Jump to content

alexpapad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    178
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About alexpapad

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

alexpapad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. alexpapad

    OnePlus 6

    Γιατί απλά δεν το πρόσεξα. Με το που ήρθε το κινητό το έβαλα στη θήκη και στο 20ημερο έβγαλα να καθαρίσω την θήκη και το είδα τότε. Η απάντηση τους ήταν να το καθαρίσω παρόλο που τους έλεγα ότι είναι εσωτερικό. Λίγο που το έψαξα το έχουν και άλλοι και το έχουν γράψει στο επισημο thread. Και για να τα λέμε όλα είναι κινητάρα και είναι φουλ ευχαριστημενος και το προτείνω σε πολλούς που θέλουν να αγοράσουν καινούριο κινητό απλά πρέπει όταν δίνεις 570 να είναι όλα στην πένα.
  2. Πάντως και εγώ το έχω το συγκεκριμένο τζαμακι το official και έχω και εγώ ακριβώς τις ίδιες φουσκαλιτσες . Πιστεύω ότι απλά έχουν δημιουργηθεί από σκόνη. Αν όχι θα στείλω και γω για να μου στείλουν άλλο γιατί τους έχω και λίγο άχτι γιατί ναι μεν όλα τέλεια με το κινητό και είναι κινητάρα αλλά στο πίσω μέρος ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ από το τζαμακι πάνω και κάτω δεξιά πλευρά έχει κόλλες ή κάτι σαν γδαρσιμο και έχει συμβεί και σε άλλους και τους έστειλα να τους το πω η απάντηση τους (από τον specialist που του στείλανε ειδικό αίτημα ) ήταν ότι άμα το τριψω λίγο θα καθαρίσει ενω τους είπα ότι είναι εσωτερικό
  3. alexpapad

    OnePlus 6

    Καλησπέρα παιδιά. Είχα ρωτήσει κάτι σχετικά με το αν η oneplus υπάρχει περίπτωση να μου έχει πουλήσει refurbished κινητό (από το official site το αγόρασα) επειδή έχει κάτι σαν κόλλα εσωτερικά από το τζαμί στην πάνω και κάτω δεξιά μεριά αλλά δεν μου απάντησε κανείς . Θέλω να ξαναρωτήσω. Μπορει κάποιος που έχει αγοράσει από την δεύτερη φουρνιά (αφού δηλαδή ξαναμπήκε σε στοκ το κινητό λόγω τελειώματα των αποθεμάτων) την ημερομηνία κατασκευής του κινητού του που αναγράφεται έξω από το κουτί ? Εμένα γράφει 24/5/2018 (έχω silk white και το πήρα στις 22 Ιουνίου ) .
  4. alexpapad

    OnePlus 6

    Καλησπέρα παιδιά . Είμαι και γω κάτοχος του oneplus 6 σε silk white χρώμα από τα τέλη Ιουνίου περίπου. Έχω ένα θεματακι-απορια αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το λύσω γιατί μου έχει φάει το μυαλό. Με το κινητό όλα τέλεια και είμαι σούπερ ευχαριστημένος αλλά όσον αφορά την κατασκευή του εχει να το πω μια ατέλεια που με προβλημάτισε. Στο πίσω δεξί κάτω και πάνω μέρος που το τζαμί κολλάει στο μεταλλικό πλαίσιο , εσωτερικα από το τζαμι υπάρχει κάτι σαν γδαρσιμο ή σαν να τους ξέφυγε κόλλα . Αυτό οφείλεται προφανώς σε κακό quality control ή το κινητό που παρέλαβα από την ίδια την oneplus είναι refurbished. Παίζει ενδεχόμενο το κινητό να είναι refurbished και να είχε προηγουμένως ανοιχτεί ?? Εγώ το πήρα 22 Ιουνίου (δηλαδή αφού το ξαναεφεραν σε στοκ στην Ευρώπη) ενώ το κινητό γράφει εξω από το κουτί ότι κατασκευάστηκε 24/5/2018. Μίλησα με αυτούς και μου είπαν ότι δεν αντικαθίσταται εφόσον έχω περάσει τις 15 μέρες και ότι άμα το τριψω θα καθαρίσει ενώ τους εξηγώ ότι είναι εσωτερικό . Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το IMEI SV το οποίο σε μένα είναι 02 (και αν αυτό σημαίνει.κατι σχετικα με refurbishment) και αν είναι το ίδιο σε σας και αν καποιος που παρέλαβε πρόσφατα το κινητό (μετά το δεύτερο στοκ) μπορει να μου πει ημερομηνία κατασκευής που γράφει εξω από το κουτί. Ευχαριστώ Ανεβάζω και μια φωτό αλλά η ποιότητα της δεν είναι καλή επειδή είναι από τάμπλετ https://forums.oneplus.com/attachments/20180713_042331-jpg.818132/
  5. Για να ειμαι ειλικρινης δεν ειναι αριστο αλλα ειναι πολυ καλό. Για να καταλαβεις μετα την πρωτη φορτιση που εκανα ελαφρια χρηση για 3 μερες στο κινητο ,λογω του οτι δεν ειχα χρονο να ασχοληθω παραπάνω, με έβγαλε τριήμερο. Απο κει και περα στην επόμενη φορτιση με αρκετό ζόρισμα έβγαλε μιαμιση μερα.
  6. Καλησπέρα. Μέχρι πριν απο μια βδομαδα και λίγο παραπάνω ήμουν στο ίδιο δίλλημα και τελικά πήρα το oneplus 6 (Γενικά σκεφτόμουν Mi8 , mi mix 2s , s8 plus κλπ) . Φίλε δεν θα το μετανιώσεις καθόλου. Γενικά πρίν είχα nexus και ήθελα κάτι κοντά σε στοκ ή στοκ. Εφόσον το pixel ήταν απλησίαστο κατέληξα στο oneplus. Επίσης ασχολούμαι με τη φωτογραφία και επειδή δεν μπορώ να έχω την κάμερα μαζί μου χρειάζομαι ένα κινητό που να βγάζει ικανοποιητικές φωτο. Ωστόσο λένε ότι έχει μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα αλλά δεν είναι και τέλεια. Πίστεψέ με είναι μια χαρά και αν σε ενδιαφέρει η κάμερα θα σε καλύψει πλήρως .Τέλος δεν θα επεκταθώ στο θέμα ταχύτητας της συσκευής, απλά δεν πιάνεται ;)
  7. alexpapad

    OnePlus 6

    Καλησπερα παιδιά. Ενδιαφερομαι να αγορασω και γω το oneplus 6 αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το αγορασω απο το επισημο site η απο το kimovil (αυτο που λεει eu φανταζομαι). Εσεις απο που το πηρατε ? :)
  8. Απλά γενικά μου αρέσει να βλέπω καινούρια features απο αναβάθμιση σε αναβάθμιση γιατί έτσι δεν το βαριέμαι :P . Μπορεί να ακούγεται ηλήθιο ή και ψυχαναγκαστικό αλλά το έχω συνηθίσει απο τα nexus που ειχα :lol::p Παρόλα αυτα μπορεί να έχεις και δίκιο και θα θελα να μου πείτε και εναλλακτικές σε αυτά τα λεφτά με τούμπανη κάμερα μιας και την δουλεύω πολύ (όταν δεν έχω την dslr μαζι μου) καθώς ασχολούμαι με τη φωτογραφία :)
  9. Μολις το εψαξα και ειδα οτι οι συσκευες με android one παιρνουν κανονικα τις αναβαθμησεις για 2 χρονια και τις ενημερωσεις ασφαλειας γις 3 χρονια κατευθειαν απο την google. Αυτο που δεν ξερω και κατα πασα πιθανοτητα δεν εχουν ειναι καποια features οπως το split screen επειδη το One στοχευε σε συσκευες mid range παρολο που πλεον το παιρνουν και ν;υαρχοδες οπως το sirocco. Αγοραζοντας ενα κινητο μη stock φοβαμαι οτι θα με ξενερωνε η απωλεια αναβαθμισεων και απο stock ξενερωνω με την τιμη των pixel. Δεν ξερω τι να κανω :lol:
  10. Ευχαριστω πολύ :) θα το δω και απο κοντά και θα αποφασίσω. Απλά μηπως μπορεις να μου λυσεις την απορία ποια ειναι η διαφορά με το android one σε σχέση για παράδειγμα με το την έκδοση που τρέχει το PIXEL ? Αναβαθμίσεις θα παίρνει κανονικά όπως και το pixel ? :)
  11. Πιστευεις οτι το nokia 7 plus θα με καλυψει για 3 χρονια ή επειδή ειναι mid range θα τα φτυσει καπου στο ενδιαμεσο αρχίζοντας τα κολληματα? Επίσης ήθελα να ρωτησω αν τα νοκια παιρνoυν κανονικά και στην ώρα τους όλες τις αναβαθμισεις επειδη δεν εχω κσταλαβει την διαφορά με το android one:)
  12. Καλησπέρα . Βρίσκομαι στην αναζήτηση κινητου μεχρι 450 ευρω . Αυτα που ζηταω ειναι τοπ καμερα στις 5.0-5.5 ιντσες (6 αν είναι χωρίς μπεζελ μονο) και να εχει στοκ android. Όλα αυτα μιας και έρχομαι συνηθισμένος απο nexus και σε κάμερα και σε αναβαθμίσεις. Δεν θέλω το nokia 8 μιας και με χαλάνε τα bezel του και το home button . :) Υ.Γ. Είναι το δευτερο θεμα που ανοίγω προς αναζήτηση κινητού μιας και το budget αυξήθηκε καθώς και ότι στο προηγούμενο έλαβα μη κατατοπιστικές απαντήσεις απο μέλη που άνοιξαν συζήτηση άσχετα με την ερώτηση μου. Θα παρακαλούσα να δίνονται απαντήσεις προς βοήθεια του καθενός και συζητήσεις να γίνονται με προσωπικά μηνύματα . Τέλος ζητώ συγγνώμη απο τους διαχειριστές για το νέο θέμα μιας και δεν γνωρίζω αν αυτό αποτελέί πρόβλημα.:)
  13. Ευχαριστώ πάρα πολύ , θα το ψάξω και ότι χρειαστει θα ξαναρωτήσω. Απλα ήθελα να ρωτήσω, κάτι σε oreo δεν παίζει ε ? Και αν όχι , η custom rom πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο από άποψη ταχύτητας σε σχέση με αυτήν που έχει περασμένη η sam (μιλώντας πάντα για την 6αρα)?
  14. Καλησπέρα παιδιά και καλό Πάσχα . Έχω στην κατοχή μου ένα tab s 10.5 t800 και έπειτα από τρία χρόνια θέλω να του περάσω custkm rom. Απλά θα ήθελα την πιο πρόσφατη και σταθερή που υπάρχει ώστε να ρολαρει ομαλά η συσκευή .Αν μπορεί ας μου πει κάποιος που μπορώ να την βρω (είτε εδώ είτε σε pm ) και πως θα την περάσω . Ευχαριστώ :)
  15. Καλησπέρα παιδιά και καλό Πάσχα . Έχω στην κατοχή μου ένα tab s 10.5 t800 και έπειτα από τρία χρόνια θέλω να του περάσω custkm rom. Απλά θα ήθελα την πιο πρόσφατη και σταθερή που υπάρχει ώστε να ρολαρει ομαλά η συσκευή .Αν μπορεί ας μου πει κάποιος που μπορώ να την βρω (είτε εδώ είτε σε pm ) και πως θα την περάσω . Ευχαριστώ :)
×
×
  • Create New...