Jump to content

hrc_thanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hrc_thanos

  • Ημ. Γέννησης 09/10/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

hrc_thanos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τα δικα μου στοιχεια απο την συσκευη μου Αγορασμενο απο Κωτσοβ*** http://i767.photobucket.com/albums/xx320/hrc_thanos/Screenshot_20170513-183029.png Σε συγκριση με αλλα κιν φιλων βγαζει πολυ φωτεινοτερες φωτο (σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου) αλλα υπαρχει αυτη η παραμορφωση στις ακρες δυστηχως Τελικα εχετε καταλαβει οτι ολα ειναι ενα ψεμα Τρελη διαφημιση παντου οτι ειναι το καλυτερο κιν με την καλυτερη καμερα και μια τρελη τιμη για να μας πεισουν οτι ''ειναι τοσο καλο για αυτο και ακριβο''? Η τιμη βεβαια ειναι αυτη γιατι, εχει iris scanner(σιγα μην το χρησιμοποιησω κανει κακο στα ματια) ,δαχτυλικο (εκει που ειναι.. 8 στους 10 δεν το εχουν ενεργοποιημενο) και καμερα με πολλα παραπονα.. Οποτε εχουμε ενα πολυ ομορφο κιν με οθοναρα και ενα καλο επεξεργαστη αυτο. (εκτος θεματος σορρυ..)
  2. Φαινεται καθαρα,ειναι η πιο καταλληλη φωτο για να το καταλαβουν ολοι Απο μια ερευνα που εκανα με συσκευες διάφορες φιλων μου(πχ LG G3,ONE PLUS 3) διαπιστωσα οτι υπαρχει μια πολυ μικρη παραμορφωση στις ακρες της φωτογραφιας αλλα ειναι παρα πολυ μικρη και πρεπει να κανεις αρκετο ζουμ για να το καταλαβεις.. Τελικα στο S8 μηπως δεν ειναι κ τοσο καλες οι φωτογραφιες απλως τις κανει να φαινονται ωραιες...??
  3. Δεν βλεπω καμια παραμορφωση στις φωτο Αν μπορεις θα ηθελα να κανεις μια δοκιμη λιγο πιο μακρινη και το αυτοκινητο να βρισκεται κεντρο κ προς κατω δηλαδη χαμηλα στην φωτο Νομιζω οτι οι φωτο που τραβαει το s8 στο επικεντρο της ειναι μια χαρα κ παραμορφωνει τα γυρω..
  4. Αυτο θελω να μαθω αν εχει προβλημα ο φακος,μηπως ομως ετσι ειναι η φωτο στα s8? Πρεπει κ καποιος αλλος ιδιοκτητης να βγαλει ενα αυτοκινητο (φωτο πλαινη) κ το αυτοκινητο να μην ειναι στο κεντρο της φωτογραφιας αλλα λιγο πιο πανω ή πιο κατω http://i767.photobucket.com/albums/xx320/hrc_thanos/media-share-0-02-05-810034bff66f5495b6ada6bf4c0c637a1862c5556213cf0c5bd88716ef20e95f-8c1050aa-0ebc-446d-bafc-2fd17f6d99c9.jpg
  5. Ετυχε να θελω να τραβηξω το αυτοκινητο το οποιο εβγαζα αρκετες φωτο παλια με αλλα κινητα και καταλαβα αμεσως οτι ειναι κατι διαφορετικο.. Αν καποιος τραβηξει ενα τοπιο η κατι αλλο που δεν εχει σχημα (οπως πχ στο αμαξι επρεπε η ροδα να ειναι στρογγυλη αλλα δεν ειναι) δεν ξερω αν θα καταλαβει κατι.. Το θεμα ειναι οτι ετσι βγαζουν τα S8 ή μερικα εχουν προβλημα?
  6. Εχετε παρατηρησει κατι περιεργο στην φωτογραφια απο την καμερα του s8? νομιζω οτι τις παραμορφωνει λιγο τις φωτογραφιες.. Εβγαλα το αμαξι μου καποιες φωτο και παρατηρησα οτι το εδειχνε πιο στενο, στην αρχη νομιζα οτι ηταν η ιδεα μου αλλα εκανα ζουμ στην ροδα του και οντως ειναι παραμορφωμενη(δοκιμασα με 4:3 αναλογια αλλα και με 16:9 κ ηταν το ιδιο) θελω να μου πειτε την γνωμη σας.. Στον πισω τροχο φαινεται πιο καθαρα http://i767.photobucket.com/albums/xx320/hrc_thanos/20170428_202040.jpg ειναι σαν τεντωμενη καπως.. http://i767.photobucket.com/albums/xx320/hrc_thanos/20170428_202040_1.jpg
  7. δηλαδη δωσατε ολοι τις συσκευες σας πισω και πηρατε τα χρηματα? μονο εγω ο ατυχος..?
  8. Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο παρομοιο ποστ αλλα θα ηθελα να μαθουμε αν καποιοι χρηστες note7 επεστρεψαν την συσκευη τους στην samsung και ποτε πηραν τα χρηματα του πισω κλπ Εγω προσωπικα εδω κ μια εβδομαδα περιμενω να ερθει ο κουριερ να παραλαβει το κινητο Τους παιρνω καθε μερα τηλ και μου λενε οτι θα με ενημερωσουν ποτε ερθει ο κουριερ ειμαι πολυ δυσαρεστημενος εχω κλεισει την συσκευη εχω μεινει με μια παλια και περιμενω τα χρηματα για να αγορασω καποια αλλη συσκευη!!
  9. Δηλαδη ολα αυτα τα πιστευεις..με 3 φωτο στο google και μια ανακοινωση απο ''αμερικανικα καναλια'' γιατι δεν ετυχε να βγει καποιος σε καποιο φορουμ να μας δειξει ενα περιστατικο..? συνηθως τις πρωτες ειδησεις τις μαθαινουμε απο το ιντερνετ και μετα απο τα καναλια..
  10. Στην Ευρωπη ουτε ενα κρουσμα...μονο αμερικη κ κορεα οπου υπαρχουν οι μεγαλυτερες πωλησεις αιφον.. :up: Που ετυχε με το που παρουσιαστηκε το 7αρι της apple ξαφνικα αρχισαν να παιρνουν φωτια τα note ...και μετα την ανακληση πηρε ενα φωτια σε αεροπλανο!!παλι στην αμερικη!!μα τοσο τυχερη αυτη η apple :O (υπαρχουν λεει σε ελειψη τα iphone7 απο της πωλησεις) Μα ειναι δυνατον μια τοσο μεγαλη εταιρεια σαν την σαμ να μην μπορει να διορθωσει ενα τετοιο προβλημα..?σε μια συσκευη που εχει παρομοια χαρακτηριστηκα με αλλες δικιες της οι οποιες λειτουργουν κανονικα..? Σε βαζει σε σκεψεις.. Σαν να την αναγκασαν μοιαζει.. Ειναι σαν να ειπε η apple παραειναι καλο αυτο το κιν θα κανουμε κατι να τα μαζεψεις ολα πισω αλλιως ξεχνα την αμερικη.. :lol::lol::lol:
  11. Τελικα υπαρχουν ατομα που θα το κρατησουν το note7 ή θα τα επιστρεψουμε ολοι;
  12. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και το δικο μου εγινε online αγορα απο ελληνικη αλυσιδα και λογικα θα ειναι 7s(πιστευω) Αυριο θα μου το φερει το κουριερ,για να δουμε..ευχομαι να μην μας τα παρει πισω η σαμσ και μεινουμε χωρις κιν..
  13. Καλησπερα Ειχα κανει προπαραγγελια κ εγω(για τις 3 Σεπ) απο επωνυμο καταστημα αλλα επειδη ημουν εκτος λογω απροσμενων διακοπων δεν πηγα να το παραλαβω, υστερα εμαθα για τα προβληματα με φωτιες κλπ. Περιμενα λοιπον την κυκλοφορια του παλι με καινουργιες συσκευες χωρις προβληματα. Ετσι λοιπον το ειδα διαθεσιμο σε καποιο καταστημα(υπεθεσα οτι δεν υπαρχει προβλημα πια) και εκανα κλικ κ το παρειγγειλα και θα μου ερθει αυριο με κουριερ!! Και μαθαινω σημερα οτι σταματησε η κυκλοφορια της συσκευης επειδη ειναι πιο επικινδυνη απο την αρχικη!!
  14. Παιδια την ελληνικη ρομ στο xda την εχω ανεβασει εγω,η οποια ειναι απο το site htc europe,εβαλα το S/N και την κατεβασε σε ελληνικη αλλωστε το ειχα πει και σε καποια ποστ πιο πριν οτι ηθελα να κατεβασω την αγγλικη για να την εχω αλλα μολις εβαλα το s/n εμφανισε την ελλινικη.Την ανακαλυψα απο τυχη με λιγα λογια..Εν το μεταξι μπορει να υπηρχε εδω και πολυ καιρο.. Εχει δικιο ο b16b ριχτε και μια ματια στα post πιο πριν(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2905042#post2905042) post#1820
×
×
  • Create New...