Jump to content

MrSeanKon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MrSeanKon

  1. Αυτό που λες Vincent_bet, δεν είναι εφικτό σε γενικές γραμμές..... Όποια εταιρεία και να κοιτάξεις (για στρογγυλοποίηση ας πούμε απόδοση 1.95-2.05 => μέση τιμή 2 δηλαδή) τότε σε βάθος χρόνου θα δεις ότι τα παιχνίδια συγκεκριμένων διοργανώσεων (π.χ. 1η Ελλάδας, 2η Γαλλίας κλπ κλπ) λίγες φορές υπερβαίνουν το 50% που είναι η θεωρητική πιθανότητα. Κι ειδικά σε εταιρείες που έχουν μεγάλη γκανιότα. Το αν κάποιος έχει γραφτεί σε ένα σωρό διαδικτυακές εταιρείες και κοιτάζει π.χ. ποια εταιρεία έχει το under 2.1 και ποια το over 2.1 για το ίδιο παιχνίδι, θα βγάλει ένα μικρό κέρδος σε κάθε περίπτωση, αλλά και πάλι θες μεγάλο κεφάλαιο (άσε που δε θα σε αφήνουν - βάζουν όρια οι books) και πότε να περιμένεις να βγει τέτοιο παιχνίδι...... Για αυτούς λοιπόν τους λόγους αποφάσισα να παρακολουθώ πολλές εταιρείες (50 και τέλος, ξεκίνησα με 30) ταυτόχρονα και συγκρίνω αποδόσεις, πτώσεις, ανόδους κλπ στατιστικά στοιχεία προσπαθώντας να βγάλω μιαν άκρη. Αυτό το κάνω μέσω του Oddsportal (υπάρχουν κι άλλα ιστολόγια να παρακολουθείς αποδόσεις) έχοντας ένα πρόγραμμα που αλλάζει σχεδόν σε καθημερινή βάση (όποιος θέλει ας δει προηγούμενα σχόλια μου σε τούτο θέμα για να μπει στο νόημα).
  2. Αν διαβάζεις εφημερίδες και δίνεις μεγάλη βάση στους δημοσιοκάφρους τύπου Σωτηρακόπουλου (όπως κι άλλων μικρότερου βεληνεκούς) τότε μην περιμένεις να πιάσεις μπάζα. Αυτοί (κατά τη γνώμη μου) ή είναι παντελώς άσχετοι ή λένε επίτηδες κάποια προγνωστικά ανάποδα επειδή τους συμβουλεύουν έτσι κάποιοι σπόνσορες. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση..... Από εκεί και πέρα, όπως σου έγραψε κι ο θεματοθέτης, κανένας δεν έχει μαγική σφαίρα να πετύχει το καθετί.... Κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια κι όπου βγει. Στην τελική δεν μας υποχρεώνει να το χρησιμοποιήσουμε, το δοκιμάζουμε κι αν μας αρέσει έχει καλώς.
  3. Tα πιτσιρίκια έχουν διαίσθηση να τα ακούς! Στην τελική ρίχνεις καρφί με 1Ε τα δύο σκορ κι ας τα χάσεις, πες ότι έχασες δύο κουλούρια, αλλά αν σου κάτσουν θα τρίβεις και τα μουστάκια σου! Τέσπα, αυτό που έχω συμπεράνει είναι ότι κυνηγώντας τα πολλά χάνεις και τα λίγα. Τον προηγούμενο μήνα έφθασα στο τελευταίο δεκαήμερο να κερδίζω 110Ε, αλλά μετά πήγα ομαδικά κουβαδιάσματα διότι κυνηγούσα Κιχωτικούς ανεμόμυλους.
  4. Tώρα για να πω την αλήθεια δεν ξέρω, αλλά το δικό μου είναι ένα παμπάλαιο Αλκατέλ 4ετίας, επομένως να υποθέσω κάτι σε 128-256 ΜΒ :D
  5. Περισσοτερο δινω βαση στα προτεινομενα παιχνιδια που προτεινονται ομοφωνα παρα στις προφητειες του "μαντη". Κρατησε ενα αρχειο για να δεις ποσες φορες παει κουβα.... Σημερα χαρηκα εις διπλουν! Οι μπακαλιαροι της Ισλανδιας κερασαν τους καπηλους του ονοματος της Μακεδονιας μας μιαν ωραιαν τριαρα! Αναμενω και τον Ασσο της Χιλης, το πρωι θα μελετησω την Ιρλανδια κι ειδικα τη Ντανταλκ που με στεναχωρησε τις προαλλες....
  6. Oι σημερινοί αγώνες λιγοστοί, αλλά ευτυχώς η Στατιστική πάλι με βοήθησε για τη Σουηδία 2η κατηγορία (αν και δεν είχα τα πολλά δεδομένα για το δεύτερο αγώνα). Η πλάκα είναι ότι πόνταρα GG τον αγώνα της Γκάις με την Ούτσικτενς και στο πρώτο 5λεπτο ήταν 1-1, ενώ το ημίχρονο έληξε 4-2!!! Αναφορικά με το Κόπα Αμέρικα, δεν έχω κοιτάξει τίποτις, είναι νωρίς και δεν ξέρω αν ασχοληθώ γιατί είναι εντελώς διαφορετικά τα πρωταθλήματα των χωρών από τα Μουντιάλ.
  7. H Σουηδία με έχει πάει καλά σε γενικές γραμμές κι ειδικά προχθές έβγαλα καλό πακετάκι. Σας δείχνω δύο φωτογραφίες (ελπίζω να φαίνονται για αρκετό διάστημα μέσω του free image hoster) με την ανάλυση των αποδόσεων στη Βραζιλία 1η κατηγορία. Εδώ είναι οι Άσσοι που συμφέρει να τζογάρουμε: http://s8.postimg.org/kq0n7orad/gkaniota.png ΚΙ ΕΔΩ ΜΑΚΡΥΑ ΚΟΥΒΑΣ! http://s8.postimg.org/u6v1s20it/kouvas.png Όσο για τη λέξη GUN LOL είναι η greeklish αναγραφή της γκανιότας, αν και νομίζω ότι payout είναι η απόδοση του όρου, τέσπα δείτε το σαν όπλο που σκοτώνει!
  8. Χθες με έκαψε η Σαμπάιο Κορρέα :mad: αλλά σήμερα η Σουηδία μου χάρισε κάμποσα φράγκα σε πολλαπλά δελτία, έβαλα και Πολωνία συν τουρκαλάδες τον τελικό (GG εδώ) :D Ανέβασα κάποιο υλικό αποδείξεων εδώ συν ένα απλήρωτο δελτίο (από τα 4 που έριξα). Παρολίγο να περνούσε και το δεύτερο τελικό σκορ χθες (η Ουρακάν νίκησε 3-2 αντί για 2-1). Τέσπα όλα καλά!
  9. zananiro τι με ρωτάς εμένα, αυτά είναι κάπως Κινέζικες ορολογίες! Δεν το ήξερα για να σου πω την αλήθεια. Τέσπα σήμερα για πρώτη φορά δοκίμασα το άγνωστο Καζακστάν. 1Ε ήταν το αρχικό δελτίο έτσι στο χαβαλέ. Αφού πέρασε οι 3 πρώτοι αγώνες, μπήκα δυναμικότερος στους επόμενους δύο που ήταν σιγουρότεροι. Τhanks :)
  10. Το κινητό μου είναι αρχαιολογίας. Επομένως ο Opera του είναι σχετικά ελαφρύς! Για να βλέπω κανένα βίντεο στο τουτουμπ τρέχω και τον Επόμενο πλοηγητή :D Next browser που το γονατίζει κάπως....
  11. Kαλησπερίζω κι εγώ την παρέα. Εύχομαι καλά κέρδη σε όλους μας, αλλά ο παίζων χάνει κι ο πίνων μεθύσκει ας μην το ξεχνάμε αυτό! Εδώ και 3 εβδομάδες έτσι για το χαβαλέ ανεβάζω κάποια προγνωστικά σε ένα μπακάλικο :D εντάξει δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο από την άποψη της εμφάνισης συγκρίνοντάς το με το myphone, αλλά έχω πάρει γερά πακέτα ειδικά χθες και το προηγούμενο Σ/Κ. Θα το βρείτε εδώ κάνουμε και τα στατιστικά όσο μας επιτρέπει ο χρόνος είτε τα υπάρχοντα δεδομένα. Για σήμερα πάντως δεν έχει παιχνίδια που να αξίζουν.
  12. Αναδύω το θέμα στην επιφάνεια για να σας γνωστοποιήσω την ύπαρξη μιας τυπικής σελίδας για το τυχερό αυτό παιχνίδι. Σε καθημερινή βάση (αρκεί να είμαστε καλά) θα ανεβάζω στατιστικά πριν την έναρξη των κληρώσεων. Μπορείτε να με βρίσκετε ==> http://kino.freeforums.net/
  13. Αφενος δεν ειμαι εξοικειωμενος με δαυτα, αφετερου παλιοτερα ως νεαροτερος που ειχα κι ορεξη (τωρα γερασαμε), ειχα αλλαξει τα φωτα σε μητρικες, στα Παραθυρα κι αναβαθμισεις ΒΙΟS και μονταρισμενες εκδοσεις ειχα βαλει.... Νοιωθω αμηχανα κι ισως φαινομαι εκνευριστικα ασχετος ρωτωντας συνεχως, αντε να παει στον αγυριστο δε θα συνεχισω αλλο μαζι του, ισα να ριχνω ενα γρηγορο υποτυπωδες σερφαρισμα με Οpera mini κι ελεγχος emails με το ενσωματωμενο του προγραμμα. Κι οταν ελθει η ωρα θα παει στον πατο της θαλασσας να κανει παρεα με τα σκυλοψαρα. Thanks again για την υπομονη σου.
  14. A μπραβο, αυτο εγραψα σε υπονοουμενο στο προηγουμενο σχολιο, οτι ο πειρατης (με τη διαδικασια που εδειξες με τις πολλαπλες εικονες) συν το mobileuncle με το image που ανεβασες δεν αρκει ωστε να δω το ευλογημενο μενου που δειχνεις και να προχωρησω επιτελους.... Κι οντως ετσι συμβαινει δε γινεται τιποτα και κουραζομεθα ασκοπα.....
  15. othon διόλου με απασχολεί αν είναι ταχύτατη, είτε δεν έχει ελληνικά, την ηρεμία μου θέτω σε πρώτο στάδιο. Αλλά πριν τολμήσω το επόμενο βήμα, δες στην προηγούμενη σελίδα το 808ο σχόλιο μου, εσένα μόλις επανεκκινείς τη συσκευή και την αναβαθμίζεις τέτοιο μενού παρουσιάζει ή κάποιο άλλο? :rolleyes: Έχω μπερδευτεί αρκετά ψάχνοντας παράλληλα και τα video στο Youtube (που δεν είναι στα Αγγλικά που να πάρει) κι αυτός είναι ο λόγος που καταφεύγω σε πολλαπλές ερωτήσεις.
  16. Kλαδεύτηκε με τον Root Uninstaller κι έμεινε ο πειρατής. Conflicts τέλος πλέον. Επίσης δεν έχω εγκαταστήσει τίποτε άλλο εντελώς (ανέφερα παραπάνω ότι έπεσε πάλι format). To θέμα είναι ότι το m44tools.apk και ένα recovery-alca image αρχείο αρκούν για να γίνει η δουλειά? Δες αλλά που να πάρει ο διάολος :ninja: Ισπανικά μιλάει και προσπαθώ να καταλάβω :wacko: :worry: τι να εννοεί μέσω των εικόνων..... Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι επιλέγει το μενού reboot to recovery και μετά φορτώνει το CWM based recovery και προχωρά η δουλειά..... Επομένως τι κάνω ως επόμενο βήμα? :rolleyes:
  17. Η διαδικασία που έδειξες με τις πολλαπλές εικόνες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ αλλά δεν κάνω τίποτε παραπέρα! :X περιμένω οδηγίες! O Root Checker πάντως μου δείχνει ότι είναι ΟΚ ρουταρισμένο το κινητό (ο Θεός να το κάνει τέσπα). Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα (σύγκρουση - conflict πώς να το πω)... Ο πειρατής Superuser (έχει το ρομποτάκι μονόφθαλμο) τούτος δηλαδή μόλις στήθηκε κι έπεσε επανεκκίνηση τούτος εδώ άρχισε να πετάει προειδοποιητικά μυνήματα ότι χρειάζεται ενημέρωση (το εικονίδιο αυτό δημιουργήθηκε πριν μέρες όταν έτρεξα επιτυχώς το E-root που υπέδειξες). Βέβαια δεν προχωράει κι αν καταλαβαίνω καλά το conflict θα πρέπει να οφείλεται ότι υπάρχουν δύο παρόμοιες εφαρμογές.
  18. Πριν ξαναπροσπαθήσω, κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές (κουτσουρεμένες ρυθμίσεις) το κινητό ώστε να σβηστούν όλα. Παράλληλα πάτησα και διαγραφή της κάρτας (erase SD card). Επανεκκινείται το ρημάδι, το συνδέω στο PC ελέγχω η κάρτα επέκτασης εντελώς άδεια. Δυστυχώς πάλι τα ίδια το μενού που εμφανίζεται είναι αυτό που σου έδειξα στην προηγούμενη σελίδα. ROM Manager & m44tools.apk δεν κάνουν τίποτα. Να δοκιμάσω κάποιο άλλο πρόγραμμα αναβάθμισης της ROM μπας και φορτώσει το πολυπόθητο μενού? :rolleyes: Κατέβασα ROM Customizer δεν εγκαθίσταται :X To ROM Installer θα δοκιμάσω, αν έχεις κάποια ιδέα να βοηθήσεις γιατί από όσο κατάλαβα χρειάζεται το RΟΜ Μanager αλλά κι εδώ δεν έβγαλα άκρη, έψαξα τα μενού. Γιατί αν δούλευε με τον ROM Installer πιστεύω θα είχε δουλέψει ήδη ο ROM Manager.... Τι άλλο να κάνω, άλλη άκρη δε βγαίνει εκτός κι αν το σπάσω από τα νεύρα μου :angry: ή το παρατήσω εντελώς και δεν πολυασχολούμαι :wacko: Για του λόγου το αληθές (όσο και να σας φαίνεται παράξενο) ο File Manager δε μπορεί να σβήσει κανένα αρχείο! Δεν αναφέρομαι για τα αρχεία συστήματος, πες ότι μεταφέρω μια εικόνα από τον υπολογιστή στην κάρτα μνήμης. Ε δεν τη σβήνει!
  19. othon τελικα τι στο καλο ευθυνεται και δε φορτωνει το σωστο μενου? Παρεπιπτοντως, οταν εβαλα το ROM manager και προσπαθησα να εγκαταστησω μεσω αυτου το Clockworkmod εβγαζε μηνυμα οτι η συσκευη δεν υποστηριζεται.... Αγνοωντας το, η συνεχεια δεν εδωσε κατι. Και fix permissions πατησα μπας και, αλλα τζιφος.
  20. Ξανακάνω για πολλοστή φορά διόρθωση το σχόλιό μου για να μπορέσουμε να συννενοηθούμε: 1) Δε με ενδιαφέρει να έχει Ελληνικά μενού. Ανέκαθεν Εγγλέζικα χρησιμοποιώ. Πάμε παρακάτω.... 2) Κατέβασα το αρχείο Alcatel OT-991 custom recovery που έχεις ανεβάσει. Έχει μέσα το m44tools.apk και ένα recovery-alca image αρχείο. Έστησα το apk όλα καλά μετά το ανοίγουμε, επιλέγουμε flash recovery δίνοντας το image αρχείο και κάνει επανεκκίνηση. Ακολούθως πήγα στους XDA και κατέβασα το ALCATEL OT 991 GRADU V1.0 CUSTOM ROM. Μέχρις εδώ όλα καλά? Χρειάζεται να κατεβάσω τίποτε άλλο? Γιατί εκεί ο τύπος γράφει για Clockworkmood και τα ρέστα. Κι αν καταλαβαίνω αυτό το ρημάδι δεν πρέπει να χρειάζεται αφού έχω το δικό σου m44tools.apk. Σταματώ εδώ ΔΕΝ κάνω τίποτε και περιμένω την απάντησή σου :) Αυτό όμως που με κάνει να ανησυχώ (πετάω μια υποθετική ερώτηση) είναι μήπως τα προγράμματα αναβάθμισης της μνήμης δε μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά επειδή το υπάρχων λειτουργικό είναι αρκετά πειραγμένο? Κι αυτό το λέω γιατί όσες το μενού που εμφανίζεται δεν είναι σαν κι αυτά που έχω δει σε video Youtube αλλά ότι δείχνει η φωτογραφία....
  21. Ωραίος. Τουλάχιστο αν τη βάλω που να με πάρει και να με σηκώσει :D καλά να πάθω βραδυάτικα, να εγκαταστήσω κάποιο πληκτρολόγιο όπως είναι τούτο γιατί διάβασα ότι υποστήριξη ελληνικών ΓΙΟΚ.
  22. Δεν έπιασε τίποτα ενώ φάνηκε να προχωράει κόλλησε..... Και το κακό είναι ότι δε μπορώ να κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή γιατί το άλλο το ρημάδι ακόμη να κατέβει. Τώρα για να μπω κάπως σε νόημα η αναβάθμιση της custom ROM είναι κάτι σαν την ανάβαθμιση του ΒΙΟS των μητρικών? Επειδή με τους υπολογιστές είμαι περισσότερο εξοικειωμένος. Βάζοντας τη νέα ROM η εμφάνιση αλλά κι οι εφαρμογές δε θα είναι όπως τις έβλεπα μέχρι πρότινος?
  23. Eπειδή δεν έχω CD του κινητού μπήκα στη σελίδα της Alcatel εδώ και δε λειτουργεί. Μένω κι εξωτερικό πλέον οπότε τρέχα γύρευε τι να βρεις εδώ πέρα.... Υπάρχει γιατρειά? :rolleyes: Κατάφερα με τις αλχημείες μου να αυξήσω από τα 82ΜΒ στα 115ΜΒ την ελεύθερη εσωτερική μνήμη. Εύγε μου! Μπήκα εδώ μέσα και κατεβάζω την πρώτη αν κατάλαβα και πάλι καλά LMFAO το κινητό είναι πειραματόζωο! Δυστυχώς κατεβαίνει με ταχύτητα χελώνας ~35ΚΒ/sec θα ξημερωθούμε.....
  24. Tελικά από @@ριες :X το παρακάναμε σήμερα, τέσπα το κινητό κατάντησε πειραματόζωο :lol: Δεν υπάρχει τίποτα στην κάρτα επέκτασης (φάκελος του roor uninstaller) γιατί έπεσε κι εκεί κλάδεμα τέσπα, θα πρέπει να βάλω custom ROM αν κατάλαβα καλά?? => τα επεξηγείς στην προηγούμενη σελίδα....
  25. Φίλε κάνε refresh το forum γιατί κάποια τμήματα του post τα διόρθωσα πρίν λίγο, αν και δεν πειράζει ας μείνουν για μελλοντική αναφορά των άλλων παιδιών, άσχετα αν βρήκα την άκρη. Με το πρώτο ερώτημα ειδικά θα ήθελα μια βοήθεια :rolleyes:
×
×
  • Create New...