geram Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 κανε εγκατασταση το qtintaller το ιδιο ειχα παθει κι εγω google it... Μέσα από wifi σύνδεση δουλεύει κανονικά. Έβαλα στου αδελφού μου (που είχε και αυτός το ίδιο πρόβλημα) χειροκίνητα τις ρυθμίσεις της WIND internet και δούλεψε. Το δικό μου με τις παλιές ρυθμίσεις δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 παιδια μεσω του ovi store δεν μπορουμε να κανουμε εγκατασταση εφαρμογων? Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 παιδια μεσω του ovi store δεν μπορουμε να κανουμε εγκατασταση εφαρμογων? ναι κατεβαζεις εφαρμογη και την κανεις εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 παρατηρηστε στο ovistore οτι οι εφαρμογες εχουν μειωθει σημαντικα και στις πεισσοτερες βγαινουν νεα updates τα οποία έχουν νεα εμφανιση. σα να μου φαινεται οτι η αννουλα εχει διαφορετικες παραμετρους για τα widgets:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 παρατηρηστε στο ovistore οτι οι εφαρμογες εχουν μειωθει σημαντικα και στις πεισσοτερες βγαινουν νεα updates τα οποία έχουν νεα εμφανιση. σα να μου φαινεται οτι η αννουλα εχει διαφορετικες παραμετρους για τα widgets:) Καλημέρα το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό εδώ και 3-4 μέρες έχουν λιγοστέψει η εφαρμογές και δεν καταλαβαίνω γιατί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Καλημέρα το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό εδώ και 3-4 μέρες έχουν λιγοστέψει η εφαρμογές και δεν καταλαβαίνω γιατί εχω την εντυπωση οτι τα μετασχηματιζουν για τις νεες εκδοσεις λογισμικου αλλα και τις νεες qt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 http://nokian8users.weebly.com/6/post/2011/05/keep-your-applications-up-to-date-with-the-latest-release-of-ovi-store.html νεο ovistore ερχεται με αυτοματα updates των εφαρμογων. καλο φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 http://store.ovi.com/search?q=3D+World+Atlas+and+Factbook Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι συμβατή με Symbian^1; (Nokia C5-03) :) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Από το store εμφανίζεται σαν υποστηριζόμενη η συγκεκριμένη συσκευή,και όλες οι Symbian^1,για αυτή την εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Το Nokia Battery Monitor (υποστηρίζεται απ την συσκευή μου κατα τα λεγομενα του ovi store) δεν εμφανιζεται στις εγκατεστημενες εφαρμογες μου... Καμμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι; Ευχαριστω εκ των πρωτερων...:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Αν αναφέρεσαι στο C5-03 τότε έχω την εντύπωση ότι κάνεις λάθος.:) http://img27.imageshack.us/img27/9549/hkkhj.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 (edited) Γι αυτό λέω... http://store.ovi.com/content/61776?clickSource=homepage είναι η έκδοση 1.3 και όχι η 2.0 ...:) http://img850.imageshack.us/img850/8185/79569759.th.png Uploaded with ImageShack.us Edited June 7, 2011 by Zisis1992 Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Η ιστορία: Κατέβαζα 3-4 παιχνίδια ταυτόχρονα από το ovi store και πήγα και ενεργοποιησα το «εκτος συνδεσης» με ενεργοποιημενο το wifi. Τα παιχνιδια αυτα που κατεβαιναν σταματησαν, εβγαλαν σφαλμα και τα κατεβασα απο την αρχη 2-3 φορες και μου βγαζει παλι σφαλμα. Καμια ιδεα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Ovi Store update (μάλλον για s^3) v2.08.042. Βάλανε επιτέλους λειτουργία update.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 (edited) ΠΡΟΣΟΧΗ. Εγω μόλις την έβαλα την αναβάθμηση... και σε οποια κατηγορία και να μπω π.χ. εφαρμογές αν παω προς τα κάτω να μου εμφανίσει τις υπολοιπες εφαρμογές... απλα δεν μου τις εμφανίζει.... edit: υστερα απο 5 φορες επανεκιννηση δουλεύει... για να δουμε... Edited June 8, 2011 by the_shaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 ΠΡΟΣΟΧΗ. Εγω μόλις την έβαλα την αναβάθμηση... και σε οποια κατηγορία και να μπω π.χ. εφαρμογές αν παω προς τα κάτω να μου εμφανίσει τις υπολοιπες εφαρμογές... απλα δεν μου τις εμφανίζει.... εμενα μια χαρα τις δειχνει ολες... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Μόλις μου την έβγαλε και εμένα την αναβάθμιση και την κατεβάζω. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Η ιστορία: Κατέβαζα 3-4 παιχνίδια ταυτόχρονα από το ovi store και πήγα και ενεργοποιησα το «εκτος συνδεσης» με ενεργοποιημενο το wifi. Τα παιχνιδια αυτα που κατεβαιναν σταματησαν, εβγαλαν σφαλμα και τα κατεβασα απο την αρχη 2-3 φορες και μου βγαζει παλι σφαλμα. Καμια ιδεα; Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση στην συσκευή,όπως επίσης log out-in στο store μήπως και γίνει κάτι; Επίσης δοκίμασε να διαγράψεις την cache σε περίπτωση που αποθηκεύεται εκεί το ιστορικό από την περιήγηση στο store.Αν βρεις κάποια λύση ενημέρωσε να γνωρίζουμε τι γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Να υπενθυμίσω ότι υπάρχει και η δυνατότητα να κατεβάζουμε εφαρμογές και από τον υπολογιστή Πως κατεβάζουμε εφαρμογές από το ovi store στον υπολογιστή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση στην συσκευή,όπως επίσης log out-in στο store μήπως και γίνει κάτι; Επίσης δοκίμασε να διαγράψεις την cache σε περίπτωση που αποθηκεύεται εκεί το ιστορικό από την περιήγηση στο store.Αν βρεις κάποια λύση ενημέρωσε να γνωρίζουμε τι γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Να υπενθυμίσω ότι υπάρχει και η δυνατότητα να κατεβάζουμε εφαρμογές και από τον υπολογιστή Πως κατεβάζουμε εφαρμογές από το ovi store στον υπολογιστή Έκανα επανεκκινηση της συσκευής και όλα οκ. Βέβαια έγινε και update το ovi store και δεν ξέρω ποιο επεξε ρόλο :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Παιδια εμας αυτη η αναβαθμιση για το οβι γιατι δν μας ηρ8ε??εχω παραεισαγωγης...δν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemy Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 το τελευταιο καιρο καθως γραφω ενα μηνυμα με Τ9, αν γραψω καποια λεξη (πχ περισσοτερο,απογοητευση,ασχολουμαι) το κινητο κλεινει τα μηνυματα και με βγαζει στην αρχικη οθονη(το μηνυμα εχει χαθει).αν δεν χρησιμοποιω Τ9 δεν το κανει.τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Πριν λίγο μου έκανε αναβάθμιση το OVI Store. Μου βρήκε ενημέρωση για το Power Calculator που έχω αγορασμένο, αλλά μόλις την ξεκίνησα μου έβγαλε μήνυμα σφάλματος «Σφάλμα λήψης». Επίσης επεχείρησα να κατεβάσω την δοκιμαστική έκδοση του Business Calendar, αλλά κατά την εγκατάσταση μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα. Η σύνδεση είναι Cosmote Internet, καθώς δεν έχω διαθέσιμο Wlan εδώ που είμαι. Τι μπορεί να φταίει, η σύνδεση ή το OVI; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 κανω ληψη καποιου παιχνιδιου ή εφαρμογης απο το ovi αλλα ενω το κατεβαζει μετα μου γραφει γινεται εγκατασταση αλλα εχει περασει κανα μισαωρο και δεν το κανει εγκατ.Τι μπορει να γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Μήπως πρόκειται για εφαρμογές που χρειάζονται ενεργή σύνδεση δεδομένων για να <<κατέβουν>> επιπλέον δεδομένα και δεν έχεις σύνδεση εκείνη την ώρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Μήπως πρόκειται για εφαρμογές που χρειάζονται ενεργή σύνδεση δεδομένων για να <<κατέβουν>> επιπλέον δεδομένα και δεν έχεις σύνδεση εκείνη την ώρα; όχι είμαι σπίτι και εχω κανονικά σύνδεση μέσω wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts