Selespeed Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Παιδιά, όποιος ενδιαφέρεται (και μπορεί), προχτές στο αεροδρόμιο της Ρώμης (Fiumiccino) το είχαν 475€ (σε κάποια -και καλά- gadget-shops που υπήρχαν σε αρκετα σημεία του αεροδρομίου και πουλούσαν από ακουστικά μέχρι laptop). (Και ο καπουτσινο 1,40€ ;) ) ΕDIT : Oups... Στο expansys της Ιταλίας 435€. Φαντάζομαι θα υπάρχει και φτηνότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Μια διαφορά που μου έρχεται εμένα τώρα στο μυαλό είναι οτι το S8000 δεν έχει windows... :p:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ... ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΑ SAMSUNG ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.... ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ OMNIA II ME TO S8000 JET? KAI ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ρε παιδια.....πιο ειναι καλυτερο γιατι εχο φαι τα λισακαμου να βρω πιο απο τα διο να παρο......το ομνια 2 η το ομνια ΗΔ ? δλδ πιο ειναι το πιο λιτουργικο ......με ψηνει πολυ το ΗΔ με τα 8μπ κ το ΗΔ βιντεο .....αλλααααα το ομνια 2 μου αρεσει εμφανιση.......πιο ειναι πιο δινατο για εφαρμογες κ τετια ? κ τι θα προτινατε εσυς κ γιατι ? Συνιστώ και στους δύο να μάθετε τι εστί windows mobile λειτουργικό πριν προβείτε στην αφορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Κατάφερε να το πάρει τελικά κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 ΕDIT : Oups... Στο expansys της Ιταλίας 435€. Φαντάζομαι θα υπάρχει και φτηνότερα... €429.99 στο ελληνικό. Και με τα κουπόνια του expansys θα πέσει λίγο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 μολις το πηρα! καταστημα γερμανος κορυδαλλου,αθηνας 61 για τους βιαστικους σαν και μενα,εχει ακομα 4-5 κομματια. θα αρχισω να το ψαχνω και να το μαθαινω διοτι πρωταρης στα wm ,το μεσημερακι. πρωτη οπτικη εντυπωση,πανεμορφο και γρηγορο. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 μολις το πηρα! καταστημα γερμανος κορυδαλλου,αθηνας 61 για τους βιαστικους σαν και μενα,εχει ακομα 4-5 κομματια. θα αρχισω να το ψαχνω και να το μαθαινω διοτι πρωταρης στα wm ,το μεσημερακι. πρωτη οπτικη εντυπωση,πανεμορφο και γρηγορο. Καλορίζικο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 ευχαριστω,εχει 8 γιγα ενσωματωμενη,2 γιγα εξτρα,θηκη,χαρτες κ.λ.π. δεν εχω δει τιποτα ακομα το εχω στο κουτι του. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Καλορίζικο και περιμένουμε review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 σαββατοκυριακο που θα χω χρονο θα πω αναλυτικα εντυπωσεις. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Με την ησυχία σου... εξάλλου χρειάζεται χρόνος για να βγουν σίγουρα συμπεράσματα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 σαββατοκυριακο που θα χω χρονο θα πω αναλυτικα εντυπωσεις. Καλορίζικο φίλε... τι rom φοράει; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 ελληνικη ρομ φοραει γιατι απο οτι ειδα στο πρωτο ανοιγμα ηταν απευθειας στα ελληνικα,δεν χρειασθηκε να ψαξω να την βρω. παιδια ειναι το πρωτο με wm που αγοραζω και θα πεσει πολυ ψαξιμο και μελετη για να εξοικιωθω. το μονο που ασχοληθηκα ετσι για κανα τεταρτο ηταν να ρυθμισω τον ηχο και μπορω να πω οτι απο ποιοτητα ειναι πολυ καλος με την επιλογη hd. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 ελληνικη ρομ φοραει γιατι απο οτι ειδα στο πρωτο ανοιγμα ηταν απευθειας στα ελληνικα,δεν χρειασθηκε να ψαξω να την βρω. παιδια ειναι το πρωτο με wm που αγοραζω και θα πεσει πολυ ψαξιμο και μελετη για να εξοικιωθω. το μονο που ασχοληθηκα ετσι για κανα τεταρτο ηταν να ρυθμισω τον ηχο και μπορω να πω οτι απο ποιοτητα ειναι πολυ καλος με την επιλογη hd. πάτησε αν μπορείς *#1234# και πες μου τι σου βγάζει!!! :) Αν θέλεις δες στην υπογραφή μου τον οδηγό που έχω φτιάξει για το στήσιμο! :happy: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 PDA:I8000NXXIJ3 CSC:I8000EURIJ5 PHONE:I8000XXIJ1 και βεβαια θα χρειασθω τον οδηγο σου. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JJB Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Εντυπώσεις από τους χάρτες και την οθόνη; Κάπου διάβασα ότι και οι Sygic είναι αρκετά καλοί και η οθόνη του κινητού επίσης, οπότε αναρωτιέμαι αν θα κάνει και για GPS στο αυτοκίνητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchris Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 PDA:I8000NXXIJ3 CSC:I8000EURIJ5 PHONE:I8000XXIJ1 και βεβαια θα χρειασθω τον οδηγο σου. Με τα 6.5 δεν είναι αυτή? Βγήκε official update από την samsung και δεν το πήραμε χαμπάρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 520€ από Γερμανό Το είδα πολύ γρήγορα (από χρόνο μηδέν η δουλειά βλέπετε). Δύο γρήγορες εντυπώσεις: οθόνη ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ανταπόκριση συμπαθητική, είναι πολύ νωρίς βέβαια για συμπεράσματα ειδικά για το UI, γιατί δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει omnia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 η οθονη ειναι ολα τα λεφτα,οι ηχοι εχουν ποιοτητα αλλα ειναι μετριοι σε ενταση,εκτος εαν υπαρχει ρυθμιση που δεν την ειδα.τωρα το εχω βαλει για φορτιση,κανα 8ωρο ειναι καλα; αυριο που θα το ψαξω θα ρωτησω και για το wi-fi γιατι ενω εβαλα κωδικο στο ρουτερ και στο κινητο κατι παιζει και δεν συνδεεται. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 PDA:I8000NXXIJ3 CSC:I8000EURIJ5 PHONE:I8000XXIJ1 και βεβαια θα χρειασθω τον οδηγο σου. Αυτή λοιπόν είναι η επίσημη ελληνική! Πολυγλωσσική για την ακρίβεια, αλλά αυτή φορέσαν στα πρώτα ελληνικά WM6.5!!! Μην την αλλάξεις προς το παρόν! Δες πως πάει πρώτα! Εντυπώσεις από τους χάρτες και την οθόνη; Κάπου διάβασα ότι και οι Sygic είναι αρκετά καλοί και η οθόνη του κινητού επίσης, οπότε αναρωτιέμαι αν θα κάνει και για GPS στο αυτοκίνητο. Σίγουρα κάνει για gps στο αυτοκίνητο! Τώρα το sygic δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά μπορείς να βάλεις ότι θέλεις!!! ;) Με τα 6.5 δεν είναι αυτή? Βγήκε official update από την samsung και δεν το πήραμε χαμπάρι? Βγήκε στο εξωτερικό, η I8000XXIJ9, την οποία και φοράω! Εδώ, σήμερα κυκλοφόρησε το κινητό! :p η οθονη ειναι ολα τα λεφτα,οι ηχοι εχουν ποιοτητα αλλα ειναι μετριοι σε ενταση,εκτος εαν υπαρχει ρυθμιση που δεν την ειδα.τωρα το εχω βαλει για φορτιση,κανα 8ωρο ειναι καλα; αυριο που θα το ψαξω θα ρωτησω και για το wi-fi γιατι ενω εβαλα κωδικο στο ρουτερ και στο κινητο κατι παιζει και δεν συνδεεται. Τα WM έχουν δύο εντάσεις, μία για τους ήχους της συσκευής και μία για το ακουστικό! Θα το ρυθμίσεις εύκολα πατώντας το ηχείο που βλέπεις στην οθόνη αναμονής! ;) Υπάρχει βέβαια τρόπος να τους αυξήσεις κι άλλο, δες στα tips & tricks!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 αυξανοντας την ενταση[gain]δεν υπαρχει προβλημα με τα ηχεια,π.χ. καψιμο; Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 αυξανοντας την ενταση[gain]δεν υπαρχει προβλημα με τα ηχεια,π.χ. καψιμο; Αν το αυξήσεις πολύ θα έχεις τρίξιμο στα ηχεία, οπότε θα το ξανακατεβάσεις σε αποδεκτό επίπεδο ποιότητας-έντασης! :) Μήπως σε ενοχλεί το χαμήλωμα της έντασης που κάνουν τα samsung στα 3 πρώτα δευτερόλεπτα της κλήσης; Ή σε ενοχλεί το πως ακούγονται τα τραγούδια ή το ράδιο από το ηχείο; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Βγήκε στο εξωτερικό, η I8000XXIJ9, την οποία και φοράω! Οποτε περιμενουμε εντυπωσεις...Ειδικα αν με την νεα εκδοση εχουμε βελτιωση στο lag του touchwiz. Επισης αν δεν κανω λαθος δοκιμασες κ το TF3D...Πεζει ομαλα στο Omnia??? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 απλα ειχα συνηθισει τα xpress music της nokia αλλα θα το δοκιμασω το κολπακι. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Δεν μου βλεπει την sdcard. Του έβαλα και μία άλλη δική μου αλλά δεν... Θέλει καμιά ιδιαίτερη ρύθμιση που μου ξεφεύγει? Ακυρο, δεν είχε μπει (κατά τη γνώμη του κινητού) σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts