android76 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 έχω περάσει και από τους τρεις και κατέληξα στο ότι η vodafone σε αυτό το θέμα είναι μπροστά. Πολύ πιο εξυπηρετικοί και πιο ενημερωμένοι πάνω στο αντικείμενό τους από τις άλλες εταιρείες πιστεύω Cosmote εδω στο Ιλιον δεν τα πάει και τόσο καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-maniac Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Αν και έχω cosmote έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την vodafone από πολλούς. Η cosmote δεν θα μπορούσα να πώ οτι είναι η κάλύτερη. Παράθεση Creative your world!! :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Eιμαι ικανοποιημενος απο την vodafone οποτε τη χρειαστηκα αλλα ψηφισα οτι ολα τα ιδια ειναι αφου δεν εχω ακουσει καποιο παραπονο απο καποιον συγγενη η φιλο μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Εγώ νομίζω η vodafone στην εξυπηρέτηση είναι η καλύτερη. Έστω και με μικρή διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 κανένα, όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Cosmote και από μένα απλά απαράδεκτοι, μια φορά ήθελα ρυθμίσεις για ένα ZTE στικάκι και μου λέει η υπάλληλος νόμιζε πως ήταν κινητό anyway .. Μέχρι τώρα ικανοποιημένος είμαι με την Wind, μια χαρά όλα και χωρίς μεγάλους χρόνους αναμονής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλυτερη η vodafone. Αν και δεν ειναι καμια απο τις 3 ουσιαστικα εξυπηρετηση. Μου αρεσει οταν παιρνω 1260 wind μου λεει η κληση σας χρεωνεται με 24 λεπτα και μετα απο μιση ωρα αναμονης βγαινει η φωνη λυπουμαστε δεν ειμαστε σε θεση να εξυπηρετησουμε την κληση σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 vodafone ψήφισα αλλά πιστεύω ότι όλες σήμερα έχουν βελτιωθεί σημαντικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisb Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Έχω Wind αλλά από εμπειρία συνολική, το CC της Vodafone είναι σαφώς το καλύτερο. Όχι όμως και τα πακέτα τους. Παράθεση Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Πας σε οποιοδηποτε καταστημα ote-cosmote και βρισκεις λυσεις....τηλεφωνικα αν σηκωσουν παλι εξυπηρετουν πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psolee Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 κανένα δίκτυο. είναι όλοι τους τραγικοί. κι έχω περάσει και από τις 3 εταιρείες. πρέπει να πιάσεις λαχείο για να πετύχεις πραγματικά σωστό άτομο στην εξ. πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Έχω Wind αλλά από εμπειρία συνολική, το CC της Vodafone είναι σαφώς το καλύτερο. Όχι όμως και τα πακέτα τους. Όχι πια. Η Vodafone έχει πέσει σημαντικά το τελευταίο διάστημα. Η Wind πάλι κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να κλείσει την ψαλίδα. Νομίζω τα έχει καταφέρει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Όχι πια. Η Vodafone έχει πέσει σημαντικά το τελευταίο διάστημα. Η Wind πάλι κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να κλείσει την ψαλίδα. Νομίζω τα έχει καταφέρει ;) να σου πω, και μενα μου φαίνονται πιο εξυπηρετικοι τελευταία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 να σου πω, και μενα μου φαίνονται πιο εξυπηρετικοι τελευταία... Και σε εμένα το ίδιο. Άρα μάλλον δεν είναι αποκλειστικά δική μου υπόθεση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Έχω και τα 3 η σειρά για εμένα είναι καλύτερη προς λιγότερο καλή Wind Vodafon Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Δε ξερω για τις αλλες εταιριες αλλα η vodafone εχει και απευεθιας τσατ αλλα και skype. Πολυ βολικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissta Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Έχω και τα 3 η σειρά για εμένα είναι καλύτερη προς λιγότερο καλή Wind Vodafon Cosmote Ανάποδα εγώ :p Με 2 εταιρικά και 1 CU :) Παράθεση “I think therefore I am – don’t bet on it!” What’s his point? :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Σε καλυψη 2G/3G/4G δικτυου και σε ταχυτητες στο Ιnternet , ειναι ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ η Cosmote και ακολουθει η Vodafone , ενω στην καλυτερη Eξυπηρετηση Πελατων , το βραβειο πηγαινει δικαιωματικα στην Vodafone . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmaxx Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Σε καλυψη 2G/3G/4G δικτυου και σε ταχυτητες στο Ιnternet , ειναι ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ η Cosmote και ακολουθει η Vodafone , ενω στην καλυτερη Eξυπηρετηση Πελατων , το βραβειο πηγαινει δικαιωματικα στην Vodafone . H υπογραφή σου τα λέει όλα :p Παράθεση TQi™ 2.4GHz Transmitter and 5-Channel Receiver Extended chassis, heavy-duty chassis braces, and transmission skid plate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Λόγο δουλειάς τεχνικής υπόστασης έχω μιλήσει άπειρες φορές με υποστήριξη , τεχνικούς από όλες τις εταιρίες. Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν υπάρχει καλύτερη η χειρότερη εξυπηρέτηση. Σε άλλες περιπτώσεις έχει εξυπηρετήσει η μία ποιο σωστά σε άλλες περιπτώσεις η άλλη. Το συμπέρασμα είναι ότι οι τεχνικοί των εταιριών είναι όλοι σε καλό επίπεδο παρόλο τους πληρώνουν τρίχες σε αντίθετη με τους τηλεφωνικούς εκπροσώπους που δεν είναι επαρκώς καταρτισμένοι. Θα μου πεις αν έπαιρναν γνώστες για αυτές τις θέσεις θα έπρεπε να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 Cosmote έχω απο το 20 αλλα πριν με vodafone νομίζω δεν συγκρίνεται.Και μόνο η αναμονή της Cosmote ειναι απαράδεκτη.Vf με διαφορά καλύτερη.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 Όλες χάλια είναι σε εξυπηρέτηση, αλλά η λιγότερο κακή είναι της Vodafone. Συγκεκριμένα, οι τύποι στο chat της είναι αρκετά εξυπηρετικοί και η αναμονή συνήθως μικρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 Vodafone με διαφορά. Πάντα διαθέσιμοι, έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για παλιούς πελάτες. Αν είχαν αντίστοιχο δίκτυο θα έπαιρναν 10 με τόνο στον έλεγχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 Vodafone γι'αυτο και τον βασικό μου αριθμό τον έχω εκεί, ωστόσο με κάκιστο 4g. Επειδή έχω μιλήσει με όλες τις εξυπηρετήσεις υπερέχει της vodafone, νιώθεις ότι είναι άμεσα διαθέσιμοι και με διάθεση να σε εξυπηρετήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Vodafone με διάφορα απαντάνε στο δευτερόλεπτο οχι σαν κάτι άλλους της wind που περιμένεις ένα 6μηνο. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts