα και την ασφαλεια αποστολης 2$, αν και δεν νομιζω να ηταν απαραιτητο μιας που το στελνουν με tracking number. Επειδη δεν ειχε θηκη και screen protector δωρο παρηγγειλα απο ebay και μου βγηκε συνολικα και παλι φθηνοτερα απο minideal που το εχει 154$ μαζι με τον κωδικο, ενω απο οτι διαβασα το geekbuying εχει εγγυηση ενα χρονο, ενω το minideal 6 μηνες. Βεβαια αχρειαστη να ειναι, γιατι δεν νομιζω να βγαλεις ευκολα ακρη αν χρειαστει κατι.
  11. Τα ιδια λεει και εμενα, οποτε δεν ειναι αυτο Μαλλον απο αυτο το εκαναν https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.codlab.int2ext&hl=el Συγγνωμη παιδια πηγα να κανω τροποποιηση και πατησα παραθεση...
  12. Ναι νομιζω ειναι αυτο που γραφει αριθμος εκδοσης
  13. Αυτο παρατηρησα και εγω για αυτο ειπα οτι ισως οι συσκευες λειτουργουν διαφορετικα. Μου εναγνωριζει την εξωτερικη sd σαν χωρο αποθηκευσης τηλεφωνου. το θεμα δεν ειναι αν ειναι λογικο αλλα οτι αυτο συμβαινει. Δεν εκανα κατι απο το link2sd μαλλον ειναι θεμα προσαρμογης της ρομ που μου φορεσαν. Η δικη σου πια ακριβως ειναι?
  14. Κακως εισαι σιγουρος φιλε μου γιατι δεν ειναι ετσι. Δοκιμασε να βγαλεις την καρτα sd και δες αν φορτωνουν οι εφαρμογες που εχεις περασει στον αποθηκευτικο χωρο τηλεφωνου, επιπλεον δες απο τις ρυθμισεις αν υπαρχει η επιλογη "αποθηκευτικος χωρος τηλεφωνου" οταν δεν υπαρχει εξωτερικη sd. Απο οτι φαινεται το τηλεφωνο ονομαζει "αποθηκευτικο χωρο τηλεφωνου" την εξωτερικη sd και "sd" την εσωτερικη sd δηλαδη τον χωρο που υπαρχει στο τηλεφωνο, οποτε εκανα λαθος προηγουμενως και πρεπει να τσεκαρεις τον αποθηκευτικο χωρο τηλεφωνου. Αυτο ειναι τσεκαρισμενο μολις τωρα. Ψαξτο και εσυ, ειτε μεταφερεις τις εφαρμογες με link2sd ειτε με τον κλασσικο τροπο θα πανε στην εξωτερικη sd τουλαχιστον στη δικη μου συσκευη. Δεν ξερω αν συμβαινει κατι διαφορετικο με τις υπολοιπες γιατι απο οτι παρατηρησα απο τις αναφορες σας εχουν καποιες διαφορες, οπως το οτι στη δικη μου με zoom out δεν δειχνει τις αρχικες οθονες.
  15. Εισαι σιγουρος? Εμενα με αυτη τη διαδικασια μεταφερονται στην εξωτερικη sd οπως παρατηρω. Εχω μια 16αρα μεσα και οταν μετεφερα τις εφαρμογες στην sd ο διαθεσιμος ελευθερος μειωθηκε ενω αντιστοιχα ο εσωτερικος χωρος αποθηκευσης αυξηθηκε. Αντιθετα ο αποθηκευτικος χωρος τηλεφωνου εμεινε ανεπαφος. Μαλιστα προσπαθησα να περασω τις εφαρμογες στον αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου για να μην εχω προβλημα αν αλλαξω sd αλλα δεν εβγαλα ακρη. Μολις τωρα μετακινησα μεγαλο ογκο εφαρμογων για να δω τι γινεται.
  16. Στο δικο μου στις ρυθμισεις αποθηκευσης τσεκαρα καρτα sd. Μετα απλα πας σε καθε εφαρμογη μεσω της διαχειρισης εφαρμογων και πατας μετακινηση σε αποθηκευτικο χωρο τηλεφωνου και πανε στην sd. Μπορεις να τις μεταφερεις και ολες μαζι μεσω link2sd με πολλαπλη επιλογη. Κανεις επιλογη οσων θελεις( τα widjet αν τα βαλεις στην sd μπορει να μην εμφανιζονται μετα οποτε αστα στην εσωτερικη) και πατας μετακινηση σε sd. Για φακελους στις αρχικες οθονες πιανεις τις εφαρμογες που θελεις και τις βαζεις τη μια πανω στην αλλη, ετσι δημιουργειται φακελος και τον ονομαζεις οπως θες. Στο μενου που ειναι ολες οι εφαρμογες μαζι δεν γινεται να τις τακτοποιησεις απο οτι ξερω.
  17. Πως κανονισες η μετατροπη να γινει μεσω της καρτας και οχι του paypal? Γιατι μου ζητησαν να παραγγειλω αλλα δυο κατι φιλοι και θελω να δω τι θα τους χρεωσω.
  18. Ετσι φαινεται, οταν το παραλαβεις πες μας εντυπωσεις γιατι το σκεφτομουν και εγω πριν παρω το α660, μπορει ακομα να το τσιμπησω για ενα φιλο.
  19. Στο greekbuying δεν υπαρχει αποθεμα. Στο minideal δυστυχως πλεον δεν εχει κουπονια, ηταν στο πλαισιο promotion της συσκευης, αλλα απο οτι φαινεται ειδαν την αυξημενη ζητηση οι κινεζοι και το κοψαν. Εγω το παρηγγειλα πριν 15 μερες σε προσφορα με το κουπονι 27ABED και μου βγηκε 99.15$ δηλαδη με την μετατροπη για αγορες περιπου 79€ αν και με της μηχανες ισοτιμιας στο διαδικτυο μου το βγαζε περιπου 76€. Αλλα αν τσεκαρετε ισοτιμιες πρεπει να κοιτατε τιμες συναλλαγματος πχ αεροδρομιων για αγορα προιοντος, γιατι αυτες που φαινονται στο νετ ειναι για μεγαλα ποσα. Εχει και το paypal μηχανη μετατροπης για να ξερετε ακριβως τι πληρωνετε.
×
×
  • Create New...