soup88 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Παιδια μιλησα με τρια κινεζομαγαζα και μου ειπαν για μοναδικο τροπο πληρωμης την Western union επειδη δεν εχω balance στο paypal.Εχει κανει καποιος πληρωμη με αυτο τον τροπο να μου πει ??? γιατι δεν ξερω καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Παιδια μιλησα με τρια κινεζομαγαζα και μου ειπαν για μοναδικο τροπο πληρωμης την Western union επειδη δεν εχω balance στο paypal.Εχει κανει καποιος πληρωμη με αυτο τον τροπο να μου πει ??? γιατι δεν ξερω καν. Δεν μπορείς να στείλεις εκτός Ελλάδας λεφτά με western union ή moneygram λόγω cc. Eπίσης άσχετα με τα cc είναι ο πιο ανασφαλής τρόπος να πληρώσεις κάτι,δεν έχεις καμιά προστασία σε περίπτωση απάτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mick22 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Γινονται και αν υπαρχουν ξενες καρτες μεσα στο paypal... Αν δεν κανω λαθος. Δεν κανεις λαθος. Με ξενες καρτες ανετα γινεται. Και με "φορτωση" του paypal Edited August 12, 2015 by Mick22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Ακομα τιποτα με την αποστολη του paypal code εχουν περασει 5 μερες και δεν βλεπω καμια κινηση με το 1,5 ευρώ...με τον κωδικο...στο internet banking της ξένης τράπεζας...Μαλλον βλεπω όταν στο τέλος του μήνα μου βγαλει καποιο ίσως statement να φαίνεται εκει....Απο επικοινωνία ουτε να το σκέφτομαι περνω τηλ. και βγαινει στα Βουλγαρικα επιλογές με πατα 1 πατα 2 πατα 3....αντε να καταλαβεις τι λενε....Δεν ξερω τι αλλο ποια να πω οποια βοήθεια δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Ακομα τιποτα με την αποστολη του paypal code εχουν περασει 5 μερες και δεν βλεπω καμια κινηση με το 1,5 ευρώ...με τον κωδικο...στο internet banking της ξένης τράπεζας...Μαλλον βλεπω όταν στο τέλος του μήνα μου βγαλει καποιο ίσως statement να φαίνεται εκει....Απο επικοινωνία ουτε να το σκέφτομαι περνω τηλ. και βγαινει στα Βουλγαρικα επιλογές με πατα 1 πατα 2 πατα 3....αντε να καταλαβεις τι λενε....Δεν ξερω τι αλλο ποια να πω οποια βοήθεια δεκτή. Δεν μπορείς να βρεις το μέιλ της τράπεζας να ρωτήσεις εκεί στα αγγλικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Δεν μπορείς να βρεις το μέιλ της τράπεζας να ρωτήσεις εκεί στα αγγλικά; To Κανα ήδη αλλα με εγραψαν κανονικα...ακομα να μου απαντήσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 To Κανα ήδη αλλα με εγραψαν κανονικα...ακομα να μου απαντήσουν... Γιατί δεν γράφεις εδώ τα στοιχεία της συναλλαγής από το ebanking; Μου περίεργο να μην φαίνεται ο κωδικός στις πληροφορίες αυτές. Εμένα και από ελληνική αλλά και από ξένη τράπεζα, μια χαρά μου βγήκαν την επόμενη μέρα τα νούμερα του κωδικού στην περιγραφή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) Γιατί δεν γράφεις εδώ τα στοιχεία της συναλλαγής από το ebanking; Μου περίεργο να μην φαίνεται ο κωδικός στις πληροφορίες αυτές. Εμένα και από ελληνική αλλά και από ξένη τράπεζα, μια χαρά μου βγήκαν την επόμενη μέρα τα νούμερα του κωδικού στην περιγραφή. Τα εγραψα και στο προηγουμενο Post αλλα φαίνονται αχνα μαλλον δεν φαίνονται σε σας. 07.08.2015 14:01 POS payment Auth. code:B40136 1.51 Το auth code το δοκιμασα δεν κανει τιποτα ουτε τα τελευταια 4 ψηφία ουτε τα πρωτα 4 ψηφία....Αυτος ειναι κωδικος της τραπεζας μαλλον. Edited August 12, 2015 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Γινονται και αν υπαρχουν ξενες καρτες μεσα στο paypal... Αν δεν κανω λαθος. Καλημερα ναι αυτό είναι γνωστό από την αρχή γιαυτό και δεν το ανέφερα καν, και ποιοι έχουν τέτοιες κάρτες; Λίγοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) Δοκιμάστε με paypal όσοι έχετε American Express από Alpha Bank (οι άλλες κάρτες της όχι, για την ώρα εχουν αποτύχει οι δοκιμές που έκαναν με τις άλλες), Σε γειτονικό φόρουμ ένας σήμερα ολοκλήρωσε αγορά κανονικά από Gearbest, κι ένας ακόμη πετυχημένη σύνδεση της κάρτας και verification με τo 1.5E. Κι αν αποτύχει, δοκιμάστε και άλλη χρονική στιγμή μήπως απλά πέσατε στο ημερήσιο όριο που έχει η Alpha. Edited August 12, 2015 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Εγώ πάντως και μετά από ψάξιμο στο διαδίκτυο, είδα ότι γίνεται, μέσω όμως πιστωτικής και όχι τραπεζικού λογαριασμού. Έστειλα ήδη payment request στο email του φίλου και σύμφωνα με όσα διάβασα, αυτός μπορεί να μου στείλει τα χρήματα συμπληρώνοντας απλά τα στοιχεία της πιστωτικής του και δίχως να χρειάζεται να είναι εγγεγραμμένος στο paypal. Θα σας ενημερώσω για το επιτυχές ή όχι της διαδικασίας!!! Πέτυχε!!!!! Ο φίλος μου έστειλε 500€, πληρώνοντας με την ξένη πιστωτική του. Στο balance μου μπήκαν 482,65€, δηλαδή μου κράτησε προμήθεια 17,35€ (500€*3,4%=17€+0,35€=17,35€). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Μου το κάνεις πιο λιανα. Πως γίνεται χωρίς να είναι συνδεδεμένη με PayPal λογαριασμό η κάρτα του; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Δες τον που ανεβασε μέλος σε άλλο φόρουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Μου το κάνεις πιο λιανα. Πως γίνεται χωρίς να είναι συνδεδεμένη με PayPal λογαριασμό η κάρτα του; 1) Στέλνεις αίτημα μέσω paypal (payment request), ορίζοντας το ποσό που ζητάς και συμπληρώνοντας το e-mail του ανθρώπου που θα σου τα στείλει. 2) Αυτός θα βρεί στα εισερχόμενά του ένα e-mail από το paypal, το οποίο του δίνει ένα link για να πραγματοποιήσει την συναλλαγή εφόσον συναινεί με αυτή. 3) Πατάει το link και οδηγείται στο paypal, όπου του ζητά τα στοιχεία της κάρτας του. Δεν χρειάζεται να είναι εγγεγραμμένος στο paypal. 4) Αυτός χρεώνεται στην κάρτα του το ποσό. 5) Εσύ παραλαμβάνεις το ποσό στο balance σου, αφού πρώτα σου αφαιρέσει τις κρατήσεις (3,4% επί του ποσού+0,35€). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 1) Στέλνεις αίτημα μέσω paypal (payment request), ορίζοντας το ποσό που ζητάς και συμπληρώνοντας το e-mail του ανθρώπου που θα σου τα στείλει. 2) Αυτός θα βρεί στα εισερχόμενά του ένα e-mail από το paypal, το οποίο του δίνει ένα link για να πραγματοποιήσει την συναλλαγή εφόσον συναινεί με αυτή. 3) Πατάει το link και οδηγείται στο paypal, όπου του ζητά τα στοιχεία της κάρτας του. Δεν χρειάζεται να είναι εγγεγραμμένος στο paypal. 4) Αυτός χρεώνεται στην κάρτα του το ποσό. 5) Εσύ παραλαμβάνεις το ποσό στο balance σου, αφού πρώτα σου αφαιρέσει τις κρατήσεις (3,4% επί του ποσού+0,35€). 2 ερωτήσεις: 1.Αυτός από την όλη διαδικασία χρεώνετε κάτι; 2.Αν δεν έχει το ποσό που θέλεις εσύ στο λογαριασμό του,υπάρχει κάποιος τρόπος να του τα στείλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 2 ερωτήσεις: 1.Αυτός από την όλη διαδικασία χρεώνετε κάτι; όχι 2.Αν δεν έχει το ποσό που θέλεις εσύ στο λογαριασμό του,υπάρχει κάποιος τρόπος να του τα στείλεις; η πληρωμή από αυτόν γίνεται με κάρτα και όχι μέσω τραπεζικου λογαριασμού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 2.Αν δεν έχει το ποσό που θέλεις εσύ στο λογαριασμό του,υπάρχει κάποιος τρόπος να του τα στείλεις; η πληρωμή από αυτόν γίνεται με κάρτα και όχι μέσω τραπεζικου λογαριασμού Συγνώμη αλλά δεν το κατάλαβα:dizzy: π.χ. έχω άνθρωπο στο εξωτερικό ο οποίος έχει ένα λογαριασμό σε μια τράπεζα και μαζί και μια κάρτα(μάλλον ανάληψης), μου λέει μπορώ να σε εξυπηρετήσω αλλά δεν έχω το ποσό αυτό, πως γίνεται(αν γίνεται)σε αυτή την περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mick22 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) Πιο απλα δεν μπορουσε να το πει :D Βαζει το αριθμο της καρτας και ...φορτωνει/στελνει το ποσο στο λογαριασμο σου PayPal. "αλλά δεν έχω το ποσό αυτό, πως γίνεται(αν γίνεται)σε αυτή την περίπτωση;" Απλα στελνεις ρικεστ για μικροτερο ποσο Edited August 13, 2015 by Mick22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Πιο απλα δεν μπορουσε να το πει :D Βαζει το αριθμο της καρτας και ...φορτωνει/στελνει το ποσο στο λογαριασμο σου PayPal. Απλα στελνεις ρικεστ για μικροτερο ποσο Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες τι ρώτησα... Ρωτώ απλά: Άντε και ο άνθρωπος στο εξωτερικό μου λέει ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω,στείλε μου τα χρήματα και αμέσως στα βάζω στο paypal. Πολύ ωραία μέχρι εδώ:D Τα χρήματα εγώ πως θα του τα στείλω έξω για να μου τα βάλει στο paypal(π.χ.300€);:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Αυτό θα το βρείς μόνος σου . Μέσω τράπεζας δεν βγαίνει . Αυτό που είπαμε είναι να ξέρεις κάποιον έξω που έχει λογαριασμό στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες τι ρώτησα... Ρωτώ απλά: Άντε και ο άνθρωπος στο εξωτερικό μου λέει ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω,στείλε μου τα χρήματα και αμέσως στα βάζω στο paypal. Πολύ ωραία μέχρι εδώ:D Τα χρήματα εγώ πως θα του τα στείλω έξω για να μου τα βάλει στο paypal(π.χ.300€);:whistle: Θα πρεπει να εχει και καποιον λογαριασμο σε ελληνικη τραπεζα προφανως για να μπορεσεις να του στειλεις χρηματα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Vasileios & zananiro Σας ευχαριστώ,με καλύψατε:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Με εστηλε φιλος απο το δικο του paypal ευρο στο δικο μου paypal και εγινε η αγορα στο vickmall κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Με εστηλε φιλος απο το δικο του paypal ευρο στο δικο μου paypal και εγινε η αγορα στο vickmall κανονικα Σε τι νόμισμα σου τα έστειλε, σε ευρώ ή δολάρια, έχεις βάλει την ισοτιμία συναλλάγματος να την κάνει η τράπεζα σου ή το paypal και τέλος σε τι νόμισμα πραγματοποίησες την συναλλαγή (λογικά σε δολάρια) ;;; Γιατί θυμάμαι όταν είχα balance σε ευρώ και πραγματοποιούσα συναλλαγή σε διαφορετικό νόμισμα, δεν μου έπαιρνε λεφτά από το balance αλλά από την κάρτα μου, ενω όταν πραγματοποιούσα συναλλαγή σε ευρώ, τότε μου αφαιρούσε πρώτα το υπόλοιπο στο balance μου και μετά χρέωνε την κάρτα μου για το υπόλοιπο που απαιτούνταν για να χρεωθεί η συναλλαγή. Το ρωτώ για να μην ζητήσει κάποιος ευρώ, του στείλουν ευρώ, και στο τέλος πραγματοποιήσει συναλλαγή σε δολάρια ή λίρες Αγγλίας και δεν έχει balance σε δολάρια ή λίρες Αγγλίας και δεν ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Το γραφω σε ευρο τα εστηλε και πληρωσα σε $ κανονικα χωρις καμια χρεωση τιποτα Την ισοτιμια εχω βαλει να την κανει η τραπεζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts