Jump to content

kpv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    131
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kpv

  1. το s20fe , εχει και τηλεφακο για οπτικο ζουμ 3χ ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει.... αφου λυσαμε το προβλημα των ακουστικων αποφασισα να παω για το Samsung Galaxy S20 FE 5G (128GB) , ειδικα σε αυτη την εκδοση με τον snapdragon 865 νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο..
  2. Έχεις δίκιο φίλε μου , έχει όμως ένα μεγάλο μείον για μένα, δεν έχει υποδοχή 3.5mm για ακουστικά... Και από ότι βλέπω πολλά κινητά την έχουν καταργήσει πλέον δυστυχώς. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν κοίταξα το one plus 8t..
  3. Είναι καλύτερο το s20fe με τον exynos η το 5g με το snapdrahon 865 ?? Η μήπως τελικά αξίζει πιο πολύ το a52 5g με τον snapdragon 750g ?
  4. Οπότε ας αφήσουμε το α52 που στα λεφτά του είναι μονόδρομος. Μεταξύ a72 και s30fe θεωρείς καλύτερο το fe ? Συν ότι είναι και φετινή συσκευή
  5. Φίλε μου διαβάζοντας τα specs νομίζω το a52 έχει πολύ καλύτερες κάμερες από το s20fe και snapdragon αντί για exynos.και 160 ευρώ λιγότερα. Τι λες ;
  6. ηρθε η ωρα για νεο κινητο. ειμαι αναμεσα στα α52 και α72 .Τι λετε παιδια , αξιζει το α72 το παραπανω κατοσταρικο ?
  7. παιδια το wifi το εχετε στο αυτοματο συνεχεια η το κλεινετε ? γενικα τι ρυθμισεις εχετε για να μην πεθαινει γρηγορα η μπαταρια ?
  8. το ιδιο νομιζω στην ελλαδα , 5 ευρω ακριβοτερο αλλα αν υπολογισεις κα ιτα μεταφορικα νομιζω το ιδιο βγαινει.. https://www.skroutz.gr/s/16753583/Tech-Protect-Osoband-Vintage-%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%AD-Galaxy-Watch-46mm-Gear-S3.html
  9. τις ειδοποιησεις τις βλεπω κανονικα και στο messenger αλλα δεν μπορω να διαβασω το μυνημα , μου λεει να το ανοιξει στο κινητο..
  10. με το samsung s8+ , αλλα τι σχεση εχει αυτο στο πως λειτουργει το ρολοι ?:confused::confused:
  11. Τελικά όσο το εξερευνω τόσο μπερδευομαι.... κατέβασα το here maps Για να το δουλεύω χωρίς το κινητό, μόνο με το gps του ρολογιού, αλλά αν δεν ανοίξω το gps του κινητού δεν δουλεύει... Επίσης δεν υπάρχει τρόπος να διαβάσω τα μηνύματα μου από το messenger και το viber στο ρολόι;; μου έρχεται η ειδοποίηση ότι έχω μήνυμα αλλά το ανοίγει στο κινητό...
  12. ναι το ξερω αυτο , αλλα ηλπιζα οτι θα εχει και ρυθμιση, παντως για ενα τετοιας κατηγοριας smartwatch ειναι πολυ μεγαλο φαουλ να μην εχει μια αυτοματη επιλογη... επισης ξερει κανεις τι ειναι η λειτουργια κινηματογραφου , τι το κλειδωμα στο νερο και τελος η επιλογη ευαισθησια αφης ??
  13. δηλαδη πρεπει να μπαινω στις ρυθμισεις και να το βαζω καθε βραδυ και το πρωι να το βγαζω ????
  14. μολις το πηρα και εγω και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αψογες... για πλοηγηση κατεβασα το here maps και την εφαρμογη που το συνδεει με το google maps.οταν ομως βαζω πλοηγηση απο το τηλεφωνω ειτε στο google ειτε στο here maps στο ρολοι μου βγαζει μονο οδηγιες με γραμματα , δεν μπορω να βλεπω τον χαρτη στο ρολοι ?? και κατι ακομα που με εχει τρελανει , δεν υπαρχει ρυθμηση να προγραματιζεις απο μποια ωρα μεχρι ποια να απενεργοποιητε η οθονη με την κινηση του χεριου ωστε να μην μπαινεις στις ρυθμισεις καθε βραδυ να το απενεργοποιεις και καθε πρωι να το ενεργοποιεις παλι ? εδω το ειχε το ταπεινο xiaomi των 25 ευρω...
  15. καθεται καλα στις ακρες η μεμβρανη της spiegen ? και δεν χαλαει την αισθηση ? παντα εβαζα τζαμακια στα κινητα μου αλλα τελικα νομιζω οτι με την μανια να τα προστατεψουμε δεν χαιρομαστε κανενα κινητο... εχουν ωραια αισθησηστο πισω μερος και φανταστικη αποκριση στην οθονη και με τις θηκες και τα τζαμακια τα χανουμε ολα..
  16. εγω με το που πηρα το s8+ πριν κανα 3μηνο πηρα και την θηκη Samsung Clear View Cover Violet και δεν εβαλα τζαμακι , μονο την θηκη. Απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα λεπειδη την βαρεθηκα και με χαλαει λιγο που εχει παχυνει πολυ το κινητο λεω να την αλλαξω. σκεφτομαι μια απο τις spigen και μαλλον αυτη Spigen® Liquid Air Armor™ ή αυτη Spigen Thin Fit Orchid Gray και να μην βαλω τζαμακι μιας και τα πιο πολλα εχουν θεμα απο οτι ακουω. Εσεις τι λετε ? χρειαζεται τζαμακι με αυτην την οθονη που ειναι gorila ? παιζει να γρατζουνιστει ?
  17. το εβαλα στην αργη φορτιση και απο το 10 % που το εβαλα να φορτισει χρειαστηκε 8 ωρες για να φορτισει φουλ... δεν γινετε να το αφησω στην αργη γιατι το βραδυ δεν προλαβαινει να φορτισει μεχρι το πρωι..
  18. μολις πηρα το s8 plus και εχω το εξης θεμα με την καμερα , οτι και να κανω στις ρυθμισεις η φωτογραφιες που βγαζει δεν πανε απο ακρη σε ακρη , δηλαδη οπως εχεις το κινητο οριζοντια αφηνουν μαυρο κενο αριστερα και δεξια. γιατι το κανει αυτο ρε παιδια ?
  19. ετσι τα εχω απλα φοβαμαι μηπως φθαρει η οθονη που ειναι μονιμα με τις ενδειξεις. επισης προσπαθω να αλλαξω το στυλ του ρολογιου στην ado αλλα παρολογο που το επιλεγω μολις κλεισεις το πορτακι της θηκης ειναι το κλασικο με το ρολοι πανω κατω..
  20. μολις το πηρα και εγω:D:D:D υπαρχει επιλογη να κανει αργη φορτιση για να κρατησει πιο πολυ η μπαταρια ? και την αναλυση οθονης την εχετε στο φουλ εσεις ? επισης το aod τρωει πολυ μπαταρια και μηπως φθειρει την οθονη ? ευχαριστω..
  21. ευχαριστω , δεν το βρησκα,, ευχαριστω , δεν το βρησκα,,
×
×
  • Create New...